Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
szlaci888 #7298 üzenetére
hmm érdekes, sajnálom hogy ezt tapasztalod. szoktam bújni redditet, látom hogy van sok panasz.
screm: igen ez ilyen, főverzióváltásnál első pár bétaverziót érdemes kihagyni, béta3-tól általában okés a helyzet. nekem használhatóan bugos az a14b1, frissítés után én is tapasztaltam furcsaságokat: minden belassult, a 120hz-nek is ilyen 60hz érzete volt, restart után a mobilnethez bár csatlakozott, az ikon azt jelezte hogy nem, az AOD késve jelezte a bedugott töltőt, a kamera a night sight fotókat nem processzálta...
és mindez mára megoldódott. a fluiditás már tegnap este visszajött, a mobilnetes dolgot megoldotta hogy reseteltem a mobile network beállításokat, az AOD töltésjelzés helyrejött miután feltöltöttem a telefon 100%-ra, a kamerát meg megoldotta az app resetelése. szerencsére nekem appok nem crashelnek, nem problémáznak, működik az Okta Verify, Slack, Canvas Student/Teacher, Workday, Motivosity, Zoom, George, Paypal, Wise, Telekom, Digi, stb szóval minden ami a melómhoz meg általánosságban az életemhez szükséges. a telefonom egyébként nem mókolt nem rootolt, nincs nyitva bootloader meg semmi, full vanilla p6pro.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest