- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a sony nem nagyon tud ilyesmivel mit kezdeni, jellemzően nem közvetlenül a rendszer a ludas a dologban...
használsz például viber alkalmazást? erősen javasolt, ha problémákat akarsz, az esetek többségében alátesznek a rendszernek!boogie84; ahol a frissítéseket mutatja, és lehet lapozni oldalra - 3 felület van, ha jól emlékszem -, ott szerepel valamelyiknél valami?
-
Szombó
senior tag
Vállalkozó szelleműeknek.
[link] -
-
cyber86
őstag
Üdv. Lenne egy pár kérdésem. Ha pc companionnal rakom fel a frissítést 4.2 akkor teljessen letöröl mindent, vagy érdemes valami más progival feltenni ami legyap mindent? A másik kérdés van olyan appom amiért fizettem, azt újra le tudom szedni, vagy le kell mentenem a progit? És még egy kérdés, van aki Telenoros és már tudta frissíteni, mert nekem még nem jelzi
-
Brixx
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, gmailt sikerült már át állítani
Névjegy kép már nem csúnya!
Akkor effektet nem lehet!
Vibert még nem néztem, de az is meglesz!Imádom ezt a telót!
-
az csak az adatforgalmat képes kikapcsolni akár teljesen, ha semmi sincs direkt átengedve rajta, de a háttérfolyamatok attól még fut(hat)nak, és teker(het)ik a rendszert.
egy alkalmazás folyamatának a futtatásához nem kell adatforgalom, az más kérdés, hogy a csevegős alkalmazások adatot is forgalmaznak, de ha azt megvonod tűlük, attól még nem feltétlenül áll le az alkalmazás teljes működése. -
njnl
aktív tag
a stamia mód sem képes teljesen leállítani a háttérben "szívó" app-okat?
Szerk.:
(#6961) Gabesz1019
A 4.2.1-ben még van biztonsági kérdés, viszont az új 4.2.2-ben már nincs. G-mail -es felhasználó illetve jelszó kell a legális feltöréshez.
(#6980) kali
Adatforgalom nélkül is pörgeti a procit?
Tehát valós használati érték nélkül is dolgoztatja a rendszert?
(Nálam a stamia engedélyezésben pl. csak a face, a viber és a helyalapú wifi van bekapcsolva, de így is estig bírja javarészt.) -
pászka
tag
1 - Szerintem nem csak külső alkalmazással lehet.
2 - 7-et olvass vissza: (#6970) pászka válasza sno14 (#6918) üzenetére
3 - Menj a névjegyekhez, katt fent a kis ceruza ikonra, aztán a kapcsolatneve melletti képre és válassz ki a telefonodról egy megfelelő képet.
4 - Nem tudom -
Palesz191
aktív tag
1. talán más launcherrel más lesz.. de nemtudom
2. Az adott szolgáltatáson belül. Tehát üzeneteken belül van beállítás, értesítés hangja, emaileknél ugyanígy van, és akkor máshogy jelez, ahogy te beállítod.
3. Méretezd esetleg át, és újra rendeld hozzá.
4. nemtudom hirtelen azt se hogy viberen keresztül hogy van sryami dőlt, abban ne mvagyok biztos
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Brixx
csendes tag
Megint sziasztok Z-sek!
Újabb kérdések merültek fel bennem.
1. Hogyan tudok ilyen átmeneteket változtatni? vagyis van az az 5 kezdőlap és el húzom a kezemmel vagy jobbra vagy balra és hogy azt az effektet meg e lehet egyáltalán változtatni?
2. Értesítéseknek, hogyan tudom beállítani a hangját pl: email másképp szóljon meg az sms vagy a facebook értesítések, ezeket meg tudom külön változtatni?
3. Névjegyekben egy két emberhez csatoltam képet, és olyan rosz a felbontás azt meg lehet csinálni valahogy?
4. Esetleg amikor telefonálnak viberen azt a felvétel funkciót meg lehet változtatni hogy csak el keljen húzni?Egyenlőre ennyi, ha eszembe jut valami akkor még írok!
-
darvinya
titán
válasz
Gabesz1019 #6961 üzenetére
Gondolom, be lett állítva biztonsági kérdés.
Mert ha sokszor elrontja akkor azt kérdezi és annak megadásával feloldható.Amúgy kikapcsolva SUS-al újrahúzva fw-t törli, de ez adatvesztéssel jár.
(#6962) MrXetni
2 módon lehet.
1. power (ki/bekapcsoló gomb) gomb és hangerő le egyszerre nyomva kb. 3-5mp-ig.
2. power(ki/bekapcsoló gomb) menüben ott van. -
Armahun
addikt
Tényleg ma láttam egy reklámban, hogy a sony valamelyik tévéjéhez ilyen telefont ad ajándékba.
-
válasz
biztonsági kérdés, vagy google fiók?
főkapcsoló és hangerő fel kombós kikapcsolás, majd sus/flashtool újrahúzás. -
válasz
Mikor beállította, meg kellett adni egy biztonsági kérdést. El kell rontani párszor a feloldást, most hirtelen nem tudom hányszor, talán 10 körül, és akkor felteszi a kérdést, amire válaszolni kell.
-
Armahun
addikt
válasz
Ha jól rémlik ha sokszor elrontja felajánlja a feloldást google-os felhasználónév és jelszó beírásával.
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Egyik ismerősöm beállította a telefonján az a képernyő feloldási módot amikor a pontokon végighúzva egy ábrát rajzolva tudod feloldani a képernyőt. Viszont valami olyan bonyolult ábrát adott meg amire már ő sem emlékszik.
Hogyan tudnánk ezt feloldani? Egy hard reset segítene? Ha igen azt hogyan lehet elvégezni így, hogy nem tudunk belépni a beállításokba? -
darvinya
titán
válasz
SzőkeKapitán #6955 üzenetére
Java SDK-t frissítet SUS alatt?
USB 2.0 csinálod a flash-elést?
min. 70%-on volt az aksi?Pontosan egyszerre kell nyomni és lehet, hogy most sikerült úgy lenyomnod.
-
SzőkeKapitán
tag
válasz
darvinya #6947 üzenetére
Hangerő fel + power gomb nem csinál semmit
Mégis reagál, csak kicsit előbb kell lenyomni a power gombot, nem egyszerre.A Flashtoolt meg egybe akartam írni.
Najó, mindjárt teszek még 1 próbát SUS-al, és ha nem segít, első hsz-ből összeszedem a flashtoolt, meg ami kellhet, és megpróbálom azzal életre kelteni. -
Brixx
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok felétek, hogy az lehetséges, hogy kicsit halkabb a telefon? Mert össze hasonlítottam egy xperia j vel és hát halkabb meg ahogy a hangerő szabályzót hangosabbra állítom ugye hogy milyen hangos legyen a csengőhang hát maxon sem valami nagyon hangos, jó lehet hallani, de új teló! A csengő hang viszont rendesen megszólal, szóval szerintetek? (lehet beképzelem)Köszi
-
lezuvius
őstag
Sziasztok
Abban kérném segítségetek, hogy rátettem a telóra egy zenét de a Walkmanben nem látszódik csak akkor látszódik ha fájlkezelőből indítom el,miért nem látja? (Jogtiszta és mp3 a formátum) -
darvinya
titán
válasz
SzőkeKapitán #6945 üzenetére
Nem.
Mert a Flash Tool nem ugyanaz, mint a Flashtool.
Az két különböző program.Kapcsolt ki a telot power gomb és hangerő fel 3 rezgésig nyomva egyszerre.
És próbáld meg SUS-al megint.Java SDK frissült SUS alatt?
-
válasz
SzőkeKapitán #6945 üzenetére
próbáld meg azzal.
-
SzőkeKapitán
tag
Néhány napja feltettem a gyári 4.2-t de nem tiszta telepítés volt, akadozott, ezért most újra akartam húzni SUSsal, gyári állapot visszaállítással.
Rádugtam a telót a gépre úgy ahogy a progi írta, nekiált csíkot húzni kb 5 percig, és aztán közölte, hogy frissítés sikertelen. :S
Most ha megpróbálom bekapcsolni, megjelenik a Sony logó, aztán se kép se hang. :S
Mit tegyek, talán FlashTool segítene?
-
darvinya
titán
válasz
MrXetni #6943 üzenetére
Inkább hagyd békén azt a programot, mert adat vesztés lesz a vége.
Javaslat:
Névjegyek Google fiókba, vagy vcf file-ba.
SMS, híváslista Biztonsági Mentés app-al ami a telon van, vagy egyéb alternatívával ami Play áruházban található.
Jegyzetek Biztonsági Mentés app-al ami telon van.
Böngésző Chrome Google fiókba.App adatot visszállítani nem nagyon ajánlott, mert a hibát is visszaállítja.
-
MrXetni
csendes tag
Most próbálom elkészíteni a biztonsági mentést a telefonról, a sony pc companion-nel de a művelet végén kiírja hogy sikertelen. Mi lehet a probléma?
-
Szombó
senior tag
válasz
BanditAkos #6932 üzenetére
Én februárban vettem 43ért.Még nem buktam csak nyerek ha eladom.
A szifon azért tartja az árát mert nem félévente dob piacra egy új modellt. -
amennyiben arra gondolsz, úgy a hívás indításakor, annak befejezésekor, illetve beszélgetés közben minden percben van figyelmetető hang, ezeknél adott a be- és kikapcsolás lehetősége a kapcsolódó beállításokban.
BanditAkos; iphone továbbra is csak egy típus jön ki adott időintervallumban, és bizony siralmas, hogy egy iphone 4s most is annyi a szolgáltatómnál, amennyiért 18 hónapja vettem, közben persze volt drágább is, de a használt ára már más kérdés, hiszen azt is közel a felében lehet eladni például egy év után.
-
BanditAkos
csendes tag
Persze,h természetes folyamat nem értem mit kell rajta agonizálni... én 162ért vettem egy telefon tartja az árát az pedig a szifon. az meg nem kell
-
sno14
tag
Az mitől van, hogy frissítés óta mikor hívok valakit kicsengés közben ciripelésre emlékeztető hangot ad? Próbáltam már mindenféle hangbeállítással, de még mindig fenn áll a hiba. Másik kérdés: zárolt képernyőnél nem akar eltűnni a felirat(feloldáshoz csúsztassa felfelé stb.) lehet ezzel valamit kezdeni?
-
válasz
erikke17 #6927 üzenetére
szia,
fényképezhetsz, fizikai gomb segítségével pláne, a netezés más kérdés lesz, azt elég nehéz a vízben...
BanditAkos; azok már nem sírnak, mivel rövid ideig volt olcsó az s3 az utolsó napokban, mert már nem is lehet kapni a t-mobile kínálatában, kifutott telefon lett, de az xperia z ettől még távol áll, és bizony gyorsan esett az ára, viszont ez (is) az újabb típusok eljövetelének köszönhető, mondhatni természetes folyamat.
-
w333
félisten
válasz
BanditAkos #6928 üzenetére
Te most miről is beszélsz ? az S3 dominóban 134 ezer Ft
Vagy csak saját magadat akarod ezzel nyugtatni ?
Épp elég szomorú hogy ennyit esett az ára, ismerősöm kb. 1-2 hónapja még 185 ezer Ft -ért vette, amit akárhogyan is nézünk kb. 50 ezer Ft bukás -
BanditAkos
csendes tag
Mit kell ennyit szuszogni az áresésen most pl. bőgjenek akik megvették az S3-at 150ért és 2 év hűséggel már 70ért megkapod a t-nél. apropó valaki tudja, hogy hogyan lehet a hívás közben.. apropó tudja valaki hogy a hívás ill. a névjegyzék színét hol lehet állítani erről a színről?
-
erikke17
őstag
Üdv, felmerült bennem egy (buta) kérdés
Ilyen telefonom még nincs, de mivel vizálló egy méterig és pl: egy 40cm mély vízben ugyan úgy használható? Tehát fényképezés kamerázás esetleg böngészés neten?
-
válasz
boogie84 #6923 üzenetére
ááá, a háttérben futva is problémás, van olyan, hogy egy éjszakai alvás alatt a felét megette a teljesen feltöltött akkumulátornak, kijelzős használat sem kellett hozzá, csak a média folyamat ment irtó nagy százalékos értékkel, és ez nem csak egyszer, hanem sokszor előfordult, ezért is hozták hozzám a z-t is, mert azt hitték, hogy a frissítés az okat, de nem mert egyrészt tisztán lett telepítve az új firmware, másrészt csak a viber okozta.
más telefonok esetén is jellemző sajnos, amik hozzá kerülnek szoftverezésre, azoknál az esetek jelentős hányadában nem is igazán szükséges külön hibakeresés, vagy a nem tiszta alapra történő frissítés, vagy pedig viber, facebook és társai alkalmazások okozzák a gyors merülést.
az a baj, hogy a csevegős alkamazásoknál pont az a lényeg, hogy ne lehessen kilőni azokat, fussanak a háttérben, hiszen ellenkező esetben elvesztik a lényegüket, de ennek ára van... -
boogie84
veterán
-
válasz
boogie84 #6921 üzenetére
az alkalmazásban kell(ene)/lehet(ne) beállítani, ami problémásan - vagy direkt - úgy van megírva - hiszen mondhatni push lényegű - , azzal más módon nem lehet mit kezdeni, illetve igen, én például nem használok ilyen alkalmazásokat, elég a gmail és annak csevegője, alapban integráltak, és nem is problémásak, ha jól beállítja az ember.
az esetek jelentősebb hányadában ilyen alkalmazások állnak annak a hátterében, ha magas android, média...stb folyamat akkor is húzósan ébren tartja a rendszert, amikor nincs kijelzős használat, tehát nincs csesztetve a rendszer. -
sno14
tag
Lehet valamerre különböző alkalmazásokhoz eltérő értesítési hangokat hozzárendelni?
Kezdem unni 1hónap után a telekom standard hangot! -
la5z10th
tag
Van valakinek ilyen kártyája?
[link]
Működik rendesen a Z-be? -
boogie84
veterán
válasz
bolondember #6913 üzenetére
Fel is tetted már?
-
bolondember
MODERÁTOR
Vodás Z-re feljött a figyelmeztetés.
-
boogie84
veterán
Ha nem is hibalehetőség, de a háttérben fut. Bizony.
Az a furcsa h ez a feladatkezelőnek nevezett virtuális gomb egy vicc. A háttérben ugyan úgy futnak tovább, legalábbis az általad említett két alkalmazás biztos.
(#6910) darvinya: Ha ezek a koncepciók napvilágot is látnak, (mármint a cybershotos verzió) akkor kénytelenek leszünk cserélni.
-
darvinya
titán
válasz
DrTechnoid #6909 üzenetére
Pl: Sony Xperia i1 Honami
-
Listaáron, előfizetés nélkül
A készülék ára:
T-Pontokban és partnereinknél: 142 990 Ft
Webshop ár
5% kedvezménnyel: 135 840Nah ezzel hatalmasat buktam akkor , mármint anyagiakban
, bár még ezt a pár hónapot kifizetem azért. Meg nem hiszem hogy léptékekkel jobb telefont adnának ki jövő év elejéig , amíg letelik a törlesztésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest