- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon EOS DSLR topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LED / LCD TV topik
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
JoolsNOS #30072 üzenetére
Igen, sajnos nagyon sokan kikoptak, akik tudtak volna segíteni, és maradtam én, aki csak bagatel dolgokban van valamennyire otthon.
A kingroot-ot tudtam volna ajánlani, azt hittem, azt már próbáltad. Igen, sokan nem szeretik, mert sokat pöcsöl, feltehetően adatot lop a telóról, de senki semmivel nem tudta ezt alátámasztani eddig, úgyhogy ez csak fikció. Legalábbis amit én olvastam eddig.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
JoolsNOS #30062 üzenetére
Erre valaki?
Visszakeresve se találtam semmi használhatót. A youtubos sz*roktól meg már tiszta szemét a gépem -
kaciokos
őstag
válasz
JoolsNOS #25004 üzenetére
Na azért egy-két csicsának örülök, pl. mikor ICS-ben egyesével lettek törölhetőek az értesítések, vagy mikor LP-ban kikerültek az értesítések a záróképernyőre, stb.
De persze vannak rossz irányok is, pl. az utólag telepített app-ok folyamatos korlátozása (könyörgöm, ezektől okostelefon egy okostelefon!!!) SD kártya írásban, vagy rendszerbeállítások (pl. GPS ki-be) piszkálásában.
-
-
kelly416
veterán
válasz
JoolsNOS #23519 üzenetére
Nekem 2014 március óta van meg, egy 850mAh-ás töltővel és mágneses kábellel töltöm majdnem mindig, semmi akku probléma, ha sok a meló, 3-4 napig bírja, mostanában, hogy távkapcsolatban vagyok, naponta, de kap is 4-5 óra kijelzőidőt ez alatt.
DanielLong:
Próbáld ki a floating stickies-t a jegyzetelésre, az aix weather-t az időjárásra. -
glacious
addikt
válasz
JoolsNOS #23519 üzenetére
"Sajnos" nem gyakori, kb. 5 ember ezen a fórumon az jó, ha 5%-ot jelenthet. Elméletben lipo az akksi, 500 teljes töltési ciklust tudhat. A hivatalos szervízt kérdeztem, 2500-ért mondanák meg. De ha nem lenne garis, 6000-ből kicserélném a sajátomban.
Nem, nincs lassított felvétel alapból.
-
PAtr0n
addikt
válasz
JoolsNOS #23462 üzenetére
Szerintem ár/érték arányban jelenleg ez éri meg a legjobban. Bár szolgáltatósan már kifutó modell, webshopokban még sokáig kapható lesz szvsz. Típushiba nemigen van, az első példányokat súlytotta a kamerakeret hibája, ami miatt legfőképpen vakuzáskor lilás lett a kép. Víz alá ne nagyon vidd, örökös téma a beázás a fórumon, és a gariztatása nem mindig jár sikerrel.
Hardveresen igen erős lesz még 1-2 év múlva is (Snapdragon 800, 2giga RAM, Adreno 330), az akuidő átlagon felüli (2300mAh), a 720p-s IPS kijelzőnek szép a képe, jók a betekintési szögek.
Rendszerből jelenleg a Lollipopnál tart, bár sokak panaszkodnak rá, főként hívásproblémákra, akuidőre, és lassulásra. Én inkább a Kitkat-ra esküszöm esküszöm, mind kinézet mind megbízhatóság/működés, mind akuidő terén.Vedd meg nyugodtan, nem fogsz benne csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Viccrovat
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest