- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
Hú de tömzsi kis telefon lett, elférhetett volna még ekkora testbe egy nagyobb kijelző, elég csúnyácska.
-
jokeman
aktív tag
Arról tudni lehet valamit, hogy alul a virtuális nyomógomb, meg menü az eltűnik játék, vagy filmnézés közben?
-
kincsv
újonc
1. káva: Nem nagyobb mint bármelyik másik telefonnál, nem értem miért ilyen égető kérdés ez nálatok. Érdekes az Apple-t senki nem basztatja azzal, hogy sokkal nagyobb kávával csinálja a telefonjait, és hasonló méretbe mindössze 4"-os kijelzőt sikerül belerakni.
2. 4,3": jobb ha megértitek, azért ennyi, mert ezt lehet könnyen egy kézzel kezelni. A könnyű kezelhetőség nem azon múlik mekkora a telefon fizikai mérete, hanem hogy a kezed hogy ér el a kijelző bizonyos pontjaira. Ez pedig már 4,7"-on egy kézzel szinte lehetetlen. Ezt még ugyan nem fogtam a kezembe, de biztos vagyok benne, hogy a Sony célja az volt, hogy praktikusan kezelhető legyen, ha már mindent beleraktak egy kompakt méretű cuccba.
Szerintem tökéletes! -
xtibi
tag
Szerintem nagyon jó lehet a telefon. Kár, hogy a tényleges képernyőméret nem lesz érezhetően nagyobb, mint a P-men, de ettől még über.
A tesztben a fülhallgatóról kattogni, miközben kb a raktárakban is alig volt a készülék, amikor a sajtó már tesztelte, fura. A minimum elvárható, hogy belefér egy hívás az official Sony-nak, hogy mi a csomag, igaz a telefon forrása sincs ezúttal megjelölve.
A P esetében a gyári dobozban volt HDMI kábel is, miközben volt olyan csomag, amiben meg Smart Tag-ek és persze egy sor szolgáltatói, meg szürkeimport, amiben csak az alap.Emellett a kamera is jobb kéne, hogy legyen (ezt a P-nél is utólag javították szoftveresen, de ki kellett jönni a piacra a CES-en), ami ok lehetne az leértékelésre, ahogy a 4.3 is, a nagy káva is, a Sony néhány elhibázott frissítésének félelme is, de nem az ára meg a headset hiánya... Ejj-ejj.
-
tylerddd
veterán
válasz
Dimitry06 #586 üzenetére
Nem tudom, h milyen szolgáltatónál vagy, de T-nél van olyan, h Fun társkártya, az alap előfizud mellé. 1875 a havidíj és ha ledumálod, akkor csak feltölteni tudod, nem lehet túllépni. Jelenleg futó hűség mellett max így tudsz elhozni készüléket, részletre is, akár abban az esetben is, ha az alap előfizetéseden is fut egy törlesztős teló. Nézz utána, ha érdekel.
Teszt Z1c
-
Dimitry06
csendes tag
Magyar videó tesztet mikor csinál a mobilaréna szerintetek?
-
szpajk
tag
Erre vártam!
Kb. egy hónapja nézegetem már a telefonokat, i4-esem már megérett a cserére. Húztam-húztam és most érzem, hogy megérte!
Alig várom, hogy bekerüljön szolgáltatói kínálatba, első közt leszek, aki megveszi.
Ma majdnem vettem egy Ultrát, de amikor szembesültem a mérettel, megijedtem. Pedig az is nagyon gyönyörű, de nem tudnék mit kezdeni akkora tepsivel, de ez, ez tökéletes méret!
Jó lenne már kézben tartani....... -
Dimitry06
csendes tag
Szolgáltatónál tavaly áprilisba kötöttem 2 év hűséget tehát ez kilőve. Akkor kénytelen leszek megvenni 150-ér a Sony Centerbe, vagy ameik gsm üzletbe adnak 2 év gyártói garit, ahol nem ott szét se nézek mert a bolti gariról nem sok jót hallani.
-
zenefan
aktív tag
130 alatt itthon egyelőre ne álmodjon senki. 150 alatt max egy akció keretében, új előfizetéssel + 2 év hűséggel. GSM bótokban indulásként 160 +/- 10ezerre tippelnék.
Külföldön viszont felbukkanhat akciósan (2 év gyártóival) 130 körül is (ahogy már volt is egy 138ezres eset). -
jaszy91
aktív tag
válasz
tylerddd #583 üzenetére
Jól mondod, Z1 már van 2 év gyárival 150-ért. Sony centerekben pedig anno 229.000 Ft-tól indult és szeptember óta esett le 199-re. Nem vmi sok.
Szóval Z1C 170 kezdő, nyárra le mehet a sony-nál 150-re, más boltokban nagyjából 130, netán 120 körül lesz.
Szolgáltatónál el kell kapni a ballagási ajándék akciót -
tylerddd
veterán
válasz
Dimitry06 #582 üzenetére
Z1 már van 130 körül GSM boltban. Szerintem ott becsúszik ez alá 10-15 ezerrel március-áprilisra, előfizuval meg szerintem 149/139-es áron kezd szolgáltatóknál a legalapabb csomagokkal. Sony-nál és egyéb bolthálózatoknál szerintem nem változik az ára, Z1 megjelenés óta 199 a centerekben.
-
Dimitry06
csendes tag
1-2 hónap alatt mennyit esik az ára kb?
Vagy akció mikor lesz? -
zenefan
aktív tag
Egyelőre csak egy 146ezres árat találtam kint, szóval aki teheti várjon még a vásárlással. Márciusban szerintem már elérhető lesz T-nél is.
-
pit stop
addikt
válasz
tylerddd #577 üzenetére
Túl kicsi piac vagyunk, szimplán nem éri meg. Amennyit reklámra kellene költeni hogy értelme is legyen - nem jön vissza. Egyébként pont Sonynak nemrég volt egy jó reklámja - Z1-et reklámozták úgy pár helyen pesten, hogy megállóban azt a reklámdobozt (vagy nemtudom hogy hívják) feltöltötték vízzel és miközben benne volt (felnagyított) Z1 ott bugyogott víz.
Egyébként nemzetközi eseményeknél lehet látni - Sony F-1-be névadóként lehet beszáll, BB Merci partnere, HTC fociban volt most azthiszem, Samsung meg mindenfelé, Apple meg néhány filmbe/sorozatban. -
tylerddd
veterán
Szerintem ennek is lesz reklámja itthon, amikor a T beveszi a kínálatába. Érdekes egyébként, h amennyire telefon- és tabletb**i a nép manapság, mégse látni sok készülékreklámot tévében. Ami van, az is szolgáltatós igazából: lenyomja az adott márka hivatalos reklámfilmjét és utána jön, h milyen csomagban vedd meg. Teljesen lemeredtem akkor is, amikor először láttam iPad reklámot tévében, önmagában. Vagy konzoljáték reklám, az is ritka itthon.
Amúgy én eléggé rühellem a Samsungot és inkább mondanám magam Samsung hater-nek, mint bármilyen fanboynak. Itthon jó pár Samu termék (tévék, porszívó, telefon) kuka lett, egyedül egy mikrójuk vált be, ill. egy mp3 lejátszó. Szóval emiatt alakult ki rossz véleményem róluk, meg az agresszív terjeszkedés miatt android fronton. Gusztustalan, h mennyi készüléket adnak ki, minimálisan eltérő specifikációkkal, a névválasztást pl. már rég nem lehet követni. Ez a sok hitvány telefon meg ott van a szolgáltatóknál és persze, h a hozzá nem értő közönség a 20 Samsungból választ, amikor a T-s emberke odatolja elé a lehetőségeket.
-
tylerddd
veterán
Ez igaz, ezzel tisztában vagyok, ha GSM boltban veszek készüléket. Viszont ez egy rendes, számlás bolthálózat volt, nem valami sufnibolt, ahol nem biztos, h adnak bárminemű papírt a vásárlásról. Az "ázsiai" appok meg rendszerszinten voltak benne, törölni se lehetett őket.
Amúgy az érdekelne, h lehetséges-e olyan, h GSM boltban olyan telót kapsz, ami nem tud magyarul?! Elvileg a droidban rendszerszinten benne van a magyar, meg pl. iOS is tud magyarul, akárhol veszed meg.
(Mondjuk utóbbinál semmilyen szinten nem nyúlhat bele a szolgáltató a szoftverbe. Ezt független, de külföldi szolgáltatói szoftverrel eladott telefonok miatt írom)
-
szabakaa
aktív tag
Ez a telefon A telefon nekem. Pörfikt
-
kispecek
aktív tag
Nekem csak az ára nem tetszett, ettől eltekintve elég ütősre sikeredett!
-
obligat
senior tag
válasz
tylerddd #542 üzenetére
xxlgsm-től vett akármelyik készülék fel volt szerelve kínai és japán nyelvű billentyűzettel, a pro és mini pro esetében a hw billentyűzeten is feltüntettek számomra értelmezhetetlen jeleket, szóval az eredendően egyik sem ide kkészült. Nem hogy nem Magyarországra, de mégcsak nem is Európába.
Viszont egyik sem ment még tönkre, és mind tud magyarul, szóval minőségben/kényelemben nem volt rosszabb a szolgáltatói gépeknél, ráadásul nem szolgáltató szoftverrel jött, hanem gyárival, ami nekem számít. -
obligat
senior tag
-
obligat
senior tag
-
Baromi jó telefon , de , ez az ár elég horror, még , akkor is, ha csúcs hw van benne. Viszont, ami nekem kifejezetten tetszik , hogy az alján van a hangszóró és nem a hátlapon ez nagyon dicséretes a sonytól!!
-
s4tch
veterán
http://mblog.gsmarena.com/xperia-z1-compact-kernel-source-files-outed-by-sony/
Nem pöcsöltek sokáig.
-
jokeman
aktív tag
Na idáig elolvastam
-
lacika69
csendes tag
válasz
alkatraz3000 #3 üzenetére
Le a kalappal a Sony előtt!
Bár az árát túlzásnak tartom 110-120 körül nagyon jó vétel lenne!
Külseje is szép de azért az Iphone 4 formájából sok ihletet merítettek a tervezők,ami nemis baj mert még mindig az eggyik legszebb telefon a műanyag fecskékhez képest. -
tasika16
tag
Jó kis eszköz! Jó lenne ha már lehetne kapni olyan 120-130 k körül... Akkor elgondolkodnék erősen, hogy beruházok egyre
! Bár az Xperia pro-m is teszi a dolgát. Kár, hogy ha bekapcsolom a wifit akkor megdögli magát... Kevés ez az 512 megabájt ram... Lehet kéne rá pakolni egy valamilyen custom rom-ot, ha valaki tud valamit az mondhatja
-
IkszIpszilon
aktív tag
Remek készülék!
Köszönöm a tesztet!
Lehet vennem kéne egyet
Régóta vártam már kompaktabb méretű ámde hardveres kompromisszumra nem kényszerítő eszközre és azt hiszem ez az. -
aszamóca
aktív tag
-
pit stop
addikt
válasz
tylerddd #535 üzenetére
Ha Magyarországon olyan boltban veszed, ami gyári garanciát ad, és szervízre van szükséged, akkor vagy oda viszed vissza ahol vetted (mindíg át kell venniük), vagy a gyártó hivatalos szervízéhez is viheted - és ott is gond nélkül átveszik. Bonyolultabb csak akkor lehet képlet, ha nincs magyarországi szervíz kijelölve.
Expansysnak garanciális feltételei fent vannak honlapon, és itt is már sok helyen ki lett vesézve.
-
stewe780
őstag
Ez az első droid ami tetszik. Telefon méretű, bika hardver, elfogadható fényképező, számomra tetszetős sony formába csomagolva. Az ára most még magas, de az csak idő kérdése.
-
DEXTERke
tag
A foliaval egyutt lejon-e a Sony felirat, vagy sem kerdesre:
https://www.youtube.com/watch?v=Pzxq-90NUIYIgaz ez a Z1, es nem a compact, de valoszinusitheto, hogy ugyanez a megoldas.
A Z1-el kapcsolatban pedig erdemes meg ezt is atfutni, csak a tisztanlatas vegett: (szinten nem a Compact, de mivel hasonlo alkatreszekbol van osszerakva, gyanithato hogy erre is vonatkozhat)
http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z1-Z1s/Z1-likely-has-a-self-cracking-screen-like-the-Z/td-p/401577 -
tylerddd
veterán
Tudod mi a vicc?! Van olyan ország boltja díjat nyert elektronikai üzelthálózat, ami az egyik legnagyobb GSM bolttal áll kapcsolatban és tőlük szerzik be a telefonokat. Legalábbis én ezt sejtem, a GSM bolt oldalán fel van tűntetve, mint partner üzlet! Én annál a bolthálózatnál vettem anno pont egy Xperia ray-t és tele volt olyan appokkal, amiket tuti nem magyar piacra szánt készülékekre raktak rá, pl. ilyen krikszkraksz ázsiai karakteres nevű appok ...
-
tasika16
tag
válasz
tylerddd #535 üzenetére
Amúgy tapasztalatom szerint az edigitálnál baromi normálisak garanciális dolgokban! Vettem náluk egy fm transzmitert még anno gondok voltak vele, visszavittem szó nélkül cserélték! (mondjuk az más kérdés, hogy sajnos, hogy alapból a termék volt rossz, nem az az egy hibás...!)Meg volt valaki előttem akinek szintén valami problémája volt ott se kötekedtek, fogták a terméket és mondták, hogy ennyi idő múlva lehet érdeklődni. Küldik a szerviznek! Szóval ha esik az ára náluk simán megéri megvásárolni!
-
edemke007
tag
válasz
speed471 #531 üzenetére
Ember! Gondold már végig, mit műveltél itt a fórumon való megjelenésed óta: lehúzod a telefont egyfolytában, csak a samsungos szappanokat élteted, meg dobálózol a phableteddel. Ha nem jöttél volna még rá, senki nem kíváncsi itt, ebben a topicban arra, hogy milyen a samsung, meg hasonlók.
Elején nyomattad a méretbeni hülyeséged, hogy ilyen méretben minek ilyen erő? Aztán jött az ár, mert hogy 170kt nem ér. Jött az is, hogy az S4-nél semmivel nem jobb, most jössz itt a hibákról, amiknél ha valaki visszakérdez, nem adsz rá választ? Újfent megkérdezem, milyen hibájáról beszélsz itt? Fogtad már a kezedben a telefont? Gondolom nem is fogod... Láttad már? Gondolom képen, videón... Ismerősödnek van? Akkor meg mi a ködmönbe bújtatott kaporszakállú Mari néni púpos kecskéjének a tőgye szőriért magyarázol mindvégig üres kijelentéseken keresztül?
Mit tudsz a teszt alapján kifogásolni? A képeket? Mi a hiba bennük? Zajosak? Kérlek a hiba az lenne a képek esetében, ha mondjuk a kép fele invertáltan mentődne le a másik, normálisan elkészült féllel. A mostani állapotok szerint ilyenek a képességei, de 100%-ig biztos, hogy szoftveres javításon át fog esni, mint anno a Z1 esetében is történt.
Eme esetben miről is beszélsz? Csupa hülyeségről...
Egy megszólalásodra reagálva: Te is biztosan marhára ki tudsz használni egy note 2-t...Neked nem felesleges, meg hasonlók...
menjél szépen vissza játszani a note-odhoz, és hagyd már a kedélyeket itt lecsillapodni, oké? Teszek a szólásszabadságodra, meg a többi idióta hozzászólásodra...
Itt ez a helyzet: a fórumozók 90%-ának tetszik a tlefon, sőt rendelkezni is fognak vele, ha még nem, és nem, nem azért jöttek itt össze, mert pizzasütő tepsiket vegyenek, hanem olyan, normális méretekkel és csúcs hardverrel rendelkező készüléket, mint itt ez is. -
-
Leskin
tag
válasz
speed471 #531 üzenetére
1. TE hasonlítottad a note 2-höz. Akkor talán ne hasonlítsd te ahhoz. Ez az one mini, és az s4 mini kategóriája, akkor hasonlítsd össze azokkal.
2. A telefonnak nincs hibája. Minden funkciója működik. Hogy a kameraszoftver csak az ÁTLAG FELSŐ kategóriát hozza é nem jobbat, azt egy kicsit erős hibának beállítani. Nem tökéletes, de nem is hibás. Érzékeled a különbséget a hiba és a nem tökéletes között? Tökéletes telefon sosem lesz, mert minden egyes felhasználónak mások az igényei, sosem lesz olyan ami mindenkinek tökéletes.
3. a compactnak nincs kamerahibája, és igen, van ami szebb képeket készít. Az álatad referencia telóként hozott note2 ami teljesen más kategória, lévén az phablet, nyomába sem ér a z1 compact JELENLEGI , NYERS kamerás képességeinek.
4. ÖSSZEHAJTHATÓ telefon ?Azt megnézem
5. Attól hogy 15x leírsz egy baromságot attól az még baromság marad
6. Igen, sajnos nem tilos, de nem ez a baj. az a baj hogy nincs az a kitétel, hogy csak értelmes véleményeket lehet írni
7. Tudod van úgy, hogy egy bizonyos színvonal alatti értelmi képesség irritál másokat. Ezért elnézést kérek. Hogy nehezen tolerálom, igyekszem fejlődni toleranciában.
8. Ez a készülék hardware tudásban note 3-al egyenértékű a két telefon között méretben 1.4 inch van. Igen ez sokakat - engem is - ujjongással tölt el.Ha már pontokba szedve "érvelünk"
-
mrdavid
aktív tag
válasz
tylerddd #523 üzenetére
Írtam a Sonynak, kérdeztem az Expansystól vett telefonok garanciájat, és azt írták h csak a magyar piacra szánt telefon garanciáztatásat vállalják, imei szam alapján tudnak biztosat mondani, h ide szánták e... Ezért erre két év gariban nem lennék biztos... Konkrétan semmilyen megerősítést nem adtak az Expansys garira, ha valaki tud 100% biztosat az megírhatná...
-
speed471
aktív tag
1; ne hasonlísd a notal hasonlísd pl lg vel vagy amivel akarod.
2; ha egy új készülék jön ki illene hoznia a magával való hibamenteséget.
3; sok készülék van amiben pl nincs kamera hiba vagy szebb a fényképe.
4; 2014 ben az újítás a összehajtható telefon lenne lessz is.
5; lehet hogy 15x leírtam ugyan azt írtam rá okot.
6; bocs nem tudtam hogy egy sony vagy más forumnál nem lehet véleményt alkotni akkor innentől vezesétek be a passzív teszteket xd.7; én soha senkivel nem áltam le úgy búnkózni mint egyesek itt velem.
8; elfogadom hogy jön egy bármilyen márkájú teló ami kicsit kisebb mint 5 col és ujjonganak itt hogy hű de nagy dobbantás.Szóval igen lehet törölni minden hsz-t és legyen kapitalizmus.
Jah, bocsi hülyeséget írok és már most is az van.Igen vannak okostelefonok amik ugyan úgy drágán jöttek ki de nem hibázott és gyorsan le esett az ára.
Nem érdekem rombolni és látom a szenttűl hit tagokat is. Azért hál égnek lehet normálisan beszélgetni itt egy két emberrel köszönöm nekik...
De én is buta vagyok hogy itt pocsékolom a időmet, erre írjátok nyugodtan hogy juhé elment.... -
gti16v
őstag
Szerintem a 90% -át lehetne törölni a Z1c -hez "szorasan " kapcsolódó hsz.eknek..
-
david.b
csendes tag
válasz
speed471 #520 üzenetére
Nem a véleményeddel van itt a baj, hanem azzal, hogy üres mondatokkal dobálózol és ha rákérdeznek, hogy ezt hogyan is értetted, a válaszadáson lazán továbbsiklasz és fújod ugyanazt a dumát minden hozzászólásban. (+ a note-os offolásaid)
"Én egy kis telefonért ami hibázik és van jobb nála biztos nem adnék ki 100ft feletti casht." Mit hibázik?
(Mint kiderült, számodra nem ez a tökéletes telefon és neked van ami biztos jobb, sőt. De van akinek ez a tökéletes. Megértette mindenki hogy szerinted rossz ez a telefon, de most már befejezheted a fikázását.)"Szerintem naon gyengusz kis teló lett" Milyen téren? Hardware? Nincs most jobb hardware a piacon (tévedek?)
+két teljesen más kategóriát hasonlítasz össze mikor a note 2-t és a Z1C-t említed
Az árakról szóló hozzászólásodat sírva röhögtem végig. A húgom aki mellettem a kanapén ülve tinisorozatokat néz, hamarabb rájön arra, hogy nem hasonlítunk össze egy egy éve és egy egy hete megjelent telefon árát, mivel az egy évesnek volt ideje esni + a hardware sem mai már és még sok más tényező miatt sem.
A Z1C pedig bármiben kenterbe veri a vágódeszkádat, kivéve méretben és az abból adódó plusz dolgokban, remélem ezzel a ténnyel nem mondtam újat. (De sajnos van egy olyan érzésem, hogy igen!)
Nem moderátor kell ide, hanem az hogy elhagyd a fórumot. Erre a mondatra a válaszod az lesz, hogy oda írsz ahova akarsz meg stb. de észrevehetnéd hogy senki nem kíváncsi rád és magadban "szakértesz" néha egy két ember meg reagál rá (mint én is, tiszta hülye vagyok) Te pedig azon felbuzdulva újra leírod a kis dolgaidat. A Z1C-ről szeretnének az emberek sok hasznos és új infót olvasni (mert ez a topic arról szól) nem pedig a Te égbekiáltó sületlenségeidet.
Szép estét
Én inkább aktív olvasó vagyok, mintsem hozzászóló, de ez a rangomból is látszik, de ezt már nem bírtam, mint sokan mások sem. Ha valakinek megsértettem valamijét akkor elnézést
-
Haneto
tag
-
speed471
aktív tag
válasz
tylerddd #517 üzenetére
Igen ugyan azt írom mert szépen kiforgatják a szavaimat.
Én egy kis telefonért ami hibázik és van jobb nála biztos nem adnék ki 100ft feletti casht.
Szerintem a piacon nem egy jobb telefon van ami csak picit nagyobb.
Azt írtam idáig is hogy nem nagy szám ez a teló. Ennyi nem kell rosszra gondolni és szövetkezni. Hogy biztos mert azért és .......
Számomra 1 col vagy 17mm nem nagyságbeli külömbség mikor a japánoknak ott a kis karóra amin tévéznek + telefonálnak. Talán nálunk nincs jelen a technika kicsit szarminűségi cucokat is kapunk hiszen minden országnak van egy besorolása... tévednék!? Ugyan úgy ahogy pl napokban a LG 3d tv monitornak olvasgatva leírását: kizárólag a amerikai példányokban található enterhnet csati amin lehet frisíteni....Akkor hogy is van ez? mi jut a Magyaroknak? Bátyám kint él Londonban ahol nem válalnak a műszaki cikekre 3 hónapnál több garit...nem akartam elhinni.
Lehet továbra is fikázni a véleményem.
Szép estét. -
tasika16
tag
Akkor beszéljünk érdemi dolgokról!
Akkor ezek szerint már most meglehet rendelni a telefont az országban? Mert én csak a sony center ajánlatát látom jelen pillanatban csak. Esetleg külföldről honnan érdemes? -
tylerddd
veterán
Ennek semmi értelme. Egyre nagyobb butaságokat ír és arról akar itt mindenkit meggyőzni, h a nagy telefon a jó, miközben valószínűleg azok olvasnák ezt a topikot, akik nem szeretik a nagy készülékeket. Azt sem veszi észre, h egyedül van itt a véleményével. Jöjjön már egy moderátor és vágja ki innen!
-
speed471
aktív tag
Igen ki legalábbis én.
Ugyan úgy ha megyek valahova jól esik nagyobb kijelzőn megnézni bármit, vagy játszani tudván ki fogja bírni a telefon minden porcikája és nem fog otthagyni nyaralás közepette sem driver hiba miatt sem azért mert lemerűlne.Volt kisebb telóm... először azt gondoltam hű milyen nagy a 5,5 col. Hát nem az elég hamar megszoktam. Ahogy rajtam kívűl sokan mások is.
-
speed471
aktív tag
Arról nem is beszélve hog olvasgattam a hibákról. Ha valaki meg vesz egy bármilyen okostelefont ami 100 000ft feletti nehogy már hibázzon.
-
speed471
aktív tag
Az elöző hozzászolásomban nem szerepelt a note 2, csak a fél col. Senkit nem érdekel a véleményem? Büszke lehetsz magadra.
De most komolyan... kérdem én nagy tudás minek egy pici telóba? Szerintem az emberek nagy része ki se használja.... De lényegtelen.
-
Leskin
tag
válasz
speed471 #504 üzenetére
MILYEN FÉL COL?
Eléggé szignifikáns különbseg van méretben, nem bagatel fél col. Sulyban meg majd másfélszer annyi a note 2... Mit nem lehet felfogni azon, hogy van akinek rohadtul nem jó a nagy méret? És azt hogy relatíve kis méretben jelenleg a z1 compactnak nincs androidos alternatívája? Mi köze a note-nek ehhez a teleofnhoz? Totálissan más kategória. Pont ugyanakkora mint az s4 mini. Csak éppen a hardware tekintetében, összeszerelésben, minőségban, anyaghasználatban magassan übereli. Akkor légyszíves az s4 minivel hasonlítsad összeÉsz megáll és ácsorog. Nem azt mondja itt senki, hogy ez a tökéletes telefon. Mert olyan nincs. Ez az ami sokaknak a jelenleg legjobban megfelelő. Érted a különséget? Sajnos azt hiszem pusztába kiáltott szó amit írok... Őszinte véleményed az merő korlátoltság, mert a körtét akarod összehasonlítani az almával. Hogy a frászfenébe kerül egyáltalán szóba ezen telefon kapcsán egy phablet????
-
speed471
aktív tag
Persze valakinek számit valakinek nem meghatározó.... Számomra nem. És csak fél col véget semilyen más telefont nem vennék ami drágább. Szerintem még mindig nem meghatározó a telefon. Nekem nem jött be ugyan úgy ahogy sok embernek sem. Akinek tetszik hajrá szaladjon az első boltba. Kevés emberrel lehet beszélgetni csak azért mert nem egyezik a véleményünk. Sokan írták hülyeséget állitok... Miért? Mert megmondom a őszinte véleményem. A Samsungot is fikázom mert sok hibái vannak a kisebb testvéreinek.
Szerintem még mindig nem szenzáció a telefon. Napokban olvastam hogy Magyarországra sok olyan telefon van ami nem is kerűl be....
Aki külföldről hozza be a készülékét jól jár. -
zso79
őstag
válasz
speed471 #501 üzenetére
Hihetetlen vagy... Nem hogy ennyi penzert, de semennyi penzert nem vesz jobbat az ember, ugyanis jelenleg kategoriajanak egyetlen tagja ez a telo! Ilyen meretben es hardverrel nincs mas alternativa. Sokadszor irod, hogy fel col nem szamit, ami szinten oriasi hulyeseg. Barmi szamit, ha azon mulik, hogy kenyelmesen tudja-e hasznalni az ember, vagy sem...
Akarhogy probalom, sehogy nem lesznek fel collal hosszabbak az ujjaim...
-
speed471
aktív tag
Evvel is 100% ra egyett értek.
Csak azt próbáltam regélni hogy szerintem ennyi pénzért jobbat vesz az ember és ha pont félcolon múlik hát na ne már. De nekem mind1 a saját véleményemet írtam le. Amivel még szép hogy sokan nem értenek egyett de nem is nekem van bajom a műszaki dolgaimmal.
Amúgy én sem szeretem a ragasztott aksit és a teli üveglapot. Szép napot mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest