-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Szép teló, egyre jobb kijelző, fain a vízállóság, de 170nagyorrú az kicsit sok érte.
-
jagelo
aktív tag
válasz
jooker82 #189 üzenetére
Arról híresek mind a az LG SAMSUNG IS nézd meg az ő minijüket kész vicc semmivel nem kisebbek sőt a HTC minije még nagyobb gagyi belső műanyag kisebb aksi Samu minijébe még HD kijelző is hiányzik nem egy kategória cimbora ja és ez még vízálló is akkorát nem bukhat mint a vékony kávájú LG2 a kutyának sem kel…….
-
Ali G.
senior tag
a szoftveres gomb eltűnik úgyis amikor képet nézel vagy filmezel, máskor meg mit számít ha ott van ha pl a menüben lépkedsz?
Ezerszer jobb mint a fizikai menügomb, szarakodik ott vele az ember, pl mikor oldalra fordítod a telót és két oldalt fogod akkor azok a fránya gombok megnyomódnak néha
Palibá akkor végülis milyen telód van hogy mi is tudjuk már melyik az az ultraszuper készülék, mert látom neked fontosabb hogy simuljon minthogy erős hárdvere legyen vagy minőségi anyagból készüljön,esetleg vízálló legyen
-
"nyakba akasztó"
nem csak arra lehet használni, hanem törlőkendőt vagy érintő ceruzát vagy akár RFID chip-et (céges kártya helyett) is lehet rátenni.. -
PAtr0n
addikt
válasz
jooker82 #189 üzenetére
Biztos nem változik meg, mivel most is egy Arc S-et használok, és dimenziókban +1mm minden szögből a Z1c javára, azaz fogásra majdnem pontosan ugyanaz, kijelző méretre detto, csak hát a hardver, kijelző, meg a kamera nem kicsit jobb. Hidd el nekem ennyi kell, nem akarok örökké várni valami csodára, most végre meglépte a Sony amire vártam, a f*sz se vár már másra, az Arc S is 2 éve szolgál hibátlanul, nagyon szeretem, de a jobb hardver miatt cserélnék. A tepsi nem játszik nálam, ezért is tetszik a Sony új gyermeke.
jooker82:
Szerintem a véleményeddel kicsit mellélőttél, elég csak a hozzászólásokat végigolvasni, és máris látszik, mennyien üdvözlik a Sony Z1 kisebb testvérét, pont a kompaktabb kialakítás és a végre meglépett IPS kijelző miatt. Kamera? Viccelsz? Nagyon a szoftveren múlik amit készít, később úgyis ki lesz javítva, ha nem gyárilag, hát majd a moderrek megoldják. A 170 nyitó ár, csak 1 évet kell várni, és 80-100e Ft körül fogsz hozzá jutni, mint most egy Nexus 4-hez ami még mindig eléggé csúcsnak számít a tudásával. Ha már túlárazás: Néztél már Iphone 5S árakat? Vagy csak maradjunk házon belül, Note 3 sem olcsó, és az egy tepsi. Pár hónap és 130 körül megáll az ára, akkor meg már igazán jó vétel lesz. -
-
Xaels
félisten
Remek telefon lett. Meglátjuk az MWC után, hogy nyáron ez lesz-e az Xperia M utóda vagy sem.
-
Peterson_
addikt
válasz
Maximum1 #159 üzenetére
Biztosan szokható, és megvannak az előnyei is.
Én csak próbáltam, de elriasztott.
Azt tudtam, hogy el lehet tűntetni,de úgy tudtam, hogy csak root után
Egyébként a Note 3-nál szerencsére jól belőtték a kapacitív gombok fényerejét, de természetesen ki is lehet kapcsolni, illetve a világítás időtartamát is lehet állítani.
Végül ez volt az egyik dolog ami a G2/Note dilemmában a Samu felé billentette a mérleg nyelvét -
PAtr0n
addikt
Végre meglépte azt a Sony, amire már legalább 2 éve várunk. Mostani csúcshardver, a mostani egyik legjobb kijelző technológiával szerelve, normális, még egy kézzel navigálható kivitelben, és nem elhanyagolható kamerás tulajdonságokkal felvértezve. Ha úgy lesz pénzem nem kérdés, hogy a Sony-nál maradok most már, pedig nagyon kacsingattam eddig az LG felé.
-
Azért ezek a teszt fotók kritikán aluliak! Ennyire nincs érzéketek hozzá?
Egy fotóállványban nem gondolkoztatok még? Sokat dobna a minőségen. -
Ali G.
senior tag
akkor ájfónfan lehetsz
ez a két tábor létezik
amúgy melyik samsungról van szó azt is írd oda ne csak az árát meg a méretét, samsungból van kismillió gagyi fajta aztán nem éppen a sony z1 compact kategóriájában utazik. Bármelyik minit veri hárdverben pont ezért nem fogják neked 75 ezerért adni mint a csamcsungot ami hárdverben fele ekkora,nem vízálló, nem fém de neked kézbesimul
engem pont nem érdekel ha simul vagy sem ha azért vennék telót jó lenne egy ócskaság is ami kézbesimul
-
jooker82
nagyúr
Vagy egy 3. variáns. a többi csúcs telefon olcsóbb ehhez képest.
Ez így túlárazott. Hiába erős a hardver,mégiscsak egy kis kijelzős "csak" HD felbontású telefon. Ráadásul különösebb extra nincs is benne. A vizállóság az egyetlen,de ma már ez sem számit újnak.
A káva még mindig nagy,rossz a kijelző-telefonméret arány,tovább csökkenti az élvezeti faktort a 3 szoftveres gomb. Mindez azért gond,mert alul akkora hely van,hogy grundfocit lehetne rajta játszani,oda simán elfért volna a 3 "gomb"
A képek minősége is gyengécske... 20mp...
Ennyiért ez igy drága. Kb. 120-ért kellett volna nyitni. Bukta lesz ez is,mint a Z1.. -
Kube
senior tag
Noh, ez a telefon egy igazi hiánypótló kis cucc
Én is 4.3 tartom jónak, és ez a telefon nagyon sok embernek opcionális lesz aki nem akar plazmatévét a zsebbe, de szereti az ütős hardvert.
-
Weeman1
veterán
Már megint csak a vita megy.
-
Palibá
tag
válasz
tasika16 #173 üzenetére
de az piacon van mióta, ez meg modern technikával kellett volna megoldani hogy legalább olyan mini legyen, erre még nagyobb is. Műanyag. Az, de kinek tört már ketté a műanyag telefonja, attól, amit a fémházas kijelzőtörés nélkül kibírt volna? Úgyis a kijelző adja meg magát, nem a keret.
És ha már utánnaszámolunk, az az 1-1,5mm 2,4 és 3,6mm plusz vastagabb is -
cairojack
aktív tag
Ez a mágneses töltő baromi jól hangzik. Részemről vevő lennék rá simán (ha lenne ennyi zsozsóm a Z1C-re).
Más: Szerintem nincsen semmi baj a készülék arányaival. Engem nem zavar az alsó, felső túlnyúlás (az oldalsó káva meg szerencsére vékony, mert az számít nagyon sokat). Valahol a telót is meg kell fogni, és nem túl jó az, ha az ember állandóan hozzáért a képernyőhöz, akaratlan műveletekre késztetve a telót. Szóval szerintem az arányok rendben vannak. A baj inkább azzal van, hogy ez a cucc még mindig túl nagy. Megértem persze, hogy kellett a hely a vasnak meg az aksinak, de akkor is.
A virtuális gombok miatt sanyargókat meg nem értem. Gyanítom az életben nem láttak még virtuális gombos telót működés közben.
Menüben, meg a legtöbb helyen baromira nem számít, hogy eltűnik a képernyőről fél centi (arról nem is beszélve, hogy újabban a csík is átlátszó, tehát nem takar ki semmit), viszont ahol meg fontos szerepe van a fullscreen-nek, (film, game, net, navigáció) ott eltűnnek általában. Cserébe forognak a telóval, barom kényelmes és gyors őket használni. Szóval szerintem százszor jobban használható, mint a fix érintőgombok. Remélem a Sony kitart mellette, mert ennél nincs jobb megoldás. Csak azok pörögnek rá az "ellop a kijelzőből" dumára, akik még nem használták ilyet hosszabb távon. Én spec soha többet nem állnék vissza fizikai érintőgombokra. Nekem az hatalmas visszalépés lenne a kényelemben, és a User Experienc-ben. Nem vállalnám már be. -
Palibá
tag
Többségben vannak, és sajnos én sem tehetem meg, hogy cserélgessem, 3okból sem (bár a 3. ok az 1-ből adódik): 1.Nincs annyi pénzem feleslegesen, 2.Nincs igényem a manapság dívó fejlesztésekre, és hasznos dolgokkal nem igen találkoztam az elmúlt néhány évben technikai újítás fronton, 3. smucig lennék ennyit kiadni félévente egy olyan eszközre, amivel ugyan azt csinálnám nap mint nap, amit elvégez a "régi" okostelefonom is.
Viszont itt a fórumban mindig dívnak azok a júzerek, akik a kisebbség, és vagy rohadt gazdag családban élnek, vagy megelégszenek a kínai csodákkal, amin kb bolti gari sincsen -
pezs89
tag
Többségben vannak azok az emberek, akik nem fél évente cserélik a telefonjukat, hanem használják ameddig tart. Az hogy neked nem szempont a garancia, magyarán bármikor tönkremegy a készülék és utána reménykedhetsz, hogy talán normálisan meg lesz csináltatva, az legyen a te problémád, de nem mindenkinél szempont saját maga megsz.....sa .
-
exelsior1
senior tag
Egy sima, normális garancia is jól jön, a fél év alatt is képesek ezek a kütyüksimán csak úgy tönkretenni. Am, persze, hogy az S4 mini olcsóbb, már régóta piacon van, de hivatalosan azért is szép pénzt kérnek és tudásban, minőségben stb elég messze van ettől az új Sonytól, az új IPS Triluminos kijelzőt, meg a Snapdragon 800-at (nem is beszélve a prémium vízálló! burkolatról) meg kell fizetni,de gyanítom, hogy gyorsan le fog ennek is csúszni az ára, akkor meg, messze jobb ajánlat lesz mint egy S4, vagy egy One mini. Remélem sikeres lesz, és köszönjük a tesztet, nagyon gyors és meglepő volt.
-
Palibá
tag
és minek örökélet garancia egy olyan eszközre, amit félévente cserél mindenki aki megteheti? a nagy tartozékkínálat meg amit manapság adnak, a kutyának sem hiányzik 25-ezer forinttért. (1 vacak USB kábel, egy töltőfej, és max még egy füles (de mint látjuk ez már nagy extra manapság). Fél-Egy év múlva úgyis elavult sz*r lesz a snapdragon 800... Le kell majd cserélni olyanra ami 80.000pontot ér el a szintetikus tesztprogikkal.
-
gabe8719
senior tag
Ehh, ez így elég drága. A plecsni viszont lehetett volna szerintem is eggyel nagyobb, elvégre ez a telefon nem csak hiánypótló, hanem tényleg nem igazán tud belekötni az sem, akinek ez a munkája, nemhogy az átlagjúzer.
Jó, ezen az áron ne legyen különösen ajánlott, de az ajánlott simán ráfért volna szvsz.
-
tylerddd
veterán
Engem teljesen elkapott a must have érzés már a bejelentéskor. Egy ilyen készülékre vártam! 110-120 körül ha lesz, megveszem.
Kérdés: ez a sok kis ajtó az oldalán milyen lehet?! Nem lötyögnek, nem nyílnak ki maguktól?!
-
Maximum1
őstag
válasz
Peterson_ #84 üzenetére
"Viszont ha már volt elég hely, illett volna nem a kijelzőből "lelopni" a helyet a kezelőgombokhoz."
Féléve használok ilyen telefont aminek a kijelzőjében van a gomb, sokkal használhatóbb mint amikor a műanyagon ott van valahol de nem látom, tapogatom, megvan és kisüti a retinámat mert véletlenül sem olyan fényerővel világít mint a kijelző.
Persze, vannak rá programok amivel belehet állítani blabla..... erre is, és sokkal testre szabhatóbb mint bármi.
Én jobban szeretem. -
Palibá
tag
Pedig nagyon nem vagyok az, nem tudom miből szűrted ezt le
Utoljára az I-es Omnia (i900) volt az a Samsung, amit a maga idejében kiváló, egyedi, és innovatív telefonnak tartottam.Ja, amúgy aki ostorozza a Samsungot, hogy az is ilyen nagy:
127.00 x 64.90 x 9.40 SONY
124.60 x 61.30 x 8.94 SAMSUNGPlusz jobban is kézbesimul. ja és 75-ért is van már, újonnan. De tényleg nem vagyok Samsungfan, és nem érdekel az sem hogy antutuban hányszor több pontot ér el a sony
-
mrdavid
aktív tag
Ma emaileztem a sonyval, hogy mi van akkor ha németben veszem, ezt írták előre is bocs a hossz infóért...
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a Sony Xperia Ügyfélszolgálattal.A levelével kapcsolatban szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy a Sony Mobile által biztosított jótállás a telefon megvásárlásának eredeti dátumától számított két (2) éven át, az eredeti tartozékokra (például az akkumulátor, a töltő vagy a kihangosító) pedig a termék megvásárlásának eredeti dátumától számított egy (1) éven át érvényes. Azon telefonjainkra érvényes ez a garancia, melyek IMEI száma, azonosítója alapján magyar piacra szánt termékek. Ebben az esetben hivatalos szervizközpontunk a jótállási feltételekben foglaltaknak megfelelően javítja a készülékeket az eredeti számla és a jótállási jegy bemutatásával.
Amennyiben a terméket az Európai Gazdasági Térség (EGT), Svájc vagy a Török Köztársaság területén vásárolta, és a terméket ezen országok területén történő eladásra szánták, akkor a terméket bármelyik EGT- tagállamban, Svájcban, vagy Törökországban azon ország garanciális feltételei mellett javíttathatja, amelyben a termék javítása szükségessé válik. A garanciális javításhoz emellett még az is szükséges, hogy az adott országban pontosan ilyen terméket forgalmazzon valamelyik felhatalmazott Sony értékesítő. Jótállással kapcsolatosan bővebb információt az alábbi linkre kattintva olvashat:
http://www-support-downloads.sonymobile.com/common/warranty_phones_HU_24.pdf
Annak érdekében, hogy pontos választ tudjunk adni kérdésére, kérjük, hogy küldje el nekünk a Sony Xperia™ készülékének IMEI számát, amely alapján meg tudjuk mondani, hogy mely piacra szánt termékről van szó, illetve tájékoztatni tudjuk Önt a garanciális feltételekről bővebben.
-
CabalX
aktív tag
válasz
cairojack #138 üzenetére
Én még szigetelt (nem fedéllel megoldott USB/töltő csatlakozót nem láttam) illetve igen, itt és az összes újabb Sony Xperia-n van mágneses csatlakozó aminek használatával nem kell nyitogatni, csukogatni az USB port fedelét.
Nem kell dokkolót venni, van akár az Amazonon akár az Ebayen átalakító - ami a mágneses csatlakozóra megy rá és abba dugod bele a töltő/USB kábelt.A gombok tudtommal vízállóak, ahogy pl. a ZR esetében is, szóval víz alatt is használható a teló.
Reset gomb... lehet hogy mókás, de én nagyon is örülök neki, az unibody-s, zárt telóktól mindig amiatt tartottam hogy lefagy az OS és nem lehet sehogy újraindítani (elvileg van gombkombináció, de ha az sem megy... akkor meg kell várni az akksi lemerülését ?!
Szóval szerintem ez egy nagyon is jó ötlet.
Sokan fanyalognak a mérete miatt, egyrészt a Sonynak ilyen most a designja, másrészt valahol jó hogy nem egyből a kijelzőt fogod meg, nem indítasz el véletlenül valamit stb...
Akku méret/üzemidő - GSMarena tesztjében 65 órát mértek a telónál ami majd 3 nap, ha nagyon nyúzva is kibírá 1,5 max 2 napot annak is örülök, persze a számok (mAh-k) után vágyakozóknak lehet a 4000-es akksi is épp hogy elég lenne.
Én is ajánlott plecsnit vártam volna de nem plecsni alapján döntök, hanem már 2 napja megtapogattam a Westendben és annyira tetszett hogy úgy voltam kell nekem egy ilyen - csak nem itthonról, hanem Németországból beszerezve (ugyanúgy hivatalos garanciával).
-
tasika16
tag
Na csak hogy én is így érdembe hozzájáruljak a hozzászólásokhoz.
Legend a hivatalos white paper szerint 64 gigáig támogatja a memkarikat. És ahol bluetooth-t és az NFC-t elemzed ott hiányzik egy szó. Amúgy király a teszt köszönjük.Pár felmerült kérdésről a szubjektív véleményem:
1. Káva
Nem tudom, hogy mi a gond a kávával. A széleken szerintem egyáltalán nem durva. A kijelző alatt és felett tényleg lehetett volna egy kicsit keskenyebb ez tény. De nálam még az elviselhető kategóriában van. És legalább nem tapizom le a kijelzőt ha meg akarom valahol fogni miközben oldalra fektettem a telefont. Vastagság többszörösen indokolt, egyrészt vízállóság (most nem csak a fizikai megvalósításra gondolok, hanem arra is, hogy hogy nézne ki egy törés és vizálló telefon baromi vékonyan. Szerintem bután) Másrészt az aku és a kamera optikája is indokolja valahol.
2. Ár
Őszintén szólva én nem lennék kikészülve egy ilyen kezdőártól amit a sony magyarország mond mivel, hogy is mondjam náluk minden rohadt drága... De vagy egy 20 30 ezer forinttal. pl a nagytestvér is 190k-ba kerül, míg gsm boltokban olyan 130 140 körül van. Szerintem ez is valahol ott fog kezdeni.
3. Füles
Többen is írták itt, hogy van füles a gyári dobozban lehet hogy csak a tesztkészülék mellől tünt el valahova, vagy hagyták ki. Minden esetre ha még sincs az számomra fájó pont, de tulajdonképen semmi gond vele, úgy is annyi füles van itthon, hogy dunát lehet vele rekeszteni. Legalább nem lesz még egy.Minden esetre nekem nagyon bejövős ez a készülék. Ha bejön a sejtésem és tényleg ilyen 130 k körül fog itthon indulni akkor szerintem beruházok egyre...
-
quailstorm
nagyúr
Ez egy igazi hiánypótló, én már nagyon vártam ilyet. Csak ennyit az összes eddigi telómra nem költöttem külön mint ami ez kerül
De nekem, akinek 4,3 col felett nincs élet, tökéletes választás lenne. Ahogy írta a cikk, eddig csak az iP5 volt kb ilyen méretben prémium. -
zdanee
őstag
Hát most beindult a nyáltermelés a számban. Ez egy telefon, erre vártunk egész 2013-ban!
-
dkface
aktív tag
Nálam év telefonja. Köszi a tesztet!
-
tDr1v3r
veterán
Na, ez már valami... kicsit sajnálom hogy nem MIUI-s (XDA majd segít
) és az árcetli se annyira jó, de ezeken kívül brutálisan jó cumónak tűnik, remélem a többi gyártó is észreveszi hogy van igény kisebb (ennél is!
) csúcstelefonokra is.
-
Jimmy66
senior tag
[ Nincs Szerkesztve ]
-
razokonez
csendes tag
IGEN!! Ez az a telefon ami KELLene, ha nem ennyi lenne az ára (az ár am sztem többé kevésbé várható volt). A káva meg nem igazán izgat, csak az a nyamvadt honeycomb....
-
cairojack
aktív tag
No pár dolog, ami eszembe jutott.
1. Nemrég vettem egy Sony fülest. MM-ben 10 rugó, Sony boltban 6k, webshopban 3500 ft. Majdnem olyan jól szól, mint egy 15 rugós Sennheiser. Előállítási költsége szvsz 2 dollár. Felteszem nem azért nem adnak hozzá fülest, mert nem fért bele az árba, hanem hogy ha olyan tollas vagy, hogy telik 170 rugós telóra, teljen még egy 20 rugós fülesre is.
2. A vízállóság nagyon király, de ha a Jack csatlakozót tudták szigetelni, nem lehetett volna megoldani, hogy a töltő csatlakozót is szigeteljék? Mert azt is napi szinten fogja használni az ember, és nem tűnik annyira frankónak naponta nyitogatni a kis vízzáró ajtót.
3. Az is felmerült benne, hogy a gombok nyomásra is vízállóak-e. Tehát fényképezhetek vele a víz alatt is, vagy az nem ajánlott?
4. A reset gomb igen vicces. Tény, hogy eddig akárhány Sony cucc volt a kezemben, előbb utóbb mind lefagyott, szóval részben érthető. Amit nem értek, hogy miért kell erre külön gomb, miért nem megoldható, a "páová szvics"-el.
5. Szerintem a vastagságával nincs gond, inkább a nagyságával, mert ez biza még mindig nagy.
6. Tetszik a Compact név. Ezzel a Sony két legyet üt egy csapásra. Egyfelől nem állítja, hogy ez egy mini telefon, másfelől szvsz a többi márka "mini"-je annyira lejáratta a nevet (értsd mini=butított), hogy nem szerencsés erre asszociálni. Ügyes.
All in all ez egy frankó telefon lett, csak még mindig nem kicsi. De legalább nem nagy. Ha fele ennyi tudást beletennének egy max 4 colos, hasonló dizájnnal megáldott telefonba, fele áron, arra vevő lennék.
Szerk: A gyári fólia plusz piros pont, de azt nem értem, hogy mi az, hogy jön vele a Sony felirat is. Frankón a fóliára nyomták a logót? Éééérdekes...
-
Bar1
aktív tag
válasz
RaveForce #19 üzenetére
Ez a piros keretezés csúsztatás, mert a kijelzőhöz hozzátartoznak a szoftveres gombok, amik általában fényképeknél, videónézéskor eltűnnek. Sőt, a 4.4 (Kitkat) már tudja az immerzív módot, azaz egyes applikációkat már teljes képernyős módban is lehet nézni és nem foglal el helyet a 3 gomb.
Ettől függetlenül abban igazad van, hogy rosszak a telefon arányai: ekkora házba 4,5 colos kijelzőt kellett volna tenni. Vagy ha még kisebb telefont akarnak 4,3 colosat, de a szélek csökkentésével. Ez így helypazarlás. És túl vastag is.
Ami még nem tetszik:
- kamera gyenge
- lehúzásnak tartom, ha spórolásból csak a hátlapok színeit cserélik ki egy telefonnál, ahogy az pl iPhone 5c-nél csinálta az Apple. Az 5S-nél nem csináltak ilyet, a Sonynak sem kellett volna.De hogy jókat is mondjak: a kompakt kategóriában ez a legjobb készülék, nagyon jók a specifikációk, a kijelzője is és hátulról nagyon szépnek néz ki a fehér üveg.
-
enginev3.0
félisten
Nagyon szép lett, de drága, viszont hardverhez képest annyira még sem
Nekem tetszik!
-
Mr President
senior tag
Brutál kis készülék, az ár meg teljesen "baráti", figyelembe véve hogy egy csúcskészülékről van szó. Egy valamit soha nem fogok megérteni. Egy fehér vagy színes telefon előlapja miért nem olyan mint a hátlap. Mert ez is a fekete előlappal és a fehér hátlappal furán néz ki. Ami fehér az legyen fehér ami fekete az fekete. Ne keverjük a kettőt.
-
Eli577
senior tag
válasz
pit stop #117 üzenetére
Pontosan azért nem lett ajánlott, amiért az Iphone 5S sem lett annak idején. Bár remek telefon, de ezért az árért nem lehet ajánlani. Elég csak ha házon belül megnézzük az árakat, pl. ha az SP-vel hasonlítjuk össze. Nyilván nem egy kategória, de az árbeli differencia túlzó.
-
rizso
addikt
Egy Cybershot Z1 Compact-tal nem akar előrukkolni a Sony?
Tényleg, várható tőlük idén valami igazi fotós droid?
-
maximilian4
addikt
Szerintem az s2-t már hivatalosan rég nem forgalmazzák. Illetve igen, mindenhonnan az a mínusz pár miliméter igen is sokat számítana kézbevéve, főleg hogy annak a formája is teljesen más, sokkal jobban kézbe simul. Engem a kijelző meg kicsit sem zavart, a színei, fényereje sztem sokkal jobb. Akkor még megvolt a xiaomi mi2 és ugye annak 720p ips kijelzője van.
-
feelurself
aktív tag
Es messze nem torik ugy, mint a cukor, valamint korokkel jobb az anyaghasznalat. Valamit valamiert, en a G2-t logatott kezbol ejtettem a sarkara es betort a kijelzo. Ugy felb@sztam magam el is adtam
Es mar ugy vagyok vele, nem kene meg egy ilyen silany minosegu, ultra kis kavaju telo.
-
Peterson_
addikt
Igen, most leírtad ugyanazt mint az előbb, hozzátéve, hogy nevetséges az ára is.
Tehát gyakorlatilag Indokoltál egy teljesen szubjektív gondolatsorral, köszi.
Nézd meg, tényleg kisebb, mint a mostanában csúcskategóriában versenyző készülékek, mellette meg megvan ugyanaz a tudása, nem olyan vészesen sokért.
Ezek nem relatívabbak, mint amit Te leírtál.
Kisebb, mint a mostani felső kategóriás készülékek?
-Igen
Tudja ugyanazt, mint azok?
-Igen, és akkor indokolva is lett az árazása. -
oliwire
őstag
válasz
kecskebégető #74 üzenetére
90-ért ilyet? Most hol látsz 90-ért ilyen tudású készüléket? Ráadásul megnézném, hogy 2-3 hónapon belül, ami "jobb" lesz ennél, az mennyivel fog nyitni.
-
jagelo
aktív tag
válasz
maximilian4 #122 üzenetére
Ja arra a pár millimétere gondolsz nem egy kategória a kettő meg hogy míg a HD kijelző sem fért bele vicc kár lenne két árat összehasonlittani akkor vehetjük az s2 az még olcsóbb
-
Ali G.
senior tag
amúgy igen ajánlott plecsnit a sony z1 compact-nak, miféle kicseszés ez , semmi nyomós indok nincs amiért tetszett plecsnit kapott. Drága? Mit akartok? Ingyen csúcstelót?
-
maximilian4
addikt
Azért ne nézzük le az s4minit. Mert pl. ha azt nézzük, hogy méretre melyik a kompaktabb akkor egyértelműen az s4 mini javára billen a mérleg. használtam nem is keveset és a hardver is mindenre elég volt. Ugyanúgy akadás nélkül futott az összes hardverigényes játék amit note3-on is használok (mc4, gta-k, rr3, dt2). Illetve nekem az amoled is jobban bejön, de ez már csak ízlés kérdése. Ja és az s4 minit lassan fele ennyiért be lehet szerezni.
-
tipuka
addikt
válasz
maximilian4 #111 üzenetére
amellett ez egérmozi lesz
-
jagelo
aktív tag
Összességében lehet
valaki LG Samsung Nokia vagy bármilyen rajongó ez a telefon nagyon frankó -
mobilefan
aktív tag
Irányzéknak jó
-
maximilian4
addikt
A note3 mellé tuti beszerzek egy ilyet. Nagyon karaj kis teló.
-
jagelo
aktív tag
One mini 132 x 63,2 x 9,25 Sony Xperia Z1 Compact127 x 64,9 x 9,5 ennyi
-
tetszik.
-
|AP|
veterán
a HTC One Minit idehozni teljesen felesleges, az a létező legelb@szottabb "mini". A dupla hangszóró miatt nagyobb, mint a 4,7"-os Ascend P6-om.
flexxx: persze, a Sharp (sajnos) japan only. Én csak arra próbáltam rámutatni, hogy lehetett volna még jobb, ez az egyébként nagyon jó telefon egy kicsit kisebb házzal, vagy akkor legalább 4,5-ös kijelzővel.
-
Palibá
tag
Egyetértek Kecskebégető 74-es hozzászólásával, baromi fos képeket készít ez a telefon. De nem is csoda, ha 20,7Mpx van besűrítve arra a pici 1/2,3"-os érzékelőcskére. Persze hogy azjos lesz nagyon a kép, és biztos hogy próbálták, és el is tüntették már a nagyját a mérnökök, de ez ebben a konfigban ennyit tud. Sz*rból nem lehet várat építeni, és ha még többet mosnának a képzajon, még rosszabb lenne az összhatás, ugyani igy is sok minden mosott, és a fókusz sem mindig van meg, homályosak a képek, és a képek széle is bemosódik, hála a kis optikának és gagyi lencsének. Hát, kösznöjétek azoknak, akik a karcsú telefonokra buknak.. Ez egy olyan telefon, ami egy csúcsmodell házába (kb 4,7-5" is beférhetne) csúcsmodell hardverét tették (és nem zsúfolták!) bele, de csak 4,3-as kijelzőhöz, ami miatt kissebbnek tűnhet az adatbogarászoknak. A kezdőár az kezdőár, de ez akkor is nagyon sok. 2 jó tulajdonsága van a telefonnak, mindkettő IP-vel kezdődik. És aki örülni tud a 2 napos üzemidőnek, az biztos legalább 95 után született, és nem tudja, meddig illene bírnia egy MOBIL telefonnak.
-
flexxx2
őstag
Már írtam, de leírom még egyszer mert mindenki a méreten lovagol. Akkor az akku kisebb lett volna jóval, és nem bírt volna 1 napot. Szerintem erről van szó. Nem hinném hogy ha kinyitnám a telefont akkor üres helyeket látnék benne.
1780 mAh Motorola Razr !!!!!
2300mah sony z1c
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest