- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
KaiotEch #596 üzenetére
Álmaidban
Át lehet érni tényleg, de hogy kényelmesen kezelni lehessen az kizárt, ha csak nincsenek póklábak az ujjaid helyén. Fel kéne fogni már, hogy ez a telefon annak a sok, sok embertársunknak készült akik nem akarnak akkora telefont mint a G2 (Vagy házon belül a Z(1)). Én is egy kézzel kezelem a Z1-et többnyire, de mikor pár hete elővettem az ArcS-t (4,2" ha nem tévedek) akkor azért rájöttem, hogy sokkal kényelmesebb a Z1-nél. Persze a kis képernyő miatt vannak egyéb gondok, amiért nem vennék Z1C-t sem, de sok-sok ember meg erre várt. És hogy nem lépte meg valamelyik nagyobb gyártó korábban (ahol pl egy modell bukása nem jelent komoly zuhanást a cégen belül) az már önmagában is meglepő. Mikor pedig az árról ment a találgatás még a CES előtt akkor legtöbben 150k körüli árra tippeltek. És gyári garanciával annyiért el is érhető. Szóval nem értem ezt a nagy rinyálást. Sok pénz persze. Csak hát amíg nincs olcsóbb alternatíva valami plasztikból addig ez annyi is marad (esetleg 10-20k-t esik az ára)
-
s4tch
veterán
válasz
KaiotEch #596 üzenetére
Kézméret kérdése. Nekem bő 20 centis az araszom, nem hosszúak az ujjaim, valahol 4,3-4,5" körül van a maximum méret, amit átérek egy kézzel. Egy cimborám bő 2 méter, arányos méretű kézzel. Ujj gyanánt gyerekkar hosszúságú csápok lógnak ki a tenyeréből. Z1 Ultrája van, kis túlzással elveszik a kezében.
Egyébként a G2 valóban jól sikerült, egész jól kezelhető egy kézzel, de nem csak a keskeny káva, hanem a vékony, lekerekített ház miatt is. Ezzel együtt nem tűnik egy olyan telefonnak, ami 2 évig kibírja a napi gyűrődést. A Z1C-t még nem fogtam, de ha hasonlóan masszív, mint a Z1 (ami borítékolható), akkor nincsenek aggályaim a tartósságával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest