- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Szerintem ennek is lesz reklámja itthon, amikor a T beveszi a kínálatába. Érdekes egyébként, h amennyire telefon- és tabletb**i a nép manapság, mégse látni sok készülékreklámot tévében. Ami van, az is szolgáltatós igazából: lenyomja az adott márka hivatalos reklámfilmjét és utána jön, h milyen csomagban vedd meg. Teljesen lemeredtem akkor is, amikor először láttam iPad reklámot tévében, önmagában. Vagy konzoljáték reklám, az is ritka itthon.
Amúgy én eléggé rühellem a Samsungot és inkább mondanám magam Samsung hater-nek, mint bármilyen fanboynak. Itthon jó pár Samu termék (tévék, porszívó, telefon) kuka lett, egyedül egy mikrójuk vált be, ill. egy mp3 lejátszó. Szóval emiatt alakult ki rossz véleményem róluk, meg az agresszív terjeszkedés miatt android fronton. Gusztustalan, h mennyi készüléket adnak ki, minimálisan eltérő specifikációkkal, a névválasztást pl. már rég nem lehet követni. Ez a sok hitvány telefon meg ott van a szolgáltatóknál és persze, h a hozzá nem értő közönség a 20 Samsungból választ, amikor a T-s emberke odatolja elé a lehetőségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest