- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Egérpad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
forestia
tag
válasz
bubble6912 #10797 üzenetére
Mint ahogy a leírásában szerepel (ebay): Brushed Metal Effect Vinyl. Magyarul szálcsiszolt fém/et hatású/utánzó műanyag.
És mint olyan karcolódik/hat, ha nem szál irányú a behatás. A felülete van annyira durva, hogy a mindennapi használatból eredő karcok nem látszanak. (Aug. 30-án rendeltem, 3-án már fent is volt a hátlapon, és azonnal belopta magát a szívembe.)
Csak hátlapra tettem. Az oldalsó matricákat amúgy is hanyagoltam volna, csak kipróbálás szintjén tettem a kamera gombos felére. Nem sokáig maradt, mert egyrészt mindig le akart jönni a felső sarka (kb. 1-2 mm-es rész), másrészt nem adta azt a minőségi érzést, mint amit a Z1C tud önmagában.
Picit a szöszöket is gyűjtötte a felbomlott résznél.Csak hátul:
Mod: az első képnél nem jó a fókusz
(Xperia P)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest