-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajozs
aktív tag
válasz
Diablo50 #4021 üzenetére
Úgy tűnik, ez a frissítési - és az 1. hsz.-nek helytelen módon ellentmondó - eljárás egyeseknél szerencsés módon bejöhet.
Én is közéjük tartozom... Mielőtt bármit is átgondoltam volna, a kevésbé ajánlott PCC értesítését azonnal leokéztam - és azóta gond nélkül fut az ICS. De az általános ajánlás helyességét pillanatig sem vitatom. -
air
nagyúr
válasz
Diablo50 #2933 üzenetére
Nem beszélj mellé! Válasz vagy sem, 2 hszt írtál 5 percen belül, ami ellentétes az alapelvekkel. Nem magyarázkodni kell, hanem betartani a szabályokat! Másfél év alatt igazán megtanulhattad volna.
Vagy legalább megfigyelhetnéd, hogy mások hogyan csinálják!
És pláne nem visszatámadni kell, amikor valaki figyelmeztet. -
bigga
aktív tag
válasz
Diablo50 #2931 üzenetére
Én is így voltam vele, hogy miért pont a független telókra nem adják ki időben, rejtély. Ezért most pár perce felraktam a francia ICS-t, nem bírtam megállni, és mindjárt rootolom.
Viszont kicsit lassabbnak érzem a telót, remélem pár nem használt program eltávolítása javít a dolgon, bár tetszik így is. -
pit stop
addikt
válasz
Diablo50 #2927 üzenetére
Nyugi, úgy sem tudunk tenni semmit, várunk békében
Nekem PCC semmit nem dobott, de SUS akart valamit csinálni, csak se biztonsági mentésem se időm nincs most megnézni. Ha pedig nem ICS, akkor Sony oldalán van magyar contact szám is; meg e-mail lehetőség is, majd bombázzuk őket amíg nem adják ki(#2929) velekeio: Megjött T ICS, mint írták kollégák. Bár nem nekem szólt de talán részben nekem is, nincs kedvem külön ezért külsős úton hátulról rádobni új szoftot. Azon kívül hogy kártyafüggetlen ezért is drágább elvileg Sony-nál vett készülék hogy áldásaikból elsőként kaphatsz.
Meg ha tudsz nekem olyan telefont mondani, ahol szolgáltató által függésbe tartottakra előbb jött frissítés mint függetlenre azt mehallgatnám, mert ezt a mesét eddig nem hallottam -
LaciGSM
aktív tag
válasz
Diablo50 #2926 üzenetére
T-re sincs még kint! a Vodásra jött ki!
De én azt nem értem, mi a francért háborogtok??? picit visszaolvasol, rákattintasz egy linkre ami utat mutat neked egy jó kis ICS romhoz, azt szépen flashtool-lal feldobod, és TÁDÁM....... van ICS a telódon!
ennyi az egész!
De ha agyvérzésre hajtasz, akkor Őrjöngj még pár hétig! -
batt
aktív tag
válasz
Diablo50 #2721 üzenetére
Az lehetséges hogy ICS-el több lesz a játékban az FPS-em ? Mert ugye állítólag az ICS már támogatja a 2 magos procit.
Sajnos az biztos,hogy az ics vel nem lesz jobb, mert ez igaz amit írtál de a programok eddig is ki tudták használni a több magot,csak ugye a rendszer nem! Vagyis csak ez miatt nem lesz jobb!
-
Mi5i
aktív tag
válasz
Diablo50 #2676 üzenetére
Én is pontosan ezzel szenvedtem, majd ráleltem erre a funkcióra. Csakhogy: ekkor mivel "átlátszó" a helyére sem tesz semmit néha, így shiftelődnek egyet jobbra az értesítési ikonok. 21. század nagy problémái
Persze, de engem akkor is idegesített.
Így megejtettem egy kisebb mókolást (KissP-nek is ajnálom, ha így jár mint én), és jelenleg így fest a dolog, nem kell külön alkalmazás:Ez pedig a lehetőség rá. Azt hiszem a v1 mellett maradtam, brightness bar nekem már sok volt oda
-
-
mrlujoak
veterán
válasz
Diablo50 #2500 üzenetére
Ne sértődj meg! Elmélkedünk és infókat, tapasztalatokat keresünk, és gyűjtünk.
A gyanakvás - mert ez bizony egészséges gyanakvás - pedig jó ok, hogy fenntartással kezeljük a már ennyire feltűnően nagyot mondó akkukat.
Van számos nevesebb pótakksi gyártó is - ilyen a már általam is linkelt Mugen - amik 8-10-15%-os kapacitásnövekedést tudnak belezsúfolni ugyanabba a méretbe.
Nagyobbakat csak maga az akku növelésével (és hozzá póthátlappal) bírnak megoldani.Természetesen ettől még meg lehet venni ezeket az akksikat, csak épp nem szabad őket varázskapacitással felvértezni.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Diablo50 #2492 üzenetére
Annak ellenére, hogy azért van még itt fake-es hozzászólás a témában:
...jómagam is elgondolkodtam, vajon mit tudhatnak ezek, ha csak egy kicsit is erősebbek mint a gyáriak.
Mivel nekem ray modellem van - de kacérkodom egy U-val - nézegettem, hogy annak a gyári 1500-as akksijánál ezek a Gold-ok (és még más gyártóé) mit tudnak, mit nyújtanak.
Ellenben az is egyből szemet szúrt, hogy a gyári, BA700-as, 1500 mAh-s akksikból ezek a turbósak is "csak" 1900 mAh-t tudnak kihozni azonos akkuméret mellett...Akkor a U-hoz való 1290-esből hogy a bánatba tudnak 2680-asat produkálni?!
Ez azért több, mint gyanús nem?
-
mrlujoak
veterán
válasz
Diablo50 #2492 üzenetére
ŐŐŐ, izé. Az, hogy kapható sok helyen miért is igazolja azt, hogy az annyi is?!
Egy sorral, de egy szóval sem állítottam, hogy azért gyanús, mert nem kapható...
Mindemellett én mindenképp feltétellel állnék neki a vásárlásnak. Honi, és külföldi fórumon is olvasni, hogy az arany fólia alatt megtalálható az eredeti kapacitást jelző szám is, ami viszont köszönő viszonyban sincs a terméken hirdetettel...
Én meg olyat aki panaszkodott...[link]
-
confuser
senior tag
válasz
Diablo50 #2431 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom mi lehet ennek az oka... kritikusan kevés alkalmazás van rajta telepítve, egyáltalán nincs teleszemetelve. Élőháttér ki, mobilnet ki, wifi volt egyedül bekapcsolva, és kifújt. De amíg ilyen simán fut, nagy ívből teszek rá, hogy egy benchmark teszt mit ír. A 15 fokos időjárás előrejelzés sem ér semmit, ha a hőérzet ennél több, akkor rövidgatyában megyek sörözni, ha a fene fenét eszik, akkor is.
Szerk.: Újraindítottam a telefonom (ha jól sejtem ez = cache reset), és mindent kikapcsolva lefuttattam az Antutut. Eredmény: 5575 ^^
-
confuser
senior tag
válasz
Diablo50 #2240 üzenetére
Volt már nem egyszer szó róla, hogy PCC-on keresztül rendszeresen később érthetők el a frissítések, mint SEUS-en keresztül, ez most sincs másképp.
Nem konkrétan erre a hozzászólásodra vonatkozik, de ha nem esik nehezedre, használhatnál írásjeleket, és mondatokba szedhetnéd a mondanivalód, (ne vedd sértésnek, de) talán nem lenne ennyire "összehányt" jellege a legtöbb hozzászólásodnak. Esetleg a tagolással is megpróbálkozhatnál. Megköszönném.
@Jimmy66
Gondolom hálózatfüggő a telefonod, és a függetleneknek van csak kint.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Diablo50 #2173 üzenetére
SUS a sony update service az nem flashtool, compainon-t általában fel sem telepítem nekem ne terhelje a windows-om.
Itt a st25a firmware-t lehet feltenni st25i-re, általában ha feltettem így, meguntam a fel felvillanó képernyőt, stb. és feltettem simán.
st25a már kinn van jó ideje.
-
batt
aktív tag
válasz
Diablo50 #2166 üzenetére
pc companion várod akkor sokáig fogsz várni,mert előbb fogod tudni seus.al updetelni mint a pc companion-el!
marad midnen progim és minden játék elmentésem,képem,videóm...stb
Bocsánat,hogy ezt mondom,de akik így telepítenek új rendszert azok szoktak sírni,hogy laggol akad a rendszer és hogy milyen xar a 4.0 pedig ha full wipe telepítéssel telepítenének nem lenne semmi baja!
Amugy meg jó hír ,hogy xda-n kint van mert akkor most már bármikor megkezdődhet a hivatalos up
-
air
nagyúr
válasz
Diablo50 #2127 üzenetére
Szerintem ez az első dolog amit megtanítanak angolórán.
Nem azt mondtam, hogy nem érthető, csak helytelen és csúnya. A "hol a frissítésem" kérdés pedig olyan agresszív kismalacos. De hát végül is a lényeg, hogy kaptál választ. Aminek az információtartalma kb. a kérdés stílusával van egyensúlyban.
(#2129) velekeio:
"A cél a fontos és nem az hogy hogyan jutsz el oda..."
No comment... -
rongyi
aktív tag
válasz
Diablo50 #1253 üzenetére
Igen, de ha maxon van, akkor hiába nyomkodom. Hallani én is hallom, csak halkan (vagyis halkabban mint az Omnia 2-őn). Ha egyedi eset lenne, akkor oké aláírom kifogtam egy hibás darabot, de kicsit utánakutakodtam (Sony fórum) és nem csak nálam fordulnak elő ilyen bakik. Remélem ezek a közeljövőben javítva lesznek.
-
bibi55
tag
válasz
Diablo50 #1224 üzenetére
Attól hogy te hülyeségnek tartod, még nem az. Én sokszor futottam ilyen bajokba anno Galaxy Spicánál, hogy mikor másik romot tettem fel, elfelejtettem factory reset-et nyomni, és mikor beindult az előző appok csak fc-ztek, vagy ha el is indultak, akkor sem mentek megfelelően. Lehet hogy itt a sony által kiadott rom-oknál nem kavar be annyira, de én inkább nem kockáztatok.
-
peestee83
aktív tag
-
cynu
tag
válasz
Diablo50 #1138 üzenetére
Üdv,
eddig csak olvastam a fórumot, de ma elgurult a gyógyszer és regisztráltam, h hozzászólhassak.....
Vodás a készülékem (kártyásként vettem, de előfizus kártyával használom).
A telefon fekete, a +kupak fehér, akku 1290-es és ha úgy akarom én is látom az érintőpanel "pöttyeit"... :-)
De nem ezért írok most.....Olvasom, h frissültök sokan (van aki már többször is) én meg még mindig 6.0.B.1.564 vagyok és azt mondja a Sony Update Center és a Sony Pc Companion is, h naprakész a telefonom... :-(
Most akkor ez miért, és hogyan? ...és miért?Thnx, h elolvastátok a panaszkodásom... :-)
A telefon eltekintve attól, h nem frissül, nekem tökéletes. Előtte 1 évig Voda 858 SMART-ot nyúztam...... hát érezni a különbséget! :-)
Üdv!
-
Smarto
csendes tag
válasz
Diablo50 #570 üzenetére
Szia Diablo50!
Én is Saturnban szeretném megvenni 0% THM-el részletre. Mennyibe került így a készülék? Mennyi a kezdőrészlet mikor elhozod a telefont? Milyen hosszú a futamidő? Milyen papírok szükségesek hozzá?
Esetleg valaki máshol tud esetleg 0% THM-el részletre valahol ilyen telefont? Megőrülök érte.
Üdv. mindenkinek
-
peestee83
aktív tag
válasz
Diablo50 #870 üzenetére
Az OTG kábel lényege, hogy ha külső adathordozót (pendrive, akár HDD) hozzákapcsolsz, azt úgy látja, mint egy memória kártyát. Ezzel több tárhely lesz a telefonban.
@k850: Dropbox helyett a box-ot ajánlanám. A SONY tulajok 50 GB tárhelyet kapnak, ha a telóról jelentkeznek be, vagy a Google Drive. Igaz, ott "csak" 5 GB a tárhely, de a fájlméret nincs korlátozva
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Diablo50 #780 üzenetére
A mostani telómban van egy 8gb-os kártya, de zenékkel és képekkel együtt is van még rajta 7gb hely. Igazából 20 percre lakok a munkahelyemtől és ebben az időintervallumban kell lekötnöm magam utazás közben. Gyanús, hogy simán elégnek kell lennie a 4gb helynek még ha teszek is rá valami hd-s okosságot
-
peestee83
aktív tag
válasz
Diablo50 #775 üzenetére
Köszönöm, hogy próbáltál segíteni
Nem tudom, most miért sikerült. És az adatok is rendben megmaradtak a telefonon (előtte azért volt egy biztonsági mentés)És egy újabb hír (most nem a telefonnal kapcsolatosan) :
Már PC-n, vagy Mac-en is tudjuk használni androidos alkalmazásainkat...
Link -
sylke555
csendes tag
-
pit stop
addikt
válasz
Diablo50 #647 üzenetére
Pontosan erre céloztam. Most hirtelen nem tudom neked linkelni, de ha szeretnéd megkeresem. Ennek a hírnek van egy update-je, mert a Sony bejelentette, hogy ez a frissítés csak azokra a régiókra fog kijönni, ahol később jön az ICS; teljes Európa viszont elsők között fogja megkapni ICS-t amint elérhető lesz, szóval ide ez nem fog jönni a bejelentés szerint.
-
peestee83
aktív tag
válasz
Diablo50 #647 üzenetére
A régiótól is eltér, hogy mikor szól a telefon, hogy frissítés van, illetve a szolgáltatói telefonra is később érkezik meg a frissítés. Légy türelmes
Az ICS frissítés dátumát kérdeznéd? Azt senki nem tudja biztosan, majd egyszer bejelentik (a SONY, majd a szolgáltató...)
-
trita
tag
válasz
Diablo50 #595 üzenetére
Akkor szerencséd van! nálam ez a játék már vagy fél éve megy,most tünt el,mikor ezt a telot(ray-em van)vettem,és ebbe raktam a simemet.De az nem lehet gond mert előtte is raktam a simet más teloba sose volt vele gond.Mert ugye ugyanazzal a fiókkal jelentkezem be mindig.Nem értem.Lehet majd én is irok nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest