- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mircinko
senior tag
válasz
jófejsrác #11541 üzenetére
Jajj én hülye! Tudom már mi, feltettétek a Small-appst
Ezután azt kell tenni, hogy kivenni az aksit, majd bekapcsolni a telot és belépni a recorvery-be.
Találtok ott egy MRP2.zip fájl. ezt felkell telepíteni,. és minden jó lesz + lesz small-apps is!(viszont a systemui és a framework (kinézet) a gyári lesz... sajnos csak azt tudja használni a small apps. )
Tehát ez nem hiba, hanem ez ilyen...
-
-
Jimmy66
senior tag
válasz
jófejsrác #9822 üzenetére
Az InfiniteView (részletes nézet) tényleg nem jól települ. ha teheted válaszd a másik opciót mikor felajánlja a két lehetőséget.
A hívásfelvevésnél az esztétikum és a praktikum között kellett választani. Mikor lejjebb volt a csík, sokszor "összeakadt" az Elutasítás üzenettel...
-
air
nagyúr
válasz
jófejsrác #7320 üzenetére
Sehogyan. A Sony saját widget-jei csak gyári launcher-rel mennek. 1-2 hete írtunk egy mókolt launcher-ről, aminek a Sony az alapja, és léteznek hozzá a Sony-féle widget-ek. Azokat kellene megpróbálni, hátha mennek az Apex-szel. Linket találsz a fórumban.
(#7322) duo
Általában igen. De földrajzilag mindig ugyanott. Majd tesztelem 2G-n, csak macerás váltogatni. -
Szlopa
tag
válasz
jófejsrác #2988 üzenetére
Itt van hozzá a tutorial, épp ma frissítettem, ezért szükséges volt megint megcsinálni. Sajnos csak másodikra sikerült, először csak a képek felét volt hajlandó letölteni. Másodjára csak 4-5 névnél nem volt kép, de aztán a kapcsolatoknál előhoztam a "beállítások / fiókok és szinkronizálás" menüpontot, és ott ráböktem a facebook-ra, hogy frissítsen. ekkor lejött a maradék. Lehet, hogy elsőre is ezt kellett volna csinálni...
Nekem nagyon bejött ez az ICS. Végre javították a GPS hibát, mert most villámgyorsan talál jelet, még beltéren is
-
Mi5i
aktív tag
válasz
jófejsrác #1247 üzenetére
Érdekes ez a delay, nekem is van, pedig él már a vonal..
Gyári füles nekem meglesz míg el nem porlad álltában, agybadugós mánia van nekem, sokat buszozom meg stb. nem szeretem a nyitott klasszikus típust. Meg ezzel is több hang marad a fülemben a telefonról
Hpm-70 lett egy jó kis kábellel megtoldva, nagyon szeretem így már a cuccot. Most hajtok hpm-77 után
De köszi, tudom létezik ez az app, kipróbálom még akkor komolyabban is.
-
-
válasz
jófejsrác #920 üzenetére
A kisütés az a merítést jelent, vagyis üzemmódban használat által meríted, vagy is kisütöd.
Az akkumlátor kapacitást nem lehet 100%-an mérni, ezért gyakran tapasztalja az ember, hogy hirtelen nagyobb ugrásokkal merül. Ez inkább a mérési hibából ered. Olvastam már olyat is itt a fórumba, hogy sokáig egy szinten volt a mérő állapota, majd az egyik percről a másikra 50-60%-os energia csökkenést mutatott. De ez kirívó eset!Egy átlag felhasználó, akinek van rendesen email forgalma, ezeket természetesen a készülékén meg is nyitja ill. válaszol is a levelekre, ill. a Facebookot orrvérzésig használja, mellett zenét hallgat vagy ne agy Isten filmet néz, játszik a mobilon és telefonál legalább 20-30 percet naponta, akkor kizártnak tartom, hogy napvégén ne kelljen a töltőre rakni.
Természetesen a telefontartó tokban 2-3 napig is elvan a készülék töltés nélkül.Után gyártott kínai szart teljesen fölösleges venni még 3 Ft ért is. Ha ilyen szándékod van, akkor feltétlenül csak megbízható forrásból szabad, hogy elkerüld a balekságot.
-
István89
tag
válasz
jófejsrác #912 üzenetére
Igen, én is nehezen tudtam levenni.
Más. Nektek mennyire szokta feltölteni az akkut? Tegnap még volt kb 30%, de este rádugtam, de 98%-nál állt meg. Sose lesz 100%? Szerdán, amikor megvettem, akkor nyomogatás után rátettem a töltőre, de nem is figyeltem ezt, hogy mennyire töltötte fel.
-
tinkata
csendes tag
válasz
jófejsrác #841 üzenetére
Igen, nagyon sokat agyalok! DE! Elnézve a tesztet, és a készülékeket, az xperia U igazán sajátomnak tudnám érezni. Nincs egy nagy tenyerem, és elképzelem benne azt a hatalmas telefont, hát.... Egyébként még soha nem néztem telefonon filmet, nagyon időm sincs rá. Szeretnék egy tuti telefont, ami jól van összerakva, és pörög rajta a net. Ennyi. Azt hiszem, ez a szépség teljesen megfelel nekem!
Holnap kell döntenem, mert holnap megyünk át egy másik szolgáltatóhoz, ahol új készüléket is választunk! Izgatottan várom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest