-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
"a sajátgépnél sincs a meghajtók kozott..."
Nem is lesz. MTP-t használ, tehát eszközként kell megtalálnod.
(#8745) endre4
Tegyél fel valamilyen lockscreen alkalmazást! Pl. WidgetLocker-t.
-
pit stop
addikt
GB-n a beállításokon belül az Alkalmazásoknál meg tudod nézni mi hol van, és azon belül ha rákoppintasz akkor meg is tudod neki mondani, hogy pakolja át telefonra, vagy virtuális külsőre.
(#4726) air: Van, csak beépített
Gondolom a partíciókra gondolt: amit csak programok használhatnak, meg amit bármi egyébre használhat.
(#4727) Rinita: Kamerán belül a beállításoknál a gyorsindítást be kell kapcsolni, akkor működni fog.
(#4725) lajozs: Az a pár nap az évvége.
-
peestee83
aktív tag
(szerintem) az Evernote a legjobb (azt használom). Úgy a legjobb, ha van net a telefonhoz, akkor bárhol bejelentkezhetsz a fiókodba, és szerkeszthetsz, újat hozhatsz létre, és a többi....
De keresgélj, van választék Playen bőven, amelyik a legjobb neked, azt használd
Az ICS-ben is van egy Feljegyzés nevű program -
peestee83
aktív tag
Nem kell elbizonytalanodnod
Többen vagyunk, ahogy mrlujoak is írta, akiknek semmi gondjuk nincs az ICS-vel.
Nekem is tökéletesen működik, nincs panaszEgyszerű jegyzettömb? Szerintem ez: link
De van választék bőven... A telefonon van Evernote (lehet csak ICS alatt), az is nagyszerű - én azt használom: link Ebben az a jó, hogy bárhol írhastsz hozzá (asztali gép, telefon) és szinkronizálja online azonnal. -
mrlujoak
veterán
...mert a fórumokba többnyire a problémával küzdők írnak.
A többiek meg használják. Mint én is.Igaz, tiszta telepítést végeztem - csakúgy, mint a 2011-es modellek esetében.
Sokan, akik panaszkodnak, hogy lassú, laggol elkövetik azt a hibát, hogy mellőzik a tanácsunk, azaz ICS-re frissítés előtt teljes (gyári) visszaállítás...
De nem kell ezen stresszelned magad. Ha neked jó a GB, és tartasz az ICS-től, egyértelmű, maradsz GB-en.
-
mrlujoak
veterán
-
mrlujoak
veterán
No, akkor láthatod, hogy nem látod a listában a te modelled SI-jét, így még várnod kell az ICS-re.
Persze addig is meg-megnézheted PCC-vel, mert van, hogy a lista nem bővült az adott SI számmal, de már elérhető lett az ICS... (fordítva is igaz, mindig előfordulhat csúszás) -
Diablo50
tag
Rátolod a telefonodat , jelzi a PC Companion hogy új frissítés érhető el a telefonodhoz és utána szépen le írja Magyarul hogy mit kell csinálnod hogy települjön,írj hogy a telefonod legyen 50% töltöttség felett , kapcsold ki a telod , húzd ki az usb kábelt , dugd vissza az usb kábelt , nyomjad a hang lefelét és már települ is ( de lesz előtte biztonsági mentés is ) Nagyából ennyi de majd úgy is meglátod , szépen lelesz írva és 1x rű lesz , Én már pár firmwaret telepítettem föl az U-mra PC Companionról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest