- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Sziasztok Urak!
Egy kérdés: Van már ehhez a csodához hivatalos ICS frissítés? Előre is köszönöm!
-
ftitti
csendes tag
Sziasztok!!
Segítségre lenne szükségem. Egy hete kaptam a telefont, csodaszép, de van egy kis probléma vele. Amikor a mobilinternetet használom, az alkalmazásoknál az jelenik meg, hogy nincs kapcsolat (facebook, gmail stb), viszont a böngésző tökéletesen működik. Ha a wifivel csatlakozom a nethez, akkor nincsen semmi probléma... Nézegettem már a beállításokat, de minden jónak tűnik...mit tehetek? (a telefonon még GB van)
Köszi előre is! -
GRaul
őstag
Sziasztok.
Valahol letölthető már a tmobilos ics amit flashtoolal fel tudok tolni a telora? Köszi a választ.Udv
-
janos1994
csendes tag
Ez a baj nem tudom hol érdemes most én rákérdek mondhatnak bármit azért lenne jó tudnom valaki vásárolt mán online xperia u telefont 47 ezrest
-
janos1994
csendes tag
FET-MEN igen online szeretném néztem több helyen is van egyiért csak nem tudom hol érdemes,
-
Mi5i
aktív tag
Megválaszolom magamnak, érdekes, hogy másnak nem jött elő, vagy csak én használom egyedül
Probléma ez volt: "valami.apk-t felteszek sd kártyára, akarom installálni, de a Telepíti az alkalmazást? végső képen inaktív a Telepítés gomb -- tehát nem tudok semmit telepíteni. Restart segít, akkor megy.
"
Az volt az érzés, mintha valami simán blokkolná, de mi célból, vagy minek. Lévén, hogy restart után, mikor nem indult el még minden alkalmazás, amit amúgy a napok folyamán használok, jó volt ugye.Megoldás: screenfilter app blokkolja valamiért. Disable vagy bezárjuk a folyamatot, és lőn a csoda, lehet megint telepíteni..
-
janos1994
csendes tag
Sziasztok szeretnék venni egy sony xperia u telefont fügetlenül minden tartozékkal magyarul és minimum 1 év garanciával max 47 ezrem lenne rá hol érdemes vásárolnom?
-
FET-MEN
veterán
Na sikerült. User error volt nagyrészt. Smooth lett
Jó kis telefon.
-
FET-MEN
veterán
291-es-el is lehet flashelni?
-
csacsi67
addikt
válasz
freemanone #3773 üzenetére
Ugy néz ki sikerül müködésre birni a Wifit a zárt bootosokon a fözött romokba.
-
FET-MEN
veterán
válasz
freemanone #3773 üzenetére
0.9.8.0 win flashtool jó lesz ugye?
-
FET-MEN
veterán
pacsker , ics ftf van? flashtool melyik jó? 291-es.el mehet?
-
air
nagyúr
válasz
nbukta77 #3767 üzenetére
CM9 alpha2 (zárt BL-re) vagy
UNOFFICIAL CM9.1 BY FreeXperia Team nyitott BL-re
Vagy egy CM9 alapú rom: [ROM][CM9] ParanoidAndroid [Version 1] szintén csak nyitott BL-re -
nbukta77
addikt
Egy apro kerdes. CM9 vagy 10 letezik U- ra? Ha igen milyen allapotu?
-
kllzslt
tag
Sziasztok, nos én is tulajdonosa lettem egy ilyen kis készüléknek. Egy Samsung Galaxy Ace-ről váltottam, bár nem önszántamból, csak az összetört.
Szóval itt kint vettem Angliában. Kártyafüggetlenül, de kártyás áronAz ICS frissítéshez szólnék hozzá.
Eleinte nekem se jelzett a SUS, hogy lenne frissítés GB-ről, ezért feltettem Flashtoollal. Természetesen sikerült elcsesznem az első alkalommal, nem wipeoltam, ezért visszatettem a GB-t. Viszont ezután jött a meglepetés, a SUS azt írta, hogy van rá ICS. Feltettem azzal, wipe előtte, utána és jó lett.
Amúgy jó kis telefon, csak a GPS kicsit lassabban talál jelet, mint a Samsungom. -
w333
félisten
Jön az ICS frissítése ... Link
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Hétfőn szóltam a helyi Vodafone boltba hogy rendeljenek nekem egy ilyen telefont , nos megérkezett és szóltak hogy menjek be nézzem meg ha akarom.
Nem is kell mondanom rögtön bementem.
Nagyon tetszik a készülék, megnéztem a tartozékokat is .
Alig várom hogy hétfőn átvehessem. -
bigga
aktív tag
válasz
Jimmy66 #3749 üzenetére
Eléggé karcsú, szerintem is. Ennek ellenére én folyamatosan frissítem a telefonomat
- most épp az ICS clean beta romot teszteltem be - azt kell mondjam ez a leggyorsabb és legtisztább eddig. Egy hete használom már, és végre stabil. Én maradok ennél, a Sony féle frissítés (ami független telefonra b....ik kijönni), nem is kell már.
-
Jimmy66
senior tag
Az Xperia U SI lista frissítése sajnos nagyon megállt. Utoljára 10. 30.-án frissült, de valójában ekkor egyetlen új szám nem került hozzáadásra. Előtte 10. 24.-én frissült és akkor is mindösszesen 5 új számmal bővült.
Ez így nagyon karcsú!
[ Nincs Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Amióta ráraktam egy gameboy-os CUSTOM tokot, ugyanolyan gyors lett, mint volt, eddig se laggolt egyáltalán, de most még kevésbé laggol. Próbáltatok már ilyen CUSTOM tok-ot!
?
-
freemanone
addikt
Mivel láttam hogy többeknek is kell gondoltam feldobom. Dec 16-án érkezek MO-ra és ha valakit érdekel, utánna következő hétfőtől elvihető egy pink kupak 500huf vagy egy nagy tábla milka fejében, Budapesten vagy Székesfehérváron!
-
LaciGSM
aktív tag
én fehér kupakot adnék pink-ért
karácsony nagyon messze van még
-
LaciGSM
aktív tag
valakinek van esetleg pink alsó kupakja???
-
godzsy2
senior tag
-
freemanone
addikt
Akkor valószínűleg úgy is van! köszönöm az észrevételt tőled is! Amikor olvastam, mintha frissítésről is írt volna nem csak ellenőrzésről, de nem próbáltam ki személyesen, szóval nem kizárt, hogy csak elenőrző. Viszont akkor az SI számos ellenőrzés mellé átteszem, mint alternatíva! Hétvégére csinálok belőle egy feljavított változatot, a javasolt módosításokkal és megkérem a modikat, hogy tegyék be első hsz-be. Addig is szivesen veszek minél több javaslatot!
(#3730) magicbox: Nah ezért én is kifizettem a 0.99€-t
Nagyon jó ez a háttérkép és tényleg nem fog semmit a sebességen. Arra leszek kíváncsi hogy ultra minőség sok szín és amplitudó mellett mennyire érinti majd a fogyasztást.
-
w333
félisten
Ha jól látom akkor : Fancy Widgets
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
Gréti88 #3732 üzenetére
SUS=Sony Update Service program
Rendes alatt azt értik, hogy csinálj egy gyári adaok visszaállítást, ezzel letörölve mindent majdnem a telódról ,hogy egy friss telóra mennyen fel az ICS.. (Beállítások-->Adatvédelmi beállítások--> Gyári adatok visszaállítása + Beállítások visszaállítása
Ha ez megvan akkor mehet a frissítés: [link]
-
Gréti88
csendes tag
Sziasztok! Utoljára kb 1,5 hete írtam az ICS-es problémámról, nem tudtam mindent kommentárt visszaolvasni mert rengeteg van, de láttam, hogy többen írtátok, hogy próbáljam újra és csináljam meg rendesen... Nem vagyok ilyen témában zseni, tehát fogalmam sincs, mi az, hogy rendesen... Sony PC Companion segítségével telepített frissítés nem rendes? Mit jelent az, hogy csináljam SUS-al? Ne haragudjatok, biztosan ostobák a kérdéseim, de nagyon hálás lennék ha valaki tudna nekem segíteni, esetleg lépésről lépésre, számítógéppel/telefonnal nem profin foglalkozó számára leírná valaki.!! Köszönöm előre is!
-
air
nagyúr
válasz
freemanone #3715 üzenetére
"3.) A Sony rendelkezik egy JAVA alapú webes frissítő szolgáltatással, aminél csupán csak a telefon csatlakoztatása szükséges a számítógéphez és követni a leírtakat."
Szerintem ez nem frissíti a telefont, csak megnézi, hogy van-e frissítés hozzá. Nálam legalábbis csak kiírja, hogy elérhető frissebb szoftver.
-
hsts
csendes tag
köszi a válaszokat!
-
mrlujoak
veterán
Esőben értelemszerűen nagy a veszélye és esélye a beázásnak, de egy kisebb szemerkélő esőben egy rövid hívást túl tudnak élni - csakúgy, mint 10 évvel ezelőtt...
Télen, hidegben szerencsére már nem olyan brutálisan használhatatlanná lassulnak a kijelzők, mint régen.
A nagy átlag ilyenkor semmi különös dolgot nem észlel, azaz a képfrissítés normális marad.
Az érzékelés is eljutott arra a fejlettségi szintre, hogy átlagos téli hőmérsékleten való használat nem okoz gondot.
Emellett ha pár esőcsepp van a kijelzőn, vagy hópihe, az még az átlagos kijelzőket sem gátolja meg a jó érzékelésben.
Több nedvesség esetén a nagyátlag már nem engedelmeskedik az érintésnek megfelelően...Persze, mindettől vannak kivételek, de nagyon ritkán, és akkor is inkább fura hibának tekinthető.
Arra kell nagyon ügyelni - és ez minden eszközre igaz - hogy teszem azt telefonálsz már 10-15 perce a mínusz fokokban, a készülék ekkor már lehűlt annyira, hogy ha olyankor beviszed egy meleg szobába, az károsíthatja az eszközt.
-
hsts
csendes tag
Hali!
Lenne egy elég hülye kérdésem..
A telóval milesz akkor ha pl télen esik a hó vagy ősszel az eső és mondjuk csörgetnek kiveszed a zsebedből telefonálsz stb be tud ázni vagy hogy működik ez az érintőképernyős telóknál mert még nem volt ilyen telóm (érintőképernyős) úgyhogy nemtudom...
Előre is köszi a válaszokat
!
-
petuci
csendes tag
válasz
+1
-
csacsi67
addikt
válasz
freemanone #3721 üzenetére
Eredeti Vodafonos Ics.
-
confuser
senior tag
válasz
freemanone #3721 üzenetére
Hát pedig bekiabálásos alapon működik, az én hszemet is úgy rakatta be egy harmadik user.
CWM-es telepítést ha gondolod összeszedem, aztán elküldöm privátban, nem vészes végülis.
A DropBox-omon összegyűjtöttem a hivatalosan megjelent ROM-okat, de 100 másik helyen is megtalálható, úgyhogy szerintem felesleges, de ha gondolod, azt is használhatod, nem fogom törölni.
-
freemanone
addikt
hát szerintem hacsak nem valami über belsős Sony-s emberkéről van szó (
), akkor mondjuk úgy, hogy fizikai képtelenség. Még mindig a 6.1.1.B.1.10 az utolsó kint lévő ICS verzió 2012.09.28. óta.
(#3720) csacsi67: jó ötlet és köszönöm!
megkérdezhetem, hogy milyen pontos verzióval futott a telefon amikor a root-ot csináltad?
(#3719) confuser: köszönöm neked is és a többieknek is. Igen azt tudom, de abban nem vagyok biztos, hogy ez milyen módon megy. De lehet csk én komplikálom túl. Én úgy gondolnám, hogy nem bekiabálásos alapon működik a dolog, ezért nem is kértem ott még, hogy kerüljön be az első hozzászólásba.
Az is jó ötlet, hogy beleírni a CWM recovery telepítését, valamint az onnan feltehető rom-ok szűk listáját összeszedni, amik ugye gyári kernelre épülő valamelyest módosított rom-ok! -
csacsi67
addikt
válasz
Grat.Még annyit ha bekerül az elsö hozzászólásba ,a Flashtoolos root-ot ird bele.Mert nekem csak azzal sikerült.
-
confuser
senior tag
válasz
Szép munka. Egyébként én egy ötödik módszerrel, recoveryből (CWM) telepítettem egyedi ROM-ot zárt bootloaderre. Persze kernelt nem cseréltem.
Az első hozzászólásba pedig úgy tudok "beszerkesztetni" az írásod, hogy ide írsz egy hozzászólást, amiben megkéred a moderátorokat, hogy szerkesszék bele.
-
mrlujoak
veterán
Lassan egy hete használom már a U-mat, és pár tapasztalat.
Még GB az oprendszer...
-xLOUD bekapcsolt állapotában a gyári Xperia (régi Sony Ericsson) csengőhang torzítja maximum csengőhangerőn. Nem élvezhetetlenül, de észrevehetően megváltozik a hangszíne 2 egységgel halkabbra véve (vagy xLOUD off) hangerőben és minőségben egyenértékű a ray-jel.
-kijelzője melegebb fehér színt ad(törtfehér), mint a ray, ellenben (lehet a fólia miatt) észre lehet venni a kijelző fölé helyezett touch panel rácspontjait világos/fehér tartalomnál, ami nekem nagy (negatív) meglepetés volt.
-rezgőmotorja erősebb mint a ray-é.
-amiben abszolút veri a ray-t az a LED fényereje. LedLight zseblámpaprogival egyértelműen erősebb a U fénye.
-fogásra a U-t fogni nagyobb biztonságérzetet nyújt, mert nagyobb a térfogata, ellenben a ray fogásérzetre minőségibbnek hat...
-beszélgetés hangerőben a U hangosabbnak hat, mivel kevésbé mély tónusú a speaker.Akkuidő nagyon kellemesen alakul, elég ha azt mondom, hogy kisebb akkuval (a ray-é 1500-as ugye) röhögve hozza a ray napi átlagát, mindezt úgy, hogy még csak párszor töltöttem fel.
Épp néztem a U akkuját, ahogy a készüléktestben fekszik, jó mm-nyit még hizlalhatták volna az akkut, mert a hátlap merevítőbordái jó mélyen benyúlnak az akku fülé, a készüléktestbe...
Ami a készülékben nem tetszik, az a hátsó hangszóró fölötti plusz rácselem, sok pici lyukkal. Minek az? Csak tompít a hangon. A hangszórót amúgy is védi egy háló a kosztól, azt a lyukas rácsbetétet meg ki lehet(ne) venni, mert csak ragasztott betét.
...aztán jobban megnézve lesz igaz a lehetne - mint feltételes mód - mert ha a betétet kiveszem, akkor a hangszórót körülölelő szigetelőszivacs nem tudna mire felfeküdni, és így még több por jutna be a készüléktestbe... Így sajna marad a lyukas dísz, egészen addig, amíg nem találok oda megfelelő méretű zárófelületet... -
bil
tag
válasz
Respect!
-
freemanone
addikt
Mivel az illetékesektől választ nem kaptam arra, hogy hogyan lehetne frissteni az amúgy (szerintem) kissé igénytelen, de leginkább hiányos első hozzászólást, bátorkodom itt prezentálni amit összeállítottam, annak kiegészítésére:
(hibák előfordulhatnak benne, bár igyekeztem minimálisra fogni, aztán remélhetőleg megtalálja a helyét)Gyári független VS szolgáltatói vagy függetlenített:
Egy alapvető különbség van gyári független és függetlenített vagy szolgáltató záras telefonok között. A gyári független készülékek bootloader-je nyitható a Sony által biztosított rendszeren keresztül, míg a többi hivatalos úton nem nyitható ki. Amennyiben valaki mégis megpróbálkozik ezzel és sikerrel is jár az a teljes garanciát elvesztette a készülékre.
Gyári független telefonoknál pedig a telefonhoz adott garancia papíron leírtak az érvényesek. A bootloader kinyitása nem egyenlő a garancia elveszítésével.
VIGYÁZAT! Nem minden függetlenként árult telefon gyári független! Sony modellek esetében ezt könnyen kideríthetjük a service menuből.
beírod ezt a tárcsázóba: *#*#7378423#*#*
Service info > Configuration > Rooting Status
ha itt az szerepel, hogy "Bootloader unlock allowed: yes" akkor a telefon valóban gyári független. Ha "No", de bármilyen simkártyát elfogad, akkor valószínűsíthetően egy szolgáltatói telefonról van szó, amin kiütötték a sim lock-ot.Software Frissítés:
Ennek több módja is létezik. Jelenleg 4 ismert módszer van amit itt részletezünk. Mindenkinek a fantáziájára bízva, hogy melyik megoldást választja. Elméletben mindegyik ugyanazt csinálja, kivétel a negyedik módszer.
Alapvetően az első 3 megoldáshoz szükség van arra, hogy a hivatalos frissítés már létezzen a telefonra. Ezt a következő oldalon tudod leellenőrízni, a telefonod aksija alatt található SI számmal egyeztetve: [link]
MINDEN ESETBEN a telefont állítsátok vissza gyári állapotba a beállítások menu-ből.
A művelet közben TILOS a telefont piszkálni, illetve azt a számítógépről lehúzni.1.) SUS program letöltése után elindítod és követed a képernyőm magyarul lévő instrukciókat.
2.) PCC program automatikusan települ a windows-ra amikor a telefont csatlakoztatod. A frissítés ezen keresztül is elvégezhető.
3.) A Sony rendelkezik egy JAVA alapú webes frissítő szolgáltatással, aminél csupán csak a telefon csatlakoztatása szükséges a számítógéphez és követni a leírtakat.
4.) Flashtool használatával feltehető olyan készülékre is az ICS, amire még nincs hivatalosan SI szám alapján frissítés.
Letöltöd a flashtool-t.
Letöltöd a kívánt ROM-ot.[link]
Bemásolod a ROM-ot a flashtool telepítési mappájában lévő firmwares könyvtárba. c:\Flashtool\firmwares
Telepíted a telefon drivereit a következő program segítségével: c:\Flashtool\drivers\Flashtool-drivers.exe
Elindítod a flashtool-t.
Rákattintasz az első ikonra (villám), majd itt kiválasztod a ROM-ot és rákattintasz az OK gombra.
A telefon csatlakoztatásának módját írja a flashtool.Root-olás:
Ez a művelet kvázi nem jár garancia vesztéssel, mivel bármikor visszafordítható a fentebb említett frissítési módszerek segítségével. (ha szervízbe kell vinni a telefont állítsd vissza eredeti állapotba, így megmarad a gari)
ICS: Innen letöltöd a V13-as verziót, majd rádugod a telefont a számítógépre és a letöltött csomagból elindítod a RunMe.bat filet.
GB: Kezdőknek, kevésbé hozzáértőknek nem ajánlott a root-olás, ha mégis ezt szeretnéd XDA fórumon keresgélj. Magas szaktudás szükséges hozzá, ezért itt ezt nem is részletezzük!Nyitott és Zárt bootloader:
- Zárt bootloader esetén a fastboot mode tiltott. Ez annyit tesz, hogy nem tudsz fastboot.exe segítségével kernelt, recovery-t, rom-ot flash-elni a telefonra. Amennyiben valaki tökéletesen meg van elégedve a gyártó által módosított Android verzióval ne is nyissa ki a bootloadert még akkor sem, ha erre van lehetősége, mert gyári független készülékkel rendelkezik.- Nyitott bootloader esetén minden további nélkül nézelődhetünk a különböző fórumokon, ami egyedi rom és kernelek készítésével foglalkozik. Ha kezdő vagy, de érdekel a téma akkor mindenképpen először az XDA angol nyelvű fórumot olvasgasd és kövesd az utasításokat pontosan!
Egyedi kernel használatával a teljesség igénye nélkül például memória tömörítést, processzor órajelet, rendszer indulásnál betöltődő modulokat lehet állítani. Vannak durva teljesítmény növekedést ígérő kernelek is, de ezek vaószínűleg elég érzékenyen fogják érinteni a fogyasztást.
Egyedi romokat jelenleg 4 nagy ROM készítő közösség csinál. Névszerint CyanogenMod, MIUI, AOKP, Parandroid. Jelen állás szerint egyiknek sincs végleges verziójú rom-ja Xperia U-ra. Ha most ilyenbe vágsz, akkor bugokkal, esetleges fagyásokkal, nem funkcionáló modulokkal (wifi, bt, 2/3g, szenzorok, kamera stb...) találkozhatsz. Jóhír talán, hogy már JB romokból is van teszt verzió párhuzamosan a GB és ICS mellett.
Van azonban egy nagy előnye a nyitott bootloadernek. Gyakorlatilag nem tudod brick-elni a készüléket, mert fastboot mode-ban bármikor feléleszthető. Hozzáteszem zárt loader-es készüléket is csak akkor lehet brick-elni, ha valahogy megpróbálunk egyedi kernelt ráerőltetni, ami nem fog működni zárt a loader miatt, avagy megpróbljuk kinyitni a bootloader-t, de ez félre sikerül és a telefon lezárja önmagát teljesen.[ Módosította: philoxenia ]
-
bil
tag
válasz
confuser #3713 üzenetére
Nem vagyok lusta visszaolvasni, csak türelmetlen vagyok!
Írják, hogy milyen jó az ICS, mert több mint 1 magot kezel. Gyorsabb lesz a rendszer, vagy csak azok az appok, amik több magot használnak, hogy van ez? Bocs, ha hülye kérdés, és el szeretném olvasni az egész topicot, csak jönnek föl bennem a kérdések, és birizgálnak
Kösz a fényerős dolgot, a lényeg hogy műxik a hardver és nem kell cserélnem. -
confuser
senior tag
Illetve én olvastam olyat, hogy ICS alatt már jóval nagyobb a kontraszt a fényerőszabályzásnál, a Tiéden pedig még GB van. Frissítsd a telefonodat, de előtte olvasd el, hogy kell megfelelően az új androidot telepíteni. Ha lusta vagy visszaolvasni, megértem, sok ilyen ember van, de akkor inkább ne frissíts, mert csak a bosszúság lesz vele, és a GB szerintem egész jól sikerült.
-
pit stop
addikt
Igen változtatja. Bár kevésbé szól bele mint sok más telefonnál. Alap beállítástól bizonyos százalékban tér el, nem fogja maxra-minre húzni.
Lényeg az a widget nem annyira a beállítások arra figyelj (persze ott kell automatára pipa)!freemanone (#3710): Nem csoda hogy nem jutott eszembe, túl logikus
-
bil
tag
válasz
freemanone #3710 üzenetére
Köszi, mindkettőtöknek!
A service menüben az ambient light sensor érzékel, tehát a hardver OK.
Levettem max-ról a beállításokban, és be van pipálva az automatikus állítás, csak az a fura, hogy szemlátomást nem változtatja a fényerőt eltakarásra, nektek csinálja? -
pit stop
addikt
Gyári szervízmenü tesztjébe működnie kéne - ami root nélkül elérhető; de elérését már nem tudom sajnos.
8as alapwidgeten, ahol pl. wifi is van a fényerős ikont kapcsold ki és ha beállításoknál nem teljesen szélsőre veszed már működnie kell. Widgetes beállítás legtöbb embernél valahogy blokkolja fényerőszenzort. -
bil
tag
Sziasztok!
Megvettem a kütyüt, nagyon tetszik.
Nektek működik a light sensor? Android sensor box szerint "Sorry, your device does not support the sensor", továbbá tényleg nem állítja ha eltakarom a felső részt.
Nem nyúltam még a telefonhoz, gyári minden rajta.
Kernel 2.6.35.5+
Android 2.3.7
Build: 6.0.B.3.188Én bénázok, vagy hibás a készülék?
Bocs ha leírtátok már, de még nem olvastam végig az egész topikot! -
confuser
senior tag
válasz
freemanone #3705 üzenetére
Tudom, a #3700-as hsz-emben ezzel indítottam
Egyébként rákerestem, és elvileg nem csak unroot, the relock is létezik. Nem nagyon folytam bele, csak rákerestem (relock bootloader). Nyilván csak feltételekkel működik (bizonyos telefonoknál bizonyos esetekben). A root viszont más, azt könnyű visszafordítani.
-
mrlujoak
veterán
válasz
freemanone #3705 üzenetére
Igaz, köszönöm a kiegészítést!
-
freemanone
addikt
válasz
mrlujoak #3703 üzenetére
Majdnem teljesen jól tudod, gyári független teló bootloader-ének a kinyitása nem egyenlő a garancia elveszítésével, viszont megváltoznak a garanciális feltételek, amit a Sony a gari papírokon részletez oldalakon keresztül. Minden egyéb telefonnál teljes garancia vesztést okoz.
"Important information
Please note that you may void the warranty of your phone and/or any warranty from your operator if you unlock the boot loader. See your phone’s warranty statement for details. Additionally, due to the modified phone software, Sony’s repair network will likely have to replace key components before it can properly test, repair and verify your phone using our repair tools and software. Consequently, if Sony performs a warranty repair, Sony will likely charge you a significant service fee for the additional costs caused by your modification of the software."(#3704) confuser: a rootolás bármikor visszafordítható, egy gyári rom feltelepítésével flashtool-al például, így ott a gari vesztés fogalma kissé zavaros szerintem.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Ramoskaa #3701 üzenetére
Ha ezalatt azt érted, hogy csak az eredeti téma változik, de az alap ua. marad, akkor a válasz nem.
...akár még csempés, WP kinézetet is választhatsz.
Nézz itt körül, csemegézz...[link]
(#3702) pit stop:
Ha jól tudom, még a legális BootLoader nyitása is garivesztést okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest