- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakec
tag
válasz
freemanone #12899 üzenetére
Nekem 2.5 óra kell.
-
D-Phrag
senior tag
válasz
freemanone #12895 üzenetére
A 70%-os határ gyorstöltőknél van, csepptöltés pedig nincs ennél a típusú akkunál (Li-ion). Olvasd el ezt: Link
-
D-Phrag
senior tag
Természetesen és kicsit rosszul fogalmaztam, mert nem a sebessége, hanem időtartama hosszabb. Az 500mA-es 500mA-t ad le óránként az 1000-es ennek dupláját. Csak a telefonok kényesek is a töltőre és nem ajánlatos a gyárin kívül mást használni. Főleg nem gagyit.
(#12895) freemanone: Igen van ilyen jelenség, de nem 70%-ig, haenm feljebb. És tény, hogy a végét lassabban tölti, de akkor is gyorsabb lesz a teljes folyamatra vetítve és továbbra sincs jelentősége, hogy a 100%-ot 3 vagy csak 1,5 óra alatt éri el a merülés szempontjából.
-
válasz
freemanone #12895 üzenetére
Köszi.
Kitartás ebben a melegben! -
freemanone
addikt
válasz
kazy76 #12892 üzenetére
hmm... a runme.bat mellett ott van a "stuff" könyvtár is?
(#12894) odrif: A jóval azért túlzás, de lassabban fogja tölteni.
(#12893) D-Phrag: Ennyire kerek perec nem jelenteném ki a dolgot, mert a teló úgy tölt hogy ~70%-ig gyorstöltést végez, majd onnan lassít a folyamaton hálózati töltő esetén is. Valamint az utolsó pár százalékot tölti a leglassabban, mert ott már csak csepptöltést végez. Ezért is van az a jelenség is, hogy amikor elérte a 100%-ot lehúzza a delikvens és alíg pár másodperc alatt 99%-on lesz a töltöttségi szint.
Azért azt se mondom, hogy usb-ről töltve tovább fogja bírni, mert az botorság lenne, de van itt valami sustus az biztos. -
D-Phrag
senior tag
+1
Teejay83: Semmi köze a töltéséhez az akku merülésének. Lehet, hogy azóta javult a helyzet, de biztos nem amiatt, hogy USB-ről, azaz gépről töltöd. A töltés sebessége a leadott mA-től függ. Hálózatról a gyári töltő 850mA-t tud leadni. Gépről szerintem olyan 5-600 lehet.
Egyszerű példa: van 2 benzinkút, ahol az áteresztő képessége a pisztolynak eltér egymástól. Egyik 5, másik 10 perc alatt tölti mondjuk tele a tankot. Akkor most ahol lassabban tölti tele a puttonyt, az majd pozitív hatással lesz a kocsi fogyasztására is?? Ejh. Gondold csak végig.. -
jakec
tag
válasz
Teejay83 #12884 üzenetére
Igen FAcebook
én ilyensmit nem tapasztaltam. Esetleg olyant, hogy:
-a telefon töltődik és 95%-nál elkezdem figyelni, hogy mikor éri el a 100%(mivel nem jelzi)
- mihelyt elérte a 100% leveszem a töltőről(általában 97%ről ugrik 100%-ra) és épp a kijelzőt hagyom világitani semmi mást(se wifi se semmi)
-30 másodperc alatt visszaesik 99%-ra
- ennek a történetnek a csattanója, az az, hogy ha kikapcsolva töltöm Fullra, és mikor bekapcsolom(100%) babrálom, még esetleg egy percet telefonálok is vele, de még mindig 100%... -
Teejay83
tag
Az FB az facebook?
arröl nincs tapasztalatom mert nem használom csak a nagyon ritkán
Az akksit viszont azt vettem észre,hogy érdemes USB-ről tölteni inkább mint hálózatról mert nekem ugy sokkal többet bír,nemtudom miért van lehet lassabban tölti vagy gőzöm sincs miért de ha hálózatról töltöttem nekem is volt úgy,hogy 40%-on volt este reggelre pedig csontra lemerült pedig hozzá sem nyúltam.
-
motoflug
őstag
Az mitol van,hogy lezart képernyőn a datum ala mindenféle karakter van irva?Hogyan lehet eltűntetni?
-
jakec
tag
válasz
Fredo78 #12878 üzenetére
Nekem nem MIrcinko ROm van... DE ajánlom:
1. Kingsoft Office-szerintem mindent tud amit kell s ingyenes(GPLAY)
3. Nem ismerem azt a romot, de nekem hasznos az Advanced Task Killer Pro
4. Böngésző: UC BROWSER (amellett, hogy gyors magától kiválasztja a Net/WIfi gyorsaság függvényében, hogy melyik üzemmóddal induljon) - tiltottam a gyárit
5. Gyári a: billentyűzet, zenelejátszó(mivel más zenelejátszónál nem villan a csik alul)
6. Apex Launcher + Android Weather
7. Tárcsázó: ExDialer(messze jobb és testreszabhatóbb mint a gyári)
9. Egyebek(nemfontosak): TUNEIN radio, Pixlr, Aviary, Maven Recorder(muszáj volt felvetetnem a Tanár hosszú s unalmas magyarázatait+ tud hivást is rögziteni)Mégegyszer megjegyzem nekem gyári .54es romom van, ezeket az alkalmazásokat én használom s én ajánlom. Ha valami ezek közül hibádzik a Mircinko rommal akkor ne engem szidjatok!
2-es és 8-as pont törölve, ne kelljen elmagyaráznom miért...
[ Módosította: I_Am ]
-
Fredo78
aktív tag
Nézegetem a készüléket (új vagyok még, pár napos) Mircinko 7.0 van rajta. Biztos volt róla szó, de elég sok az itteni anyag (12e hozzászólás) Milyen progikat ajánlott felrakni? Tudom sokrétű a kérdés, általánosságban gondolom. Navi-offline térkép- zenejátszó ilyesmire gondolok
Egyenlőre csak az Illumination bar-t raktam fel az bejött szépen konfigurálható. -
jakec
tag
Mircinko Romja tényleg ennyire jó? Még a FB is megy rajta? A gyári romokon eddig nem igazán lehetett használni atelefont a FB mellett másra is s amúgyis sziivta az aksit... nekem még mindig a Sony generic .54-es van fent de váltanék s nagyon körültekintő és elővigyázatos vagyok
jelenleg 140-150 mb ram az átlag.
UC Browsert használok s az egyik idegesitő gondom, hogy a zenehallgatás(walkman 6) nem igazán fér össze ezzel a böngészővel. Pozitivum vizsont, hogy ilyen gördülékeny és szép felülteű, praktikus böngészőt még nem láttam, pedig kipróbáltam mindet.
Úgy érzem átlagnál kicsivel használom többet a telót s 24 óra után ha 50%on is van gyorsabban merül mint addig
Példázom: Tegyük fel tegnap töltöttem fel 100%-ra s nem nyúltam a telóhoz egészen 24h-t. 90%-ot mutat de ha kicsit hozzamatatok leesik 1 órán belül 60%ra. Arra akarok kilyukadni, hogy benne lehet a %-nak megfelelő feszültségszint, de valami hibádzik az egészbe. Az is lehet LITHIUM hátránya. -
Shara
tag
Ma usb-vel összekötöttem a telefont a laptoppal hogy fotókat másoljak a telefonról a laptopra. Mikor végeztem és kihúztam az usb kábelt a telefonból, akkor a telefon újraindult. Kicsit meglepődtem, mert még sose indult újra. Másnál is volt ilyen? Mitől lehetett?
-
Teejay83
tag
Hello
Én 3 napja nyúzom a Mircinko v7.0+7.3 javítással ellátott Xperia U-mat. Nagyon tetszik,jóval gördülékenyebb a rendszerem mint eddig pedig kevesebb a memóriám mint a gyári rom-al (gyárival rootolás után pár program eltávolításával optimalizálással állandó 130-140Mb volt szabadon, jelenleg 70-80Mb)
Akksi is jobban teljesít ma tettem a töltőre 2,5 nap után 35%-nál
Eddig nagyon meg vagyok elégedve gartulálok hozzá Mircinko -
Csatsa
tag
válasz
StaChys #12868 üzenetére
Osztom a véleményed, az a baj ezzel a telefonnal hogy kevés az 512MB ram főleg úgy hogy csak 388MB elérhető amit be kell neki osztani. Nincs benne több egyik rommal sem csak valamelyik jobban van optimalizálva vagy csak jobban ki van gyomlálva belőle a sok felesleges program és ettől talán gördülékenyebb a rendszer.
Azt se nagyon értem hogy az Xperia Go-ra kijött a 4.1.2 az U-ra meg nem, pedig a Go-ban is csak 512mb ram van és nagyon hasonlóak az egyéb paraméterei is. Ettől függetlenül mivel megjelent az xda-n a nem hivatalos jelly bean (ami már a 4. frissítésnél tart) amit Go-ról portoltak U-ra (nem véletlen) én már ezzel használom az U-t. Ami hibája van az nálam amúgy sem volt fontos, automatikus fényerőszabályzó,előlapi kamera illetve az alsó ledsor nem működik. Ezen kívűl hibátlan, jól bánik az akkuval is, gyors is és stabil, még nem fagyott le egyszer sem, ennek tükrében igazán jöhetne egy gyári jelly bean frissíts is annak a pár hibának a kijavításával. -
StaChys
tag
-
gmark247
tag
Sziasztok!
Egy hete tettem fel barátnőm U-jára a Mircinko V7-et, mert a gyári T-s rendszer folyton lefagyott. A probléma, hogy azóta kétszer lefagyott ismét, persze nem napi szinten többször és használat közben csak.
Valami ötlet miért csinálja? A sajátomra ugyanezen okból tettem fel a V7-et, de nekem nem fagy le. Elég sokat használja a telefont ( főként netezésre ), lehetséges, hogy ezért fagy? -
solti
senior tag
Kiváncsi leszek, hogy a MediaMarktban vásárolt Xperia U telómra mikor jön ki a B.10-esnél újabb firmware hivatalosan...Fura hogy még nem dobta fel a Sony PC Companion...
-
Csatsa
tag
Tegnap jelent meg az XDA-n ez a 89-es alapú rom (Olasz TIM) ami zárt rendszeren is megy.
Nem tudom milyen mert nem raktam fel csak gondoltam megosztom hátha valakit érdekel. -
kllzslt
tag
Valaki tud ajánlani olyan appot, amivel tudom rögzíteni a telefonhívásokat és működik is rendesen?
-
motoflug
őstag
válasz
freemanone #12860 üzenetére
A hossza miatt néztem ki.
-
Milyen autóstöltőt ajánlanátok a telefonhoz?
-
freemanone
addikt
válasz
motoflug #12859 üzenetére
ebay-ről rendelni microusb kábelt?
akármelyik sarki vegyesboltban is kapsz már és bármelyik jó.
(#12861) pit stop: azért ahoz sok méter kábel kell, hogy érezhető legyen!
(#12863) motoflug: Egy usb hosszabbító is megteszi. Nyugodtan lehet használni akár 2-3m-essel is. Működik, csak ne lepődj meg, hogy pár másodpercbe bele fog telleni mire érzékeli a telefon, hogy áramot kapott.
-
motoflug
őstag
Szerintetek ezt nyugodt szívvel használhatnám a töltőmre dugva?
-
jakec
tag
[link] Valaki Próbálta a ZPERIENCE vagy a Experience 2,1 romot? köszönöm a választ
-
freemanone
addikt
válasz
pit stop #12853 üzenetére
Nézz rá az aláírásomra és rájösz.
Nekem sokminden nem tettszik a gyári rendszerben. AOSP rulZ! Főleg, hogy mindenre van megoldás, ugyanils a gyártó is valahol látta azt a funkciót mielőtt kivitelezte. Annyi ilyen van, ami már létezett külön app-ként, majd egy-egy gyártó felkarolta és bele tette a saját romjukba, mert tettszett az aktuális mérnök csapatnak.
Nem mintha a google nem ezt csinálná, az újabb droidokkal, de Nexus-on még nem láttam nyűglődős rendszert, egyéb gyártótól viszont.... nem is akarom inkább ragozni.
Szerintem jobb egy alap rendszert összeépíteni, mint egy már meglévőt kiherélni, majd felturbózni a kellő cuccokkal, persze ez nem ajánlott mindenki számára.(#12851) pripus: ahogy Air is mondta értelmetlen a kérdés, mert gyári bootloader-t nem is tudod lecserélni, mint régen még az 1.5-1.6-os droidok korában.
-
pit stop
addikt
válasz
freemanone #12846 üzenetére
Kollégának nem elég jó a gyári?
De köszönet programajánlatért - ha váltok, akkor legalább tudom hogy van lehetőség (ha gyárilag nem adnak ilyet)Többek között az ilyen pluszok miatt szeretem gyártói rendszereket Stock droiddal szemben
-
pripus
csendes tag
hogyan rakható vissza a gyári bootloader ?
(és honnan szerezhető be?) köszi
-
freemanone
addikt
válasz
Teejay83 #12844 üzenetére
Igen, mert csak a Smart Connect-ben van ilyen funkció, a LiveWire még nem tudta. Frissíteni kéne és elvileg lecseréli automatikusan az új app-ra.
(#12845) batagy: szerintem abba nem nyúlt bele. amikor bepipálod az advanced-et a wifi csatlakozásnál, válszd ki a static-ot DHCP helyett.
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Mircinkohoz lenne kérdésem az (vagy ha más tudja az se baj
), hogy a Mircinko ROM-ban a WIFI IP címet manuálisan be lehet állítani? Nem találok benne, csak DHCP vagy WPS IP cím beállítást.
Köszönet
-
Teejay83
tag
válasz
freemanone #12843 üzenetére
Na ott viszont semmi ilyet nem lehet nálam legalábbis beállítani,hogy mit mikor kapcsoljon ki-be.
-
Csatsa
tag
Gondoltam megosztom ezt a két képet mert az elműlt héten többször volt téma hogy mennyit bír a telefon egy feltöltéssel. Az egyik kép a gyári energiagazdálkodás menü becsült készenléti idejét mutatja, a másik meg az akkumlátor hd progiét.
Nagyjából ugyanazt a becsült készenléti időt mutatják úgy hogy a telefon majdnem fullra van töltve, ami kb 3napot jelent. Persze ha használja az ember akkor jó ha 1-2napot kibír az akku. -
Fredo78
aktív tag
sziasztok! tegnaptól én is az U-s tábor tagja lettem. Majd olvasok (úgy látom van mit) meg kérdezek.
Hál istennek kezdéssel nem kell bajlódnom Mircinko 7.0 van rajt.
Elsőre szép a kijelző meg maga a telefon isMondjuk egy V3 után nem kunszt...
-
Amúgy ha már itt vagyok.
Melyik az a legegyszerűbben konfigurálható és ingyenes progi ami mondjuk este 22.00-kor ki, és 07.00-kor automatikusan kilövi, és bekapcsolja a mobil-adatforgalmat, és a 2 db email szinkronizálását?pit stop:
-
air
nagyúr
válasz
SparkyCoot #12831 üzenetére
Mai reg, 1. hsz.
Köszönjük. -
pit stop
addikt
válasz
SparkyCoot #12831 üzenetére
Szűk 13 ezer hsz. alatt talán rájött, de köszönjük a tájékoztatást
Ajánlom, hogy frisebb hsz-eket nézd, ne a sorrend elején lévőket -
SparkyCoot
csendes tag
válasz
littlelion21 #19 üzenetére
Playről leszeded az illumation bar nevű appot, azzal ki lehet
-
batagy
őstag
válasz
batagy #12829 üzenetére
Bocs a rendkívül ostoba kérdésért, de amúgy hogyan lehet a Mircinko-val telefonálni?
Mert nem látok rajta semmilyen tárcsázási lehetőséget.
A Lightning Launcher lett kiválasztva a telepítéskor, nem tudom azzal összefügg-e.Illetve, az internet és SMS beállításokhoz az APN-t és ehhez hasonlókat kézzel kell beállítani?
Úgy tűnik, magától letölteni nem tudja legalábbis.Félreértés ne essék, nem kívánom kritizálni a Mircinko-t, csak totál ismeretlen nekem.
Köszönet!
-
batagy
őstag
válasz
Mircinko #12828 üzenetére
Ok.
Közben felraktam már a Mircinko V7.0-át, majd 7.3-at is.A Buildszám az Infónál 7.0-át mutat, ezt mutatja 7.3-asnál is?
A CWM-re vonatkozólag, közben úgy tapasztaltam, hogy a LE is FEL is gomb is megy, inkább az van, hogy valamikor elsőre nem indul el és fekete képnél áll. Olyankor akksi kivét segít csak.
Nos, köszönöm a segítséget!
Ez kemény menet volt.Minden lépést ledokumentáltam és logokat elmentettem.
Aztán meglátjuk milyen ez. Egyelőre nem tudok majd vele foglalkozni, mert elmegyek 2 hát szabira, és az U-t direkt nem viszem, hogy ne azzal töltsem az időt.
-
batagy
őstag
válasz
freemanone #12826 üzenetére
Hát, pedig a Mircinko blogján linkelt CWM-et használtam.
Egyébként a menjüben a CWM nem 6-os verziót ír, hanem 5.5-öset.Most backup-ot készítek a CWM-mel (bár szerintem felesleges, mivel teljesen "lakatlan" a ROM.)
Már csak annyi kérdésem van, hogy akkor Mircinko előtt nem kell ilyesmi a CWM-ben, ugye?
Wipe data/factory reset
Wipe Cache
Wipe Dalvik-Cache (az advanced menüben találod)
Wipe Battery Stats -
freemanone
addikt
válasz
batagy #12825 üzenetére
ami mircinko blogján van linkelve az LE gombra indul el, de van olyan ami a FEL gombra fog csak elindulni, viszont ezt XDA-n szokták jelezni, hogy mégis mivel lehet előcsalni. Xperia Play-nél volt olyan CWM ami a keresés gomb és a hangerő gomb együttes nyomvatartásával jött csak be...
-
batagy
őstag
válasz
freemanone #12824 üzenetére
ICS-re már frissítettem.
A CWM is v6-os.Nem tudom, elsőre (vagy a LE gombra) miért fogadott a fekete kép.
De másodikra (amikor is FEL gombot használtam), most bejött a CWM. -
freemanone
addikt
válasz
batagy #12822 üzenetére
nah ilyet se hallottam még... amikor a kék-zöld-kék ledsor felvillan már minden oké szokott lenni. CWM-hez nem kell csatlakoztatva lenni.
Te most GB (2.3.*) futtatsz még? Vagy már frissítettél ICS-re?hangerő LE vs FEL: volt ebből egy jó kis 'vita'. Egyes CWM egyikre indul el míg a másik a másikra.
"Most már csak azt nem tudom, hogy a telefon sdcard-jára hogyan tudok rámásolni ZIP-et?"
boot normál módban, gépre dugod, majd felmásolod, és utánna ismét CWM.
elvileg a mount menupontban van olyan, hogy mount SD, de az 90%-ban nem működött nekem... -
batagy
őstag
válasz
freemanone #12821 üzenetére
Hát izé....
Elkezdtem a CWM-et, de fekete Sony kép van, se kép, se hang.
Amit csináltam:
- USB-hibakeresés be.
- Telefon csatlakoztatása a számítógéphez
- install.bat futtatásaEz a logja:
Install recovery...
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
=============================================
Step1 : Waiting for Device.
OK
Step2 : Sending some files.
0 KB/s (818 bytes in 1.000s)
1982 KB/s (63456 bytes in 0.031s)
4222 KB/s (8335360 bytes in 1.927s)
4155 KB/s (735308 bytes in 0.172s)
37 KB/s (596 bytes in 0.015s)
Step3 : Setting up files system partition.
remount rw /system
copy recovery.tar to system.
copy chargemon to system.
copy charger to system.
copy sh to system.
remount ro /system
Finished!
Press any key to continue . . .- Aztán a kábelt kihúztam (lehet nem kellett volna?)
- Kikapcs
- Recovery módben indítás, ez úgy tűnt sikeróült, a LED kék-zöld-kék felvillant.Na de azóta csak a fekete kép.
Mit csináltam rosszul? A kábelt a CWM-nél csatlakozva kell tartani?
Akkor most akksi kiszedés?
Mert a Power gombra se reagál. -
freemanone
addikt
-
batagy
őstag
válasz
freemanone #12819 üzenetére
Köszi a biztatást.
A Root már megvolt. Úgy tűnik, sikeres, viszont a RunMe.bat DOS ablakban egy fura hibaüzenet volt "error: device not found" a végén, ennek ellenére sikeresnek tűnik. A teljes RunMe.bat log:
======================================================================
= This script will root your Android phone with adb restore function =
= Script by Bin4ry (thanks to Goroh_kun and tkymgr for the idea) =
= Idea for Tablet S from Fi01_IS01 =
= (02.10.2012) v13 =
======================================================================
Device type:
1) Normal
2) Special (for example: Sony Tablet S, Medion Lifetab)
x) Unroot
Make a choice: 1
Checking if i should run in Normal Mode or special Sony Mode
Please connect your device with USB-Debugging enabled now
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
1643 KB/s (210390 bytes in 0.125s)
279 KB/s (4479 bytes in 0.015s)
Found Sony Backup-Restore.apk
LT26,LT22 etc. mode enabled!
Pushing busybox....
2608 KB/s (1085140 bytes in 0.406s)
Pushing su binary ....
2873 KB/s (91980 bytes in 0.031s)
Pushing Superuser app
4152 KB/s (996704 bytes in 0.234s)
Making busybox runable ...
Pushing fake Backup
4607 KB/s (73728 bytes in 0.015s)
Extracting fakebackup on device ...
Watch now your device. Select the backup named RootMe and restore it!
Starting: Intent { act=android.intent.action.MAIN cat=[android.intent.category.L
AUNCHER] cmp=com.sonyericsson.vendor.backuprestore/.ui.BackupActivity }
If all is successful i will tell you, if not this shell will run forever.
Running ......
Good, it worked! Now we are rebooting soon, please be patient!
Waiting for device to come up again....
Going to copy files to it's place
0 KB/s (57 bytes in 1.000s)
Going to copy files to it's place
error: device not found
You can close all open command-prompts now!
After reboot all is done! Have fun!
Bin4ry
Press any key to continue . . .Ennek ellenére olyan mintha lement volna.
Utána, a Flashtool második indításakor (Root során a RunMe.bat vége után az eredeti FTF-ből a kernel visszaállítasakor) már a Flashtool felismerte a készüléket!
Ez az eredeti FTF-ből a kernel visszaállítás logja (sorozatszámot töröltem):
16/046/2013 21:46:24 - INFO - <- This level is successfully initialized
16/046/2013 21:46:24 - INFO - Flashtool Version 0.9.11.0 built on 2013-06-04 22:50:00
16/046/2013 21:46:30 - INFO - Device connected with USB debugging on
16/046/2013 21:46:30 - INFO - Connected device : Sony Xperia U
16/046/2013 21:46:31 - INFO - Installed version of busybox : BusyBox v1.19.0 (2011-08-14 23:46:58 CDT) multi-call binary.
16/046/2013 21:46:31 - INFO - Android version : 4.0.4 / kernel version : 3.0.8+ / Build number : 6.1.1.C.1.0
16/046/2013 21:46:31 - INFO - Checking root access
16/046/2013 21:46:32 - INFO - Root Access Allowed
16/046/2013 21:46:32 - INFO - Installing toolbox to device...
16/046/2013 21:46:32 - INFO - Pushing C:\Flashtool\custom\root\ftkit.tar to /data/local/tmp
16/046/2013 21:46:33 - INFO - Running installftkit as root thru sysrun
16/049/2013 21:49:31 - INFO - Selected Xperia U / 6.1.1.C.1.0 / T-Mobile Hungary
16/049/2013 21:49:31 - INFO - Preparing files for flashing
16/049/2013 21:49:31 - INFO - Please connect your device into flashmode.
16/049/2013 21:49:40 - INFO - Device disconnected
16/050/2013 21:50:34 - INFO - Device connected in flash mode
16/050/2013 21:50:34 - INFO - Opening device for R/W
16/050/2013 21:50:34 - INFO - Reading device information
16/050/2013 21:50:34 - INFO - Phone ready for flashmode operations.
16/050/2013 21:50:34 - INFO - Current device : ST25i - <Törölve pár string> - 1254-3522_6.1.1.B.1.10 - WORLD_6.1.1.C.1.0
16/050/2013 21:50:34 - INFO - Start Flashing
16/050/2013 21:50:34 - INFO - Processing loader
16/050/2013 21:50:34 - INFO - Checking header
16/050/2013 21:50:34 - INFO - Flashing data
16/050/2013 21:50:35 - INFO - Loader : S1_Root_3065 - Version : R5E006 / Bootloader status : NOT_ROOTABLE
16/050/2013 21:50:35 - INFO - Processing kernel.sin
16/050/2013 21:50:35 - INFO - Checking header
16/050/2013 21:50:36 - INFO - Flashing data
16/050/2013 21:50:38 - INFO - Ending flash session
16/050/2013 21:50:38 - INFO - Flashing finished.
16/050/2013 21:50:38 - INFO - Please unplug and start your phone
16/050/2013 21:50:38 - INFO - For flashtool, Unknown Sources and Debugging must be checked in phone settings
16/050/2013 21:50:38 - INFO - Device connected in flash modeA készülék visszakapcsolása után a Flashtool:
16/055/2013 21:55:30 - INFO - <- This level is successfully initialized
16/055/2013 21:55:30 - INFO - Flashtool Version 0.9.11.0 built on 2013-06-04 22:50:00
16/055/2013 21:55:35 - INFO - Device connected with USB debugging on
16/055/2013 21:55:36 - INFO - Connected device : Sony Xperia U
16/055/2013 21:55:36 - INFO - Installed version of busybox : BusyBox v1.19.0 (2011-08-14 23:46:58 CDT) multi-call binary.
16/055/2013 21:55:36 - INFO - Android version : 4.0.4 / kernel version : 3.0.8+ / Build number : 6.1.1.C.1.0
16/055/2013 21:55:36 - INFO - Checking root access
16/055/2013 21:55:37 - INFO - Root Access AllowedIdáig jó?
Az említett hibaüzenet gond? -
freemanone
addikt
válasz
batagy #12817 üzenetére
Az advanced menupont a decrypt files-hoz kell csak, amit áttettek a tools alá, ne kérzed, hogy milyen felindulásból. Viszont ha az megvan, akkor ne problémázz rajta hogy másik menupontban van valami.
Haladj tovább, már majdnem kész!
Annyit mondjuk nem árt észben tartani, hogy flashtool-ból sok használhatatlan verzió is kikerült, de a legfrissebb elvileg egy jól működő példány. -
batagy
őstag
válasz
freemanone #12814 üzenetére
Köszönöm!
A linkelt "How to Disable Driver Signature Enforcement to allow installation of Windows 7 Printer Drivers on Windows 8" guide tényleg megoldotta a flashtool drivers installt.
Leírtam magamnak a magyar Win8-nak megfelelő lépéseket, gondoltam megosztom:
---
Win8 Beállítások -> Gépház -> Általános -> Alul: Újraindítás most
Amikor a gép visszajön:
Hibaelhárítás -> Speciális lehetőségek -> Indítási beállítások -> Újraindítás
Amikor ismét visszajön:
F7
Utána a gép újaindul, és a flashtool driverek immár sikeresen települnek.
---Azonban a második kérdés ugyanaz, az Advanced menüpont változatlanul inaktív és No Device van a menüben.
Mellesleg, Flashtool 0.9.11 verzióban a Tools menüben is van egy "SEUS Decrypt" funkció, ami gondolom ugyanaz, mint a Darvinya segédletében és az általad linkelt guide-ban az Advanced menüben lévő "Decrypt Files"
Ezen már túl vagyok.Lehet hogy ez csak akkor lesz aktív, ha elindítjuk a Flash-t?
(A "Flash Device" gomb mindig aktív, a Flashtool honlapja szerint.)[ Módosította: BomiBoogie ]
-
Teejay83
tag
hello
A Mircinko féle rom-ban az Xperia háttérképeket nem állítja be nekem, tapasztalt valaki ilyen hibát?
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Mi van akkor , ha a "C:\Flashtool\drivers\Flashtool-drivers.exe" futtatásakor hibát ír?
Win8 64 bit.
Másik kérdésem, ha csak simán (USD debug nélkül ) csatlakoztatom a telefont, akkor a Flashtoolban az "Advanced" menünek és aktívnak kell lennie, és "No Device" menüpont normális?
Kösz!
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
Laci 87
csendes tag
Megoldódott közben.. Ki vettem az akksit,meg belefújtam egy párat a hangszóróhoz.. :-D Most szól...
-
Laci 87
csendes tag
Segitsetek! A telefonom,hangszórója nem szól! Tegnap este játszottam rajta egy kicsit headsetel,majd ma reggel volt egy hívásom és csak rezgett.. Rövid utánajárással tapasztaltam,hogy a zendlejátszóba lépek és indítok egy zenét akkor nem hallom! ugyanez van a videóknál is... nincs le véve a hang meg stb ha ezzel kezdenétek.
-
jakec
tag
-
Illumination Bar Notification-nal ha érkezik SMS vagy nem fogadott hívás esetén lehet jelzést beállítani.
Viber üzenet esetén is tudja ezt? -
freemanone
addikt
válasz
batagy #12799 üzenetére
A magyar T-nek annyi köze van a C.1.0 romhoz, mint nekem az űrrepüléshez, semmi. Megkapták a központtól, hogy indulhat a frissítés és ki is adták OTA az új romot.
Az eredeti FW lementéséről tudok adni angol doksit, de most nincs időm erről fordítást készíteni: [link](#12802) Teejay83: A lényeg, hogy működik!
-
Teejay83
tag
válasz
freemanone #12798 üzenetére
köszi na úgy néz ki sikerül, az elöbb ujra installáltam a cwm-et és mostmár minden OK. tegnap nem is kérte a root hozzáférést telepítéskor nemtudom mi volt a baj,lehet csak a PC-met kellett volna újraindítani
na mindegy mindenből tanul az ember
azért köszönöm a sok sok infót, remélem innen sima ügy lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest