- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
kazy76 #12892 üzenetére
hmm... a runme.bat mellett ott van a "stuff" könyvtár is?
(#12894) odrif: A jóval azért túlzás, de lassabban fogja tölteni.
(#12893) D-Phrag: Ennyire kerek perec nem jelenteném ki a dolgot, mert a teló úgy tölt hogy ~70%-ig gyorstöltést végez, majd onnan lassít a folyamaton hálózati töltő esetén is. Valamint az utolsó pár százalékot tölti a leglassabban, mert ott már csak csepptöltést végez. Ezért is van az a jelenség is, hogy amikor elérte a 100%-ot lehúzza a delikvens és alíg pár másodperc alatt 99%-on lesz a töltöttségi szint.
Azért azt se mondom, hogy usb-ről töltve tovább fogja bírni, mert az botorság lenne, de van itt valami sustus az biztos. -
-
Csatsa
tag
válasz
kazy76 #11991 üzenetére
Ok, köszi. Közben eszeme jutott hogy még annyit lehetett állítáni benne hogy az akku szintjelzést elrejtse vagy százalékosan jelezze vagy az alapbeállítással jelenjen meg + a fényerőcsúszka amit feljebb írtam. Semmi extra ami miatt ne lehessen használni, de majd XDA-n megírom hogy egy ilyet találtunk benne és hátha lesz rá javítás vagy valami ötlet.
-
Csatsa
tag
válasz
kazy76 #11981 üzenetére
Értem, nem azért hogy rábeszéljelek de érdemes kipróbálni mert sok témával ellentétben ez nem csak ikonokat változtat meg hanem pl komplet a play áruház kinézetét is és még ehez hasonlóan számtalan dolgot amitől az egész teljesen más hatást nyújt, nagyon korrekt, nagyon szép lesz tőle az egész rendszer.
-
Csatsa
tag
-
Csatsa
tag
válasz
kazy76 #11951 üzenetére
Szia! Nálam működik, van az Illumination Reciver progi alapból a romon és ott nálam ki van pipálva az "enable fading" ami csak annyit jelent hogy engedélyezed a halványulását a led fényének értesítés esetén. Itt nincs is más beállítási opció mint az Illumination barnál mert teljesen automatikusan működik az értesítés. Pl: nem fogadott hívás esetén villog a ledsor stb. Próbáld meg hogy telepíted az illumination bart playről
(#11952) Asycid
Jól írod csak eseménykor működik.
A billentyűzet világítás alatt mit értesz pontosan?
-
Asycid
tag
válasz
kazy76 #11951 üzenetére
CM9 alapú ROM-okban nem megy, ha jól értelmeztem az XDA-n olvasottakat (csak eseményekkor villanhat fel). Bár én is megnéztem most, feltettem a lentebb említett ROM-ot, igaz, hogy gyors mint a veszedelem, de nekem nagyon hiányzik a "billentyűzet" világítása, ezért most visszatettem a gyári .89-es FW-t, és várok a legújabb Mircinko-féle ROM-ra!
-
Boonen007
őstag
-
-
StaChys
tag
válasz
kazy76 #10230 üzenetére
Nekem is hasonló gondom van, bár nekem nem írt ki semmit, de pár perc használat után olyan forró lett a pendrive, hogy inkább leválasztottam. Próbáltam más pendrive-okkal is, de ugyanez a helyzet, és szívta az akksit is rendesen.
Azt hittem, hogy egyedi probléma, de ezek szerint nem... vajon van rá megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Prohardver app (nem hivatalos)
- GTA VI
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest