- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teejay83
tag
hello
Mircinko: ha a GPS-en lehetne javítani semmi problémám nem lenne
-
Teejay83
tag
sziasztok
Mircinko rom-ja van fent a telómon frissítéssel együtt, a hétvégén használni akartam a gps-s funkciót felraktam egy navigont először ami állandóan leállt,ezután egy Igo primo-t ami tökéletesen futott csak a gps jelet dobálta állandóan el a telefon nyílt területen. Valakinek esetleg produkál hasonlót?
Egyébként meg vagyok tökéletesen elégedve ezzel a rom-mal de ez a hiba eléggé idegesítő mert sokat használom a navit. -
Teejay83
tag
hello
Mircinko rom-al nem akar menni a Navigon navigációs szoftverem, állandóan leáll. Valaki tapasztalta már ezt??
-
Teejay83
tag
Az FB az facebook?
arröl nincs tapasztalatom mert nem használom csak a nagyon ritkán
Az akksit viszont azt vettem észre,hogy érdemes USB-ről tölteni inkább mint hálózatról mert nekem ugy sokkal többet bír,nemtudom miért van lehet lassabban tölti vagy gőzöm sincs miért de ha hálózatról töltöttem nekem is volt úgy,hogy 40%-on volt este reggelre pedig csontra lemerült pedig hozzá sem nyúltam.
-
Teejay83
tag
Hello
Én 3 napja nyúzom a Mircinko v7.0+7.3 javítással ellátott Xperia U-mat. Nagyon tetszik,jóval gördülékenyebb a rendszerem mint eddig pedig kevesebb a memóriám mint a gyári rom-al (gyárival rootolás után pár program eltávolításával optimalizálással állandó 130-140Mb volt szabadon, jelenleg 70-80Mb)
Akksi is jobban teljesít ma tettem a töltőre 2,5 nap után 35%-nál
Eddig nagyon meg vagyok elégedve gartulálok hozzá Mircinko -
Teejay83
tag
válasz
freemanone #12843 üzenetére
Na ott viszont semmi ilyet nem lehet nálam legalábbis beállítani,hogy mit mikor kapcsoljon ki-be.
-
Teejay83
tag
hello
A Mircinko féle rom-ban az Xperia háttérképeket nem állítja be nekem, tapasztalt valaki ilyen hibát?
-
Teejay83
tag
válasz
freemanone #12798 üzenetére
köszi na úgy néz ki sikerül, az elöbb ujra installáltam a cwm-et és mostmár minden OK. tegnap nem is kérte a root hozzáférést telepítéskor nemtudom mi volt a baj,lehet csak a PC-met kellett volna újraindítani
na mindegy mindenből tanul az ember
azért köszönöm a sok sok infót, remélem innen sima ügy lesz
-
Teejay83
tag
válasz
anorche1 #12791 üzenetére
Rendszer partíciót még nem nagyon buheráltam,de tegnap megpróbáltam bemásolni a file-okat,először felmásoltam a belső memóriára aztán filekezelővel akartam átrakni a system-re de sajna nem látom ezeket a file-okat. PC-n,hogyan tudom elérni a system partíciót? mert ugye alapból csa a belsó tárolót látom.
-
Teejay83
tag
válasz
freemanone #12787 üzenetére
cwm telepítése elvileg sikeres,szépen lefut a kis dos-os ablakban pár dolog és a végén FINISH, hogy tudom megnézni,hogy rajta van e?
egyébként kipróbáltam minden variációt amit itt írtatok de semmiez már vicc
-
Teejay83
tag
válasz
freemanone #12777 üzenetére
persze rootolt
-
Teejay83
tag
válasz
freemanone #12774 üzenetére
igen az volt az
de,hogy a recovery mod miért nem indul azt még mindig nem tudom,bekapcsolom a telót,elengedem a bekapcsoló gombot és mikor megjelenik a SONY logo elkezdem nyomkodni a hangerö LE gombot de semmi nem történik csak egy rezgés és a led alul kéken világít majd bejön a csökkentett mód. Nem jól csinálom?
-
Teejay83
tag
Sziasztok
Kicsit elakadtam segítenétek?
fel akarom rakni a Mircinko rom-ot,cwm-et már installáltam de a recovery mod nem indul el csak a csökkentett mód pedig mircinko oldaláról szedtem le a cwm-et. mi lehet a hiba?
a másik,hogy az előbb fel akartam rakni egy másik cwm-et de most egy win7-es gép elött vagyok és megáll ott,hogy "Step1: waiting for device"
Anno telepítettem valamilyen drivert csak már nem emlékszem mi volt az?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest