- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
cynu
tag
válasz
godzsy2 #1193 üzenetére
....én már nem dühítem magam...
Rájöttem, h tutira Halloween-ra kapom majd a JB-t a piros szolgáltatós smartphone-ra...
2013-ban természetesen! :-)
Persze nem panaszkodom, mert a masina teszi a dolgát, csak van 1-2 olyan dolga, amit Gingerbread-del nem tud még, ICS-re (JB-re) igéri a Sony, de én már a 858 SMART-on használtam már....igaz custom ROM-mal... :-)
Amúgy minden happy!
...és remélem minden "frissült" kolléga előnyére vált az update. :-)Respect!
-
godzsy2
senior tag
az én telefonom még mindig naprakész. ha az ICS-el is ezt fogja játszani a voda/sony páros, kajak kapnak egy olyan levelet, hogy még a végén ők fognak nekem küldeni egy általam tetszőlegesen választott sony terméket, csak hogy "elégedett vásárló" legyek.
de az biztos, hogy egy 3D TV-t fogok kérni.
-
brajen32
csendes tag
Sziasztok!!!!
Valamiért nem igazán akar menni ez a frissítés dolog
Ismét felraktam a pc-re a programot,elindítja a frissítés telepítését a pc-re.....
De ezt már 3órája csinálja és nem lép tovább!!!!!!!! -
István89
tag
Lehet, hogy kár volt frissítenem, mert annyira elkezdett akadni miközben csak a fő lapokat lapozgatom, hogy hihetetlen, lassú a kikapcsolása is, sokat szöszmötöl, ha egy appot indítok el, ez eddig nem így volt. Pedig mindent úgy csináltam, ahogy írták az útmutatóban.
-
papi77
addikt
Szolgáltatósokra még nem jött frissítés?
-
István89
tag
Nálam is megjelent ez a 6.0.B3.184 frissítés, akkor érdemes frissíteni? Nem lesz hálózatledobás vagy ilyesmi?
-
Silenzio
addikt
Hello. A kérdésem az volna, hogy még mindig ilyen ganaj a telefon videofelvétele? Mert az nem létezik, hogy a szenzor tudna ennyit, a gond szoftveres lehet. Legalábbis remélem.
-
-
brajen32
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő!A telefont a gépre dugva a program jelzi az új frissítéstelindítom a telepítést,és a pc-re történő letöltésen nem akar tovább lépni
türelmesen várok(ma is kb 2órán keresztül),de semmi
teljes a letöltő sáv
Segítsetek,hogy esetleg mit kellene beállítanom
Köszi
-
godzsy2
senior tag
hát srácok, most már teljes mértékben meg vagyok elégedve a kis készülékkel.
történt ugyanis, hogy zenehallgatás közben, a lejátszón észre vettem két kis kerek ikont. abból az alsó ismeretlen volt számomra, ígyhát rákattintottam.
ott választani lehetett, hogy a telefonon vagy egy fura elnevezésű készüléken játszhatom le a zenét. Minő meglepetésemre a második lehetőség a routerre kötött médialejátszóm volt. Arra lettem figyelmes, hogy az éppen futó film átkapcsol arra a zenére, amit a telefonon kezdtem lejátszani.
Azt eddig is tudtam, hogy a telefon képes ilyenekre, de nem gondoltam, hogy a két készülék kompatibilis lesz egymással. Tehát akinek esetleg szintén van otthon egy Syvio A200-as médialejátszó, az a hálózaton keresztül le tudja játszatni a zenéit. Lehet kipróbálom valami videóval is, hátha azt is átküldi.
Sajna tekerni nem lehet rajta, hiába tologatom a csúszkát a telefonon, úgy látszik csak át-stream-eli. De tetszik ez a feature, ezentúl nem kell a médialejátszóra is felmásolni a zenéket, hanem egyből ki tudom rá küldeni. Jó cucc.
-
Tamarel
senior tag
Mintha több lenne a szabad memória a .3.184-el...
-
-
István89
tag
válasz
Zsembi77 #1161 üzenetére
Hát nem tudom, hogy melyik bírná jobban, mert nekem nincs összehasonlítási alapom más okos telefonnal, de az biztos, hogy mindegyik gyorsan merül.
ma vettem le a töltőről és kb, csak néha megnyomtam, hogy lássam az időt, és most 83%-os az akkumulátor használat 10 óra használat mellett. Este általában kikapcsolom.
Kicsit sok, dehát ezzel sok mindent nem tudunk kezdeni, sajnos.
-
Szlopa
tag
válasz
Zsembi77 #1162 üzenetére
Névjegyeket átvinni viszonylag egyszerű. A Nokia PC szoftverrel lemented a névjegyeket valamilyen használható formátumban, mondjuk CSV, vagy Vcard. Utána bejelentkezel a gmail-be, és importálhatod a névjegyeket a címtárba. Az új telefonodon beállítod, hogy szinkronizálja a neveket a google accountoddal, így soha többet nem lesz gondod a névjegyekkel, mivel a Google tárolja azokat, ha telefont cserélsz, leszedi onnan.
Adatok alatt mit értessz? Ha ilyen képek, zenék ilyesmik, arra szerintem a legjobb ha felmásolod gépre, majd rátolod az új telóra.
-
Zsembi77
csendes tag
És még egy kérdés. Régi C5-ös Nokiáról az adataimat, névjegy stb. hogy tudom átpakolni egy új okostelóra? Sétáljak be egy mobiloshoz valamelyik plázába és ott jó pénzért megcsinálják?
-
Zsembi77
csendes tag
Én az Xperia U és Samsung Ace 2 között gondolkodok.
Elolvastam sok pro és kontra hozzászólást. Mivel én munkára is használnám, azaz sokat beszélek, ennek tükrében melyiknek bírhatja jobban az aksija?Illetve hol érdemes megvenni, hogy gyári garanciát kapjak? Azt tudom, hogy a Samsungoknak vmi hologramos szürke EU-s garanciajegyet kell hogy adjanak hozzá.
A Sonynál gondolom csak jól járhatok ha a sonywebshopnál vásárolom, ami egy kicsit drágább, de az tuti!
De ha tudtok ajánlani vmi szakboltot, ahol olcsóbban és eredeti garival adják a készülékeket, vagyon jó lenne....
Köszi előre is.
-
peestee83
aktív tag
válasz
pit stop #1159 üzenetére
Szinte mindegyik telefonnál látszódik a ragasztás az átlátszó sávban. Ez nem buborék, hanem kis fekete csíkok. De én is akkor vettem csak észre, amikor mások mondták, hogy hogy találom meg. Szerintem ne foglalkozz vele, egyáltalán nem zavaró, és nagyon ritkán látható.
-
pit stop
addikt
Sziasztok!
Érdeklődést hogy a korábban néhány embernél felmerült átlátszó sávba lévő buborék mennyire elterjedt? Én 3. napba lépek de már van, úgyhogy visszamegyek aztán kíváncsi vagyok mi lesz... -
godzsy2
senior tag
Én is kártyásan vettem a vodánál, mert előfizuba nem tudtam kivárni, hogy a 2éves hűség lejárjon jövő májusban.
Most én is előfizus kártyával használom... és felötlött bennem, hogy esetleg olyan létezhet, hogy a voda nem is akar kiadni rá frissítést, mert mondjuk a kártyások nem élveznek ilyen előnyöket?
vagyis megfordult a fejemben, hogy a voda először az előfizetéssel rendelkező ügyfeleinek adja ki a frissítéseket és a kártyásokat meg magyarul lesz*rják? Vagy esetleg csak az ICS-re, JB-re fog frissíteni és nem vásárolt licenszt az ilyen 2.3.7-es bugfixekre?
Egyáltalán ezeket ingyen kapják vagy nekik is fizetni kell a Sony/Google-nek ezekért a frissítésekért? Vagy a Sony-nak kötelessége erről gondoskodni amolyan support gyanánt?
Jah, amúgy nekem sem talált frissítést a pc companion.
-
Mágus2
Közösségépítő
-
rwbag2012
tag
Üdv. Kis segítséget kérnék. Szeretnék mentést csinálni a telefonom jelenlegi állapotáról. Hol találom a biztonsági mentés opciót?
-
peestee83
aktív tag
Egy gyors kérdés a nálam okosabbaktól
A SUS működik ezzel a telefonnal? Vagy csak a PCC?
Előre is köszi a válaszokat -
peestee83
aktív tag
-
Diablo50
tag
válasz
peestee83 #1137 üzenetére
Szia peestee83 ! Facebookon írtam Johnnynak a Sony Mobile-nál pm-et és ezt írta vissza a legújabb frissítésre ami nekem települt.
Ezt írtam :
Hey Johhny! My Sony Xperia U is now have a new update and I am installed but what is the new in this 6.0.B.3.184 ? Thx RichárdIf this update just bug fix ( network disconnect , signal drops ) is nothing for me i am not have that bugs with the old 6.0.B.3.162
Ezt válaszolták vissza de most nem Johnny írt vissza :
The update you have received is a performance enhancing update which will include some bug fixes. This is just a minor update for the handset - Aimee. -
sdd2
veterán
A frissítések a szolgáltatótól függ. Független telefonra az összes megjelenik és előbb mint a szolgáltatósokra. Valamelyiket ki se adja a szolgáltató...
-
Diablo50
tag
Sajnálom hogy neked még 1 frissítés se jött ezt Én sem és más sem érti Én csak annyit tudok hogy függetlenül vettem a Saturnban és azóta már 2x jött rá frissítés és azok a verzió számok amiket fentebb írtam és nekem mindig a pc companion jelzett ma amit fölraktam legfrissebbet de azt nem is jelzi a sony update center szóval a sony update center még a régebbit írja a legfrissebbnek
Viszont a kérdésed jó
De Én úgy gondolom hogy ICS Szeptemberben jön és Jelly Been-re meg December-Január-t mondanák max Februárt.Mert nekem a Facebookon a Sony Mobile azt írta vissza hogy ICS Q3-ban jön szóval biztos kapunk ICS-t de Jelly Been kicsit később jön az tuti.
-
peestee83
aktív tag
A frissítésekkel kapcsolatban nem jöttünk rá a szisztémára
De az eddigi tapasztalatok alapján semmi változást nem vettünk észre. Sem sebesség, sem üzemidő terén. Talán apró hibákat orvosoltak velük. Azt írták anno, hogy a 6.0.B.3.162 verziójú szoftver Európában nem lesz elérhető, csak ott, ahol később jön az ICS.
Szerintem semmiről nem maradtál le. 1 hónapon belül (elvileg) úgyis jön az ICS, addig meg valahogy elboldogulunk ezzel, ami van...
Bár nekem tökéletes így is a telefon -
cynu
tag
válasz
Diablo50 #1138 üzenetére
Üdv,
eddig csak olvastam a fórumot, de ma elgurult a gyógyszer és regisztráltam, h hozzászólhassak.....
Vodás a készülékem (kártyásként vettem, de előfizus kártyával használom).
A telefon fekete, a +kupak fehér, akku 1290-es és ha úgy akarom én is látom az érintőpanel "pöttyeit"... :-)
De nem ezért írok most.....Olvasom, h frissültök sokan (van aki már többször is) én meg még mindig 6.0.B.1.564 vagyok és azt mondja a Sony Update Center és a Sony Pc Companion is, h naprakész a telefonom... :-(
Most akkor ez miért, és hogyan? ...és miért?Thnx, h elolvastátok a panaszkodásom... :-)
A telefon eltekintve attól, h nem frissül, nekem tökéletes. Előtte 1 évig Voda 858 SMART-ot nyúztam...... hát érezni a különbséget! :-)
Üdv!
-
Diablo50
tag
válasz
peestee83 #1137 üzenetére
hmm érdekes hogy Te Vodás vagy és megkaptad az előző frissítést de azt más nemkapta meg a srác aki meg írt Ő T-mobilos és Ő az előzőt nemkapta meg de viszont ezt az újat megkapta én meg Független vagyok de Vodás kártyával Én meg mind a kettőt megkaptam
érdekes
Egyenlőre még nem látok változást , új program nem települt a külső meg az ikonok maradtak a régiek , ugyan úgy 2.3.7-es Android de a firmware ugye más lett de megpróbálok rákeresni a neten hogy mire volt jó ez a frissítés
Viszont ami még érdekes hogy a Sony Update Center ezt írja a legújabb U frissítésnek 6.0.B.3.162 de a PC COMPANION meg egyből jelzett hogy ez a 6.0.B.3.184 a legújabb és fel is telepítette.
-
Diablo50
tag
válasz
peestee83 #1134 üzenetére
Na nekem már fönt is van , majd még utána nézek mi változott mert ha ez egy bug fix akkor nekem nem kellet volna
mert nekem nem volt az hogy elment a hálózat meg ilyenek.De jó érzéssel tölt el hogy mióta megvan a telefon azóta 2 frissítést is kapott már
és legalább mindig az új van fönt
-
bibi55
tag
Van új frissítés. Nekem T-s ként, a Sony Update Service már fel is ajánlotta. pedig az előzőt nem kaptam meg. PC Companionnal nem néztem.
-
Gyuresz
tag
Vajon miért van az, hogy ha Wi-Fi-ről netezek,akkor nem enged belépni a freemail-re?
-
Diablo50
tag
válasz
peestee83 #1120 üzenetére
Yeeeeaahhhhh ! peestee83 akkor a mi kis Sony Xperia U telefonunk megkapja a Zselés cukorkát
Köszi az infót
Én titokban reménykedtem benne mert mondom hogy hát eléggé új 2012-es telefon és ha ICS-t megkapja és most jelenik meg a Jelly Been ( már megjelent ) akkor mondom csak megkapjuk mi is és erre tessék
-
peestee83
aktív tag
válasz
mrlujoak #1123 üzenetére
Lehet, kicsit bunkón hangzik (nem akarok az lenni), de más telefonok kevésbé érdekelnek, mint a saját. Erre lesz JB, nekem ez a fontos
@Mágus2: Nekem is melegszik a telefon egy idő után, nem is kicsit (egy játékkal játszok néha). Egy program szerint akár 39-23 fokos is lehet az akksi,akkor pihentetem egy kicsit, hogy lehűljön. A melegedésen nem csodálkozom (2x1 GHz- es processzor) és azért nincs aktív hűtés. Fel tud melegedni
-
Mágus2
Közösségépítő
Hello,
Melegedéssel hogy álltok? Ha meghajtom a neten a masinát, akkor fél óra alatt forró a telefon.
Ilyenkor mindig belassul kicsit. Ez nem hiszem, hogy normális lenne. -
mrlujoak
veterán
válasz
peestee83 #1120 üzenetére
ŐŐŐ, tulajdonképp ez a hír inkább negatív értelmű, miszerint a 2011-es azaz tavalyiak NEM kapnak JB-t.
Aztán mire ez a hír (múlt heti) a MA-án is megjelent (pont ma) a cáfolata is megérkezett annak, miszerint még nem eldöntött, hogy csak az idei Xperiák részesülnek a JB-ből...
A Sony még mindig aktívan vizsgálja, mely készülékek kapnak Jelly Bean frissítést
Mindemellett örülünk, mert nagy az esély, hogy a 2011-es modellek közül is kerülhet hivatalos JB a 2012-ek mellé
-
peestee83
aktív tag
Lehet, már sokan tudják, de aki nem, annak itt egy jó hír:
Jelly Bean a 2012-es Xperia modellekre
Már csak az a kérdés, mikor -
Gyuresz
tag
Köszi mindenkinek! Én voltam a béna,nem nyomtam elég erősen a gombot!
-
mrlujoak
veterán
válasz
Gyuresz #1110 üzenetére
Vakuzás alatt a fókusz közben vakut érted, vagy az expo vakut?
Hangot milyet ad? Kettőt?
Egyébként több hibalehetőség van.
Túl kemény az expo gomb, és a második állást nem lehet, vagy nagyon nehezen lehet benyomni.
Ha "kétszer" villant, és ad hangot, de a kép mégsem kerül mentésre, akkor ott memóriakezelés és szoftver gond lehet.Érdemes a kijlezőt érintő exponálást is kiválasztani, és megpróbálni azt.
-
youngboy
senior tag
Ha vakuzik, akkor elég erősen nyomja valószínűleg.
Először én is néztem, hogy nem működik a gomb. Nem mertem olyan erősen nyomni. ezzel viszont az volt nálam a baj, hogy olyan erősen kell nyomni, hogy nekem bemozdult a telefon és rossz képeket csináltam.
A kamera app beállításaiban lehet állítani a fényképezés indításának módját. Bár úgy emlékszem, hogy a kamera gomb akkor is működik, ha kijelzőre van állítva. (Anyukámé a telefon, szóval nem tudom ellenőrizni.) -
Gyuresz
tag
A kamera gombbal miért nem lehet fényképezni? Fókuszál vakuzik de aztán semmi... Mi lehet a gond
?
-
Nimda
addikt
válasz
jose999 #1106 üzenetére
Pontosan miért nem sikerült? hálózat függö a telód?
Más:
Másnál nem jelentkezett a 3g probléma?...nálam állandóan szakad/lehal és csak az adatkapcsolat ki-be kapcsolása segit
ez elég fura,mert egy ismerösöm htc mobilján is ugyanez a probléma,pedig teljesen különbözik a teló...mindketten t-mobilosok vagyunk
már már azt hittem a szolgáltatónál van valami bibi,de nem találtam róla semmi hirt...
-
Lasy
veterán
válasz
Mircinko #1085 üzenetére
Nem lehet az, hogy akinek bill zár alat felvillan, az élő háttérképet használ?
Nimda
Nem biztos, hogy csak ICS alatt működik ez a root. hiszen senki nem szeretné kipróbálni. ugyan ezen folyamatot csak a 2.3-as rommal.
Mi lenne ha valaki kipróbálná?
A tesztemben is írtam már az illuminatorBAR progiról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Milyen videókártyát?
- Parfüm topik
- Gaming notebook topik
- Rendszergazda topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest