-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
-HajTömeg- #6498 üzenetére
Nem akarok vitázni,de ha nekem is ennyi problémám lenne,bár így is gondolkodom erősen rajta.
Eladnám 45-50 körül és rápótolnék vennék egy Motorola Moto G-t. -
takessz
senior tag
KitKat infok SonyRemélem L is bekerül a listába
-
slecht
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #6490 üzenetére
Irigylem az üzletedet!!!!!! :-)
-
-HajTömeg-
őstag
-
slecht
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #6488 üzenetére
És az is szól amit választottál?
Szerk: Akkor egy hiba mínusz? :-D
-
slecht
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #6485 üzenetére
Elvileg igen.
Beállítások/Hang/Csengőhangoknak és itt kiválasztott amit szeretnél. Arra figyelj, hogy nem mindegy mivel választod ki, mert két programot dob fel a teló amivel lehet. A lényeg, hogy abban a progiban válaszd ki, amelyiknek sötét háttere van. Bocs de nem emlékszem a nevére, mert alapértelmezetté tettem és nekem már csak ezt ajánlja fel.Szerk: Megvan! A Médiatárolóban kell kiválasztott.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
-HajTömeg- #6482 üzenetére
Mint fentebb írják lehet, hogy hülyeséget írtam. Én a zedge alkalmazást szoktam használni, leszedem vele ami tetszik és egyből be is lövöm benne csengőhangnak.
-
slecht
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #6482 üzenetére
ringtones - csengőhangoknak
notifications - jelzőhangoknak
alarms - ébresztőhangoknak
Ha bemásoltad a megfelelő helyre, akkor teló újraindít.
Ha van létrehozva Ringtones mappa a belső tárhelyen, akkor ebbe rakd a csengőhangokat, asszem a Hangouts vagy a Facebook létrehozza alapból ezt a mappát. -
dokee78
félisten
Akkor csináld meg adatok törlésével,belső tárhelyet is töröld.
Érdekes azért,hogy nekem ilyen csoda darab jutott.
Az adatok áthelyezése SD-re "beállítások alklalmazás leállt" ezt tapasztaltam ,de ezt nem használom ergo nem zavar.Tidzsimon
A rossz hírű Cordontól kapta a telefont,korábban írta a részleteket,nem csodálkozom,hogy ilyen bugos.Az Xperia Minimet annak idején 3-szori felküldésre csinálták meg,már az itteni T-mobile is ki volt akadva rájuk.
3. dik alkalommal már független készülékként kaptam vissza,ami persze nem szerepelt a munkalapon.
Sajnos későn vettem észre,ha ott veszem észre a T-mobilenál valószínüleg lett volna egy kisebb per is a jogtalan függetlenítés miatt. -
Tidzsimon
őstag
válasz
-HajTömeg- #6479 üzenetére
Esetleg amit írtam neked korábban próbáltad? Notifications mappa?
Hailyen bajod van akkor szerintem szerviz.p@ly
-
Enemy
aktív tag
válasz
dokee78 #6477 üzenetére
Nem..
Az SD kártyát töröltem
A Belső sd minden adatot töröltettem a helyreállítóval.
android.process.media folyamat leáll
C2105 készülékemen megjelent a tegnapi napon egy frissítés melyet engedélyeztem.
A frissítés ami a 4.2.2 rendszert tartalmazza hibás. A készülékhasználata közben
előugrik egy ablak melyben android.process.media szolgáltatás leállt felirat található.
Ezt követően minden program ami a háttértárolót használja nem találja a hozzá társított mediafájlokat.
A hangkezelő nem játsza le a beállított hangokat. A belsőtárhely és a SD kártya közötti másolásnál is megáll a szolgáltatás.
A Chromban a böngészés közben újraindul.A készüléken korábban 5-6 általam feltelepített programot használtam.
Speedtest, wifianalyzer,skype,camscanner,
google starmap, esfile explorer.
A hiba a telefon alap állapotának frissítését követően már jelentkezik az újraindítást követően.
A mediatároló szoftver leáll és ettől a ponttól a telefon használhatatlan. Nem látja a képeket a kép és video szoftver.
A walkman az audió fájlokat...stbKülső programok telepítése után azonnal jelentkezik a hiba.
A telefonhoz letölthető javító programokat lefuttattam SUS, Sony PC Companion 2.1.
A Javítás nem segített, sem a frissítés.
Teljes reset, üres memoria kártyával, kártya nélkül sem hozott változást. -
-HajTömeg-
őstag
Most a csengőhang és az üzenetjelző hang is az sd kártya / ringtones mappájában van.
Rossz hely az neki?
Egyébként sajnos nagyobb baj,hogy minden bejövőnél le is fagy a telefon.
Már újratettem 4.2.2.-t. Előtte csináltam gyári visszaállítást és SUS -al húztam újra.
Semmi sem változott. -
Tidzsimon
őstag
válasz
-HajTömeg- #6460 üzenetére
Érdekes, ha én írok be hibát nem hurrognak le.
6472 Enemy# 6472 van 4.1.2 es telenoros frissítés lementve, de nem próbáltam még. Gyanúsan kicsi a mérete. Viszont optimista vagyok, lehet érdemes megvárni a frissítést ami hamarosan jön.
-
P@ly
tag
Nekem sajna nincs Telenoros ROM-om (se régebbi, se újabb). Talán más fórumtárs lementette anno. Azt mondjuk megköszönném ha valaki közkinccsé tenné számunkra. Sajnos más fórumokon se találtam meg ezeket a ROM-okat.
Ugyanígy Vodafonosom sincs.
Garit nem veszted el ha felteszel egy másik ROM-ot, csak a mobil net beállítások vesznek el. de azt meg le tudja tölteni a készülék a szolgáltatódtól. Ha meg beüt a ménkő (pl szervizbe kell vinned) akkor meg visszateszed a mostani ROM-od (értelemszerűen lemented a mostanidat Flashtool-al, lásd összefoglaló) meg visszaírod az SI-t. Bár ezzel többet kell szórakoznod. Egyébként megköszönném ha mostani ROM-od Flashtool-al lementenéd, mert menne fel a Dropboxomra.
Ehhez nem kell semmi root, meg mókuskodás.
Ja ez szigorúan SZVSZ. Én így csinálnám.
-
slecht
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #6432 üzenetére
Megkérdezhetem hol van fizikailag a csengőhang, amit be szeretnél állítani?
-
Enemy
aktív tag
A telefont tegnap sokszor alapba tettem, SUS javítottam, frissítettem.
A tapasztalat :
A Frissítések után már jelentkezik a hiba. Még nem telepítettem fel azt az 5-6 progit amit alapban fel szoktam rakni.A mediatároló megáll. Innetől kezdve minden borul.. nem éri el a képeket kezelő szoftver a képeket, az audio az mp3 -t.
Most eljutott arra a szintre a készülék hogy egyenlő egy siemens c35-sel.
Azt nem igazán értem hogy tudnak a hibáról szeptember óta. Rengetegen írják és ennek ellenére feltették( sony ) a támogatásba. Persze utólag lehetek okos.. A Huawei telómnál a frissítés nagyon jó volt. sok javítás volt benne.
Ez nem javítás volt hanem rontás.. Konkrétan az eddig jól működő telefonból egy rakás szar lett!
NE TEGYÉTEK FEL!! -
P@ly
tag
Flashtoolal vissza tudod rakni.
Milyen szolgáltatós telód van?
Mert a dropboxos linkem alá most töltök fel régebbi romot is (indiai), de XDA-ról is tudsz leszedni stock régebbi ROM-okat. A linket az összefoglalóban megtalálod. linkÉn használtam sokáig ezt a ROM-ot (C2105_15.0.A.2.17_PT. TELETAMA ARTHA MANDIRI).
-
Album és mozi app frissítés érkezett
-
Mate
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #6463 üzenetére
És megmutatnád, hogy abból hol derül ki, hogy melyik hiba, mely szolgáltatói készülékeken jön elő
-
válasz
Physicist03 #6456 üzenetére
Ha nincs vele gondod, nehogy újrarakd
Azt csak azért szoktuk ajánlani, hogy ne jöjjenek elő hibák, de ha minden ok, akkor hagyjad! -
Mate
nagyúr
válasz
Elolvastam, csak nem reagálok rá.
Mint olvashattad elismertem, hogy szar képeket csinál, de megjegyeztem, hogy számomra ez nem probléma. Ha valaki tőlem kérdezné, hogy jó-e a telefon, megmondanám neki, hogy ha fontos a fényképezés neki, akkor eszébe ne jusson megvenni. De ha olyan mint én, ettől még ajánlható a telefon.
A topic nagy hibája, hogy nincs egy vezéregyéniség akinek ilyen telefonja van és szakértője a dolgoknak.
ZTE-nél ennyiből könnyebb volt a dolog, mert ott egyik fórumtárs minden megtett, hogy élvezhető telefont csináljon, pár hibát ki is javított raja, de sajnos forráskódok és zártság miatt túl mélyre nem tudott belemenni a dolgokba.
Amit tehetünk szerintem, hogy összeírjuk kinek van baja a telefonnal, kinek nincs és ha van milyen szolgáltatótól vette, esetleg független a készülék.
Ebből már el lehetne indulni, de vagdalkozással előrébb nem fogunk jutni.
-
Mate
nagyúr
válasz
Nem megyek bele, mert meddő dolog.
Nem is foglalkozom az írásoddal, inkább csak a végével:
"Közben meg napi 50 beírásból 30 hiba, 20 meg a rá adott pökhendi válaszaitok."
Megmutatnád, hogy mikor írtam én pökhendi választ bárkinek is vagy írtam, hogy adja el, vigye vissza a telefont?
-
-HajTömeg-
őstag
Te ezeket a százalékokat honnan veszed?
Csak mert kb annyira hitelesek,mint Bin Laden elfogása.
Az ide íróknak tuti,hogy legalább a fele találkozott már hibával.
Sőt...
És akkor hányan vannak olyanok,akik nem akarnak beírni,mert rögtön leugatjátok őket,hogy user error,meg vidd vissza ha nem tetszik,meg add el!
Mert ezt csináljátok! Ezt sérelmezem!
Bármikor beírok egy hibát , rá 3percre írja valaki,hogy igen,neki is volt ilyen.
Akkormeg?
"Ha egyből azt a választ kapja, hogy egy *ar a telefon, tele buggal és használhatatlan"
Értsd már meg,hogy ilyet sosem írtam! Pont ez a baj,hogy ennek az ellenkezőjét írjátok bármikor ide téved valaki.
Igen,mindenkinek szuper, vedd meg, ezaz,mindenkinek jó...
Közben meg napi 50 beírásból 30 hiba, 20 meg a rá adott pökhendi válaszaitok.
Szerintem zárjuk az offokat, gondolom érthető amit írtam,nem ragoznám én ezt tovább,mert aztán meg az lesz a baj.(#6461) mate3553 Kár,mert ha már veszem a fáradtságot,hogy visszaírok,akkor illene elolvasni.
Nem te írtál pökhendit,te csak kontrázol,hogy a villanyóra fotózására pont jó az L.
Ez látod lehet,hogy igaz,majd egyszer kipróbálom. -
Mate
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #6458 üzenetére
"Mert én azt látom, hogy minden nap tömegével írnak a hibákról."
Én meg nem látom, hogy tömegével baj lenne a telefonnal. Aki ide jön telefon után érdeklődve, nagy eséllyel kezdő, ahogy én is voltam 1 éve.
Ha egyből azt a választ kapja, hogy egy *ar a telefon, tele buggal és használhatatlan, akkor nem korrekt tájékoztatást adsz, hanem félrevezetsz.
Nézz be bármely telefon topicjába ebben az árkategóriában és szólj, ha találtál olyat, ami mindenkinél 100%-os.
Nem fogsz ilyet találni.
Itt is van pár fórumozó akiknek sajnos problémáik vannak a telefonnal, de ez a Magyarországon eladott L tulajok kb. 0,01%-a. Ez alapján egyértelműen nem ajánlani a telefont szerintem nem fair.
Amit szintén nem értek, hogy miért nincs szétválasztva 4 kategóriára a hibás Sony Xperia L-ek.Mert ami hiba előjön pl. Telenoros L-en, az nem biztos, hogy többi szolgáltatónál is elő fog jönni. Ennek több oka is van, most nem részletezném.
Vagyis ha már egy ide tévedőnek te akarsz tanácsot adni, akkor valami ilyesmit írj (Ja, bocsánat nem akarok utasítást adni, úgyhogy légyszíves valami ilyesmit írj)
"Szia!
Mint szinte minden andoridos telefonnal ezzel is vannak problémák. A többségnek gond nélkül működik, de sajnos van 1-2 ami bugos.
Nálam például ezek jöttek elő, ilyen körülményekkel:
Ide kell írni a hibákat amik nálad előjöttek.
Másnál még előjött:
Ide írd, hogy milyen egyéb hibákról tudni
Én a helyedben ezt venném/nem ezt venném.
Ha nem ezt vennéd, akkor nem árt ajánlani neki egy jobb vételt.
Remélem érthető, hogy nekem mivel van a bajom. Semmi gond nincs azzal, ha valaki leírja a hibákat, sőt kell is, mert csak így tud bárki segíteni vagy előrébb lendíteni az adott telefont.
-
-HajTömeg-
őstag
Te,én őszintén kívánom,hogy sose legyen vele bajod és ez legyen életed telefonja!
Minden cinizmus nélkül írom.
Igazad van,az androis sajnos még mindig minden gyártónál elég megbízhatatlan.
Egyébként vicces,hogy pont az aksijával nem vagy elégedett, nálam az nagyon rendben van, le se tudom meríteni 1 nap.
Azonban az nem igaz,hogy én bárhol azt állítanám,hogy mindenkié szr.
Sőt,pont azt mondom,hogy halgattassék meg mindkét oldal, a jó és a rossz is.
És azt nem értem,hogy ez miért baj.
Minden nap írnak hibákról,nem is egyről.
Akkor miért ne beszéljünk róla? Nem? -
Mate
nagyúr
Nekem nem rég óta van andoridos telefonom, de elég sok mindenen keresztül mentem már, így ha nem bánod leírnám a pályafutásomat.
Első androidos telefonomat Januárban vettem. Egy Samsung galaxy S Advace. Nagyon tetszett, happy voltam egészen a második napig. Amikor is lemerült és nem lehetett többet visszakapcsolni...
Gyorsan cseréltettem, másodiknál már figyeltem arra, hogy ne merüljön le. Aztán 4 nap múlva elkezdett akadni a telefon, dög lassú lett. Újrahúztam, nem raktam rá semmit, gondoltam béna vagyok, valami app megeszi. Gyári rendszerrel, 0 telepített programmal szintén elkezdett akadni.Elegem lett, így eladtam és vettem egy használt ZTE Grand X In-t. Ódákat zengtek róla.
Sokkal jobban tetszett, mint a samu, nem volt lassulás semmi. Míg nem ha bekapcsolva maradt a wifi lefagyott a kijelző és elkezdett recsegni telefonáláskor a hangszóró és semmit nem értettem.
ZTE-t nem szervizelnek, így bementem T-be és kaptam egyből egy vadi újat.Gondoltam, na most már tényleg *asza minden. Ugornék az időben 3 cserét (4x volt cseréltetve, mindig vadi újat kaptam).
Az utolsó készülék:
Wifi-nél ugyan úgy lefagyott
Recsegett a hangszóró
Napfényben brutál mód lilult a kijelző
Random felgyorsult a merülés néha. Fél nap alatt teljesen lemerült
Időnként magától újraindult.
GPS sosem működött.
Miután ez a hiba ph fórumon jelenlévők 95%-nál jelentkezett, így elmentem T-be.
Itt ugranék 1,5 hónapot mire eljutottam egy normális T-ben, ahol bevizsgálták és felajánlották, hogy választhatok másik típust.A kapott listáról messze ez tetszett a legjobban, illetve ki volt zárva számomra a ZTE és Samsung telefonok a korábbi tapasztalatok miatt.
Nagyon tetszik a telefon. Egyelőre semmi bugot, hibát nem találtam. A fényképek valóban *arok korábbi telefonjaimhoz képest, de számomra ez nem baj, mert amit én fotózok, arra tökéletes.
Egyedüli problémám a telefonnal, hogy valóban gyenge az aksija, de erre számok tükrében számítottam, így ezt se nevezném hibának, hanem inkább sajátosság.Úgyhogy ez a "Csak a sony csinál ilyen szart és amúgy is mindenkié szar" enyhén szólva nem állja meg a helyét. Egyfelől vannak android sajátosságok, aminek következtében sajnos 120K alatt tökéletes telefont nem kapni. Másfelől a fórumon jelenlévők visszajelzéseiből leszűrni, hogy mindenkié rossz szintén nem állja meg a helyét. A legtöbb ember, akinek baja van a telefonnal ide jön ph-ra. Akinek tökéletesen működik, az nem fog ide jönni.
-
Physicist03
senior tag
válasz
Tidzsimon #6450 üzenetére
Igen az 27 lesz. Mindegy, nem rakom fel ezt a 18 megást.
Más kérdés: amikor jött a 4.2.2-es android én csak telefonon keresztül raktam fel. Most látom, hogy itt írjátok, hogy érdemes a SUS-szal frissíteni inkább. Kérdés, hogy újra lehet e ilyenkor rakni? Bár nálam hála Istennek nem igen voltak gondok vele így sem. Bocs ha alap kérdések ez az első androidos telefonom
-
stojesz
tag
válasz
-HajTömeg- #6453 üzenetére
Látom a cinizmust aktívan használod és nem csak észreveszed, ha más használja.
-
stojesz
tag
válasz
-HajTömeg- #6448 üzenetére
Nálam nem volt meg.
-
dokee78
félisten
válasz
-HajTömeg- #6448 üzenetére
User error. -
-HajTömeg-
őstag
válasz
dokee78 #6445 üzenetére
Azt áruld már el nekem,hogy te ki a túrónak képzeled magad,hogy parancsolgatsz itt,hogy ki és mit csináljon??
Miért érzed azonnal szükségét,hogy fröcsögve reagálj,ha valaki hibáról ír?
Részvényes vagy a sonyban vagy mi?
Valaki kérdezett a telefonról és írtunk a hibáról is.
Persze az enyém tákolt...
Azért mert neked bajod volt a Cordonnal még nem jelenti azt,hogy "tákolt" lenne, ugyanis az összes általam eddig említett hiba megvolt másoknál is.
Azok is tákoltak? Mindenkiét tákolják?
Mi az,hogy nem a sony hibája?
Ez már csak egy zárójeles kérdés.
Hanem kié? Az ükanyámé? Ki bízza meg ezeket a cégeket hivatalos szervizeléssel? Én?
Namindegy.
Egyébként csak az új alaplap száma van beírva, az meg kell az azonosíthatósághoz.
De tudod mit? Játszunk el a gondolattal,hogy valóban alaplap cserés, legyen így!
Mégis szerinted ez az első alaplapcsere a világtörténelemben?
Ha az lenne,akkor nem kéne normálisan működnie?
A hibák említése nem trollkodás és ismétlem AZ ÖSSZES HIBA AMIT EMLÍTETTEM MEGVOLT MÁSNÁL IS!
Remélem nem csak írsz,hanem olvasod is,amit neked szánnak.
Azért valahol te is érzed,hogy nincs minden rendben a telefonnal,ha épp árulod.
Ha megengeded én is idéznék, most tőled: "ha lejár 2 a év hűségem,valószínűleg nem Sonyt fogok venni."
Csak nem neked is tákolták...? -
mcsm88
senior tag
válasz
Physicist03 #6446 üzenetére
és nincs a 26 mellett még valami szám, vagy betű, ami megkülönbözteti az előző 26-os tól?
-
Physicist03
senior tag
Sziasztok!
Az előbb jött egy értesítés, hogy új rendszerfrissítés érhető el. 15.3.A.0.26. De hát nekem ez van rajta
Ja és 18 mb-ot foglal. Ez akkor most mi akar lenni?
-
dokee78
félisten
válasz
-HajTömeg- #6436 üzenetére
Olvass bele a Seria.hu fórumán.
Külön fóruma van annyira elcseszett a Cordon electronics,ne nekem akard már megmagyarázni.
Itt a jegyzőkönyv,minden a Cordontól.
Had ne írjam már le a Minis mizériámat velük,nincs erre időmAz meg,hogy elfogadtál egy ilyen rossz hírű szervíztől egy telefont,az a te problémád,ne a Sonyt okold ezért.
Ugyanis megkaptam a készüléket egy nejlontasakban töltő és sd kártya nélkül.
Telefon,aksi, hátlap, fülhallgató.
Ránézésre használt,legalábbis a fólia karcos,azonban ez valóban a gyári vastag fólia,lehet tényleg így kapják a szervizben? Se doboz, sesemmi?
A garancialevélre ráírták,hogy alaplap csere...
NO COMMENT!Ahelyett,hogy itt trollkodtok a fikázzátok a telefont,adjátok el a (sípszó) búsba.
Nem kötelező használni,te vegyél WP-t,mert már másodikkal szenvedsz.Planz meg vegyen amit akar.
-
Planz
tag
válasz
GEPESZ66 #6442 üzenetére
nem tudom. de ha en engedelyt adok a chrome-nak. (felbukkan az ablak a weboldalon, hogy engedelyt ker) rogton xperia logo jon, aztan hullamzik vagy 2 percig a kepernyo (amit indulaskor szokott- azok a szines csikok) aztan pin kod nelkul belep a kezdokepernyobe. accuweather oldalon legalbbis elojon ez. masnal nem probaltam. de gondolom engedelykeressel van baja. vagy a fene tudja..
-
mcsm88
senior tag
válasz
-HajTömeg- #6441 üzenetére
Te már mióta kérdezgetsz, és válaszolunk is, de ha még mindig rossz vidd szervizbe.
-
-HajTömeg-
őstag
Könyörgöm!
Valaki kérdezett , miért baj ha hall a negatívumokról is?
Alap a korrekt tájékoztatáshoz, hogy tudja sokan szívnak vele. Ha érdekel kik, akkor pl olvasd vissza a mai hozzászólásokat.
Vagy amit most írt Enemy!
Nyilván neki is tákolt. Szöggel meg kalapáccsal.Gepesz!
Igen, többen említették. -
Enemy
aktív tag
A 4.1.2 nem lehet valahogy vissza tenni? Ez a 4.2.2 tragédia! az összes fent említett hibát megtaláltam.
-
mcsm88
senior tag
válasz
MI A BÜDÖS FRANCNAK ITT SÍRSZ MÉG MINDIG, ÉS NEM VISZED MÁR SZERVÍZBE???
Aki új itt a fórumon annak mondom, hogy itt nem az a módi, hogy leugatjuk aki valami problémával fordul ide, csak ez a szerencsétlen minden nap vagy 10X leírja ugyan azt, egy ideig leírta neki sok mindenki mit kellene kipróbálnia, hogy jó legyen, de vagy nem próbálta ki, vagy ha kipróbálta, és még mindig fent állnak a hibák, annyi esze sincs, hogy elvigye szervizbe.
-
Planz
tag
válasz
-HajTömeg- #6436 üzenetére
en se ertem a dokee78 felhasznalot. vagy magat gyozkodi, vagy nem tudom. de idaig en is olvasom a forumot, mindennap van valami gond. ma pl ket ember is irt bugrol. engedelykereskor nekem is elojon es restart van. pedig aztan en hivatalos uton vettem, t-mobiletol. de lehet ott is takolt sz*rt adnak. fene tudja.
-
dokee78
félisten
válasz
Mielőtt mást lebeszélsz róla,egészítsd már ki,hogy honnan kaptad a telefont.
A retek Cordontól aki tákolt készüléket vágott hozzád,az nem a Sony hibája.
Nekem mocsok,sumák módon a Cordon kifüggetlenítette az Xperia Minimet.Többségnek semmi baja.
-
GEPESZ66
veterán
Most úgy jártam,hogy a Chrome-val böngésztem,engedélyt kért valami helyhasználathoz,s ekkor az indító képernyő jött be, de PIN kódot nem kért,majd megjelent a záró képernyő. Csak úgy tudtam visszaélépni a böngészőbe, ha először a telefon beállításánàl a helymeghatározást letiltottam.Majd ismét engedélyezve már jól ment a böngészés.A beállításokban,a helymeghatározásnàl,mit lehet engedélyezni, hogy ne legyen ilyen gond?Ha jól emlékszem,másnál is volt ilyen gond.
-
Planz
tag
válasz
-
krisz4b70
aktív tag
Üdv. Nézegettem a telefont, írnátok pár véleményt hogy megfelel-e mindennapi használatra, legfőképp netezésre, zenehallgatásra használnám, lényeg hogy fusson laggmentesen a telefon. Megéri megvenni? 40 ezerért tudnám beszerezni.
-
Tidzsimon
őstag
Idővel könnyebb lesz benyomni. Olvasd el az első témaindító hozzászólást, a nyekergésre van megoldás. A kamera olyan amilyen, olvass vissza párat, volt itt kissebb flame a témában. Korábban linkeltem én is pár képet, bár az nagy részben 4.1.2 firmware-rel készult.
Szerk. : na jó nem volt az flame, csak őrláng. :-)
-
motofi
aktív tag
Köszönöm a választ! Még próbálgatom,de ha ilyen nehézkes akkor maradok a képernyőn fotózásnál. A gyári fóliát ti leszedtétek róla? Eddig nekem okos telefonból egy Defy-m volt,ott a kezelésiben ajánlották a fólia eltávolítását.
Kicsit nyöszörög a hátlapom is. Az unokabátyámnak xperia J telója van. Az övén keresztül szerettem bele a Sony-ba. Az övé kisebb kategóriájú készülék,de a készülék összerakása stabilabb és az x peria j-vel készített fotói egész jók. Persze ez függ a napszaktól,időjárástól,de jobb képeket csinált mint amiket én eddig összehoztam, főleg így számítógépen keresztül nézve. -
19ati93
senior tag
Holnap megjön a készülék ha minden jól megy, és egy kis próbálkozás,tesztelgetés után hogy minden oké-e vele, utána egyből lehet frissíteni? Régen a Ray-em frissítés közben megadta magát és flashtoolozni kellett hogy életre kelljen..kicsit félek a frissítéstől...Mire érdemes figyelni? Köszi!
-
fioninquo
tag
Kijött a GTA San Andreas Androidra, viszont az Xperia L-lel nem kompatibilis. Ez hogy lehet? Gyenge a hardware hozzá, vagy csak 1-2 készülékre van optimalizálva jelenleg?
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
Seraph 16 #6410 üzenetére
Én is arra a következtetésre jutottam, hogy ez nem a walkman hibája, hanem valami másik appé. Majd megpróbálom kiprovokálni valahogyan.
Fólia az ebayről filléres tétel, főleg ahhoz képest, hogy ha még sem védene ez a csodaüveg. Csak ugye elég nagy a szórás, van fényes és matt, olcsó és drága, noname és márkás. Szerintem kosárba teszek egy raklapnyit ebből, legfeljebb kitapétázok vele.
(#6412) GEPESZ66: a külső akku progi azért kellett, mert az akksi 50 százalékát a Telefon nevű app használta fel, de az nem derült ki a gyári akku statisztikából, hogy mi ez. Aztán itt is elárulták páran, meg a progi is kiírta, hogy a datadorman nevű folyamat vagy mi a szösz tartja ébren a telót (feleslegesen). Persze a megoldáshoz rút jog kell, úgyhogy marad a napi töltés egyelőre.
-
válasz
qpidomx #6414 üzenetére
Ez simán lehet, hogy akku csere lesz. A tesztek alapján semelyik program nem megy annyit, hogy folyamatosan húznia kellene az akkut, az első képen viszont "szépen" látszik a hőmérséklet, ami nagyon magas. Felraktam egy programot a kedvedért, hogy megnézzem, 30c volt, amikor ezt feltettem. Most egy 15 perig nem használtam, és most 24,5c. Lehet a xar töltő rontotta el.
(#6415) motofi Erősebben kell nyomni. Sokkal erősebben.
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Mi a tapasztalatotok? Nekem a kameránál a fizikai exponáló gomb használatakor csak annyi történik,hogy újrafókuszál és ennyi. Én azt hiába nyomogatom,azzal én képet még nem tudtam csinálni. Nálatok is ez van?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
oszkarfincs #6406 üzenetére
A beállítás menünél,az Akku-nál is mutatja a hasznàlatot,minek külső app?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
oszkarfincs #6408 üzenetére
Az ACE2-nél sem használtam fóliát,csak bőrtokot,s nem lett karc rajta.Igaz,hogy nem poros környezetben használom.
-
válasz
oszkarfincs #6403 üzenetére
Simán beragadhatott valami app. Amit elsőre javasolnék, az egy mezei restart
ha már volt, akkor a stamina móddal is lehet gond. Folyamatosan kiüt valami alkalmazást, az meg mindig újraindítja magát, és ezzel olyan jól elvannak, hogy merül a teló, de ez is csak egy tipp. Ha ez sem talált, akkor még mindig meg lehet próbálni vmi battery saver appot, hátha attól megjavul, ha ez sem... akkor majd még eszembe jut valami...
Legrosszabb esetben szerviz.
(#6408) oszkarfincs Nekem nincs rajta fólia, és teljesen karcmentes, szeretek veszélyesen élni
Attól még persze ajánlott, és jó az, ha beüt a baj.
-
jel1
aktív tag
"Készülékház, hátlap
- Hogyan kell leszedni a hátlapot? Feszegessem?Hátlap leszedése: telefon hátulja néz felénk, jobb kéz mutatóujj körmével (vagy valami nem túl kemény műanyaggal, pl. gitárpengető) a telefon jobb oldalán felül található rés segítségével magunk felé feszítjük a hátlapot, míg az azonos kéz hüvelykujjával a hátlap bal oldalán támaszkodunk."
Hülyeség... semmire nem jó az a mélyedés, egyáltalán nem ott kell, hanem a túloldali felső saroknál.
ahogy a srác csinálja:
http://youtu.be/kGLSg8q5f5Y?t=1m10s -
-
stojesz
tag
válasz
oszkarfincs #6403 üzenetére
Én van, hogy munkahelyen egész nap hallgatom a Walkman alkalmazással a zenét vagy az FM rádiót és még sosem melegedett. Merülni meg pláne nem merül ennyire. Ha megy a 3G, akkor talán 20-25%-ot 8 óra alatt - persze sok kijelzőhasználat ilyenkor nincs, maximum 15-20 perc.
-
oszkarfincs
aktív tag
Új még a telefon, most először hallgattam vele zenét rendesen, huzamosabb ideig.
Különben a tapasztalt jelenségek egymásból következnek. Kábé az 50. percnél még fel tudtam oldani a telefont, akkor vettem észre hogy forró. A másfél óra végénél már nem volt forró, viszont feloldani sem tudtam. "Valami" pörgette szerintem, ami a 25 százalékos merülésre lehet magyarázat. Stamina módot használok, kivételnek hozzáadtam a walkman appot (2 walkman appot kínált fel), illetve ezek is bekavarhatnak: smartkey, smartconnect Majd még próbálgatom. -
slecht
aktív tag
válasz
oszkarfincs #6398 üzenetére
Mindig ezt csinálja? Ha igen, akkor én megpróbálnám törölni az alkalmazás adatait. Ha ezután is ez a helyzet, akkor másik fülest is kipróbálnék. Utána fülessel együtt megmutatnám a szervizben a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest