- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enemy
aktív tag
Sziasztok!
kb 2 hete vásároltam egy másik ilyen telefont..
Az a kérdésem hogy a króm csík másnak is be van repedve. Tokban használom, nem volt leejtve..esetleg lehet hogy a Sony Összes szemetét én fogom ki:?
-
-
Enemy
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérek!
Telefonom pár hete először csak lefagyogatott majd végleg megállt.Szervizbe küldtem.
A pár napja kaptam az értesítést hogy a készülék elkészült mehetek érte.
A készüléket nem tudták javítani. A hiba leírás a következővolt.
Ismeretlen eredetű folyadék került a készülékbe mely zárlatot okozott. Mellékeltek egy képet.A készülék folyadékot amíg a birtokomban volt nem kapott. Bele, rá,mellé nem folyt.
Szerintetek hogyan tovább?
-
Enemy
aktív tag
Az egész ott kezdődött hogy tegnap feltettem tölteni a telót.
Jött ez a kép amit álmodozásnak hívtak.. a telefon mintha merevre afygott volna hiába nyomtam a gombot nem kapcsolt sehova.. le kellett vennem az aksit.
Ezt követően újraindítás után töltőre rakva ismét kezdte ezt a hülyeséget de nem minden alkalommal. Véletlen szerűen. Aztán leállt egy progi és vesztek a benne tárolt adatok.. Újraindítás után nem működött túl jól..
Úgy gondoltam csinálok egy rendszer visszaállítást.
Hiába töröltem mindent.. a rendszer visszaállításnál néhány újraindítás után ismét jött a hiba..
A skype 3.2 van fent evvel nem jön a hiba. de a app storból rátöltött 3 progi után egy újraindulással jött. -
Enemy
aktív tag
Szóljatok ha valamit nem jó sorrendben csinálok egy rendszer visszaállításnál vagy a SUS esetén.
Szerintetek ezt a hibát kreállhatja a SKYPE?
1.)
Sdkártya ki. törölve.
rendszer visszaállítás Sd törlésével.újraindítás.
jól indul. Gmail visszaállítása.
11 Google 3 Sony frissítés.
Skype az ap storeból. Cam scanner.
transparent Weather. Újraindítás
Android.media.Process leállt.
----------------------------------------------------------------------
2.)
PC-Companion
Frissítés > tárhely törlés.
külső belső meghajtó kézzel való törlése.törléseFrissítés.
Skype az ap storeból.Cam scanner.
Android.media.Process leállt.
------------------------------------------------------------------------------
3.)
Sdkártya ki. törölve.
rendszer visszaállítás Sd törlésével.újraindítás.
SUS Frissítés a programban kért módon.
PC-Companion
Frissítés > tárhely törlés.
külső belső meghajtó kézzel való törlése.törléseFrissítés.
Skype 3.2 . Cam scanner.
így jónak tűnik.
/ nekem úgy tünik mintha nem törlődnének az adatok vagy visszakerülnek. Hogy kerül vissza adat? vagy ezt a media hibát a Csinálhatja a Skype? -
Enemy
aktív tag
Azt hittem jobb lessz.
A telefon ismét dobálja a android. media. process leállt hibát.. éljen. -
Enemy
aktív tag
Első alkalommal a bekapcsoló gombot megnyomva nem történt semmi.Lehet hogy röviden probáltam.
Az aksi levételével kikapcsolt.
Újraindítva betöltött rendesen . Pinkód... megy. Töltőre rakva tölt. Képernyőt 15mp belül a beállítások alapján kikapcsolja .. ismét jön a szép szines töltő képernyő.. de a power gomb megnyomása után feldob egyablakot hogy kikapcsolom-e..
A készülék látszólag be volt kapcsolva. Nem indulhatott újra.Ennyi idő alatt nem .. 5-10 mp. úgy tünt mintha egy képernyő védő jött volna be. Ezt a látszólagos képernyőzár által generált dolgot feloldva úgytünt mintha akkor jelentkezett volna fel a hálóra netre és a mobiladóra..
PErsze ilyet én nem állítottam.
Szerintetek ez mi lehet.
A frissítéseket nem engedtem fel rá. -
Enemy
aktív tag
Egy jelenség..
Találkoztatok vele?
Feltettem töltőre.
Egyszer csak megjelent a kép ami a bekapcsolás után a Sony és az Xperia felirat után szokott a betöltésnél lenni.
Elsőre nem tudom mi volt mert mintha nem reagált volna semmire sem.Aksit levettem.
Aksi vissza és ismét feltettem tölteni bekapcsolt állapotban.
Aztán később ismét jött ez a dolog. De a bekapcsoló gomb megnyomása után bejött egy kép hogy kikapcsolom -e aztán ezt kilőve mintha újraindult volna de ilyen gyorsan szerintem nem. ezt eddig kétszer csinálta ma . semmi frissítést nem engedtem rá.
Ez vajon mi lehet..
Ezt csinálta úgy is hogy éppen hogy kikapcsolt a képernyő védő.
ez csak töltéskor.. -
Enemy
aktív tag
Másnak is érezhetően melegszik a telefon felső 1/3-a telefonáláskor?
-
Enemy
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #7984 üzenetére
mire gondolsz?
-
Enemy
aktív tag
válasz
Tidzsimon #7982 üzenetére
a törlés óta nem volt probléma ..Eddig . ha lessz jelzem.. De az lehet hogy a szerviz úgy frissített rajta sw hogy nem törölte ezeket?az is lehet hogy nem is frissített csak egyszerűen csinált egy visszaállítást aztán jónapot.. vissza adta.
Kb 20 újraindítottam már mert akkor jeletkezett a hiba elsőre aztán folyamataosan... eddig jónak tűnik..kb 10 óra 46 perce nem nem jött a hiba.. -
Enemy
aktív tag
Az előfordulhat hogy annak ellenére hogy kérem e visszaállításkor a teljes törlést hogy ott hagyja a könyvtárakat.
Pc companion programnál megnéztem a sd- belsőt és a külsöt és töröltem. manuálisan.
Aztán csináltam egy frissítést. Feltettem a Skypot amit a kollega küldött .Köszönöm.
A probléma az volt hogy a hiba már akkor is jelentkezett ha csak a gyári dolgokat engedtem rá.
11 google program és a 3 sony befrissűlt. csak a camscanner és a skype van fent .Többször újraindítottam. -
Enemy
aktív tag
válasz
dokee78 #7945 üzenetére
Én nem értek hozzá.
Most vettem észre hogy az aksi jelzést is össze vissza mutatja.Valaki esetleg megnézné.. nagyon megköszönném nekem ezek vannak fent
Google Drive
Google StarMap
Camscanner
Wifi analyzer
Speedtest
transparent weatherha valaki feltenné esetleg magának ezt a pár progit és utána újraindítani csinálja e a hülyeséget
Semmi csicsa..
-
Enemy
aktív tag
Nos... vissza jött a telefonom a szervizből.
szinte semmit sem tettem fel. gyári beállítás..Írtam egy levelet az XPeria supportnak.
Szerettem volna ha a telefonom nem tölt el újabb 2-3 hetet náluk.
A választ ma megkaptam. A levelemre nem válaszoltak egyetlen feltett kérdésre sem.
Mindent úgy szerkesztettek meg mint a miniszter a diplomáját. CTRL + c CTRL+vAmit tapasztaltam:
A csengőhang kiválasztásánál (a belső memoriában van) a kiválasztott csengőhangot nem kezdi el lejátszani.
HA a hangerő gombot megnyomom szól. jelzem hogy kész és mintha egész másképpen kezdene el szólni. halkabban .
A hangout a felugró üzenet után leállt. Alapvetően nem használom. -
Enemy
aktív tag
az utolsó előtti frissítés nekem 2013.12.18-án jött le.4,2,2 26 végű. Nekem előtte 4.1.2 ből a 31 ce volt fent.
A telefon a frissítés után újraindult . android.media.process leállt hibával adtam le a szervízbe.
Előtte mindent végig próbáltam amit itt Ti leírtatok.
A hiba jelenség az hogy amikor ez a hiba előjön a belső programok nem érik el a hozzájuk rendelt állományokat. Csengőhang, háttérkép. albumok videok.
A telefon már nem a beállított csengőhanggal csörög. A háttérkép ugyan bent van de a kártyán lévő képeket már csak file explorerrel tudom megnyitogatni.A telefont teljesen töröltem, minden adatot. kivettem a kártyát.
Elsőre teljes rendszer visszaállítás törléssel. /Egy darabig müködik aztán jön ez a hiba../
Aztán a Sony PC Companion programmal. A leírás és a használati útmutató alapján.
mivel idővel ismét elő jött a hiba így lett egy teljes törlés és a SUS-t futtattam le ott is volt két lehetőség.
Ezek után is jött a hiba.
Csináltam egy sd kártya formázást és a telefon teljes visszaállítását törléssel. egyesével feltettem az appokat és egyesével újraindítottam.. nem tudtam behatárolni hogy melyik app ami leállítja de már a gyári sony frissítések után is jött a hiba.
Ezért adtam le a telefont a szervizbe.Nekem eddig jó volt a telefon. Mondtam is többször hogy ilyen jó telefonom még nem volt..
Nem frissítek naponta romot, nem törtem még telefont, Én használom és nem vagyok telefonszerelő.
Műszaki területen dolgozom.
Én nem vagyok pék, sem hentes.
Én nem bántottam itt senkit
Ez nem a szakterületem.
Nem vagyok Troll.
Köszönöm. -
Enemy
aktív tag
Én kérek elnézést a kedvenc helyett.
Nekem is hasonló az észrevételem..
Eddigi legjobb telefonom egy y300-s volt. szép kép gyors. és a frissítés ami lejött csak javított rajta.
A ZTE B III elég komoly problémákkal küzdött. egy forumban hosszasan ecseteltem.
Az LG L7II kijelző hibás.. Most volt egy jól működő Sony telóm ami 76e ft fájt és lejött egy frissítés és konkrétan használhatatlan. Nem az én dolgom hogy értsek a frissítéshez a javításhoz, a hibák beazonosításához. Ezekről a hibákról sorra írnak a forumok. A sony tudta, de ennek ellenére ráengedte..
Te meg mint jófelhasználó felengedted..ha a hiba megmarad nekem ez a kupac nem kell.A kínai szar 1 éve hiba nélkül megy a kollegának.
-
Enemy
aktív tag
Most hol tartunk a frissítésekben.. nekem még a telóm a szervízbe..
-
Enemy
aktív tag
Lenne egy kérdésem..
A 4.1.2 rommal volt fent pár progi
es file
wifi analyzer
camscanner
google drive
googel starmap
speedtest
Angrybird
transparent weatherA többi a gyári ap
A gyári app-ok használata közben is a frissítések után elő jött a hiba. Ha ezeket feltettem akkor rögtön.
Ezek a progik a korábbi rendszerben működtek.
android.process.media szolgáltatás leállt.
Ettöl a perctől kezdve a képkezelőnem látja a képeket, az mp3 kezelő az mp3-t. a fájlkezelő látja az állományokat a telón.
A media az gondolom a sony media kezelő programja.Volt másnak is ilyen hibája?
A frissítés előtt nekem semmi bajom nem volt a készülékkel.
Amióta a frissítés rájött számomra egy kupac eletronikai hulladék.A Fissítés után probáltam a SUS-t Teljes törléssel. A hiba jelen volt a memoria kártya teljes törlésével is , úgy is hogy a telefonból teljesen kivettem. Csináltam vele teljes javítást és törlést is.
A hiba megmaradt.Létezhet hogy ezek e programok nem jók. vagy sérült a belső kezelő program? nem lett teljesen jó a frissítés?
-
Enemy
aktív tag
válasz
dokee78 #6477 üzenetére
Nem..
Az SD kártyát töröltem
A Belső sd minden adatot töröltettem a helyreállítóval.
android.process.media folyamat leáll
C2105 készülékemen megjelent a tegnapi napon egy frissítés melyet engedélyeztem.
A frissítés ami a 4.2.2 rendszert tartalmazza hibás. A készülékhasználata közben
előugrik egy ablak melyben android.process.media szolgáltatás leállt felirat található.
Ezt követően minden program ami a háttértárolót használja nem találja a hozzá társított mediafájlokat.
A hangkezelő nem játsza le a beállított hangokat. A belsőtárhely és a SD kártya közötti másolásnál is megáll a szolgáltatás.
A Chromban a böngészés közben újraindul.A készüléken korábban 5-6 általam feltelepített programot használtam.
Speedtest, wifianalyzer,skype,camscanner,
google starmap, esfile explorer.
A hiba a telefon alap állapotának frissítését követően már jelentkezik az újraindítást követően.
A mediatároló szoftver leáll és ettől a ponttól a telefon használhatatlan. Nem látja a képeket a kép és video szoftver.
A walkman az audió fájlokat...stbKülső programok telepítése után azonnal jelentkezik a hiba.
A telefonhoz letölthető javító programokat lefuttattam SUS, Sony PC Companion 2.1.
A Javítás nem segített, sem a frissítés.
Teljes reset, üres memoria kártyával, kártya nélkül sem hozott változást. -
Enemy
aktív tag
A telefont tegnap sokszor alapba tettem, SUS javítottam, frissítettem.
A tapasztalat :
A Frissítések után már jelentkezik a hiba. Még nem telepítettem fel azt az 5-6 progit amit alapban fel szoktam rakni.A mediatároló megáll. Innetől kezdve minden borul.. nem éri el a képeket kezelő szoftver a képeket, az audio az mp3 -t.
Most eljutott arra a szintre a készülék hogy egyenlő egy siemens c35-sel.
Azt nem igazán értem hogy tudnak a hibáról szeptember óta. Rengetegen írják és ennek ellenére feltették( sony ) a támogatásba. Persze utólag lehetek okos.. A Huawei telómnál a frissítés nagyon jó volt. sok javítás volt benne.
Ez nem javítás volt hanem rontás.. Konkrétan az eddig jól működő telefonból egy rakás szar lett!
NE TEGYÉTEK FEL!! -
Enemy
aktív tag
A 4.1.2 nem lehet valahogy vissza tenni? Ez a 4.2.2 tragédia! az összes fent említett hibát megtaláltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest