- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
Seraph 16 #6410 üzenetére
Én is arra a következtetésre jutottam, hogy ez nem a walkman hibája, hanem valami másik appé. Majd megpróbálom kiprovokálni valahogyan.
Fólia az ebayről filléres tétel, főleg ahhoz képest, hogy ha még sem védene ez a csodaüveg. Csak ugye elég nagy a szórás, van fényes és matt, olcsó és drága, noname és márkás. Szerintem kosárba teszek egy raklapnyit ebből, legfeljebb kitapétázok vele.
(#6412) GEPESZ66: a külső akku progi azért kellett, mert az akksi 50 százalékát a Telefon nevű app használta fel, de az nem derült ki a gyári akku statisztikából, hogy mi ez. Aztán itt is elárulták páran, meg a progi is kiírta, hogy a datadorman nevű folyamat vagy mi a szösz tartja ébren a telót (feleslegesen). Persze a megoldáshoz rút jog kell, úgyhogy marad a napi töltés egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest