- Házimozi belépő szinten
- Riasztó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen scannert vegyek?
-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van igazságod abban, hogy a visszaállító programokkal is óvatosan kell bánni, ugyanakkor a programok adatostul történő visszarakása, híváslista vagy sms-ek visszaállítása nem szokott gondot okozni. Rendszerbeállításoknál viszont kétesélyes a dolog.
(#6380) bigzee1977 Dióhéjban arról van szó, hogy amikor a nem hivatalos fejlesztők egy új rendszert szeretnének felépíteni a készülékre, akkor a legnagyobb problémát a hardveres különbségek okozzák. Azaz hiába írnak át egy xperia z-re írt androidot xperia l-re, ha abban pl. más típusú gps modul van (nem tudom, hogy így van-e), akkor azzal nagyon megszenvednek, hogy ezen is (jól) működjön, ha egyáltalán sikerül. A sony az aosp-pal kiadja a megfelelő forráskódokat az adott rendszerhez, így sokkal könnyebb lesz rá nem hivatalos rendszert fejleszteni.
(#6381) psg5 Dokee-tól függetlenül az utóbbi időben én is a Motorola G-t szoktam ajánlani. (Korábban volt motorolám, és azt nagyon szerettem, e helyett is kis híján atrix 2 lett).
Szerk.:
(#6384) mate3553 Nem valószínűSzerk2:
Még annyit hozzátennék, hogy én jobban örülnék, ha a nem hivatalos fejlesztők kapnának szárnyra, mivel az a tapasztalatom, hogy ők ilyen jellegű bugokat, amik most a rendszerben vannak legrosszabb esetben is néhány nap alatt orvosolni szoktak egy frissítéssel, és sűrűn jönnek ki az új verziók (persze az is igaz, hogy gyakran hagynak benne ők is vmi kis hibát, de előbb-utóbb nagyon jó, gyors és stabil eredmények szoktak születni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest