- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
palbi
csendes tag
válasz
Ricco_hun #92 üzenetére
32biten 2 a 32-en memória címezhető (kb. 2gb). 64 biten 2 a 64-en memória, ez kb. valahány terabájt.
Amit én nem értek, hogy windows megkülönböztet-e memória fajtákat, vagy sem. Mert a s.t.a.l.k.e.r. telepítéskor kiírta, hogy 2gb ramot talált, ok; 2gb virtuális memóriát talált, ok. De akkor hol marad a vga-m 512mb-ja?
Sztem a windows körül vmi nem stimmel memóriakezelés tekintetében. -
Atocha
senior tag
válasz
Ricco_hun #92 üzenetére
Ricco: próbálok nagyon kedvesen szólni hozzád, mert látom, hogy feldúlt vagy és ideges. (Legalábbis annak tűnsz!)
Nem tudom másképp mondani csak így: Adok egy linket, amin van egy cikk. 6 oldal, de kb fél oldalnak nevezném egy oldalát, tehát kb. 3 teljes oldal. Rövid, lényegre törő és esküszöm, hogy nem tudnám én sem egyszerűbben elmondani!A 4. oldal lesz számodra az érdekes, de ha kihagyod az első 3-at, ugyanúgy nem fogsz érteni semmit!
Menny a linkre, katt és kb. 6 perc alatt elolvashatod az egészet. Az összes kérdésedre ott a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kettő, három és négy grafikus processzorból álló konfigurációk hasznavehetőségét és teljesítményét vetettük össze.
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest