Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
palbi
csendes tag
válasz
Ricco_hun #92 üzenetére
32biten 2 a 32-en memória címezhető (kb. 2gb). 64 biten 2 a 64-en memória, ez kb. valahány terabájt.
Amit én nem értek, hogy windows megkülönböztet-e memória fajtákat, vagy sem. Mert a s.t.a.l.k.e.r. telepítéskor kiírta, hogy 2gb ramot talált, ok; 2gb virtuális memóriát talált, ok. De akkor hol marad a vga-m 512mb-ja?
Sztem a windows körül vmi nem stimmel memóriakezelés tekintetében. -
Atocha
senior tag
válasz
Ricco_hun #92 üzenetére
Ricco: próbálok nagyon kedvesen szólni hozzád, mert látom, hogy feldúlt vagy és ideges. (Legalábbis annak tűnsz!)
Nem tudom másképp mondani csak így: Adok egy linket, amin van egy cikk. 6 oldal, de kb fél oldalnak nevezném egy oldalát, tehát kb. 3 teljes oldal. Rövid, lényegre törő és esküszöm, hogy nem tudnám én sem egyszerűbben elmondani!A 4. oldal lesz számodra az érdekes, de ha kihagyod az első 3-at, ugyanúgy nem fogsz érteni semmit!
Menny a linkre, katt és kb. 6 perc alatt elolvashatod az egészet. Az összes kérdésedre ott a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kettő, három és négy grafikus processzorból álló konfigurációk hasznavehetőségét és teljesítményét vetettük össze.
- Politika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Építő/felújító topik
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- OLED TV topic
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest