- Milyen TV-t vegyek?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
feld
tag
Nem azt írtam hogy a d7000 d8000 jó hanem hogy samuék választékából azok az elfogadhatóak .
Csereakcióknál nagyon nyomják őket mert alapból keresnek rajta + a samu is tolja nekik a lóvét .
Tény hogy minden márka tud jó és rossz tv-t csinálni de a koreaiaknak van a legkevesebb jó tv-jük . -
feld
tag
Ne haragudj , vegyél gy szemüveget ... nagyon isteníted a koreaiakat ... tény vannak korrekt készülékeik de kevés a választékukhoz képest és majdnem olyan árban andják mint a többi márka .( D7000-8000 )
Ők kezdték az árháborút ... ( de talán a samu volt a leg első )
Magyarországon valamiért minden ember samut vagy lg-t akar még akkor is ha elismerik hogy más márkának jobb a képe esetleg többet tud és olcsóbb is ... a reklámok nagyban befolyásolják a embereket ... aki TV-t néz az samut akar ... aki filmeket néz a Tv-n ( Blueray-t ) az úgy megy be hogy egy jó tv-t akar ... csak szegény párát rögtön samura beszélik rá mert azon van jó haszna a boltnak .... szóval mint már említettem , próbáljunk meg gondolkodni és használjuk a szemünk .... -
feld
tag
A D5500 jó szar választás lesz már bocs
( nincs fehér , nincsenek részletek , szar a hangja , viszont olcsó
... keress fel 10 független TV szervízt és nézd meg mik vannak benn ... ) inkább nézz sonyt philipset vagy sharpot ... és szerintem jópofák ezek a tesztek de ez egy ember vélemény és lehet hogy neki az tetszik ami nekem nem ... azt mondom gondolkozz el hogy mi az ami kell , mire használnád a TV-d ... menj be egy áruházba ( vigyél magaddal pár filmet ) teszteld le a TV-ket és n a sok matrica legyen a döntő hanem hogy milyen a képe a TV-nek , mennyire részletes , mennyire természetes ... ( és így már csak philips sony és sharp jöhet szóva ... vagy d8000es samu ) ... szerintem
-
feld
tag
válasz
MegalodonS #12 üzenetére
Lehet de ha láttad a képét akkor elfeleded a samut hiába nagyobb ...
Aki mindent játszó tv-t akar az kösse rá a gépet vagy egy média centert.A menü ... 1x kell hozzányúlni és csal fél óra"szenvedés" ... már akinek ... max
Ez még eredeti Japán . jól szól és jó a képe .
Én bátran megvenném ha lenne pénzem .( Távirányító ... logitech univerzális
jobb bármelyik gyártó távirányítójánál )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest