Hirdetés
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
feld
tag
A D5500 jó szar választás lesz már bocs
( nincs fehér , nincsenek részletek , szar a hangja , viszont olcsó
... keress fel 10 független TV szervízt és nézd meg mik vannak benn ... ) inkább nézz sonyt philipset vagy sharpot ... és szerintem jópofák ezek a tesztek de ez egy ember vélemény és lehet hogy neki az tetszik ami nekem nem ... azt mondom gondolkozz el hogy mi az ami kell , mire használnád a TV-d ... menj be egy áruházba ( vigyél magaddal pár filmet ) teszteld le a TV-ket és n a sok matrica legyen a döntő hanem hogy milyen a képe a TV-nek , mennyire részletes , mennyire természetes ... ( és így már csak philips sony és sharp jöhet szóva ... vagy d8000es samu ) ... szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
( nincs fehér , nincsenek részletek , szar a hangja , viszont olcsó
... keress fel 10 független TV szervízt és nézd meg mik vannak benn ... ) inkább nézz sonyt philipset vagy sharpot ... és szerintem jópofák ezek a tesztek de ez egy ember vélemény és lehet hogy neki az tetszik ami nekem nem ... azt mondom gondolkozz el hogy mi az ami kell , mire használnád a TV-d ... menj be egy áruházba ( vigyél magaddal pár filmet ) teszteld le a TV-ket és n a sok matrica legyen a döntő hanem hogy milyen a képe a TV-nek , mennyire részletes , mennyire természetes ... ( és így már csak philips sony és sharp jöhet szóva ... vagy d8000es samu ) ... szerintem