Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A D5500 jó szar választás lesz már bocs
( nincs fehér , nincsenek részletek , szar a hangja , viszont olcsó
... keress fel 10 független TV szervízt és nézd meg mik vannak benn ... ) inkább nézz sonyt philipset vagy sharpot ... és szerintem jópofák ezek a tesztek de ez egy ember vélemény és lehet hogy neki az tetszik ami nekem nem ... azt mondom gondolkozz el hogy mi az ami kell , mire használnád a TV-d ... menj be egy áruházba ( vigyél magaddal pár filmet ) teszteld le a TV-ket és n a sok matrica legyen a döntő hanem hogy milyen a képe a TV-nek , mennyire részletes , mennyire természetes ... ( és így már csak philips sony és sharp jöhet szóva ... vagy d8000es samu ) ... szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Endorfy Solum Voice mikrofon és állvány szett
- Audio Research VTM 120 Special Edition 2x110W , végfok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest