- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Labolt
csendes tag
Nekem még sikerült szerezni egyet 33K-ért. Most egy jó monitorra vadászom. Kipróbálnám CF-ben, de ahhoz csirke a gép. űÍgy is procilimites lesz szerintem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Anno, még 75000 Ft-ért vettem az EAH5850-emet. Csúnya világ ez
-
stifi
senior tag
pont ilyen gépem van, e8400@3GHz, 4GB memória, 4870 512mb -> és erre a videókártyára fogok váltani.. amit várok az kis teljesítménynövekedés, dx11, fogyasztáscsökkenés és kisebb hőfok, 1-2 játék ami fullon már néha izzad, most kényelmesen el fog döcögni újabb min. 2 évig..
remélem lesz olyan jó vétel mint a 4870 volt anno
-
Iginotus
addikt
Argép link itt van belőle az asus-ból mármint
Albacomp, helyi pesti bolt. Van boljuk is itt pesten.
Egy baj hogy 12 hó gari az asus gyári 36 helyett...
Hívjátok fel hátha még van náluk. -
Sajnos én lemaradtam róla.Sehol sem kapható már.Jó lenne ha többet gyártottak volna belöle,mert ez így igazi slágercikk lett.
-
bul07
nagyúr
Fentebb linkelték ezt
ASUS Radeon EAH5850 30 498 Ft (boltot nem ismerem,egyáltalán érdemes tőlük rendelni)
Miben különbözik az Asus a Sapphire-hez képest ,azt tudom hogy Asus-on 6+8-as csatlakozó van
Csak ennyi különbség lenne? -
po1son
addikt
Remek videokártya, nekem is ilyen van és eddig 100%-ban meg vagyok vele elégedve
Aki egy középkategóriás gépet akar összeállítani kb:110-120ért, annak ez a legjobb vétel. Amúgy már nem nagyon fog jönni belőle Mo-ra, de ha mégis jönne érdemes rá minél előbb lecsapni, mert 1-2 napból belül el fog fogyni (+ talán kicsivel drágább lesz). -
Vigneau
félisten
válasz
- = Zk = - #181 üzenetére
Nem kizárt, hogy megéri ilyen árak mellett.
-
- = Zk = -
félisten
bazz, még a végén lecserélem az 5770-emet
....
-
Black-core
aktív tag
Valaki tud linkelni olyan tesztet ahol 2 ilyen "szörny" cf-ben oc-vel, alap órajeles GTX ek ellen van? Minek az ellenfele lehetne GTX ekben?
-
rolkaDb
aktív tag
A lényeget megtudtuk! Vegyétek amíg meleg és van belőle!
-
Entryy
aktív tag
"hónapokkal ezelőtt"
Másfél éve
Am 70e ért már kapni nagyobb teljesítményű karit is. -
Padisah
tag
A Sapphire gyári meghajtóprogramját érdemes feltelepíteni ehhez a kártyához?
És valami jó tuningprogramot tudtok ajánlani hozzá? -
Bodz
nagyúr
Nem megy 910 mhz fölé bármennyi feszt is adok neki. De best buy volt így is. Köszönöm Sapphire!
-
Gyick
őstag
Találtam 1-2 boltot ahol lehet venni 30k körül,ha tényleg annyiért adják akkor ez lesz az új vgam.
-
Geller72
veterán
Nem jó a link:
"Mivel a referencia 5850-et már hónapokkal ezelőtt alaposan kiveséztük, ezért most inkább csak a " -
devbence
tag
Abszolút barátságos kivitel, paraméterek, elgondolkodtam én is hogy beruházok egy ilyenbe!
-
Sundesz
addikt
"Örülök én is, hogy vannak most olcsó 5850-ek, de jó lenne, ha lehetne is kapni, és nem kellett volna erre az árcsökkentésre ennyit várni."
Igazából már több, mint egy hónapja jött ki a Sapphire ezzel a limitált Xtreme sorozatal, és aki akart maradéktalanul tudott venni tényleg jó árban 5850-et. Most azonban tényleg nem olyan egyszerű beszerezni a nagyobbik tesót.
-
Zso Ro
senior tag
Ha netezel és néha meg akarsz nézni egy filmet,akkor én ajánlanám neked az asztali gép eladását,és egy NettopPc-be való beruházást NAS-sal,vezeték nélküli billentyűvel.
NettopPC-n atom procival szinte mindent lehet,persze legalább D510-es procival(játékot azért nem kell erőltetni).Bele SSD így se hangja se hője.Mellé tárhelynek NAS,és már kész is a multimédiás otthonod.
Fogyasztása terhelve!!! : 60W(vinyóval) SSD-vel kevesebb -
DFB
tag
Igaz, ajánlott a 2G.Egyszer már leteszteltem a gépet mikor megjelent a W7.Menne rajta.
Azért felnézek néha.Most sem jöttem volna ha nem olvasom azt az ominózus cikket.
De amint látom ennek egy hónapja kellett volne megjelenni, vagy megtalálnom, nem amikor már sehol sincs.
Nem tudom mikor lesz új gép.Lehet megelőzi egy noti, ha az életem úgy hozza és szükségem lesz rá. Most még nincs.
(Az új Acer TimelineX lehetne a befutó jelenleg nem mellékesen a hosszú aksi idő miatt-Ezeken is nehéz eligazodni ha számt az ár is)
Én nem veszem olyan komolyan a dolgot, nem is értek ilyen mélységig hozzá. -
atti_2010
nagyúr
De most van árcsökkentés, az Nvidianál meg nincs és nem is lesz, nem az a lényeg hogy a fórumozók honnan vásárolnak hanem hogy egy használt termék árát sohasem hasonlítjuk egy vadi újéhoz, mellesleg bámulatos milyen indokokat tudnak még az Nvidia hívők előhúzni, mikor már sem a teljesítmény sem a fogyasztás sem pedig az ár nem működik akkor használt termék árát hasonlítják a vadi újhoz.
Ha kapható is lenne a kártya , akkor alapvetően igazad lenne az ár/teljesítmény tekintetében.
Barmikor tudok szerezni ha nem Zafirost akkor Asust, de nem csak én mert sok áruházban kapható, az Asus csak most kezdi és lesz követője is.
-
MrCsiT
addikt
válasz
atti_2010 #153 üzenetére
Tapasztalatot lehet ignorálni, de attól még lesz. A Giga 6850 -ek BS-ét is "semmisnek" tekinted, ugyanilyen alapon, mert Te nem láttad ?
Ha kapható is lenne a kártya , akkor alapvetően igazad lenne az ár/teljesítmény tekintetében.
Légyszi ne írd le nekem, hogy aki itt fórumozik, annak a jelentős %-a nem aprón vesz majd garis VGA-t, mert ezt szvsz Te sem hiszed , vagy ismét kihagyod a tényeket.
Szerintem mindegy, hogy a dealer-nek adom oda a 33k-t közvetlen, vagy egy eladónak, aki már megvette a dealer-től - azt nem én bukom, hanem az eladó, szóval nincs eltérés az árakban, csak termékek vannakA 460-ak tesztjében anno pont az volt kiemelve, hogy húzva elér(het)i az 5850-ek szintjét, csak olcsóbban.
Örülök én is, hogy vannak most olcsó 5850-ek, de jó lenne, ha lehetne is kapni, és nem kellett volna erre az árcsökkentésre ennyit várni -
Zso Ro
senior tag
Nincs 2Gb minimuma,inkább csak ajánlott.Csakúgy,mint a sok mag sok giga memória.Attól még vígan elkocog 2gigán is,nem is rosszul.
Azt tanácsolom,hogy új gép vásárlásáig ne is nagyon nézz fel a fórumokra,mert mint látod,megy a sár dobálás a két nagy vállalat mellett/ellen elkötelezett fórumozók között.
-
atti_2010
nagyúr
Én az alázást az egészre értettem, teljesítmény+fogyasztás+ár, és ne hasonlíts egy használt GTX-et egy vadi új kártyához mert ha kiviszel barmit az üzletből a következő sarkon már -25% adod el, azt a mikrollag baromságot meg vedd úgy hogy el se olvastam.
asszem ezt nem nekem írtad de igen neked csak utólag szerkesztettem és nem voltam biztos hogy ő is elolvasta.
-
MrCsiT
addikt
válasz
atti_2010 #145 üzenetére
..lemaradt : itt most árak felejtősek: 33k-ért veszel aprón némi türelemmel 1 GB-s garis 460-at, és sehol nem veszel "Limited Edition - már nem kapható AMD 5850 Extreme" -et.
Melyik fogja megérni? Egyszerű: a kapható
Mit "akarok" ? Semmit.
Mit szeretnék ? Világbékét..no meg értelmet, ahol + 2-3 fps - Te linkelted - eltérésre okos emberek nem írják, hogy "alázza" , mert azt 50-70% -nál kellene/lehetne kijelenteni, szerintem.
..fogyasztásnál majd nézd már meg, mire húzták a milyen procit is ? Hol reális, hogy Te többet eszel 2D-ben ?! (segítek: sehol
)
..ebben a tesztben már 9W-al jobb 2D-ben a 460-as
Ettől még jó fórumozást Neked, persze
Zso Ro: csak azonos konfiggal mértek már fogyasztást ?!
-
atti_2010
nagyúr
Nézd én nem azt állítom hogy egy GTX 460 1GB nem lehet meglenni, de : ha kikap teljesitmenyben fogyasztásban és jóval drágább is nem igen lehet ajánlgatni mint az 5850 alternatívája, ráadásul nézd egyre több gyártó kezdi 30k körul árulni az 5850-et, ha pedig nemrég váltottál AMD-rol Nvidiara az bizony egyrészt pech másrészt tájékozatlanság mivel tudnivaló hogy az AMD jóval olcsóbban gyártja a kártyait és ha kell nagyon alacsonyra teheti a mércét.
..látod ? a Te fogyasztásod is több, erről ennyit Ember, 3,6 GHz-re van húzva a procim ha alapra teszem akkor 64W fogyaszt a gép.
-
MrCsiT
addikt
..nem ollóztam semmit, Te linkelted a képet, amin kevesebbet fogyaszt a 460 1 GB az 5850-nél , hm ?!
..az 5850 Extreme a maga alacsony árával a beszélgetéstől függetlenül best-buy termék, és nekem is csak azért van épp nVidia kártyám, mert ez tetszett meg , és mert a Giga 6850 OC nem hozta azt a teljesítményt, amit vártam tőle 5750 után.
..látod ? a Te fogyasztásod is több, erről ennyit
-
atti_2010
nagyúr
Te kiollóztad a 460 768MB fogyasztását de teljesítményben jóval gyengébb 5850-nél? az árakról ne is beszeljünk, tulajdonképpen nem értem mit akarsz??? Itt a GTX 460 agyba főbe van verve, mint fogyasztásban mint teljesitmenyben és az árakat nem is jó említeni.
megkérdőjelezem a fogyasztási adatot, és nem véletlenül kérdezem a Tiédet
73W fogyaszt IDLE.
-
MrCsiT
addikt
válasz
atti_2010 #143 üzenetére
..a "minket" egy picit erős lenne
...és mintha azt is írtam volna, hogy ez akkor igaz, "ha az esetek 90%-ában netezik" ?!
..de kérlek, magyarázd meg, hogy ha a hivatalos eltérés csak 9W, akkor ugyan mi a jó égtől lenne a folyamatos, maximum +40W- vel több ?!
..és ha már ezt a táblázatot linkeled, légyszi írd már meg, hogy Neked - a tesztnél jóval gyengébb géped - vajon elporoszkál-e 70W -ből - a nem jobban fogyasztó kártyáddal - vagy nem ?? (Az enyém nem, így egyébként megkérdőjelezem a fogyasztási adatot, és nem véletlenül kérdezem a Tiédet . )
Nálam - és talán nálad is
- tapasztaltabbak leírták már itt párszor, hogy "amihez kevés egy 460 (1GB), ahhoz egy 5850 is kevés lesz" , így most a versengés résztől eltekintettem.
( ..persze, azt üdvözítőnek találom, hogy már az 1GB-s 460-at nem nézed le annyira)
-
atti_2010
nagyúr
Ugye csak kicsit nézel hülyének minket? Azért vegyen gtx 460-at jóval drágábban mert 2W kevesebbet eszik IDLE, ennél amatőrebb hozászolást már évek óta nem láttam, viszont load 9W fogyaszt többet már nem számít, de 205-tol 245-ig nem 9W van vagy rossz lennék matekból? Ugye nem a 768 MB változatot ajánlgatod mert az csúnyán kikap a 5850-től.
-
Zso Ro
senior tag
Igen,ez 1x8 és 1x6os csatival van.Nekem Xtreme van és a 2x6os mellett rettentő halk és hűvös.Épp most futtattam 3DMark1-et 825/1200Mhz-en és 62fok volt a maximum.(alapfeszen)
Az XP 4GB-ot tud kezelni 32bites mivoltja miatt,de én nem is írtam,hogy 2Gb kevés vagy sok,csupán hogy menne az 1600on is,ha megpiszkálod.Én azért lehet hozzácsapnék még 2 modult és Win7re váltanék.Éreznéd a különbséget.Számomra is örvendetes,hogy a 4850 után ez már visszaveszi az órajeleket.
-
MrCsiT
addikt
Ha a fogyasztás fontos - és mondjuk 90%-ban netezel a gépeddel, akkor a PH!-s teszt szerint egy GTX 460 a jobb választás, mert kevesebbet fogyaszt 2D-ben, mint az 5850 (ami egy remek kártya , egyébként. ), és a pillanatnyi csúcsfogyasztás - amit max. ként jelölnek a tesztben - csak eseti maximum, nem tipikus (lsd. a tesztben a táblázatban a hivatalos TDP adatokat : 5850 - max.151W , 460 - max.160W ) , tehát a 460-as terhelve max. 9W -al fog többet fogasztani neked 3D-ben (már ha 100%-on menne a VGA-d, ami vagy igaz, vagy nem
) ..és ez a 9W szerintem nem lehet szempont
Ha tanácstalan vagy, szerintem menj be mindkét/több kártya fórum-topicjába, és olvasd el, melyikkel milyen problémákkal küzdenek a tulajok. ( néha 2-3 hónapnyi írást találhatsz típushibákról, amikkel már Te nem fogsz küzdeni, ha pl. tudod, mi az a BS hiba, mikrolag AMD-nél, stb
)
Asus "Cu-jai" szerintem nem lesznek halkak/hűvösek, de ha esetleg hangos a géped, akkor mindegy
Jó olvasgatást
atti_2010 :
- tőlem 512 rammal is tolhatod, egyszerűen csak jótanács volt
- " Cyclone igaz nem fúja ki a meleget a házból de nem is nagyon kell neki" - vajon miért nemCyclone alatt sosem melegszik a GPU ?
-
DFB
tag
Ezt az Asust már láttam, De nem 2x6-os hanem 1x6, meg 1x8-as a csatija.Nekem meg ha jól emléksze 6-osok vannak a tápon.És a Sapphiron is 2x6-os van.
Az alaplap bírná az 1600-at (Giga P45T-DS3), de nem tudtam rá beállítani.Egyébként sem értek hozzá.
A memóriával az a gond, hogy az XP max 4G-t(picit kevesebbet) tud kezelni.A rendszer 2 meg a VGA 1, marad egy de Dual chaneles és oda még 2x1G kellene.
Tudom hogy nem lenne kihasználva a VGA, főleg a fogyasztás ami piszkálja a csőröm, mert a 4850 nem veszi vissza a fogyasztást a terheléstől függően.Legfeljebb fel tudnék állítani mindent a max-ra.Gondoltam 15-20körül még megérné rákölteni.Picit CPU limites lenne.Az utóbbi időbenszarakodott a Bootolásnál.Elvittem a szervízbe, ott jó volt, most azóta megy.
Mostanában láttam egy két IPS panelost, de általában csak TN szokott lenni.Annak idején is ritka és jó drága volt.Ma már más a helyzet de nem sűrün van.Talán elég lenne egy 21-22"-es is majd később. -
Zso Ro
senior tag
Az Asus-t előbb linkelte Plutor
Asus 5850Sajnos a Gigabyte 6850OC-je visszakúszott 39600ra,pedig már járt lentebb az egyik felkapott bolt palettáján.
Egyébként nem tartalak hülyének,ha jogtiszta,akkor ragaszkodj hozzá persze ezzel a konfiggal.A PVA-val semmi probléma,nekem IPS paneles van,mivel egyik haverom eladná,de senkinek nem kellett a hardveraprón,így kölcsönben nálam egy ideig.
(Philips 24''- még most is eladó)
Viszont ekkora felbontásban felesleges 5850-et venned.Inkább ha majd gépet cserélsz,akkor gondolkodj komolyabb VGA-n,addigra sokat esik a most elitbe tartozó kártyák ára.
Az első mondatod nem giazán értem.Nem bír az XP 1600Mhz-es ramot?Ezt honnan vetted?
A procid 1333Mhz-es FSB-t tud,rángasd meg 1:1es osztásban és máris jön a nagyobb memória órajel.Milyen deszka van alatta? -
DFB
tag
Szia
2x1G 1600-as, de szerintem csak 1333-on megy.(Többet nem birna az XP)
A Monitor 19" PVA paneles.Tudom ez manapság nem nagy felbontás, de mi van ha elöbb ki kell cseréljem a monitort, mint a gépet, mert pl.:bedöglik.Szóval nem a monitorhoz nézném a VGA-t.
Biztos hülyének tartasz,de azért nem váltok W7-re, mert ez kb 2,5 éves gép jogtiszta softwerekkel.(Még a sulinetes időkből OEM- az előző konfigomból örökölte).W7 ből is csak az OEM-et tudnám megvenni, az sem kevés, és ha kicserélem a gépet, akkor nem vagyok benne biztos, hogy arra még rámegy.
Hol láttad az Asust? -
DFB
tag
válasz
atti_2010 #129 üzenetére
Nem tudom fognak-e jönni.
Eddig még csak itt a cikkben láttam, meg a belinkelt Asust, de az nem nyerő, mert egy nyolcas meg egy hatos csatija van.Nem tömegjelenség
Azért kérdeztem a Tied milyen, mert ugyan két slotos, de nem nyomja ki a házból a levegőt.Nekem régebbi Aopen házam van és csak 8-as ventihelyek vannak benne.
Lehet ez lenne a sorrend
5850 (ha találok)
6850
6790 -
XCube
tag
Én annak örültem volna csak igazán ha HD 5870 -et is csináltak volna ilyen jóárasított formában
. Röppent is volna egy a CF érdekében
.
-
atti_2010
nagyúr
A Te VGA-d hogy muzsikál? Nagyon jól működik, szinte hangtalan és alig melegszik meg max terhelésen is, a 4850 ért ha gyorsan akarod eladni 15k kaphatsz de szerencse függő is, ha gyorsan akarsz venni egy 5850-et jó árban nem érdemes kitartsad az árát de ha 6xxx re pályázol akkor igen, viszont ha egyre másra jönnek a jóarásított 5850 kártyák az nagyon le tudja verni a használt piacot.
-
KAMELOT
titán
Nagyon jó kártya! Olcsó és brutál jó! Kár hogy most nemtudok egyet venni! Megéri nagyon!
-
Silverss
aktív tag
Szerintem totál felesleges lépés volt.
-
DFB
tag
válasz
atti_2010 #113 üzenetére
Köszönöm a választ.
Ha mégsem lesz 5850, akkor a kb azonos árban levő 6790 sokkal gyengébb?
Még 6850 inkább van, az még takarékosabb, újabb viszont egy picit gyengébb és drágább, mint az elődje -.ahogy olvasom.
Most papíron van valami Asus, ( egy közeli linkbe) de annak nem zárt a hűtője.
A Sapphire talán rövidebb is.
HIS sajnos valószínű nem lesz ilyesmi áron
A 4850-et szerinted mennyiért lehetne eladni?
A Te VGA-d hogy muzsikál? -
atti_2010
nagyúr
-
kop8
őstag
-
Kalwa
tag
Sziasztok! Kérdésem lenne hozzátok. Egy ideig gondolkoztam rajta, hogy gépet fejlesztek/cserélek, de végül arra jutottam, hogy ezek helyett veszek egy PS3-at, ami időt állóbbnak tűnik számomra. Ezen túl viszont a videókártyát szeretném a meglévő gépemben olyanra cserélni, maximum 50 ezer Ft értékben, ami a 19"-os monitoromon (1280x1024) elviszi a mai játékokat is, ha éppen le akarok a gép elé ülni játszani. Tehát a kérdés, hogy milyen VGA-t ajánlanátok?
Asus P5B Deluxe - Core 2 Duo E6600 - 4GB DDR2 800 -as RAM párosítással, a mostani ATI 1950XT helyére. Köszönöm!
-
atti_2010
nagyúr
Hát igen, most már megteheti minden gyártó hogy az 5xxx szériát olcsón kiseperje, eddig kiárulták magukat rendesen volt haszon a cuccon most pedig a maradékot baráti áron kiszórják, 4-5 éve ez elképzelhetetlen volt, hajrá AMD végül is mi járunk jól, még az Nvidia hívők is mert ugye azoknak az árát is rombolja, ha nem is vészesen.
-
pzske
aktív tag
Hála Istennek a 5830 kártya árát is húzza lefelé ami 1 5770 vagy 460 se helyett jó alternatíva .[link]
-
Moon70
tag
Érdekelne egy ilyen kártya, de a neten csak egy Mosonmagyaróvári webshopban találtam.
Bp.-en valahol kapható?Update: az előző hozzászólásban meg is találtam a boltot, remélem van nekik raktáron
-
Dadpool
aktív tag
[link]
gyorsan rendeltem is. kiváncsivagyok tényleg ennyi lesz e mert mindenhol horror árba van ez a kari. a 5850 toxic mellé szerintem megfelel.
-
DFB
tag
Sziasztok
Már régóta gondolkodom egy 5850-en.Most jó ára van, de sajnos sehol sincs
Jelenleg His 4850IQ4 1G kártyám van,Proci E8500,XP.
Igazából ennél a gépnél nem váltanék W7-re.
A fogyasztás miatt gondoltam rá elsősorban, meg hát fejletebb is.
Szerintetek melyik passzolna a CPU-hoz.
5850
6790
vagy valami egyéb.
Köszönöm -
04ahgy
nagyúr
Az Elpida RAM-októl nem vagyok elájulva. A Hynix-szel vannak legjobb tapasztalataim a Cypress magokon, no meg a származék Junipereken is. 1400MHz feletti eredmény nem ritkán volt már velük. A Samsung HC04 sem rossz darab.
HGyu
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #103 üzenetére
A 4850-ért kaptál volna 10k +10k megért volna a csere, szerintem.
= Zk = Nem hiszem mert nagyon hamar elkapkodták, esetleg ha meg jönnének ilyen akciók akkor igen.
-
- = Zk = -
félisten
eme kártya megjelenése hozhat árcsökkenést az alsóbb kategóriákban?
BB kártya, ez tény!
-
TOM-202
senior tag
válasz
Silentfrog #103 üzenetére
Azért én néha már érzem a 4870-eseim határait. Persze ez attól is függ hogy miket játszol de előfordulhat hogy már csak közepes vagy közép-magas beállításokhoz elég a 4870-es teljesítménye, természetesen élsimítás nélkül. Én is elgondolkodtam az 5850-esen mint fejlesztési alternatíva, de éppen a gondolkodásom közben mindet elhordják a PH! olvasók a boltokból én meg lassan hoppon maradok.
-
törölt tag
Megjelenése napján még 100K-volt(egyből vettem kettőt) most 30
ennyiért nem illik otthagyni
-
Silentfrog
veterán
-
Thome
veterán
Így kell raktárat söpörni...
-
madgie
titán
válasz
atti_2010 #92 üzenetére
Nincs abban semmi trollkodás, ha valaki be meri nyögni a nagy "nVidia kivégző" dumára, hogy nem eszik olyan forrón a kását. Főleg, ha mondjuk olyanok írnak, aki nem csak a monitor képernyőjén találkoztak a két VGA-val.
Idő előtt lerendezném az nV fanboy dumát: utoljára ezelőtt egy GeForce 4-es volt nV a gépemben, ATi-t használtam sok-sok éven át (9600, 3850, 4870, 5770, 5850, a többi nem jut hirtelen eszembe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest