Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DFB
tag
Igaz, ajánlott a 2G.Egyszer már leteszteltem a gépet mikor megjelent a W7.Menne rajta.
Azért felnézek néha.Most sem jöttem volna ha nem olvasom azt az ominózus cikket.
De amint látom ennek egy hónapja kellett volne megjelenni, vagy megtalálnom, nem amikor már sehol sincs.
Nem tudom mikor lesz új gép.Lehet megelőzi egy noti, ha az életem úgy hozza és szükségem lesz rá. Most még nincs.
(Az új Acer TimelineX lehetne a befutó jelenleg nem mellékesen a hosszú aksi idő miatt-Ezeken is nehéz eligazodni ha számt az ár is)
Én nem veszem olyan komolyan a dolgot, nem is értek ilyen mélységig hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- GigGigabyte RX 9070 XT Gaming OC Ice 16G (Bontatlan)
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ELKELT - Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest