- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- iPad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Notebook hűtőpad
Új hozzászólás Aktív témák
-
DFB
tag
Ezt az Asust már láttam, De nem 2x6-os hanem 1x6, meg 1x8-as a csatija.Nekem meg ha jól emléksze 6-osok vannak a tápon.És a Sapphiron is 2x6-os van.
Az alaplap bírná az 1600-at (Giga P45T-DS3), de nem tudtam rá beállítani.Egyébként sem értek hozzá.
A memóriával az a gond, hogy az XP max 4G-t(picit kevesebbet) tud kezelni.A rendszer 2 meg a VGA 1, marad egy de Dual chaneles és oda még 2x1G kellene.
Tudom hogy nem lenne kihasználva a VGA, főleg a fogyasztás ami piszkálja a csőröm, mert a 4850 nem veszi vissza a fogyasztást a terheléstől függően.Legfeljebb fel tudnék állítani mindent a max-ra.Gondoltam 15-20körül még megérné rákölteni.Picit CPU limites lenne.Az utóbbi időbenszarakodott a Bootolásnál.Elvittem a szervízbe, ott jó volt, most azóta megy.
Mostanában láttam egy két IPS panelost, de általában csak TN szokott lenni.Annak idején is ritka és jó drága volt.Ma már más a helyzet de nem sűrün van.Talán elég lenne egy 21-22"-es is majd később.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest