Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
atti_2010 #153 üzenetére
Tapasztalatot lehet ignorálni, de attól még lesz. A Giga 6850 -ek BS-ét is "semmisnek" tekinted, ugyanilyen alapon, mert Te nem láttad ?
Ha kapható is lenne a kártya , akkor alapvetően igazad lenne az ár/teljesítmény tekintetében.
Légyszi ne írd le nekem, hogy aki itt fórumozik, annak a jelentős %-a nem aprón vesz majd garis VGA-t, mert ezt szvsz Te sem hiszed , vagy ismét kihagyod a tényeket.
Szerintem mindegy, hogy a dealer-nek adom oda a 33k-t közvetlen, vagy egy eladónak, aki már megvette a dealer-től - azt nem én bukom, hanem az eladó, szóval nincs eltérés az árakban, csak termékek vannakA 460-ak tesztjében anno pont az volt kiemelve, hogy húzva elér(het)i az 5850-ek szintjét, csak olcsóbban.
Örülök én is, hogy vannak most olcsó 5850-ek, de jó lenne, ha lehetne is kapni, és nem kellett volna erre az árcsökkentésre ennyit várni
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest