Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
atti_2010
üzenetére
..a "minket" egy picit erős lenne
...és mintha azt is írtam volna, hogy ez akkor igaz, "ha az esetek 90%-ában netezik" ?!..de kérlek, magyarázd meg, hogy ha a hivatalos eltérés csak 9W, akkor ugyan mi a jó égtől lenne a folyamatos, maximum +40W- vel több ?!
..és ha már ezt a táblázatot linkeled, légyszi írd már meg, hogy Neked - a tesztnél jóval gyengébb géped - vajon elporoszkál-e 70W -ből - a nem jobban fogyasztó kártyáddal - vagy nem ?? (Az enyém nem, így egyébként megkérdőjelezem a fogyasztási adatot, és nem véletlenül kérdezem a Tiédet . )
Nálam - és talán nálad is
- tapasztaltabbak leírták már itt párszor, hogy "amihez kevés egy 460 (1GB), ahhoz egy 5850 is kevés lesz" , így most a versengés résztől eltekintettem.
( ..persze, azt üdvözítőnek találom, hogy már az 1GB-s 460-at nem nézed le annyira
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Projektor topic
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...és mintha azt is írtam volna, hogy ez akkor igaz, "ha az esetek 90%-ában netezik" ?!
- tapasztaltabbak leírták már itt párszor, hogy "amihez kevés egy 460 (1GB), ahhoz egy 5850 is kevés lesz" , így most a versengés résztől eltekintettem.