- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Raspberry Pi
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Ha a fogyasztás fontos - és mondjuk 90%-ban netezel a gépeddel, akkor a PH!-s teszt szerint egy GTX 460 a jobb választás, mert kevesebbet fogyaszt 2D-ben, mint az 5850 (ami egy remek kártya , egyébként. ), és a pillanatnyi csúcsfogyasztás - amit max. ként jelölnek a tesztben - csak eseti maximum, nem tipikus (lsd. a tesztben a táblázatban a hivatalos TDP adatokat : 5850 - max.151W , 460 - max.160W ) , tehát a 460-as terhelve max. 9W -al fog többet fogasztani neked 3D-ben (már ha 100%-on menne a VGA-d, ami vagy igaz, vagy nem
) ..és ez a 9W szerintem nem lehet szempont 
Ha tanácstalan vagy, szerintem menj be mindkét/több kártya fórum-topicjába, és olvasd el, melyikkel milyen problémákkal küzdenek a tulajok. ( néha 2-3 hónapnyi írást találhatsz típushibákról, amikkel már Te nem fogsz küzdeni, ha pl. tudod, mi az a BS hiba, mikrolag AMD-nél, stb
)Asus "Cu-jai" szerintem nem lesznek halkak/hűvösek, de ha esetleg hangos a géped, akkor mindegy

Jó olvasgatást

atti_2010 :
- tőlem 512 rammal is tolhatod, egyszerűen csak jótanács volt
- " Cyclone igaz nem fúja ki a meleget a házból de nem is nagyon kell neki" - vajon miért nem
Cyclone alatt sosem melegszik a GPU ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Raspberry Pi
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) ..és ez a 9W szerintem nem lehet szempont 
)
Cyclone alatt sosem melegszik a GPU ?