Új hozzászólás Aktív témák

• MrCsiT

addikt

válasz DFB #140 üzenetére

Ha a fogyasztás fontos - és mondjuk 90%-ban netezel a gépeddel, akkor a PH!-s teszt szerint egy GTX 460 a jobb választás, mert kevesebbet fogyaszt 2D-ben, mint az 5850 (ami egy remek kártya , egyébként. ), és a pillanatnyi csúcsfogyasztás - amit max. ként jelölnek a tesztben - csak eseti maximum, nem tipikus (lsd. a tesztben a táblázatban a hivatalos TDP adatokat : 5850 - max.151W , 460 - max.160W ) , tehát a 460-as terhelve max. 9W -al fog többet fogasztani neked 3D-ben (már ha 100%-on menne a VGA-d, ami vagy igaz, vagy nem :DDD ) ..és ez a 9W szerintem nem lehet szempont :N

Ha tanácstalan vagy, szerintem menj be mindkét/több kártya fórum-topicjába, és olvasd el, melyikkel milyen problémákkal küzdenek a tulajok. ( néha 2-3 hónapnyi írást találhatsz típushibákról, amikkel már Te nem fogsz küzdeni, ha pl. tudod, mi az a BS hiba, mikrolag AMD-nél, stb :) )

Asus "Cu-jai" szerintem nem lesznek halkak/hűvösek, de ha esetleg hangos a géped, akkor mindegy :)

Jó olvasgatást :)

atti_2010 :
    - tőlem 512 rammal is tolhatod, egyszerűen csak jótanács volt :)
    - " Cyclone igaz nem fúja ki a meleget a házból de nem is nagyon kell neki" - vajon miért nem :F Cyclone alatt sosem melegszik a GPU ? :DDD :C

Új hozzászólás Aktív témák