- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #6997 üzenetére
InvisibleClock HUN
-
nyesix
senior tag
valaki? [link]
-
leslieke
Jómunkásember
-
blt.62
őstag
Szio!
A Wave-ban van hívásszűrés funkció? -
cryingdr4g0n
aktív tag
Érdekel valakit, hogy hogy lehet megoldani Palringón belül a landscape módot, és így a nagyobb fekvő billentyűzet lehetőségét? Ha igen, akkor megpróbálom kísérletezni (jelenleg még nem teljesen okésan működik), aztán leírom.
-
sede7
tag
-
-
Kapanyél
őstag
Én dolgoztam a T-nél, tudnék mesélni, és mesélni is fogok, mert bekaphatják!
Röviden: kötelező nekik mindenféle szart rásózni az ügyfelekre. Ha nem teszik, visszaminősítik az értékesítő boltot. Ha ez bekövetkezik, a jutalék drasztikusan csökken, alig éri meg fenntartani az üzletet (egy A->B kat. ugrásnál és van még lejjebb is...). Tehát az értékesítőt szépen kipenderítik a picsába, mehet munkanélkülire.
Simán föltolnak neked egy Domino csomagra mindenféle info MMS-t, de van, aki mobilnetet is regisztrált egy idősebb ügyfélnek...
Alig jöttek hozzánk vissza reklamálni, hogy tűnik el a pénz a prepaid előfizuról, szóval működött. És ezt a lopást motiválják elég gusztustalan módszerekkel. Aztán kijön a területi képviselő és beszól, hogy koszos a bolt...
De voltak jó sztorik a kezdő tréningen is. Pofádba hazudnak minden kérdésnél, nem tekintenek partnernek. Nálunk külön fél óra volt az a magyarázkodás, hogy nem hallgatják le a telefonokat, nincs is hanganalizáló rendszer... pfh, senki nem is vetette föl. Megy az agymosás, színtiszta üzlet az egész.
Egyetlen érv mellettük, hogy jó a hálózatuk. -
sede7
tag
Áprilisig Dominos voltam - most lesz 10 éve. Akkor akartam váltani MédiaMánia L-re, egy iPhone 3Gs-sel. Pénzben épp nem álltam úgy, de azt számoltam, hogy az előfizetéssel jobb vagyok, mint Dominoval. Elmentem tehát egy T-Pontba, megkérdeztem az embert, hogy ha most megkötöm az előfizetést, semmi hűség, semmi vásárlás, akkor a későbbiekben tudok-e vásárolni a kedvezményes MédiaMánia árakon, és majd csak akkor kötök hűséget. Azt mondta, hogy semmi akadálya!
Tegnap felhívtam őket, hogy hogy is van pontosan a garancia meg a függetlenítés, ha lejár a hűségidő, stb-stb. Majd a végén mondta az ügyfélszolgálatos nő, hogy mivel platinakártyás vagyok és mivel telefonos rendelésnél van kedvezmény is, kapcsolná egy kolléganőjét, hogy megnézzük, még mennyi kedvezményt kapnék. Ó, mondom remek, hadd szóljon! Átveszi a vonalat az említett kollegina, bájosan egyeztetjük az adatokat, miegymás, majd kisvártatva közli, egy/két éves hűség esetén nekem csak 73e/66e Forint. Mondom ácsi, a honlapon 50e/15e van feltüntetve. Akkor hogy van ez? Hát hogy az csak az új előfizetésekre vonatkozik. Mondom de nekem nincs hűségidőm, "szabadon igazolható" (~Free Agent) vagyok, és amikor áprilisban átálltam szerződésre - értsd, valamilyen szinten garanciát vállaltam a T-Mobile felé -, külön rákérdeztem, hogy érvényesíthetem-e később. Hát de ő ezeket a számokat látja. Mondom, hölgyem, nem érti? ... Akkor ezt az oda-visszát még kétszer eljátszottuk. A végeredmény, hogy ha új szerződést kötök (új telefonszám), akkor minden további nélkül megkapom azt az árat.
Normálisak ezek??! Komolyan! Az egy dolog, hogy hazudott az értékesítő, amiért nyilván panaszt teszek, amivel nyilván kitörölhetem, de hogy ebben mi a logika, hogy 10 év platinakártyás ügyfélviszony fabatkát sem ér egy új, nullperces ügyféllel szemben, az csak Magyarországon lehetséges. Nem mondom, amíg 50%-os a kereslet lefedettsége, megértem, hogy sokat ér az új ügyfél, mert könnyű megszerezni. De amikor Magyarországon a mobilpiac min. 90%-a lefedett, akkor talán az ügyfélmegtartással is kéne picit foglalkozni, hiszen lényegesen költségkímélőbb dolog.
Hirtelen felbuzdulásból megnéztem, mit ajánl a másik kettő. Telenor nem jó és drága, Voda viszont 10500 Ft-ért 500 percet (21Ft), 250 SMSt (21Ft) és 3GB mobil internetet kínál, ami egyáltalán nem kedvezőtlenebb, mint a MédiaMánia L.
Igazából a bánásmóddal van bajom. Azzal, hogy egy értéksítő (mivel a T-Pontban nincs "a beszélgetést rögzítjük") BÁRMIT hazudhat a százaléka érdekében. Azzal, hogy a már meglévő ügyfelet készpénznek veszik. Azzal, hogy rugalmatlanok és olykor erősen ostobák is. Egy cimborám kb havi 150e Ft-os ügyfelük volt, és valami hasonló baromságon veszítették el. Értem én, hogy alul vannak fizetve az ügyintézők, csak momentán ez nem annyira érdekel.
8-9e Forint kedvezményért nem fogok aláírni semmit egy évre - még akkor sem, ha kényelmesen ott maradnék is amúgy. Egyszerűen az elv. Hogy egy szerződés legyen kétoldalú, hogy egyik fél se úgy álljon fel az asztaltól, hogy becsapták. Üzleti etika első lecke.Hosszú OFF volt, bocsánat. (Cserébe kaptok majd egy ajándékot, ha kész leszek vele...)
-
sede7
tag
válasz
Zedroxine #6967 üzenetére
Nem rossz, nem rossz. Én ezt a kettőt néztem (a T-Mobil meg elmehet a ...):
FüggetlenMobilok.hu
TelefonBolt.huVannak tapasztalatok? Akár saját, akár látott/hallott/olvasott forrás.
Elsősorban a garancia a különbség. Nem mindegy, hogy milyen a saját szervizük (hiszen ez nem gyártói garancia).Köszi előre is!
-
chaapaai
csendes tag
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani az activesync irányát? Szeretném ha a gmail szerveren is frissítené. ha javítok valamit a telefonban!Köszönöm! -
vtechun
veterán
felmerült bennem a kérdés, hogy akkor most ténylegesen mennyi ram van benne? illetőleg, ha baszkurálom egész nap, böngészgetek, pl. , akkor meddig bírja akksival?
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
nyesix
senior tag
sziasztok!
nagyon szemezek a telefonnal én is, ezt olvastam:"külön lehetőség van vállalati exhange szerverrel történő kommunikációra is. Itt jelentkezik az első olyan szarvashiba, amely miatt a Samsung Wave és a bada üzleti felhasználásra jelenleg nem alkalmas. A levelezés kezelése gyors és jónak mondható, de a bada csak a képi és pdf fájlmellékleteket képes kezelni. Az egyéb dokumentumokat tartalmazó mellékleteket valami fura módon átnevezi és ezután ezeket sem letölteni, sem megnyitni nem engedi."
innen van:
[link]ez igaz?
-
Kapanyél
őstag
Ma megint kipróbáltam a GPS-t, hogy megnyugtassam magam: 70s alatt talált úgy 5db műhódot, hogy csak az ablakhoz nyomtam neki (belülről). Ez szerintem nagyon jó.
Más: vettem hozzá utángyártott Li-Pol akkut, amit 8910i-hez ajánlottak, de nem fért bele. A hátlap nem pattant be, annyira kitüremkedett. Inkább vettem mégegy gyárit... Szóval ha vesztek 1-2e-ért utángyártott akkut, akkor próbáljátok bele!
-
Kowa
tag
hát egy értelmesebb navigációs progi jó lenne rá mert elég idegesítő hogy néha pár perc alatt valamikor meg 10 perc múlva se talál műholdat. És akkor legalább a gps t is ki lehetne használni normálisabban
-
user137
őstag
Most jöttem vissza Olaszországból, 1 hét Toszkána-járás után.
alaphelyzetben a R66 1 hónapig használható ingyen, teljes európatérkép letölthető (sztm a világtérkép is), egész sok benne a használható POI.
A navigáció picit kényelmetlen, szokni kell a használatát a sokkal egyértelműbb rendszerekhez képest (garmin, ndrive), de használható, az utakat kevés kivétellel jól tudja, odatalál bárhová, nem dumál sokat, és amit mondd, azt általában jókor teszi, van benne sávasszisztens is, amit be is jelent (soroljon jobbról az X-edik sávba).
A hibák: ésszel kell használni, néha kell neki egy "manuál override", sok helyen ki volt írva, h X város balra, amikor bemondja, h forduljon jobbra... akkor valami rövidebb utat leoptimalizált az erdőn keresztül.
Az olaszoknál táblából teljesen jól lehet tájékozódni, h kb tudod, h honnan hová tartasz. A városokban bezavart volna 1-2 egyirányú utcába, ha nem figyelek. Ha elhaladtam egy nem bevett kanyar mellett, akkor néha ordas nagy kerülőket tervezett ahelyett, h szólt volna, h forduljak vissza (ez nem biztos, h a navi hibája), kisebb falvakban 1-2 olyan utca nem volt meg neki, amit nem az elmúlt félévben építettek.
A-GPS nélkül egy 3-4 perc kell neki, mire jelet fog reggel. Néha újraindult szegény, amikor 200+km-es túrákat terveztettem vele gyalog
de alapjában megbízható, stabil. Töltővel, GPS aktiválva, kinn az ablakban melegszik rendesen, olyan fix 60C-os volt a cucc, de nem volt belőle probléma.
Alapjában egy elég hasznos tool, ott a telefonon, létezik, használható, magyar. (volt nálam egy nDrive a régi Nokián, de végülis nem kellett bekapcsolni). Fizetni nem fogok érte sztm, inkább megvárom az nDrive-ot, hátha nem lesz ekkora ordas ára. Ha jelentősen olcsóbb lesz a R66, akkor marad ez.
-
HaKo
aktív tag
Na, beszereztem egy 8 GB-os kártyát, feltettem a Némo nyomában mesét és nekem azt lejátssza hibátlanul, nem vettem észre semmi akadozást.
Zenéknél a lemezborítók letöltéséhez, és a media adatok kiegészítéséhez kiváló a MediaMonkey progi! Köszi peterk!
-
dempeti
tag
na megoldódott hogy miért nem volt kint kép az üzeneteknél kitöröltem a sim kontaktokat és csak a telon van így most már nem hiányosak a képek se ahiváslistába sem az üzeneteknél! nem értem miért zavart be de mind1!
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodok egy ilyen telefon vásárlásán. Egyetlen dolog tart csak jelenleg vissza, mégpedig a navigáció. A tesztekben mindenhol azt olvasom hogy a megírás pillanatában még nem volt hozzá. Tehát a kérdésem az lenne hogy van-e már hozzá, hogy az magyar nyelvű-e, és hogy miként lehet beszerezni. Esetleg árban mit kóstál. Illetve hogy kell-e hozzá internet kapcsolat?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat. -
-
zack
nagyúr
Valaki tudja esetleg hogy az "adatvédelem" opció alatt ha bizonyos dolgokat levédek, és esetleg valaki próbálkozik különböző kódok össze-vissza beírogatásával akkor csak simán nem engedi be, vagy "x" próbálkozás után már a jó kódot se fogja elfogadni?
Gondolok itt arra, mint a telefonzár esetében, ahol max. 5x-10x próbálkozhatsz, utána pedig már a jó kódot beírva se fogja elfogadni.
-
Kaszi59
csendes tag
Samsung S8500 Wave
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Samsung Official Letter Code:
Hungary.
PAN = HUNGARY
VDH = HUNGARY
WST = HUNGARY
TMO = HUNGARY
XEH = HUNGARY
TMH = HUNGARY
--------------------------------------------------------------------Samsung Letter Code.
Letter - Year - Month
A - 2001 - January
B - 2002 - February
C - 2003 - March
D - 2004 - April
E - 2005 - May
F - 2006 - June
G - 2007 - Jule
H - 2008 - August
I - 2009 - September
J - 2010 - October
K - 2011 - November
L - 2012 December
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Every firmware have a letter code.
With that code we can check what kind of landcode on the firmware is.Explains:
Explain: I5700 version - I5700XEIL5 December 2009
XE = Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Lithuania, Russia, Ukraine, United Kingdom
I = 2009
L = December
5 = Version
Languages = en,et,lt,lv,ru,uk(az,bg,de,fr,ka,kk,mk,ro,sr)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Explain: S3100 version - S3100XXIK1 November 2009
XX = Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
I = 2009
K = November
1 = Verion
Languages = de,en,es,fr,hu,it,nl,pt(cs,da,el,fi,no,pl,sl,sv,tr)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Explain: B2700 version - B2700XEIA1 January 2009
XE = Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Lithuania, Russia, Ukraine, United Kingdom
I = 2009
A = January
1 = Version
Languages = en,et,lt,lv,ru,uk(az,bg,de,fr,ka,kk,mk,ro,sr)NOTE EVERY FIRMWARE HAVE ENGLISH!
Languages information.
Country Code:
AW = cs,de,en,fr,hu,it,pl,sl
AZ = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
BD = de,el,en,es,fr,it,pt,tr
BY = el,en,fr
CB = cs,de,en,fr,hu,it,pl,sl
CE = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
CP = cs,da,de,el,en,es,fi,fr,hu,it,nl,no,pl,pt,sl,sv,tr
DB = en,vi
DC = en,th
DD = en(hi)
DT = en,id,ms,vi,zh
DX = en,id,ms,th,vi,zh(ta)
DZ = en,zc(id,ms,ta)
JA = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
JC = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr(ar)
JP = ar,en,fr(fa,ur)
JR = ar,en,fa
JV = en,fr,pt,tr(ar,de,es,fa,it,nl)
JW = en,de,es,fr,nl,pt,yo
ME = en,fr
MK = cs,da,de,el,en,es,fi,fr,it,hr,hu,no,nl,pl,pt,sl,sr,sv,tr
MS = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr(cs,da,el,fi,hu,no,pl,sl,sv)
MT = de,en,es,fr,it
MY = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
NH = en,lv,ru
PO = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
PU = en,ru
UB = en,es,pt
XA = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
XB = da,de,en,fi.fr,nl,no,sv
XC = de,el,en,es,fr,it,pt,tr
XD = cs,de,en,fr,hu,it,pl,sk(hr)
XE = en,et,lt,lv,ru,uk(az,bg,de,fr,ka,kk,mk,ro,sr)
XF = bg,en,hr,hu,mk,ro,sl,sr
XX = de,en,es,fr,hu,it,nl,pt(cs,da,el,fi,no,pl,sl,sv,tr)
XW = de,en,es,fr,it,pt,tr(pl)
ZC = en,zh-s,zh-t
ZH = en,zh
ZT = en,zhProvider code:
AA = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
AB = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
AC = cs,da,de,el,en,es,fi,fr,hu,it,nl,no,pl,pt,sl,sv
AD = cs,da,de,el,en,es,fi,fr,hu,it,nl,no,pl,pt,sl,sv
AE = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
AF = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
AG = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
AH = cs,da,de,en,es,fi,fr,hu,it,nl,no,pl,pt,sl,sv
AI = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
AK = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
AM = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
AN = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
AO = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
AR = cs,da,de,en,es,fi,fr,hu,it,nl,no,pl,pt,sl,sv
AS = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr(cs,da,el,hu,fi,no,pl,sl,sv)
AT = cs,da,de,en,es,fi,fr,hu,it,nl,no,pl,pt,sl,sv
AU = de,en
AX = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
AY = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
BA = de,el,en,es,fr,it,pt,tr
BB = de,en,es,fr,it,nl,pt,ru
BC = de,el,en,es,fr,it,pt,tr
BE = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
BF = cs,da,de,el,en,es,fi,fr,hu,it,nl,no,pl,pt,sl,sv,tr
BG = de,el,en,es,fr,it,pt,tr
BH = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
BI = cs,da,de,es,en,fi,fr,hu,it,nl,no,pl,pt,sl,sv
BK = cs,de,en,fr,hu,it,pl,sl
BM = cs,da,de,en,es,fi,fr,hu,it,no,nl,pl,pt,ro,ru,sk,sl,sv,tr
BN = de,el,en,es,fr,it,pt,tr
BO = cs,de,el,en,es,fr,hr,hu,it,mk,nl,pl,pt,sk,sl,sr,sv,tr(da,fi,no)
BR = cs,da,de,el,en,es,fi,fr,hu,it,nl,no,pl,pt,sl,sv,tr
BS = cs,de,en,fr,hu,it,pl,sl
BT = en
BU = de,el,en,es,fr,hr,hu,it,nl,pt,sl,sv,tr
BV = de,en,es,fr,hu,it,nl,pl,pt,ro,sl,tr
BW = cs,da,de,el,en,es,fi,fr,hu,it,nl,no,pl,pt,sl,sv,tr
BX = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
CA = de,el,en,es,fr,it,pt,tr
CC = bg,de,en,et,fr,lt,lv,ro,ru,uk
CD = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
CG = da,de,en,fi,fr,nl,no,sv
CH = de,en,es,fr,hr,ro,ru,sl
CJ = en,hu
CK = da,de,en,fi,fr,nl,no,sv
CT = da,de,en,fi,fr,nl,no,sv
CU = cs,da,de,el,en,es,fi,fr,hu,it,nl,no,pl,pt,sl,sv,tr
CW = cs,da,de,el,en,es,fi,fr,hu,hr,it,nl,no,pl,pt,sl,sv,tr
CV = da,de,en,fi,fr,nl,no,sv
CX = cs,de,en,fr,hu,it,pl,sl
DE = en,ms,ta,zh
DT = en,in,ms
DV = en
EF = en,ms
EI = en,id,ms,th,vi,zh,zs
JB = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
JD = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
MA = de,en,es,el,fr,it,tr
MB = en
MD = en,fi
MG = en,ru
MJ = en,it
MM = de,en
MR = en,hr
MU = de,en,es,fr,it,nl,pl,pt,tr
MV = da,de,en,fi,fr,nl,no,sv
MW = da,de,en,fi,fr,nl,no,sv
NA = de,en,es,fr,it,nl,pt,tr
NB = da,de,en,fi,fr,nl,no,sv
NE = da,de,en,fi,fr,nl,no,sv
NP = en,it
PC = en,ru
PD = bg,cz,de,en,es,et,fr,hr,hu,it,kk,lt,lv,pl,ro,ru,sl,uk
PM = en,pl
PN = cs,da,de,el,en,es,fi,fr,it,hr,hu,no,nl,pl,pt,sl,sv,tr
RE = de,el,en,es,fr,it,pt,tr
RG = cs,da,de,el,en,es,fi,fr,it,hr,hu,no,nl,pl,pt,sl,sr,sv,tr
RJ = en,et,kk,lt,lv,ro,ru,uk
SH = cs,bg,de,en,es,fr,hr,hu,it,pl,ro,sl,sr
SS = en,ja
UC = en,es
UH = en,es
UI = en,es,pt
UK = en,es
UM = en,es,pt
UR = en,es
UO = en,es,pt
UT = en,es,pt
UV = en,es,fr
UX = en,fr
UY = en,es
UZ = en,es,fr
VB = en,es,pt
VC = en,es,pt
VD = en,es
VE = en,es,pt
VI = en,es,pt
WP = en,es
ZM = en,zh-s(zh-t)
..............................................................................................................................................Kódok Firmware verzió információk:
*#4986*2650468# - SW Version, HW Version, MP, RF Cal Date, CSC Version, CSC Model Spec, FFS Version, RC2 Version * # 4986 * 2650468 # - SW verzió, HW verzió, MP, RF Cal Dátum, CSC verzió, CSC Model Spec, FFS verzió, RC2 verzió
*#1234# - SW Version and CSC Version * # 1234 # - SW verzió és a CSC verzió
*#1111# - FTA SW Version : * # 1111 # - FTA SW verzió
*#2222# - FTA HW Version * # 2222 # - FTA HW verzió
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Csak óvatosan és remélem segítettem valamit!!! -
-
HaKo
aktív tag
válasz
hoodoo86 #6931 üzenetére
Nekem is T-s, és kipróbáltam "Google" tartománynévvel, és úgy nem ment.
Felhasználónév az meg ugyanaz mint az e-mail címed "eleje" a @ előtt, a telefon nálam automatikusan írta be ahogy írtam az e-mail címem, csak a @gmail.com-ot lehagyta. De amikor lépsz be a G-mail.com-on akkor is csak az elejét írod, és nem kell a @gmail.com.De igazából lényegtelen, ezekkel kell játszani, valahogy csak összejön.
-
szabob1996
csendes tag
tehát akkor a telefon magyarított?
-
HaKo
aktív tag
-
rizso
addikt
Tudom, hogy volt már ról szó, de:
- gmail fiókot hogyan tudok beállítani, hogy működjön is? Saját fiókoknál elvileg beállította(m) a gmail-t, de utána akartam egy próbaüzenetet küldeni, és nem ment...Illetve nem csinál semmit sem...
- hogyan tudok a főképernyőre gyorsindítokat pakolni? Mint pl. Média, Videólejátszó, Zenelejátszó, stbstb - amik a menüben is bent vannak... -
DonMedve
addikt
Fiúk van olyan szervizkód amivel meg tudom nézni,hogy mennyit volt használva a telefon?Tehát mennyit volt stand by-ba,mennyi beszélgetés volt stb!Mert feltoltam két wodgetet appstore-ról,egyik több mint 190h-t irt stand by-ba a másik 132 körül!Meg 19h zenehallgatás,talán kb 5percet hallgattam!Mert ha ezek igazak,akkor használt telefont kaptam!
-
peterk
senior tag
Látom mindketten komoly melót raktatok már a fórumba, remélem össze tudjátok hozni a két kezdeményezést. De még az se gond, ha esetleg nem, mert akár egy direkt wave és egy általánosabb bada-s fórum is életképes lehet. Sőt, ez utóbbiban hosszabb távon még sok potenciál lehet. A pdafanklub is hogy kinőtte magát, pedig valamikor nem is olyan régen egy omnia fórumként kezdte.
u.i.: A fórum dizájnhoz gratulálok, jó lett, látszik, hogy van ízlésed az web designhoz!
-
ImI87
őstag
Valaki röviden össze tudná foglalni, hogy mi ez a Premium tag meg Basik tag? Sokat beszéltek róla, de mindig csak ezt a két szót hallani.
Mire vonatkozik ez, és mi az előnye a Premium-nak a Basic-kel szemben?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged