- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
DonMedve #33802 üzenetére
Ahogy látom i9000 a model, nem is csoda.
Viszont azt nem értem hogy 1 menü gombal hogy tudják majd megoldani az egészet, minden esetre ha lesz dualboot lehetőség azt hiszem élni fogok az android lehetőséggel bár lehet a mindennapokra is inkább azt használnám.
Mert jelenleg a telefon tökéletes számomra csak a soft igen gyenge.
Esti videózás meg fényképezésről már lemondtam akárhányszor próbálkoztam kudarc. -
Varszegig
veterán
válasz
DonMedve #27472 üzenetére
szerintem nem erre gondoltam, remélem akinek szántam érti
De lehet félreérthető voltam, ezért kicsit cizellálom: Dapro, vazze ha adok egy programért 5 eurot, akkor nem fogom neked mailben elküldeni, hogy kedvedre ingyen próbálkozz vele. Ráadásul már sokszorosan ki volt fejtve a topicban, hogy ez tilos. + megtisztelem a fejlesztő munkáját, hogy nem támogatom a termék ellopását.
-
Varszegig
veterán
válasz
DonMedve #27440 üzenetére
jól mondod, csak azon csodálkozom, hogy ez még kérdés valakinek, mert az 27 és fél ezer hszből minden 10. ezzel foglalkozik
Más: akinek már fennvan a JL2, megtenné, hogy emailből lement egy csatolmányt a telefon memóriába, vagy a memkarira, és aztán háttértárban megnézi, mit lát? (azaz ha xls-t ment le azt lát-e utána is, vagy sem.)
Köszi előre is. -
Z_A_P
addikt
válasz
DonMedve #26961 üzenetére
Nekem a Kies szelektal, tehat kb 60 letoltott programbol 3x-ot mutat meg a "my downloads" fulon. NFS persze nincs kozte.
Viszont a telon a samsung apps szepen megmutatja mindet, es igy ujra le tudtam szedni oket, koztuk az NFS-t is!@Karma: es van vm mod "elofizetni" premium modra valahol? Vagy lassan egy eve kint a telo es meg mindig nem lehet?
-
szimike79
őstag
válasz
DonMedve #26418 üzenetére
Talált, sülyed is. Egy kicsit megnyugodtam, nem vagyok egyedül.
Akkor már 3-an vagyunk a klubban.Ja és még valami:
a hibalistából kimaradt a megbízhatatlan gyári böngésző, ami nálam hála istennek jól műkődik, mert egész nap erről netezem, még a fórumra is a Waveről írok.(lusta voltam pc elé ülni) -
HaKo
aktív tag
válasz
DonMedve #26116 üzenetére
Nekem nincs ott plusz jel...
Pedig 102-es végű Kies van fennt... Régen néztem amúgy hogy egy ilyen plusz jelet kéne keresni, de akkor sem volt ott...
Nem értem... Csak nálam van így, vagy másnál teljesen jó?Lehet hogy a telefonon hozzá kell adni és utána lementeni és akkor már engedi gépen a képeket hozzárendelni?
Na majd ha lesz időm kipróbálom. -
válasz
DonMedve #24371 üzenetére
Csillagászati, hiszen nem tudom megcsinálni
Még mindig, mint korábban is mondtam, ehhez olyan ismeretek (pl. az ARM-ról, a Samsung hardverplatformról, a Wave-ről regiszterszinten minden <- internal cuccok) és eszközök (pl. JTAG interfész, ARM fejlesztőkörnyezet) kell, amivel nemhogy én (haha), hanem kb. senki se rendelkezik. És ha igen, akkor valószínűleg szoros szálak kötik a Samsunghoz.
Arról nem is beszélve, hogy még a legígéretesebb hasonszőrű próbálkozás, a JetDroid is nagyon messze áll a használhatóságtól.
Az SDL-t viszont teljesen reálisnak tartom.
-
Polllen
nagyúr
válasz
DonMedve #24313 üzenetére
Sztem nem akarja elcsalogatni a felhasználó tábort... Akartak egy nagyobb réteget az alapításhoz, ezért kidobták olcsóbban a készüléket... Done.
De tegnap is linkeltek egy cikket, amiben sok más mellett az is benne volt, hogy mennyire népszerű az android... Valszeg samu sem akar széllel szemben pisilni és nem kreál nagyobb konkurenciát házon belül... Nem fogják ráereszteni egy az egyben az androidra, valszeg túl sokba kerülne és okuk sincs. Az idő meg nekik dolgozik, egyelőre.
zackJó zenelejátszó van a wave-ben, de ennyire azért nem jó. Viszont ha lesz flac lejátszó, csináljunk már egy vaktesztet...
Hozhatod a fej-/fülhallgatód...
Sztem nem ezek a mobilok fognak úgy szolni, mint egy profi hordozható lejátszó... És ugye tudjuk, hogy szükkeresztmetszet fogja meghatározni a minőséget... Akár studió fülest is köthetsz rá...
Pl. egy asus xonar DS+AKG514 ellen is elvérzik már egy 320-s mp3-mal szemben is a wave+AKG514... szóval akarhatsz flac-t hallgatni rajta, csak nem lesz élvezhetően jobb a minőség akármilyen fülessel, mert nem tudja a vas kipréselni magából...A 720p és xvid nem speckó elvárás, nem is ezekre gondoltam. Főleg, hogy itt valakinek megy, valakinek nem...
Komolyabb tudású lejátszóra és képrögzítő progikra gondoltam.
-
zazumisi
tag
válasz
DonMedve #24074 üzenetére
Én sem vagyok elájulva a supporttól, nekem leginkább az activesync tökéletes működése hiányzik. Úgy gondolom, ennek sem kellene hatalmas programozói kihívást jelenteni. (Eleve azt nem értem, minek kell a Samsung szervereinek bepofátlankodni a képbe???)
A jelszó megjegyzéséhez annyit, hogy ha nem a hívásmegszakító gombbal zárod a böngészőt, akkor menti a jelszavakat rendesen. Legalábbis nálam ez így működik. (Itt olvastam a fórumon a megoldást régebben...)
-
galmat89
tag
válasz
DonMedve #24033 üzenetére
Szerintem nem zuhan az ára.
Legalábbis most néztem a vaterán, 1-2 db van csak 70e alatt, az is szolgáltatófüggő, GSM boltokban is 80 körül mozog az ára.
Amúgy nyilván menni fog lefele az ára, mivel kiadták a Wave II-t.
Engem az aggaszt, hogy ez a nagy dérrel-durral beharangozott Bada szerintem el fog hasalni, legalább is jelen állás szerint kicsit sem közelít az Androidhoz vagy az Apple iOS-hez támogatottságban.
És a végén lehet, hogy kiderül, rossz lóra tettünk a Bada választásával. Ne így legyen! -
zack
nagyúr
válasz
DonMedve #23733 üzenetére
Nem az árral volt ott a gond, hanem hogy már megvetted a navit, aminek az árát tök jogosan nem akartad bukni.
Gyűlnek az I4 kiegészítőim...Ma vettem hozzá fekete Apple plüss tokot, meg matrica vékony karbont a hátuljára. Természetesen iPhone szinű (szürke) bumpert is vettem ami észrevehetetlenül fog az oldalán végigfutni, és megszünteti a térerő ingadozást. Bár ez is fel lett fújva rendesen, mert a srác akivel találkoztam, azt mondta, hogy az I4 sokkal jobb térerőt tekintve mint pl. a 3GS.
Dec. 27. már csak bő 2 hét... -
Tomajdon
aktív tag
válasz
DonMedve #23639 üzenetére
Egyik oldalon írták is, hogy valamit nagyon tönkretett a vihar, és az egész országban panaszkodnak, hogy nem megy a telefon, internet, mobilnet. Ez teljesen véletlenszerűen jelentkezik. Nálam pl. 2-kor még ment. Azért ilyenért ne akard falhoz vágni a "kicsikéd"
Itt is van az oldal: [link]
-
-
zack
nagyúr
válasz
DonMedve #22989 üzenetére
Kicsi a világ.
A sors akarta így hogy iPhone-t vegyek Decemberben.
Egyébként ha nem lenne ez az előfizus lehetőség, nem cserélnék én sem. Legalább 40-50k kellene hozzáraknom, hogy valami értelmes okostelót vegyek, ennyit meg nekem nem érne a dolog.
Dec. 27.-én vehetek legkorábban iPhone-t. Baromi messze van még, meg fogok addig bolondulni.De legalább a pénz megvan rá. Ez is valami.
-
Polllen
nagyúr
válasz
DonMedve #22511 üzenetére
helyes, helyes
DaproExchange van beállítva? Esetleg olyankor nem válaszolhat, ha elkezdte a frissítést és vár a szerver válaszára... Persze time out-tal onnan is ki kell esnie előbb-utóbb... Ha meg beragadt... Restart (lehet van jobb megoldás, de nem tudok róla)
Fantomas80Egyelőre úgy tűnik, hogy kártya függő a probléma...
-
válasz
DonMedve #22173 üzenetére
Van róla hír is
Komolyan csak azt nem értem, hogy miért itt kérdezted, amikor ott az egész PH.
Miért tépném le a fejed?
-
Dapro
senior tag
válasz
DonMedve #21899 üzenetére
Mert az időjárás widget olyan geek-eknek van akik ki sem néznek az ablakon, talán nincs is ablakuk. De azért legalább érezzék, hogy van kint is valami világ
(amúgy nálam perpill 0 widget van. nem látom értelmét egynek sem.időjárást is kiszedtem)Más: 2 fajta verzió van wave-ből memória szinten? Van 2gigás meg 8gigás belső memóriás? Melyik hova tartozik? T-s az mind 2gigás ugye?
Megint más: Valaki tud olcsóbban 8gigás class6 microsdhc kártyát mint 5k? Mert ha nem akkor olyant veszek itt a fórumon egy sráctól.
@Pollen: Kb 2 napja van érintőképernyős mobilom
Eddig SE W995 telefonom volt (ami most eladó 35k-ba)
-
consono
nagyúr
válasz
DonMedve #21797 üzenetére
Billbug az nálam is van, jó ötlet volt ez az átfordítás fekvőbe/vissza dolog, így nem kell vakon tapicskálni. Gondolkodam viszont azon, hogy ez miért csak bizonyos alkalmazásokban jelenik meg, másokban meg miért nem, de csak tippelni tudok: lehet, hogy köze van hozzá milyen verziójú SDK-val készült a program (1.0 vs 1.1)?
-
Varszegig
veterán
válasz
DonMedve #21025 üzenetére
Socialhub facebook oldaláról:
Elérhető:
- Argentina : Claro, Personal, Movistar- Australia : Optus, Telstra, VHA
- Brazil : Claro, Vivo, TIM
- Canada : Bell, Rogers
- Chile : Entel, Movistar, Claro
- Ecuador : Porta
- El Salvador : Claro
- France : Orange
- Guatemala : Claro
- Honduras : Claro
- Israel : Orange, Pele-Phone
- Malaysia : MAXIS, Cellcom, Digi
- Mexico : Telcel
- Morocco : Maroc-telecom, Meditel, Wana
- Netherlands : KPN, T-Mobile, Voda
- Nicaragua : Claro
- Panama : Movistar, C&W
- Peru : Claro, Movistar
- Puerto Rico : Claro
- Singapore : Singtel, Starhub, MI
- Tunisia : Tunisiana, Tunisie Telecom
- UK : Orange
- Vietnam : Mobifone, Vietnam Mobile, Vinaphone
* Samsung Social Hub is coming soon to many more countries.
Azaz nem ellég, hogy itthon legyen, még a szolgáltató is kell hozzá. (Ezt mondjuk eddig is sejtettük.)
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest