Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #50998 üzenetére
Hiába kértük meg szépen, hogy a fórum nyugalma érdekében ne szóljon hozzánk és mi sem válaszolunk neki.
Azóta is több ízben provokált és kötekszik velünk. Amikor elfogynak az érvei akkor jön a ferdítés és gúnyolódás. Inkább ne reagálj rá, mert megint kirobban egy spamháború. Neki mindig igaza van és kész
-
pumedli
csendes tag
válasz
leslieke #50978 üzenetére
Honnan tudja a Samsung, hogy szürkeimportos. Nem emlékszem rá, hogy a regisztrációkor meg kellett-e adni adatot arról, hogy hol vetted (/hol laksz). Az valószinű, hogy azzal tisztában vannak, hogy melyik telefont hová szállították, de ettől még magyarként vehetsz telefont a németeknél szerintem. De akár az USA-ban is. Utóbbi esetben max. itthon nem tudod érvényesíteni a garanciát (néhány kivételtől eltekintve).
-
brendoncsopi
tag
válasz
leslieke #50968 üzenetére
Nálunk a notebooksbilliger.de-nél ez még igy is olcsóbb (Kb. ilyen helyekről szerzik be a mobilboltok).
Mai (310-es) árfolyamon 85 roppanós az ára, és bontatlan a doboza is,tehát minden benne van, csak értelemszerűen magyar nyelv nincs.
Én is innen akarom beszerezni,csak jönne már előtte 1-2 teszt róla,meg pár tulaj véleménye is jól jönne. -
Tomajdon
aktív tag
válasz
leslieke #50953 üzenetére
Köszi. Ezt találtam [Aggregator], kipróbálom most ezt. Kompatibilis wave 3-al is, szóval lehet hogy megy a 2.0-n
Letölti, de nem települ fel...
-
-
consono
nagyúr
válasz
leslieke #50867 üzenetére
Eléggé a Wave 3 tesójának tűnik a hardver
Nekem most ez meg a Nokia Lumia 800 jön be külsőre nagyon...
Viszont érdekes dolgot láttam a W kapcsán: a Phonearena omnia w preview-ja végén van egy beágyazott youtube videó, azt simán lejátszotta a 2.0 böngészője! Elmentem gyorsan a desktop youtube-ra, de ott továbbra sem mennek a videók... Akkor most mi van??? -
szimike79
őstag
válasz
leslieke #50857 üzenetére
Jelen pillanatban, sajnos azt kell hogy mondjam, a Wave3 egyetlen ütőkártyája az ára lehet. Ezzel a telefonnal, droiddal a fedélzeten, szerintem aratna a Samu. Azért kíváncsi leszek, mit tudtak kihozni belőle a bada 2.0-val. Már nagyon várom a mobilarénás tesztet, és az első személyes beszámolókat a leendő tulajoktól.
-
peter_k
tag
válasz
leslieke #50835 üzenetére
Ok. De honnan?
A gépemen nincsen rajta, mert újratelepítettem és új kies van fent.
A telefonom meg látja, de nem tudok bejelentkezni a samsungapps-ba, mert a fiókhoz rendelt mail címemhez nem tudom a jelszót. Ill. amire emlékszem, azt nem fogadja el.
Tudok új jelszót kérni? -
Tomajdon
aktív tag
válasz
leslieke #50832 üzenetére
Nekem is így nézett ki a download menüben amikor letöltöttem... Ha ezt is letörlik, mint a magyar szótárat, nagyon ideges leszek!
Itt van egy 75ezer ft-os okostelefon, és a hajamra kenhetem, mert lószart nem tud. Ez a fruit ninja volt az egyik kedvenc játékom, végre vmi androidos/iphone-os csoda is átkerült badára, erre leszedik??!!
-
-
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #50684 üzenetére
Mivel google fordítós volt a lik, ezért már nem találja meg az eredeti oldalt.
ITT található a témával kapcsolatos cikk olaszul. Az eljárás badás készülék váltásakor, ha meg akarjuk tartani az eddig megvásárolt alkalmazásainkat:
------------------------------------------------------------------------------------
Hogyan kommunikálnak az új IMEI számát Samsung AppStore?1.Link az oldalra www.samsungapps.com / login / signInSA.as
2.Adja meg az adatait fiókja Samsung AppStore
3.A jobb felső kattintson a "oldalam"
4.A bal oldali ablaktáblában kattintson a "My kérdések"
5.A megnyíló oldalon, jobb alsó, kattintson a "Kérdés"
6.A "Alkalmazás típusa" válassza a "Bevezetés a Samsung Apps Store", majd a hang "ügyvezető Personal Profile"
7.Töltse ki a többi mezőt az adatokkal az új smartphone-öbölben
8.A "Cím" típusú "Change IMEI kapcsolódó fiókom"
9.A szervezetben a szöveg típusú szeretnénk változtatni IMEI fiókjához, bemutatva az IMEI az új telefon
10.Kattintson a "Submit"
-------------------------------------------------------------------------------------
(a google fordítóval készült, ezért elnézést a fogalmazásért! Ha valaki lefordítja olaszból, akkor kitehetjük normál fordításban is) -
szimike79
őstag
válasz
leslieke #50670 üzenetére
A Wave3-on minden fog futni, ami elérhető lesz rá, és még várnod sem kell a frissítésre.
Bár amit a WaveI-re leszedtél, valószínűleg nem viheted át a Wave3-ra.(#50671) consono: Valószínű, hogy nálam az jelentené a Wave pályafutásának a végét.
És nagy valószínűséggel a badáét is.
-
consono
nagyúr
válasz
leslieke #50587 üzenetére
Hivatalos, de nem végleges! Ez már fent van a Kies szervereken, de még csak teszt módban érhető el, gondolom a szolgáltató teszteli (mondjuk a Kiest is rá lehet venni, hogy lássa a teszt firmware-ket a check fus downloaderrel...). Én inkább azt mondanám rá, amit az xda-n is, hogy Release Candidate. Lehet, hogy ez lesz a végleges, lehet, hogy nem...
matthews milyen firmware-ed van most fent?
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #50557 üzenetére
Rendszeresen meglátogatunk amíg egyedül leszel
Szerintem csak ár kérdése az egész. Ha a T-nél jól lövik be az árát, akkor a karácsonyi őrületben biztos lesz rá kereslet. Én is vennék, de sajna most nem fér bele a büdzsébe
Pedig tudnám értékelni a 4"-os kijelzőjét. A Wave II 3,7" már nem is tűnik olyan nagynak.
-
Goldmen75
őstag
válasz
leslieke #50546 üzenetére
Ez jó, de nem mind1 hogy december elején, vagy szilveszterre durran?
Más: Azt nézem mit tud a wave 3....hát szinte ugyanaz mint az 1....max nagyobb....nem adnék ennyi lóvét érte, ha majdnem ugyanazt tudja mint az én "kicsikém"
...Legalább forradalmasítottak benne volna valamit de így.....pfff...
-
ABal
őstag
válasz
leslieke #50387 üzenetére
2012 karácsonya előtt elmegyünk beülünk valahova, kitesszük magunk elé a Wave-eket és elgondolkozva iszogatunk. Az utolsó két példánya leszünk egy velünk kihaló fajnak: a Samsung Wave1 tulajdonosoknak.
Mivel a világ nem sokkal ez után amúgy is elpusztul, én már nem is veszek több telefont.
-
consono
nagyúr
-
pumedli
csendes tag
válasz
leslieke #50312 üzenetére
Találkozik a róka meg a farkas az erdőben.
- Te farkas, verjük meg a nyulat!
- Na és miért?
- Ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor meg azért!
Így is tesznek, jól elverik a nyulat. Egy hét múlva megint találkoznak.
- Te farkas, verjük már meg megint a nyulat!
- Na és most miért?
- Kérünk tőle cigarettát. Ha füstszűrőset ad, akkor azért, ha füstszűrő nélkülit, akkor meg azért.
Így is tesznek, megkeresik a nyulat és eléállnak.
- Te nyúl, aggyál már egy cigit nekünk.
- Na és milyet kértek, füstszűrőset, vagy füstszűrő nélkülit?
- Hmm... Nézd már farkas... ezen már megint nincs sapka! -
rizso
addikt
válasz
leslieke #50253 üzenetére
Nem teljesen értem: az s8600 nem bada 2.0-val jelenik/jelent meg? Vagy ez már rögtön a 2.0-nak egy újabb frissítése?
Úgy néz ki megoldódik a WaveII "okosítása". Egy srác elvállalta elég olcsón. Ha valakinek ilyesmi gondja lenne, keressen meg nyugodtan, megadom az elérhetőségét.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Windows 11
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Okos Playstation 3 HEN - Telepített játékokkal
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest