Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bandi0000
nagyúr
Nincs valami lehetőség arra, hogyha csatlakozva vagyok az órára, akkor a telefon ne csörögjön, vagyis le legyen némítva
És vagy, az óráról közvetlenül lehessen lenémízani a telefont?
Xbox One: bandymnc
-
goop
őstag
Mennie kell. Mikor aktiváltam a külön esim kártyám, még sms is jött, hogy aktiválták a volte t, és indítsam újra a készüléket. Tehát mivel esim-es az óra, az csak a telekomnál van, ahogy a volte is, és esim csak előfizetéses konstrukcióval van, ha nem mobil s csomagod van költség kontroll opcióval (az kizáró ok) mennie kell. Ha multi esim és a fő simen is megy a volte, akkor szintén mennie kell. Ha mégsem akkor hívd a 1414 et és kapcsoltasd be.
[ Szerkesztve ]
-
Zsoó
tag
válasz bandi0000 #1092 üzenetére
De, nekem is ez a bajom ezért egy rubrikával nagyobbra kellett venni a szíjat. Viszont ekkor meg néha pofázik hogy vegyem szorosabbra mert nem tudja mérni a pulzust. Volt hogy éjjel emiatt nem mérte az alvást.
A másik ami rohadtul bosszantó és már más is panaszkodott rá, hogy sportolás közben ha megizzadok akkor is pofázik hogy nem tud mérni és tisztítsam meg az érzékelőt. Gratulálok! Hogy sportoljon az ember izzadás nélkül?! Tehát pont nem jó arra amire többek között kitalálták. Fasza!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
tothak
tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a Galaxy Watch képes arra trükkre, hogy a telefont némítja, amikor csatlakozva van?
Jelenleg Wear OS van, ami némítja a telefont, és csak az órán rezeg (ugyanúgy látok mindent a telefonon: bejövő hívás, üzenet, stb., csak nem zenél/rezeg).
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Nektek nem szorítja a kezeteket az óra?
Nem húzom meg annyira, van egy kis hely is, de pont nem mozog, viszont nyomot hagy a kezemen, plusz szorít is fél óra műlva, gyàri szíj van rajta, másik szíj segítene valamit?
-
-
goop
őstag
válasz niklebi #1087 üzenetére
Saját száma van az órámnak, önállóan telefon módban ha beszélek, nem vált le 4g ről, sőt, soha nem vált le, mert (szinte) mindenhol van 4G. Multi simmel is volt Volte, most pedig saját önálló e simmel is van, és működik.
Az én telefonomon pedig nem írja, volte, de megy rajta(S9). Ez telefon függő, hogy kiírja vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üveg fóliát használ valaki az órán?
Ha igen, milyet? Olyat keresnék ami nem kisebb mint a kijelző. Ne nézzen ki hülyén. -
Uzi74
senior tag
Pár kérdés, hátha valaki tudja a választ:
bluetooth-os pulzusmérő pántot tényleg nem lehet párosítani az órához (ha pontatlannak találnám a beépített verziót)? MapMyRun ajánlott egyébként futáshoz vagy inkább endomondo?Hanghívásokat VoLTE-n is tud bonyolítani az LTEs verzió, vagy visszavált 2G/3G-re ha bejön egy hívás?
B20(LTE800) ugye benne van az európai verzióban?
-
Uzi74
senior tag
Minden, ami az Android notification/notification listener api-n keresztül elérhető, azt kapjuk meg az órán mi is. Új üzenet kezdeményezéséhez kellene natív alkalmazás az órára. Viber/Whatsapp Wear OS-re sincs, régebben skype volt, de már az sincs - facebook messenger viszon van wear os-re
-
xb12x
tag
válasz szokelaszlo #1080 üzenetére
AOD-val, folyamatos pulzus és stressz méréssel, bekapcsolt GPS-szel nekem ennél valamivel kevesebbet megy el a valóságban.
-
jose999
senior tag
Köszi. De ha azt eltűntetem, az óra továbbra is figyeli az alvást... És közben küldi, hogy filmnézés közben aludtam... Tegnap pedig színház alatt... Vagy pénteken, miközben óraszámlapokat töltöttem le (ez a legviccesebb) .... Végleg kikapcsolni nem lehet? S3-ban lehetett, itt nincs ilyen opció... Órán shealt- beállítások - egységek - és azon belül volt az alvás ki/be kapcs... Ezen nem találom
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
-
jose999
senior tag
Ezt az alvásfigyelőt ki lehet valahogyan kapcsolni? Teljesen. Bődület, hogy miket mér... Köszönöm a segítséget előre is!
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
m@ci79
újonc
Az rendben, hogy válaszolok az óráról viberre, messengerre. Arra tud vki megoldást, hogy az óráról kezdeményezzem az írást ezeknél?
Köszi -
m@ci79
újonc
-
Uzi74
senior tag
válasz Macika66 #1067 üzenetére
Nekem is most van úton az óra és gondoltam felkészülök némi védelemből.
Egyszerűen lepattintható ez a spigen air tok, ha civilizáltabb környezetbe megyek vagy kell vele pepecselni? - jól látom a szíjat is le kell venni hozzá?
Alternatíva lenne a lünettavédő gyűrű, ezeket próbálta valaki?
[link]Páncélüveg védelem az LG Urbane órámon jól bevált, szerintem ide is rendelek egyet
[ Szerkesztve ]
-
Zsoó
tag
válasz niklebi #1058 üzenetére
Hú köszi! Azért nem vettem észre mert nekem halvány volt és nem is engedte kiválasztani, mert hát éppen bluetoothon kapcsolódott az órám mikor kerestem ezt a beállítást.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
Macika66
őstag
Köszi nektek, így történt, BestMarketes beszerzés, korrekten átvették garis javításra (mondjuk az ígért 2-3 hét nem tetszik, de hát ez van).
Az Air Bumper másnap jött meg, így nem volt még alkalmam rápróbálni az órára, majd ha megjavították, csak akkor.A védelmet feleslegesnek tartóknak:
Egy hagyományos (pl. titán) óra általában igen ellenálló (általában zafír) üveggel rendelkezik. Itt egy (talán) gorilla üveg van rajta, ami azért igen könnyedén törik.
A fehér titán (hogy maradjak a Citizenemnél) SOKKAL strapabíróbb, mint a Samsungnál használt krómacél.De én sem – mint mások – azért választottam az Air Bumpert, mert védeni akarnám, hanem mert majdnem teljesen fekete lesz vele az óra kinézete.
Várom vissza a kis kedvencemet, aztán majd teszek fel fotót, hogyan néznek ki együtt...
-
Fixmiki
tag
Sziasztok, a hedsetem eddig jól működött az órával, most egy hétig nem használtam és se a bejövő sem az indított hívásnál nem megy. Azt írja az óra, hogy kapcsolatban. Esetleg van valami plusz beállítás amit nem vettem észre és esetleg kikapcsolta a hedsetet, és ezért csak az óra hangszórója műkszik? Köszi
-
Shader
aktív tag
-
CactuS
Arcképgyáros
Nálam folyamatos méréssel is napokig bírja az óra. Most éjjel is rajtam volt végig és folyamatos a diagram. Merülés nekem soknak tűnik, én kb 3 naponta töltöm az órát (telefonálástól függ és éjjelre levettem eddig).
Bevilágítást passzolom, szerintem mire kiderül, addigra minket már nem fog érinteni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Shader
aktív tag
Üdv!
Ti értitek ezt a 10 perces "nyugalmi" állapotban pulzusmérést? Egész nap rajtam volt az óra és felvett talán 5 értéket. Jellemzően 82 körüli a pulzusom, nincs benne az általuk kiagyalt "nyugalmi zónában". Egy 75$-os kínai watch is 30 percenként rögzített pulzust és egy mutatós diagramon vissza is nézhető volt.
Folyamatos pulzusmérést próbálgatom. Így kb. 1,5 óránként merült 10%-ot.
A kérdés:
1.tönkre mehet-e előbb a pulzus szenzor a foly. használattól?
2. Van-e valami élettani hatása a foly. bevillogtatásnak?--- Sent from mobile device ---
-
niklebi
senior tag
-
Zsoó
tag
Na én megrendeltem a kínai tokot a sebajról, de nem azért hogy védjem hanem azért hogy fekete legyen az óra. Kíváncsi leszek hogy szuperál.
Azt hol lehet beállítani hogy önálló óráról hívásnál elküldje a számomat? Multisim módban ha óráról hívok nem küldi el a számom.
Azt senki nem tudja hogy be lehet-e állítani hogy az edzés sorozatok között ne csak 1 perc legyen a pihenő?
[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
"Nálunk van 2 kicsi gyerkőc, szeretik apa cuccait elcsórni, ha épp nincs rajta (és olyankor elég gyorsan tudnak futni. ), szóval valami majd kell rá."
Ez ismerős, ezért csak este töltöm az órát (akkor is mellettem), amikor ők már alszanak. Máskor meg rajtam van.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz doongoo #1053 üzenetére
Mondjuk az jó hír, hogy nem sérülékeny a lünetta, én sajnos szinte mániákusan próbálok vigyázni a dolgaimra. Az óráimmal is az volt a baj, hogy előbb utóbb kaptak 1-2 karcot (vagy az üveg vagy a lünetta), le is szoktam a hordásról. Plusz funkcionalitását tekintve nem sokat ad a mai világban, persze tudom én, hogy ékszer is az óra, de alapvetően nem szeretnék egy dologért kiadni 4-500k-t, hogy évente 3x vegyem fel, amikor fényesbe öltözöm.
A kijelzőt nem féltem alapvetően, a ház is fémből van, kétlem, hogy abban kárt lehetne tenni. A kérdés itt is szerintem alapvetően az, hogy a lünetta mit bír majd. Nálunk van 2 kicsi gyerkőc, szeretik apa cuccait elcsórni, ha épp nincs rajta (és olyankor elég gyorsan tudnak futni. ), szóval valami majd kell rá.
Azt passzolom, hogy lehet-e cserélni, de mindenesetre ha lehetne, az hosszabb távon megnyugtató lenne. Nem tervezem cserélni 1-2 éven belül, nagyon meg vagyok elégedve az órával.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
doongoo
addikt
Amúgy érdekes ez az egész tok téma karórára: Hagyományos karórából bőven vannak ennél jóval drágább modellek és még egyetlen ilyen órán sem láttam tokot, hogy a házát védjék. Ez is inkább a "kijelzős" órák kapcsán jött be szerintem. Rossz mobiltelefonos beidegződés, hogy a kijelzőt üveggel (ennek mondjuk még látom is értelmét óra esetén is) a házat meg tokkal védjük. Én ilyen olcsóval védem az óraházat (nem lesz karcos legalább). A kijelzőre nem tettem semmit, mert eléggé be van süllyesztve a lünettában. A lünetta maga meg még eddig nem sérült, pedig párszor már sikerült bevernem pár helyre. Egy esetleges csere esetén a lünetta gondolom olcsóbb, mint a kijelző.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz doongoo #1051 üzenetére
Egy 100k körüli órához képest egy 4-5000 Ft-os tok szerintem bőven arányos, de ezt mindenkinek magának kell mérlegelnie. A nagyobb problémát én abban látom, hogy itthon nem igazán kapható. Én vennék, de megvárnám a kolléga fényképeit és tapasztalatát, hogy milyen a gyakorlatban a tok.
-
cybermano06
csendes tag
(S)(S)Sziasztok! Médiában vettem még az ősszel egy 46 mm watch. Decemberben észrevettem, hogy a kijelző közepe környékén kikapcsolt állapotban, amikor fekete a lap akkor egy szabályos pici négyzet nem teljesen fekete. Olyan mintha folt lenne. Ezt követően visszavittem MM-be. Ők továbbítják szervízbe.
1. Alkalom: 2 hét (ünnepek) SMS, hogy kész van, megyek érte, mondják kijelző és és hátlap csere. Ez van a papíron. Otthon szemügyre veszem, a folt valami ugyanott van.
Vissza a MM másnap panasz leírva, újra szervíz.
2. Alkalom: panasz hibás, de azért szoftverfrissítés... Munkalapon az áll ez egy szenzor és nem zavaró...Pliiiz: Nektek is van ilyen ez tényleg egy szenzor????Hozzáteszem bekapcsolva semmilyen színnél nem látszik, kikapcsolva is csak erősebb megvilágításban.(/S)(/S)Sorry... vissza olvastam!
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
-
doongoo
addikt
Spigennél azért jóval olcsóbb pl. ez és van feketében is.
-
-
Macika66
őstag
Én is így gondolom, csak hát az én kezemen kicsi lenne a 42-es.
Még a 46-osnál is nagyobb a repülős Citizenem, amit mellette szoktam hordani...Ha feketében lett volna 46-os, egészen biztos vagyok benne, hogy majdnem mindenki azt venné.
Rendeltem hozzá egy Spigen Air Bumpert, na AZZAL van igazi kinézete számomra, ma érkezett meg.
Kár, hogy pont most kell szervizbe adnom, így az élvezkedés kicsit csúszik...
-
Macika66
őstag
-
-
törölt tag
Sziasztok az orat a brit samsungtol rendelte rokonom es tole kaptam. A garancia itthon igy 1 ev gyartoi garancia igaz? Ha netan szervizre szorul milyen papirt kerhetnek?
-
bandi0000
nagyúr
1 milliós kérdés, szerintetek megéri a közel dupla árat a watch esimmel 46 os, a sima s3 classiccal szemben?
Nem biztos hogy használnám az esimet
-
Macika66
őstag
Köszönöm szépen, nagyon kiestem már a flashelésekből, mióta OnePlus-om van, mióta befejeztem a Samsunggal.
Ez a NetOdin nem tűnik ördögtől valónak, de vajon Stock ROM-ot honnan lehet szerezni?
Ehhez az SM-R800NZSAXEH-hez próbáltam ROM-ot keresni.
De egyszerűen sehol sem találok.
Az előző ROM-mal nem volt semmi gondom, szerintem a pár hete érkezett frissítés után romlottak el a szenzorok...
-
keccsa
aktív tag
válasz bandi0000 #1027 üzenetére
Én használok. Nem rontja az érzékenységet, minden funkció rendesen működik. Egyre kell vigyázni, hogy olyan méretű legyen, hogy éppen beleférjen a lünettába, mert ha kisebb, akkor (mivel a kijelző a teljes lünetta belsejét kitölti, vagyis nincs nem világító rész benne) a peremén megtörik a fény és egy "glória" lesz a kép szélén körben.
Mindenki magának hülye!
-
bandi0000
nagyúr
És a telekomosra mennyi gari van? Mert oké hogy 1 évet ír a gari, de ha a samu 2 őt ad, akkor 2 van rá elvileg
-
bandi0000
nagyúr
Hasznàl valaki üvegfóliát? Nem romlik az érzékelése? Nem csúnyítja az órát, vagyis nem lóg ki nagyon?
Illetve ha multisemet használnám, gondolom lehet valahogy tiltani, vagy beállítás rá, hogy ha telefon kéznél van, akkor ne csörögjön az óra?
[ Szerkesztve ]
-
Zsoó
tag
Azt be lehet állítani hogy a sorozatok között ne csak 1 perc legyen a pihenő? Én 2 percet szeretnék pl. fekvenyomásnál, de nem találtam sehol ahol be lehetne állítani.
-
Terka0812
csendes tag
Csinált már valaki biztonsági mentés visszaállítását az órán?
Nekem az óraszámlapokat, és az alkalmazásokat nem mentette vissza. -
Tomka1118
csendes tag
Kivágtam az online garanciapapír idevonatkozó részét (Belépve Telekom fiókba a Dokumnetumok alatt megtaláltható):
2. A 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet alapján kötelezõ jótállás alá tartozó termékekre a Magyar Telekom Nyrt. az általa, fogyasztó szerzõdés keretében forgalmazott, jelen jótállási jegyen megadott készülékre, tartozékaira (összefoglaló néven: termékre) a vásárlás napjától 12 hónapos jótállást nyújt. E határidõ elmulasztása jogvesztéssel jár.
3. Jelen jótállási jegyen megadott termékre a Gyártó további kiegészítõ jótállást is nyújt(hat), melynek feltételeit - terméktõl függõen - a megvásárolt termékhez csatolt Használati Útmutató és/vagy a Gyártó hivatalos honlap
tartalmazza. A Fogyasztó a jogszabály alapján kötelezõ jótállási idõn túl a termékkel kapcsolatos jótállási igényét a Gyártó által meghatározott képviseleti pontokon jelezheti. -
troland26
őstag
Köszi urak.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz troland26 #1019 üzenetére
Én koca úszó vagyok a gerincem miatt, ott a hosszokat jól méri, csapásszám, úszásnem, pulzus, részidő, stb. Elégedett vagyok vele. Kerékpárt majd csak tavasszal próbálom ki.
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Van aki használja aktív sportoláshoz az órát ? Amatőr futáshoz /bringázáshoz is szeretném használni az órát . Van olyan szinten mint pl egy Garmin/Polar óra pulzus mérés /gps nyomon követés ilyesmi ?
-
Macika66
őstag
Nincs erre az órára letölthető Stock ROM?
Megpróbálnám ráflashelni újra, hátha megoldódna.
Ma megint több órán át nem érzékelte a karmozdítást...
(Bár, őszintén, nem tudom, hogy adatcsatlakozás lehetősége nélkül hogyan lehetne flashelni...)
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Kérdésem a következő lenne.
Messenger üzenet megjelenik az órán, meg tudom nézni és tudok rá válaszolni írásba vagy az előre beállitott sablonokkal.
Viszont ha a mikrofonra nyomok, nem lehet valahogy beállitani, hogy magyarul válaszoljon? -
Shader
aktív tag
válasz Macika66 #1009 üzenetére
Esetleg, de tényleg csak esetleg sajnos a gyorsulásmérő/giroszkóp érzékelő (chip) meghibásodása is lehet az oka.
A lépésszámlálás, barométer,iránytű (ha van) működik?
Egyik kínai órámban (MicrowearH7) ez ment tönkre és hasonló volt a tünet. Ott nem működött a lépésszámlálás a barométer és az iránytű sem (mert egy chipre integrálták).--- Sent from mobile device ---
-
Macika66
őstag
Ezt nem hiszem el, mindenkinek tökéletesen működik a bekapcsoló karmozdulat?
Csak felettem esik az eső? -
jose999
senior tag
válasz jose999 #1007 üzenetére
Na megvan...az órán belül beállitások, kisegítő lehetőségek, szövegfelolvasó, nyelv. Ott magyar letölt, és máris magyarul "beszél" (tetszik, hogy maradhat rezgő módban az óra, elég a média hangerejét használni)
-
-
tomasz79
tag
válasz szokelaszlo #1005 üzenetére
A telefonon kell először átállítani a nyelvet.
-
jose999
senior tag
Azt hol állítottátok be, hogy az óra edzés alatt magyarul "beszéljen" ?
-
goop
őstag
Nem személyeskedtem, mivel nem illettelek semmilyen jelzővel...
Plusz a mondat végén a smiley.
Na de, ettől még mindig igaz amit írtam, az esim maga nem fizetős, mivel a telekomnak mindegy mivel használod a szolgáltatásait. Ha önálló esim van az órában, akkor 2 lehetőség van, ha van bt kapcsolat akkor a telefon számával megy ki a hívás, ha nincs akkor az esim számával.
A multisim pedig még mindig nem esim, bárhogy is mondod, lehet az is, de lehet sima kézzel fogható sim is.[ Szerkesztve ]
-
Shader
aktív tag
Esetleg tud valaki currency (árfolyam) appot természetesen tizen-re?
Crypto van több is de jó lenne HUF-ra...--- Sent from mobile device ---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Mi Watch - 3 ajándék szíjjal
- Apple Watch 7 45mm Midnight Aluminium
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest