- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok ha számláról csak másolat van, akkor gariztatható Watch Active? Köszi
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Peti N95
aktív tag
válasz nbukta77 #1833 üzenetére
Nem is rosszak! én ezeket vettem, de valahogy az órán nem tetszik, pedig nagyon szépen kidolgozottak. Én inkább maradok a gyárinál... Ha valakit esetleg érdekel, beszerzési áron odaadom őket, (2000ft/db volt) nem kell rájuk egy hónapot várni. (nem voltak használva)
kép link[ Szerkesztve ]
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
-
-
Peti N95
aktív tag
Én is gondoltam, hogy becsináltatom az esimet, de ha ennyire meríti, +még ezer ft havonta... Eddig sem láttam sok értelmét, főleg hogy a telefon mindig a zsebben van...
Viszont arra van valami orvosság, hogy ha le teszem otthon a telefont, és el távolodok az órával, utánna nem mindig akar újra csatlakozni. Ez mitől lehet? A Huawei Watch W1-em azonnal csatlakozott ha bt hatótávon belül kerültem.★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok.
[link]Ebbőla fajtából rendelt már valaki? Élőben is ilyen minőségi mint a képeken?Más: tényleg az LTE-változat dupla annyi rammal rendelkezik mint a sima? (46mm) ha igen, ez számít valamit sebességben, ilyesmi...?
[ Szerkesztve ]
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok. Aquás garival van tapasztalat? Elég jó árban van ott most a 46mm. Vagy alternatíva Pesten, ahol van is készleten? Köszi
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok. Gondolkodom rajta, hogy lecserélem egy ilyenre a Huawei Watch-om. Kérdésem az lenne, aki mindkettőt használta, hogy a beszéd hangszórója jobb mint a Huaweinek? Üzemidőben mennyi nektek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest