Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Igen a tab s2 docog. Filmezni es torrentezni kiváló masra nem igazan. En a böngészés es a sebesség miatt vettem s4et es nem fogjatok elhinni a tab s2nek szebb a kijelzője es nincs jelly effektus gorgetesnel. Tab s6 meg már igen drága. A huawei tabok kijelzoje nagyon gyenge.
-
kerobi
senior tag
Es szerintetek milyen aron valhatnek meg tőle? Eleg lassucska már, a weboldalak is docognek. Nem tudom mi lehet a baja szerintem ongyilkos chip vagy valami hasonlora gyanakodnek..
-
kerobi
senior tag
Sziasztok van meg valakinek ilyen tabletje?
Az mx playerhez milyen dekodert tudtok,ami az x265 uhd filmeket HW+ dekodolassal tudja vinni? Mostani mx playerem softveres dekodolassal szaggatva viszi. Csuszik a hang is. -
kerobi
senior tag
válasz code1005 #6167 üzenetére
A Resurrection elég jó. Mindig frissítik.
-
kerobi
senior tag
De van, csak az az USBre vonatkozik. Kész röhej, hogy egy ilyen drága kutyu fat32-re tud formázni. Az exfattol ntfstol csak kinlodik. A recoveryben lehet ext4re formazni, de a rendszerben jogosultsági problémái vannak.
-
kerobi
senior tag
Tettem a gépbe egy 32 gb sd-t és leformázta , természetesen fat32-re amire 4gbnál nagyobb fájlok nem másolhatók. Ha rendszer részeként formázom akkor meg csak alkalmazásokat tud rárakni. A legnagyobb baj, hogy a normál pc-be rakva az sd kártyát nem ismeri fel, szóval még exfatra sem tudom formázni. Mi a francot lehet ezzel kezdeni? 2db 128gb memóriakártyámat már el..szta ez a tablet.
-
-
kerobi
senior tag
Sziasztok rendeltem eredeti samu akkumulátort a cuccba. Mikor megérkezett, látom, hogy a gyártás ideje 2015.08
Ez jó lehet még? Vagy küldjem vissza? Nem tűnik használtnak. -
kerobi
senior tag
Mitől lett ilyen csigalassú ez a tab? Új remdszer van rajta. A facebook app is valami nagyon hitvány. Szerintem az egyik akksim is leállt. 3600 mah jelez ki a kernel adiutor.
-
kerobi
senior tag
Sziasztok. Valami elkepeszto modon lelassult a tablet. Kb 3 mp es reakcioidokkel. Az akksi is piszkosul merul. Oké már kiszolgalta nalam az idejét a tablet, de akkor sem szeretném eldobni mig működik, alternativat meg nem talaltam még.
Valakinek fent van valami jo rencör? -
kerobi
senior tag
válasz zorrd023 #6121 üzenetére
A dts-hez valami codec packot kell külön letölteni, keress rá. Én is Mx playert használok az a legjobb. Torrent kliensnek jó a flud, de a torrentezés szivja az akksit. Ne ntfs-re formázd, hanem exfatra. Én vettem 128gb memcsikártyát 10 év garival inkább. A kodi az erőforrásigényes.
-
kerobi
senior tag
Sziasztok! Van egy ultra widescreen monitorom, 2560x1080. Es van egy hdtv adapterem. Az adapter a monyora 1280 x 720ban teszi ki. Hol tudnam beallitani, hogy a lehető legnagyobb felbontassal kuldje ki a jelet? Es a screen mirroring hogy működik?
Chromecast 2m volt, rovid uton visszakuldtem, mert a filmeket cache elgette, mire lejatszotta es beletekerve is nyuglodes volt. Szoval chromecastet nem javaslom.
-
kerobi
senior tag
Nekem a lineage valamelyik verziónál aludt be örökre, csak a hard reset segitett. Már frissitéssel orvosolták. De vannak a lineage rendzerben bőven bugok, szóval visszatettem a 6.01 es ironromot. Ez elég jó.
és próbáld meg, hogy külső sd card nélkül is produkálja ezt, mert nekem egy hibás sd cardtól megőrült, ujraindult.
[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
Sziasztok!
A rendszerem random ujraindulgat az utobbi időben. Mivel tudom megnézni, hogy mi okozza?
Lineage os. Arra gyanakszom, hogy a külső sdcardot a rendszer részeként formattáltam, És a flud arra tölt rá.[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
válasz hardverlog #6059 üzenetére
próbáltad más töltővel? Szoftverhibát én kizárnám, mert kikapcsolt állapotban még nincs szoftver. Igen, alaplapra vagy akksira tippelek.
-
kerobi
senior tag
Szerintetek mi az a pont, amitől már érdemes battery-t cserélni? Az enyém kb 5 órás kijelzőidőt bír. Elég gyorsan merül, és ez egy amoledhez képest kevés idő, sztem.
Egyébként imádom, lineage os van rajta, sztem korrektűl működik.
[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
Sziasztok! 2 kérdésem lenne:
- hogy lehet megcsinálni azt, hogy mikor csatlakoztatom a tabot a PC-hez, akkor ne kérdezze a tabon, hogy megengedem-e a csatlakozást? Automatikusan engedje meg.
-Mikor elinditok valami youtube vagy bármilyen online videót a media hangerő csuszka mindig maxon van. Nem jegyzi meg a beállítást. Csak mig ki nem léptél a progiból.
-
kerobi
senior tag
A zipet berakod a fokonyvtarba es megy. A progi automatikusan kiválasztja
-
-
kerobi
senior tag
Sziasztok! érdemes üvegfóliát rakni a cuccra? Én nem ismerem. Tényleg nem lesz újlenyomat, és nem sötéti a képet? A tükröződést redukálja?
-
kerobi
senior tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, hogy az smt800 készülékemben lévő SD kártyáról, hogy tudok "on-the-fly" vagy ha így jobban tetszik "real-time" videókat futtatni a PC-n? Ha megnyitok egy videót, akkor temp-be másolja mielőtt lejátszaná.
USB kapcsolattal(MTP) és win10 rendszerről van szó.[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
válasz philoxenia #5945 üzenetére
Médiafájlok átvitele.
root 6.01 és azt hiszem exfat-ra van formázva. Az ntfs írást nem tudtam engedélyezni.[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
Csak azt nem értem, ha a TWRP-ben meg tudják csinálni, hogy az eszközbe helyezett SD kártyát külön meghajtóként érzékelje, akkor a sz*ros androidban miért nem lehet?
Elég idegesítő, hogy az SD-n lévő filmet át kell húznom a gépre, hogy megnézzem. -
kerobi
senior tag
Sziasztok! Azt vettem észre, hogy mikor nézem a filmet az mxplayerrel és kilépek a vissza gombbal, hogy sokkal természetesebb színei vannak a filmnek kb 1 mp-ig. És egyszerűen nem tudom, hogy lehetne ezt megőrizni, mert a mx-nél nincsenek szin, kontraszt stb... hangolási lehetőségek.
-
kerobi
senior tag
Feltettem én is ezt az Ironrom 3.2-t. Iszonyuan meríti az akksit. A töltő képtelen gyorsabban tölteni, mint a kisűlés. Egyéb szempontból rendben van.
-
kerobi
senior tag
válasz viharhozo #5749 üzenetére
igen a twrp-ből rootolást tudom javasolni. Ha nem oldja meg, akkor ha az odin felismeri, zúzd le teljesen a rendszert és húzd üjra, mostmár talán engedi. Én a 6.01 helyett inkább az 5.02 javasolnám. Ez a kétszerhuzgáljamafelsősávotmirehajlandólejönni - dolog engem kiakaszt.
-
kerobi
senior tag
válasz Csarli85 #5678 üzenetére
Szerintem lehet rá telepíteni, bár én még nem próbáltam, nekem doszt elég a tab tárhelye. külső sd-re én csak torrentezek, rapidgátorozok ennyi. Inkább az, hogy nem mindegyik alkalmazás hajlandó az sd gyökérbe menteni. A kijelző nem égett még be, gyönyörű a képe, a tab pedig elfogadható gyorsaságú. Az akksi pedig pár évente cserés lesz, de youtube video alapján még te is ki tudod cserélni.
60-at szerintem megér.[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
Hát ennek még forrni kell. Nem tudom mit csináltak ezen 1 evig... A felso sáv is többszöri simogatásra hajlandó lejönni.
-
kerobi
senior tag
Sm-t800 android 6.01
Sikerült új twrp-t alátennem és ki is rootolnom, de a kitkates sdfix ezen már nem működik. A Marshmallow önkényesen egy egyedi kóddal látja el a külső sdkártyát. Átnevezni sem tudtam. -
kerobi
senior tag
A beállításokban be van jelölve? Egyébként engem inkább idegesit szóval ki is kapcsoltam.
Más: Feltelepitettem én is az angol 6.01 az smt800-ra és teljesen meg vagyok elégedve, szuper a rendszer, megkapta az uj böngészőt is, a facebook nem hülyül meg. Az alkalmazások gyorsak és zökkenőmentesek. Majdnemhogy van egy 1gb szabad ramom, sőt még több is.Az alkalmazások megmaradtak és a beállítások is, csak az odinnál a re-partitiont ne jelöljétek be. Egyből Magyar nyelvű lesz a rendszer.
Üröm az örömben, hogy nem lett rootolt a cucc, pedig az 5.02esem rootolt volt. Így nem tudom megcsinálni az sdkártya fixet, pedig nekem az fontos lenne. Nem is értem, miért nem lehet mindenhová írási joga az alkalmazásaimnak a külső sd kártyámra? Csak az android/data/alkalmazásspecifikus mappába ment.
-
kerobi
senior tag
Igen, de miért más? Azokon is be lehet állítani Magyar nyelvet, nem?
-
kerobi
senior tag
Lehet, hogy rágyorskötözőzöm a kormányra. Csak akkor ha kinyillik a légzsák, szettörik szegényke...
-
kerobi
senior tag
Sziasztok tudtok valami jo autos tartót a tabletnek? Ölben nem igazan jo gps-ezni...
-
kerobi
senior tag
Megjott a termek. Nem vagyok felhőtlenül boldog. Usb-n keresztül is van egy minimalis késés, és a képet nem huzza szet a képernyőre. Azaz a monitoron felul kicsit tullep a kep, oldalt pedig nem tölti ki. Igy az egész tul elesnek nez ki. Nem lehet valahogy az Aspect ration állítani?
-
kerobi
senior tag
exFAT-ra formázd
-
kerobi
senior tag
Ha a tabot összekötöm a Pc-vel, van rá mód, hogy real-time lejátsszak egy videót a külső monitoron? Mert van egy olyan lehetőség usb csatlakozáskor, hogy le lehet játszani, de én nem tudtam megcsinálni.
-
kerobi
senior tag
Nem tudjatok, hogy lehet a gyari videolejatszo ala hangkodeket tenni? Dts nem megy rajta.
-
kerobi
senior tag
válasz GrooveHero #5466 üzenetére
Nem, de ahogy en latom, egy muanyag tasak be van dugva a keszulekbe usbn es azt kell ratenni a toltore. A keszulek ezen kivul qi toltos telokat is tud tolteni.
Hatranya, hogy a tasaknak mindig be kell dugva lenni. A keszulek hatuljara ratapad (gondolom) A szalagkabel elszakadhat.
Vagy en ertem felre a latottakat? -
kerobi
senior tag
Ez még akar a tab-hoz is jó lehet
-
kerobi
senior tag
válasz philoxenia #5456 üzenetére
Lehet mar a frissites eltávolítása is eleg lenne, mert az fb kepkinagyitasa meghulyult. How-to? És hogy tudom megakadályozni, hogy ne telepítsen fel újabbakat?
-
kerobi
senior tag
A beepitett Samsung Browsert tudjatok hogy kell leszedni es ujratelepiteni?
5.02 T800
-
kerobi
senior tag
Újabb hiba. A gyári böngészőben a fac3book oldalon, ha rakttintok egy fotora, betolti, majd visszalep es ezt ismetelgeti. Eleg durva, hogy ez volt az egyetlen normalis fb lehetoseg. Radasul nem frissiti az uzeneteket. Az fb lite pedig szaggat. Semmilyen leirast nem talalok erről. Nálatok is vannak ilyen hibák?
-
kerobi
senior tag
Sziasztok az fb lite a tieteken is darabosan scrolloz?
5.01 t800
-
kerobi
senior tag
Hát ha a teamwin sem jön be, és az odin sem látja, akkor nem sok jóval kecsegtetlek. Én mégis azt mondom, hogy ne dobd el, vagy ne falazd be, hanem vidd el egy szervizbe, hátha tudnak kezdeni vele valamit.
Ilyen esetben, nem hiszem, hogy a távoli segítségnyújtás hatékony lenne. Kár volt úgy kifakadnod, mert Izzé is figyelmeztetett a rossz ROM következményeire. A többi meg fennt le van írva...
Még az xdadevelopersen sem látom, hogy lenne-e rom erre, csak rootolás.Csak azt tudom javasolni, hogy próbálgasd a gombkombinációt, hátha ... és a pc-re nekem kellett valami driver, hogy lássa az odin a tabot.
-
kerobi
senior tag
Akkor T800-asra is várható, hogy megjelenik?
-
kerobi
senior tag
Sziasztok vettem egy ilyen memóriakártyát. Az normális, hogy max 11300 Kbyte/sec-cel olvas? Mert az írási sebességnek ennyi ok, de olvasásnak 48 MB/s van feltűntetve. T800-ban van a kártya usb2 kapcsolattal.
Ja és exfat-ra van formázva.[ Szerkesztve ]
-
kerobi
senior tag
siker! rootolni kellett, és sdfix
-
kerobi
senior tag
Az sd kártya miért kér állandó engedélyezést, ha egy mappát akarok megadni mentésnek?
exfat-ra van formázva. 128 gb adroid 5, nincs root -
kerobi
senior tag
Köszönöm Prien és Zsekó! Akkor azt hiszem ezt tehetem fel eladásra, mert a visszaküldést szerintem nem fogadják el, mert fel lett bontva.
-
kerobi
senior tag
Sziasztok! Vettem egy galaxy note s pen-t, hogy én majd milyen jókat fogok a doksikba firkalni, errefel meg sem nyikkan. Kell hozza valami driver?
-
kerobi
senior tag
-
kerobi
senior tag
Én meg feltettem a kitkat-ot és egy nagy rejtélyjel szembesültem: gyorsan merül az akksi (kb 5 óra),de a kijelző hideg marad.
Ellenben a lollipop: kb 6-7 óra, a kijelző takarosan meleg. Ezek miatt nem a kitkatnak kellene jobban bírni?
Az erőszakos rendszerfrissítési szándékát hogy lehet szabotálni és a letöltött fájlokat törölni? -
kerobi
senior tag
Sziasztok letöltöttem a kitkat t800 verzióját, és zip fájl egy tar.md5 fájlt tartalmaz.
A recovery mód ezt a zip fájlt nem látja valamiért. Ezzel mi a teendő? Köszi! -
kerobi
senior tag
Sziasztok! Azt hogy tudnám megcsinálni, hogy egy usb kábellel összekötve a pc-t lássa az adatokat?Ne kelljen állandóan kiveszegetni az sd kártyát? A másik, hogy van-e olyan adapter, amellyel a lan-usb működik? Ne kelljen állandóan a wifit terhelni? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest