Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
válasz
code1005 #6167 üzenetére
A Resurrection elég jó. Mindig frissítik.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
code1005 #5863 üzenetére
IronRom3.0 egyszer összeomlott nekem, nagyon nehezen tudtam észre téríteni a Tabot, valszín eközben vétettem egy-két user error-t, de sikerült visszaraknom, azóta is teszi a dolgát lag és hiba nélkül. fent van a 3.2, az is pazar nekem.(mondjuk film+böngészés+youtube+képregény. ennyire használom)
(#5861) gezatata: szintén
-
gezatata
aktív tag
válasz
code1005 #5856 üzenetére
nekem is ugyan ez volt a bajom.
Végül egy friss 6.0.1 után ezt az IronRom 3.2 tettem fel az oldalon leírtak szerint.
az üzemidom is sokkal jobb lett az eddigiekhez képest. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.A kérdésedre is válaszoljak. Ez alapból rootolt.
-
-
oncsi
őstag
válasz
code1005 #2587 üzenetére
30mp-ig kell nyomni a bekapcsot. Akkor minden esetben kikapcsol.
Megjegyzem, hogy pont egy ilyen lefagyás okozhat hibás aksi kijelzést.A Note 8020-is a KK frissitéskor kapta a csúnya grafikát. Szerintem ez tudatosan így készül. Frissitjük, mert megigértük, de érd be az ovis grafikával. Vagy vegyél aktuális csúcsgépet, aktuális Androiddal (amit a következő frissités majd úgy is elrondit).
-
csalafinta65
senior tag
válasz
code1005 #2278 üzenetére
6 -7 órás töltés! Olyan szerencsés voltam, hogy egyszerre voltam tulaja mind a kettőnek..( Note-ot eladtam) Szóval töltése elfogadhatatlanul sok volt. Önmagában a kijelzője szép lenne, de ugyanazon tartalommal egymás mellé téve a Tab S-el gyenge. Feketéje szürke, élességben, szín telítettségben messze lemaradt. Akksija max. 6 óra. Ez is gyenge pontja volt. Sőt jóval nehezebb is. A Tab S messze a világ legszebb kijelzőjével rendelkezik tablet fronton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Tab S család nagyobbik tagja döbbenetesen szép kijelzővel, erős hardverrel és légies kivitelben érkezik. Nem olcsó, de a csúcsmodellek ritkán azok.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robot fűnyírók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fedora Linux
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest