- Autóhifi
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AKG
tag
Üdv mindenkinek!
Azt hiszem,most én is segítséget kérek.
Adott egy CM-es 4.4.
Telepítettem,legnagyobb meglepetésemre nincs üzenetek alkalmazás.
A helyét átvette a hangouts.
A fiamnak ugyanilyen készüléke van,ugyanazzal a rommal,gaps-al,és nála meg van.
Ötletek esetleg? -
-
Sunyista
tag
Nekem is meglett a beállítások, végül újrarakás, újrarootolás, újracwmezés lett belőle.
-
Mond
senior tag
Tudj valaki, hogy hogyan kell a framework-res.apk-ot átalakítani zipre, hogy cwm-ben lehessen telepíteni?
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
A framework-res.apk, hogy lehet megcsinálni zip-ben, úgy hogy cwm-ben telepíthető legyen?
-
Sunyista
tag
Eltűnt a beállítások... Nincs meg az apk...
Valaki lenne olyan kedves, hogy kimásolja a Settings.apk-t a 4.2.2-es romból, nagyon fontos lenne... -
richárd19
újonc
Sziasztok! Van egy Samsung Galaxy Tab 2 7.0 tipusú tabom. Az lenne a problémám hogy bekapcsolt állapotban nemtölt, az akunál megjelenik a töltés jel, de át van húzva egy piros x-el, de viszont kikapcsolt állapotban töltödik. Ez mért lehet?
-
juuzer
addikt
Az akksit mi zabálhatja? Elég gyér az üzemideje a tabnak az elmúlt egy hétben
-
Tbs82
tag
Hát nagyon érdekes a dolog, mert most meg 28 órát hagytam kb rajta a töltőn kikapcsolt állapotban, az elemikon középen mutatta, hogy 100%.
Elindítottam, és amikor bebootolt kapásból csipog, hogy akkufeszültség alacsony csatlakoztassam a töltőt , 1%-os töltöttséget mutat.
Ez volt tegnap este, azóta számtalanszor újraindítottam és mindig csak 1%, csatlakoztassam töltőre.
Vicc az , hogy azóta nem volt töltőn megy minden csak azt írja ki hogy 1% a töltöttség.....
A készülék nem rootolt, csak 4.1.2-re lett frissítve automatikusan ami őt maga ajánlott fel....
-
misishow
csendes tag
válasz
Sunyista #6155 üzenetére
Megnéztem a progit. Megmondom őszintén nem nagyon tudok angolul, a sok lehetőség között találtam viszont egy olyat ahol érzékeli az ujjakat a kijelzőn, elvileg bárhova böktem működött, illetve kipróbáltam érzékeli e mind a 10 ujjam egyszerre, az is rendben volt. Létezhet akkor hogy a kicsike egyszerűen belassul ha több ablakot akarok egyszerre futtatni böngészés közben???
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Olyan gondom van, hogy felteszem töltőre, csippan ahogy kell, az aku ikon piros x-el át van húzva, és nem tölt.
Újraindítás után is ez van. Most kikapcsolva feltettem a töltőre, az ikon azt mutatja, hogy tölt, majd meglátjuk.
Találkozott már valaki ezzel a problémával? -
erzol
őstag
válasz
misishow #6154 üzenetére
Szia!
Én dolphin browsert használok és nálam is szokott jelentkezni véletlenszerűen ez a probléma. Először azt hittem nagyon összetapiztam, de megtisztítva is előfordul.Ha leállítom és újraindítom a böngészőt megint jó minden. Nem tudom, hogy mi lehet a gond, mert sehol máshol nem jelentkezik ez...
Az akksi nálam is 6-8 óra között teljesít felhasználástól, fényerőtől függően.A wifi mindig hibátlan. -
-
misishow
csendes tag
válasz
Sunyista #6152 üzenetére
A wifis dolog nálam is csak egy helyen fordul elő, így remélhetőleg nem annak van baja, bár jó lenne valamilyen appal azt is tesztelni. Az érintőprobléma nagyon idegesít, próbálgattam az alap böngészővel, csak az ugye egy picit másképp működik, ott egy új lap nyitásánál egyből arra ugrik. A Playen akartam keresni egy tesztelő appot, de nem találtam használhatót, megnézem majd amit írtál, kíváncsi vagyok.
Neked milyen idős a készüléked? Az 5 és fél óra első körben nem hangzik annyira soknak, filmmel teszteltem, nekem úgy ment 7 órát, netezve biztos hogy kevesebbet menne, arra még nem vettem rá magam hogy kipróbáljam. -
Sunyista
tag
válasz
misishow #6150 üzenetére
Az érintőprobléma másik appal is fellép? Ha igen, lehet el kéne gondolkozni a szervízen, de ha a beállításokban 5x megböködöd a build számot, akkor megnyílik a fejlesztői lehetőségek menüpont a beállítások között és itt lehet tesztelni egy kicsit az érintődet, ha bepipálod, hogy mutassa az érintéseket, valamint a mutató helyét.
Filmezésről nem igazán tudok nyilatkozni, de a netezéssel kb. 5 és fél, 6 órára szokott elég lenni a nafta.
Wifi ledobálás nálam sosem fordult elő, pedig az egyetemen csak úgy használom a gépet (P3100) és a különböző termeken nem ugyanolyan a jelerősség, mégis mindig ragaszkodott a jelhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi belépő szinten
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magyar az űrben
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged