Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
Érdekel esetleg valakit USB OTG kábel?
Magamnak rendeltem kettőt, de mire ideért, a TAB2 elkerült tőlem.
Ki sincsenek bontva a zacskóból.
Ha érdekel valakit, írjon privátot. -
Coc@s
őstag
Még az este/éjjel föltettemm a svájcit.
Látszólag hiba nélkül fölment, de amikor a PIN kódot ill. a céges dolgok miatti másik PIN-t kérte, ott megállt, aztán újrabootolt, és ezt ismételgette.
Kínomban rátettem a magyar vodás 4.2.2-t, azzal meg hiba nélkül megy, minden beállítás, app, stb... megmaradt.
Ma azért még egyszer megpróbálkozok a svájcival, hátha mégis volt valami apró gebasz. -
-
-
Coc@s
őstag
Köszi a választ. Eddig nem nagyon foglalkoztam ROM cserékkel, csak mióta a TAB-ot használom érdekel.
(Céges, garis telefonnal nem akartam játszani.)
Gondoltam, hogy így van, ahogy írod, hisz nyilván nem gyártanak különböző vasakat a szolgáltatóknak, de a "tudtam, tudtam, csak nem sejtettem" effektus azért bejátszott.Honnan, mit javasolsz esetleg, ami probléma mentesen használható?
A SIMLOCK-ot ez a ROM-csere ugye nem oldja fel? (Vagy ezt rosszul "nem sejtem" ?) -
Coc@s
őstag
Mi a különbség a P3100XXDMD1 és a P3100BUDMJ1 között?
(Az első TMH-s, a másik VODA-s, ennyit tudok.)
Azért kérdem, mert míg az elsőre 4.1.2-es az utolsó hivatalos sw, a másodikra 4.2.2.
(Legylábbis itt: http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-P3100 )A VODÁS-at egyébként rá lehet tolni a T-sre?
Az arculati dolgokon túl mi változik? -
Coc@s
őstag
Sziasztok!
Nemrég használok Tab2-t, és van egy idegesítő dolog, aminek nem tudom a megoldását.
Időnként szinte full hangerővel megjelenik egy "üzenet".
A felső sávon egy "+" jel van, valamilyen reklám, megnyitáskor böngészőt akar megnyitni.
Nem levelezés, de egyelőre nem jöttem rá, hogy hol lehetne ezt letiltani, de nagyon idegesít, mert amíg a levelek szolíd hangon jeleznek, ez meg üvölt.
Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 9 gen 64GB wifi+cellular szép dobozos jó akku
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest