- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Májusi hardverszeánsz
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
maroskah
aktív tag
Üdv!
Fóliát mennyire nehéz felrakni a készülékre? Illetve hol érdemes venni?
-
hun620
tag
Kis érdekesség: a Galaxy Tab 7 2.0 (P31XX) a legnépszerűbb tablet: [link]
-
-
a.t.t.i.
senior tag
Sziasztok.
Tablet vásárlásán gondolkodom,és ez most 48e körül megkapható...
Szerintetek megéri megvenni,vannak-e hibái,kijelző milyen?
Vagy nexus 7-et vegyek,mit gondoltok? -
Mond
senior tag
válasz
Andrewstarr #3489 üzenetére
Vagy nem is lehet p3113-ra csatlakoztatni?
-
Andrewstarr
aktív tag
http://www.youtube.com/watch?v=180sWR99_Tk
Nem hozza be így mint a videón az usb tartalmat?
-
Mond
senior tag
válasz
Andrewstarr #3486 üzenetére
Rádugtam a kártyaolvasót aminek alapból világítani kell, de nem világít!
Nem hozza be!
Internetes vásárlásnál mi a teendő? -
Mond
senior tag
válasz
Andrewstarr #3484 üzenetére
Akkor mi lehet a gond?
Sajnos nincs.
De érzékeli, hogy usb-csatlakozó. -
Mond
senior tag
válasz
Andrewstarr #3482 üzenetére
4.1.1
Vagy rossz kábelt küldtek hozzá, mert tab 10.1 van ráírva.
Superwebáruház. -
Mond
senior tag
válasz
Andrewstarr #3480 üzenetére
Vagy el kell indítani egy alkalmazást hozzá?
Ez érdekes, a számlán tab 2 írva, az otg kábel csomagolásán tab 10.1!
Csak annyit ír ki, hogy usb-csatlakozó csatlakoztatva. -
Mond
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy otg kábelt, de nem ismeri fel a tab a pendrive-t fat32-re van formázva. Mi lehet a gond?
-
Year
tag
Sziasztok!
Mennyire alakalmas filmek nézésére ez a készülék? Úgy értem a gyors mozgásoknál stabil a kép vagy pixelesedik?
-
RSteve
tag
Köszi a választ ahogy látom az a legfrissebb Európai nem szolgáltatói ROM, én is arra tippeltem volna.
Lenne egy kérdésem a telepítéssel kapcsolatban mert az 1- hozzászólás alapján nem teljesen világos illetve jobb ha tutira tisztázom mielőtt nekiállok.
Ha a T-s 4.0.4-re teszem fel az olasz 4.1.2-öt akkor ugye nem kell root jog sem EFS mappa mentés sőt előtte gyári visszaállítás sem? Sőt menteni sem szükséges elvileg megmarad minden adat és program?
-
RSteve
tag
válasz
Szulita28 #3440 üzenetére
"ICS-t azonnal frissíteni 4.1.2-re."
Az utolsó oldalon is megkérdezték már, de nem nagyon látok rá választ. A T-s tulajoknak melyik hivatalos 4.1.2-öt ajánljátok? Melyik nyelv ami bevált? Vagy bármelyik európai jó? Gondolom akár a Telenor vagy Vodást is fel lehet rakni. Csak a tapasztalatok érdekelnének. -
Grecky
senior tag
-
Grecky
senior tag
válasz
Weeman1 #3454 üzenetére
Üdv!
Nekem is T-home-os WIFI változat van, szeretném 4.1.1-re, vagy 4.1.2-re frissíteni, tudna valaki segíteni, hogy melyik romot tegyem rá a sammobile-ról? A régiók érdekelnének, a légyeg az h legyen benne magyar nyelv.
Nem igénylem a Tré csoda jelly bean változatát, tele van felesleges előre telepített app-al.
Most 4.0.4 van rajta, fenn van valahol ez SW a neten? A gari miatt kérdem, hogy vissza tudjam tenni a Trés SW-t, ha kell.Köszönöm a válaszokat előre is!
-
solyka
csendes tag
Sziasztok.Most vettem egy T-s wifi only verzót,és az lenne a kérdésem,hogy tudja-e valaki,hogy mikor jön rá a T-s frissítés?
Köszi előre is! -
Osutora
csendes tag
válasz
Samsung SPS #3387 üzenetére
Szia
Köszönöm a választ ! -
maroskah
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor használom a gyári charger-t, csak olyan szépen össze volt téve a dobozba, hogy nem volt szívem szétszedni.. -
zebede
őstag
Üdv!
CM 10.1-romban működik minden funkciója a tabnak?
Gondolom az alapból rootolt, tehát ha felrakom nem kell külön rootolni?
Melyik CWM kell hozzá? -
maroskah
aktív tag
Sziasztok!
Ha Sony-s chargert használok lassabban tölt a tab, mint a gyárival?
Elméletileg am Sony-s kimenete 5V/850mA.
A gyári meg 5V/2A
Sokat számít ez a különbség? Ezért tart nálam ilyen sokáig a töltés, vagy amúgy is hosszadalmas folyamat?Előre is köszönöm a választ!
-
csabi236
tag
Sziasztok.Gondolkodok egy ilyen gép várárlásán,szerintetek megéri az árát vagy mást ajánlatok ilyen árkategoriában.Netezgetésre,filmnézésre,navigációként használnám.És esetlegesen sim kártyát lehet bele rakni és mobilinternetet használni?A WIFIS VERZIÓBAN GONDOLKODOK.
-
-
lapuli
tag
Hát tegnap majdnem megállt a szívem, levolt merülve a tabom felemeltem hogy irány tölteni, tartóból kiesett mert szarul tettem bele asztal sarkára ráesett kijelzővel aztán tripla szaltóval le a szőnyegre. Kívülről semmi baja nem volt teszem rá töltőre bekapcsol mutatja tölt erre kikapcsol, majd megint elölről kezdi, na itt elfogott a pánik banyek baja nincs kívülről, de belülről meg elszaródott ? Nézem mi lehet hátha látok valamit csatlakozónál , de semmi. Erre nézem ez nem is a neki való töltő, hanem a Sony telefonhoz kapott megkerestem a töltőjét és már ment is. Az lehet hogy ekkor a különbség van a két töltő között, illetve ha a gépre teszem usbre tölteni és teljesen le van merülve akkor is ki be kapcsolódik és nem történik semmi? De az tuti hogy bírja a strapát mondjuk mégegyszer nem akarom letesztelni :-)
-
Mond
senior tag
Sziasztok!
Infared blaster az mi az, mire jó?
-
tybsen
addikt
Koszi a reakciot - 1000-es tab nekem is volt egy darabig es jol elvoltam vele csak neha durvan akadozott. Na nezelodom még kicsit aztan meglatom. A telefonalas dolog fulhoz tartva sem zavar, mert tenyleg alig telefonalok - ha meg mondjuk olyan helyre megyek, akkor van masik telefon, amit magammal vihetek. Na gondolkodom még rajta, de koszi a segitseget.
-
AKG
tag
Hasonló módon használom a tab-ot,az elődjét,a p1000-est majd két évig.
Csak ajánlani tudom.
Igen,lehet a hagyományos,fülhöz tartós módszerrel telefonálni.(mondjuk kissé furcsán szoktak nézni,hogy egy tévét szorongatok a fülemhez)
Autóban a kihangosítója szerintem eléggé gyenge,én egy mw600-as fülest nyúzok vele,így viszont szuper(a zene is)
Navi tökéletes rajta,nem kell az apró kijelzőt bámulni. -
Zola007
veterán
vételkor bontatlanságot lehet ellenőrizni?
ennél is le van ragasztva a doboz gyári matricával mint a samsung telefonoknál? -
tybsen
addikt
Felteszem a kerdest, hogy mit szoltok.. Szoval: kellene nekem egy olyan eszkoz (direkt nem mobiltelefont vagy tabot irok), amit egesz nap magamnal tarthatok - bongeszes alapvetoen, nehany program, whatsapp, a szokasos. Fontos a viszonylag akadasmentes mukodes. Telefonalni nem nagyon telefonalok, de ha igen, akkor is ugyanerrol az eszkozrol tennem, jellemzoen autobol kihangositva, esetleg itthon, vagy skype (szamit tehat a jo minoseg kihangositva, adott esetben vezetes kozben is). Nem szeretnek 2 eszkozt (telefon+tab) magammal hurcolni. Es persze lenyeges szempont a nagy kijelzo.
Eppen ezert gondolkodtam pl. galaxy note 2-n vagy 3G-s nexus 7-en is, de a note eleg draga, a nexus 7-nek pedig nincs kameraja es nem lehet vele telefonalni, bar maga a forma jobban tetszik, mint a tab 2 7.0.
Igy jutottam valami ilyen eszkozhoz, mint a tab 2 7.0 vagy fonepad esetleg (bar annak sem lesz kameraja). Legjobban persze valami keret nelkuli cuccnak orulnek, tehat adott esetben egy 7" sem lenne rossz keret nelkul - de ilyen jelenleg nem letezik.
Neztem huawei ascend mate-et, de az is eleg draga meg a markaban sem bizom- vagy hamarosan jonnek a samung orias keszulekei 5.8 es 6.3" kijelzokkel, valamikor majus korul ha jol tudom, na azok esetleg szoba johetnek - erdemes esetleg azokra varni?
Hogy a lenyegre terjek: valaki hasznalja hasonlo felhasznaloi szokasokkal a tab 2 7.0-t, ahogyan en leirtam fentebb, tehat kivaltva telefont is? Igazabol eleg baratsagos az ara, van memoria bovites meg kamera es ahogy olvasom, nem rossz a cucc - szoval ez lenne a legolcsobb es legnagyobb kijelzos olyan eszkoz, ami befer egy zako vagy egy farmer hatso zsebebe es telefonalni is lehet rola. Tenyleg, ugye lehet rajta "normal modon" fulhoz tartva is telefonalni? Bar nem tervezem ezt.. de ha esetleg ugy adodik, lehetseges?
Vagy ha van valami javaslat, annak is orulok. Vagy tartosan ne is gondolkodjak egy telefon kivaltasaban es vegyek inkabb egy nexus 7-et (vagy a majusban esetlegesen bejelentesre kerulo uj tabot)?
Elore is koszi ha van otlet!
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
tpeti78 #3411 üzenetére
Most úgy tűnik rendben van, egyenletesen merül. Megnéztem egy 7-8 perces videót (zene, csak youtuberól lett letölve) és 2% ot merült.Meg egyenletesen merül, nem ugrik százalékokat, csak egyesével. Úgy tünik jót tett a 16 óra töltés. De majd még meglátjuk. ha van valami irok. köszi az infokat
-
Califa
csendes tag
Vettem egy samsung galaxy 2 tabot,hozzá egy 16GB sd kártyát.A tablet felismeri ,de nem tudok rá letölteni,minden az alap tárhelyre megy.Mi a tehendöm hogy a memo. kártyára mentse a progikat,játákokat adatokat ?
-
Optika01
tag
Sziasztok
Ilyet rendelt már valaki, vagy használt már ilyen billentyűzetet?
Ára sem vészes, tokként is működik, ráadásul akár más BT-s androidos telefonnal is működik szerintem.
[link]üdv:
-
kazy76
aktív tag
Kerestem a T-homos 4.1.2-t de nem találtam. Tudna valaki egy linket adni? Köszi!
-
tpeti78
senior tag
válasz
iNfAntRy #3410 üzenetére
Ez így végképp érdekes történet. Mert egy főzött romnál el tudnék jobban ilyet képzelni, vagy " nem eredeti " játékok, appok is okozhatnak gubancot.
Nekem a tabban pont az egyik dolog, ami nagyon bejön, hogy abszolút egyenletesen merül, meg vagyok elégedve az akku kezelésével maximálisan. Minden esetre kíváncsian várom a fejleményeket a dologgal kapcsolatban!
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
tpeti78 #3398 üzenetére
Köszi a válaszaitokat. Igazából ez egy teljesen eredeti "kártyafüggetlen", extreme digitalban vásárolt készülék. Nem nyúltam hozzá egy újjal sem, nincs romolva, semmilyen launcher, eredeti állapotában van. 4.1.1-es Android fut rajta. Igazából élő háttérkép volt beállitva, de az legalább 1,5 hónapja és nem igen okozott gondot. Mindenesetre most visszaállítottam simára, hátha segít. Nem nagyon telepítettem semmit, egy két ingyenes egyszerü appot. A 16 óra töltés megvolt, most mintha rendben lenne, de majd nyúzom és meglátjuk mennyire merül az akku.
-
Zola007
veterán
Hello
Valaki tudna ajánlani valami valóban minőségi tokot hozzá?
Akár magyar üzletből, de jöhet ebay, amazon, akármi is.
Nem baj ha kínai, de tényleg jó minőségű - akár valódi bőr - tokot keresnék, nem gagyi ferdénszabott lomot.
persze ennek megfelelő áron, tehát nem 2 dollárért, de nem akarok 10 ezret adni a gyáriért sem.
Köszönöm a segítő szándékot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest