- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Vismajor01 addikt Sziasztok! 
 Nemrég lettem én is büszke tulajdonosa egy Samsung Galaxy s wifi 5.0 tabletnek. (szép rövid neve van, az egyszer biztos) (szép rövid neve van, az egyszer biztos)
 Most nem szólnék hozzá a topik elején elhangzottakhoz, apple vs samsung, meg voltak az okai, hogy miért ezt vettem meg(egyébként én a speedshopban 45ért, 2 év gyári garanciával) nem kezdem el ecsetelni más tulajdonosoknak.^^
 Öröm volt hozzáértők hozzászólásait olvasni, és kiokosodni, tulajdonképpen mit is tud a vasam. Az már csak a sors iróniája, hogy a készülék megvásárlása után tévedtem ide, és olvastam el a 600 oldalt(vagy mennyit) Az már csak a sors iróniája, hogy a készülék megvásárlása után tévedtem ide, és olvastam el a 600 oldalt(vagy mennyit) . .
 Remélem, ha én is kitapasztaltam a kicsit, én is hozzá tudok járulni a "helpdeskhez" de azért az elkövetkezendő időkben valószínűleg csak kérdezni fogok. Kezdem is:
 Nem találtam a topikot végig olvasnán sem, hogy mit kezdtetek a háttérkép problémájával. Lehet, hogy én vagyok speciális eset, de a szituáció nálam a következő:
 Az első főoldalon csak 1 oldal van a 7 helyett. Amikor háttérképet akarok kiválasztani, megad egy négyzetet, amit tetszés szerint növelhetek, egy megadott pontig, hogy mit rakjon ki háttérnek. Gondolom ezt azért csinálja, mert a kép felbontása nagyobb, mint a telefoné.(800x480? ilyesmire emlékszem) Ezzel alapjában nem is lenne baj, bár én már azt is kifogásoltam, hogy akkor miért nem kicsinyiti le, vagy nem tudom, oldja meg okosba. De a probléma az, hogy elfogadva ezt a korlátozást, kijelölöm a képen, amit háttérnek szeretnék. És amikor kirakom a háttérnek, akkor az a kis négyzetnyi terület a képből is kivan nagyitva(mert gondolom az meg már KISEBB mint amennyit a képernyő tudna), szóval az adott képből csak egy X százalékot látok, mondanom sem kell, ez (kb) élvezhetetlenné teszi a képet. Letöltöttem egy packot, amiben direkt ehhez a felbontáshoz vannak képek, viszont ott is szórakázni kell a jelölő-négyzettel, és megint kinagyitja az általam "kivágott" részt... Nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy kikelljen jelölnöm bármit is a képen? (A folyamat, ahogy próbálkozom: Galéria/beállítások/megint/beállít, mint.../háttérkép)
 Előre is köszi a választ, és bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- alza vélemények - tapasztalatok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(szép rövid neve van, az egyszer biztos)
 (szép rövid neve van, az egyszer biztos) Az már csak a sors iróniája, hogy a készülék megvásárlása után tévedtem ide, és olvastam el a 600 oldalt(vagy mennyit)
 Az már csak a sors iróniája, hogy a készülék megvásárlása után tévedtem ide, és olvastam el a 600 oldalt(vagy mennyit)