Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
válasz
Varszegig #63853 üzenetére
Nos, visszaálltam 4.1.2-re és ő szépen befrissítette a modemet. Előtte a mobilnetem (korlátlan) 7 mbit-tel száguldozott, most 40(!)bit(!)-tel. Próbáltam ma, hogy bedualbootoltam egy cm 10.2 romot azon ugyan olyan gyors volt a net, mint előtte, de amikor felpakoltam rendesen az is iszonyatos lassú volt :S Szóval csak a modemre tudom fogni az egészet, más fórumokon más készülékek esetén is tapasztaltak ilyet, az esetek nagy többségében a modem volt a ludas :S EFS partícióról van backupom!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest