Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
zlatan77 #59950 üzenetére
Van benne valami, mondjuk igazából én se várom kiemelkedően a 4.2.2/4.3at mert annyi újítást szerintem nem hoz majd, arra leszek kíváncsi,hogy gyorsabb lesz e a teló mint a 4.1.2-vel és megszűnnek a laggok vagy nem. Többi "extra" nagyon nem izgat. Szerintem ami sok változást hoz majd az a Klp lesz.
Ha nem lesz hivatalos update, custom romok lesznek rá elég sokáig lásd: Galaxy S re kiadták a cm -et 4.2.2 alapon, Tsunami,stb,stb..
(#59954) LouiS22: "Hát igen, cserébe lemond a TouchWizről, Sense-ről, akármilyen UI-ról, meg az ezekhez járó extra szoftveres feature-ökről." Szerintem ha valaki a Touchwizről lemond az nem veszített sok mindent.
Sense az már más tészta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest