- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
rankesz #10285 üzenetére
(#10285) rankesz:
woodoo galaxy sim unlocker-el van komfortositva, de ugy tudom ez már az ujabb romokban már nem müködik. Ezért keresek olyan megoldást amivel tudni fogom használni a telefont ha frissitek is. Nem kérem senkitől, hogy mondja, hogy kell csak annyit, hogy ha felteszek egy romot "innen-onnan" tudom-e használni majd a kártyámat.(#10292) rjg
A független rom verzió egyben azt is jelenti, hogy bármely sim használható a készülékben?(#10288) Laraxior
Szívesen!
"Installation aborted. " nem volt jo a torrentes verzio?(#10292) rjg
Azzal a problémával akartam kezdeni valamit, hogy ha van egy böngsző nyitva + facebook és mondjuk egy whatsapp is, ezek közti váltásnál minden alkalommal újratölti a tartalmat, gondolom mert nincs elég ram. pedig nincs más nyitva, megnéztem, forced stop mindenre mégis 60-80mb a maximum üres ramom. egy egyszerű zynga pokert nem tudok játszani mert kiírja, hogy kevés a memória, zárjak be néhány alkalmazást, miközben semmi nem megy. Az én hibám lenne, hogy elvárom azt, hogy 8-10 program elfusson... szinkronizálodjon a telefonon folyamatosan? időjárás, whatsapp, viber, fb messenger.. Mi lehet a megoldás, mire tippelsz/tippeltek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest