- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
Ezek szerint így is felmegy? Nem kell ROM-ot mixelni?
(az angolom nem tökéletes...) -
Keem1
veterán
válasz
nheben #19696 üzenetére
Ha CWM recovery-d van, akkor itt a teendő
-
nheben
csendes tag
Csináltam egy gyári visszaállítást és újraindulás után csak a recovery jön be. Hiába reboot system mindig ez jön be. Hogyan tudnám javítani? (Szerb rom, CC 5.5)
-
szil7
csendes tag
válasz
unknownerror #19690 üzenetére
a szerb rom nekem is csinàlta. tedd fela lengyelt annàl ez megszünt
-
szivacs1987
aktív tag
Köszönöm mindenkinek, gond nélkül felment a német JB + root + Cocore 6
-
unknownerror
tag
válasz
Zsolaf #19676 üzenetére
elvileg a mozgás ki van teljesen kapcsolva, illetve csak hevert az asztalon, pofával felfele, és így is, az ébresztő dallam fél másodperce megszólalt, és kész, lenyomta magát, mintha én állítottam volna le. remélem csak a rom hibája,vagy a gyári ébresztő app-é, vagy csak bezavar valami, bár nem sok mindent raktam rá, amúgy szerb van rajta cocore 6.0-val.
-
szil7
csendes tag
van valakinek ötlete hogy a böngészö a (gsam battery szerint) mêrt hasznàlja a fényszenyzort ? auto fényerö és a hívàs közbeni érzékelös elsötétítês is kikapszolva van de igy is azt irja hogy a rendszer több mint 2 óràig a fényzenyzort hasznàlja.
-
sonye
senior tag
válasz
martin555 #19681 üzenetére
A hangerőre is vannak progik már külön.
Engem is idegesít a dolog.
Ismerős mondta, hogy van valami progi, amiben tényleg személyre tudod szabni a dolgokat.Egyébként nála ma legidegesítőbb az, hogy skype alatt pl a full hangerőt nem lehet kilőni még akkor se, ha némára teszem a telefont. Baromi nagy hiba szerintem. néha jól tudna jönni, ha csak a kamera képét akarom küldeni.
-
törölt tag
Mostanában gondolkodom egy tablet beszerzésén, most viszont kis gondban vagyok.
Nézegettem ebayt, ott viszont vagy olyan drága mint itthon (angliából pl), vagy olcsóbb, csak mire ideér a szállítás +egyéb miatt lesz az ára a sok. (max. 50-et szánnék rá, mivel csak szórakozásra kell, nem létfontosságú )
Nézegettem az itthoni webáruházakat, és a kiszemeltek:Samsung galaxy tab2 7.0 P3110
Nexus 7 Refurbished 8GB
Mindkettő 50k Ft.
Nexus persze sokkal jobb hardverben, frissítésben, viszont nem bővíthető microsd-vel, illetve, hogy refurbished..Ez lenne a kérdésem, hogy a refurbished-nél milyen hibák lehetnek, mennyi lehet az élettartama, tanácsos-e azt venni. Mivel már valaki használta előtte. Mivel nem szándékozom egy jó ideig újat venni (és valószínű nem is fogok.) ezért fontos lenne, hogy ne 1 év múlva dögöljön be. A 2 év még elmenne, de ha még tovább lenne jó az lenne az igazi.
(persze tudom, el vagyok tévedve hisz az a cél, hogy hetente vegyek újat, de ott van pl. a netbookom, ami már 3,5 éve működik, viszont az akkumulátora bedöglött.)Ez most erősen off, de látom itt páran használnak tabletet a telefon mellett, remélem tudnak segíteni
-
zolee65
csendes tag
Hmmm ez a bizonyos statusbar újabb problémát vet fel! vannak programok amelyek elfedik, ilyen pl a képnéző de sajnos akad pl az Igo ami automatikusan helyezi el magát a kijelzőn és bizony a statusbar miatt függőleges helyzetben sajnos néhány pixelt lejjeb csúszik a kép.
-
Addel
senior tag
válasz
martin555 #19681 üzenetére
"microfos is meg tudta már 1-2 évzited alatt oldani"
1-2 évtized alatt az android hibáit is ki fogják javítani, de ez az op még csak cca. 4 éves.
Ha csak ezt nézzük hihetetlen fejlődésen ment keresztül, én még használtam x10 minit 1.6-al, na az tényleg szar volt. Ahhoz képest egy GB vagy a már elérhető JB istenkirályüberhiperszupertuti.A hangerő gomb nekem így praktikusabb, mert beszélgetés közben tudom állítani a hangerőt anélkül, hogy el kéne vennem a fülemtől, míg ha érintő képernyőn kéne állítani...míg hangerőt állítok, nem hallanám mit mond akivel épp beszélek.
-
martin555
aktív tag
arra a problémára, hogy "megnyomom a hívás gombot" (parancsikonból vagy bárhonnan, tárcsázóból stb) és hosszú másodpercek telnek el mire elkezdi a hívást, azzal kisérletezek most, hogy airplane mód váltót raktam ki parancsikonba és be-rögtön ki is kapcsolom (kényszerítve, hogy találjon hálózatot, TÉVEDÉS hogy ha 2-3-4 stb akármennyi a térerő ikonod, aktív is vagy a GSM oszlopban, az csak azt jelzi milyen erős maga a térerő, de lehet, hogy épp "nem vagy regisztrálva" (mintha nem kapnál IP cimet DHCP-vel kvázi) azaz ha hívnak, nálad nem csöng ki, de hivni se tudsz mig le nem futott a protokoll.
ami még zavar magába az androidban, az példul az, hogy nem lenne-e érintőképernyős eszköznél ALAP, hogy a hangerő gombbal előszedem a kis "ablakot" hogy azon már érintéssel huzigálhatnám a hangot.. (mint pld MX playerben) másik, pedig hogy windows phone-okkal ellentétben droidban, az operációs rendszer programozásában szépen szét van választva hang-on belül hogy csengés hangja, jelzőhang, média hang, stb hang típusok, mégis, ha este, ágyikóban, 15 ből 1-es hangerővel halkan nézek valami filmet (média hangerő) de elfelejtettem hang-profilt váltani, akkor bejön egy SMS és először megakadás (könyörgöm 2x 1.000 mhz procin) aztán beordít az SMS hangja, még a felemelt hangerőn visszatér a film hangja.. microfos is meg tudta már 1-2 évzited alatt oldani,(windows 7-ben olyan hang mixer van, hogy nem csak a sávok hangjait, hanem az aktív app-ok hangjait külön szabályozhatjuk)
nem akarom senkinél kiverni a biztosítékot , trollkodó válaszokat nem kérek erre. én hibám hogy többet vártam a droidtól, de nem egyedül vagyok ezzel, hanem van egy giga tömeg aki csak arra vár hogy tessék, lehet ezt még jobban csinálni, rögtön átnyergel ha kijönne valami (ki tudja mi lesz blackberty ből, firefo (felhasználók,((potenciális vásárlók)) akiknek már volt egy ilyen-olyan telójuk és felmerültek plusz igényeik)
-
demars
addikt
válasz
Zsolaf #19676 üzenetére
Én sokat használom ezt a funkciót... flip tokom van, ha irodában trágyalás van vagy hasonló, meg sem nézem ki keres, csak "pofára" fordítom, mint a zsíros kenyeret és elhalkul...
Névjegy szinkronizáció nem megy valamiért... ma kapcsolódtam a google+ szolgáltatáshoz is, de sehol sem találom neten a névjegyzékem...
-
notmiami
tag
Deep sleep:
A legjobban az meríti a jelly bean-t, ha a Google Beállítások (külön zöld ikonú alkalmazás)-ban bekapcsolva hagyod azt, hogy:
Let Google apps access your locationNekem így már nagyon jól működik a Deep sleep, és a 200 MHz
XXLQB + JellyMOD 4 + CoCore 5.6.2 -
Zsolaf
addikt
válasz
unknownerror #19674 üzenetére
Valahol van egy olyan beállítás, hogy ha megfordítod a telefont elnémít, na ez szokott bekavarni ki kell kapcsolni teljesen ezt a funkciót.
-
unknownerror
tag
én pedig azt vettem észre párszor, hogy ébresztéskor csak pittyen egyet, és elkussol. de random csinálja ezt. következő időpontnál már rendesen csörög.
-
Lin3Lord
tag
érdekes jelenséget figyeltem meg ma reggel: ha töltőn volt a telefon és bármit csináltam a készülékkel a kijelző villogott, ha mozgás volt a kijelzőn. mintha villámlana
lehúztam töltőről, azóta semmi baja. lcd teszten nem vettem észre hibát.
más: aksi cocore6 óta feltűnően sokáig van 100%-on
-
eastsider
nagyúr
valakinek tipp, miért nem megy deep sleepbe?
én is látom az app neveket, de akkor sem tudom mégis mi a francért nem ment 1 sec-re se ds-be
com.google.android.gsf
5506ms running, 101 wakeups
24 alarms: flg=0x14
45 alarms: act=com.google.android.intent.action.MCS_HEARTBEAT flg=0x14
32 alarms: act=com.google.android.intent.action.SEND_IDLE flg=0x14
com.fingersoft.hillclimb
2267ms running, 41 wakeups
41 alarms: flg=0x14
com.android.vending
2663ms running, 48 wakeups
1 alarms: flg=0x4 cmp=com.android.vending/com.google.android.finsky.services.DailyHygiene
47 alarms: flg=0x4 cmp=com.android.vending/com.google.android.finsky.services.ContentSyncService
android
247309ms running, 82 wakeups
30 alarms: act=com.android.internal.policy.impl.PhoneWindowManager.DELAYED_KEYGUARD flg=0x14
731 alarms: act=android.intent.action.TIME_TICK flg=0x40000014
24 alarms: act=com.android.server.action.NETWORK_STATS_POLL flg=0x14
72 alarms: act=com.android.server.ThrottleManager.action.POLL flg=0x14
12 alarms: act=android.net.wifi.DHCP_RENEW flg=0x14
11 alarms: act=android.app.backup.intent.RUN flg=0x40000014
29 alarms: act=android.content.syncmanager.SYNC_ALARM flg=0x14
com.google.android.apps.maps
21227ms running, 75 wakeups
40 alarms: flg=0x4 cmp=com.google.android.apps.maps/com.google.googlenav.prefetch.android.PrefetcherService
4 alarms: act=com.google.android.apps.maps.nlp.ALARM_WAKEUP_ACTIVE_COLLECTOR flg=0x14
27 alarms: act=com.google.android.apps.maps.nlp.ALARM_WAKEUP_ACTIVITY_DETECTION flg=0x14
1 alarms: act=com.google.android.apps.maps.nlp.ALARM_WAKEUP_LOCATOR flg=0x14
2 alarms: act=com.google.android.apps.maps.nlp.ALARM_WAKEUP_BURST_COLLECTION_TRIGGER flg=0x14
1 alarms: act=com.google.android.apps.maps.nlp.ALARM_WAKEUP_CACHE_UPDATER flg=0x14
com.facebook.orca
14630ms running, 139 wakeups
113 alarms: act=Orca.KEEP_ALIVE flg=0x4 cmp=com.facebook.orca/com.facebook.push.mqtt.MqttPushService
2 alarms: flg=0x4 cmp=com.facebook.orca/.media.MediaCacheCleanupService
26 alarms: act=com.facebook.common.util.be.ACTION_ALARM flg=0x14
1 alarms: flg=0x4 cmp=com.facebook.orca/.l.a
5 alarms: flg=0x4 cmp=com.facebook.orca/.sms.MmsSmsLogExternalMessagesLogic$MmsSmsLogExternalMessagesService
12 alarms: act=com.facebook.orca.database.ACTION_ALARM flg=0x14 -
Acef
addikt
válasz
szivacs1987 #19660 üzenetére
Cache és Dalvik elég 1x, a restart előtt.
-
demars
addikt
Lqb jb-t használok kernelt még nem cseréltem. Stabil a cocore6? A héten felpakolnám.
Ja igen root megmarad? -
k0c2k4
tag
válasz
szivacs1987 #19660 üzenetére
Igen, de eloszor rootold, majd rakd fel az ideiglenes CWM-t, es csak ezutan a CoCore-t
-
dobolson
senior tag
válasz
Polemius #19662 üzenetére
A next-nexten kívül nem nagyon kell csinálni semmit. Vagyis kies-zel még sosem frissítettem, de gondolom ott is ennyi az egész. Ha lesz hivatalosan jb, azt a telefon is jelzi majd és egyből leszedhető rá a rom, szépen feltelepíti majd magát. Én úgy sejtem, hogy ebben az esetben nem is tűnnek el a beállítások és a programok. JB rootolását megtalálod a lap tetején lévő összefoglalóban.
-
Polemius
senior tag
Bár még nincs telekomos JB, megkérdezem:
Normál frissítésnél (Kiessel, nem tudom hogy más módon is lehet-e) mit kell tenni még a Next-next nyomkodáson kívül? Vagy annyi elég lesz?
Ezen kívül mi fog történni a frissítéskor a telefonon levő appokkal, adatokkal? Törlődik ilyenkor bármilyen adat, beállítás?
Ha igen, hogyan lehet ezeket (root nélkül) előtte menteni (persze úgy, hogy aztán JB alatt vissza lehessen állítani)?+kérdés: ha a hibatalos JB-t rootolni akarom majd, ahhoz mi kell?
-
mrmrg
tag
A stock LQE-nek gyári kernellel sikerült 30%ot merülnie az ájszaka...
-
szivacs1987
aktív tag
Sziasztok!
Most tervezem, hogy felteszem a telefonomra (I9070 2.3.6 COA(Romania)) a német JB romot.
Átolvastam szinte az egész fórumot, de egy megerősítést még szertnék mielőtt nekiállok, hogy a sorrend jó e:ROM:
factory reset
odin + GT-I9070 Germany 2013 April 4.1.2 I9070XXLQE I9070DBTLQ1
factory resetKernel:
CWM recovery
wipe cache partition + wipe dalvik cache
COCore6 kernel
wipe cache partition + wipe dalvik cacheRoot:
root.zipKöszönöm
-
ebegab92
senior tag
válasz
ebegab92 #19650 üzenetére
Próbáltam természetesen több kábelt,több csatlakozót is,de semmi...Amint Wipe-olom a Dalvik Cache-t,és betölt a telefon jó egy ideig.Sima restart után ugyanúgy nem működik az USB.Érdekes mód,ha CWM-ből próbálnám mountolni az SD-card-ot,nem csinál semmit
Még ha volt Dalvik Cache ürítés,akkor sem.
-
Tyer
őstag
Arra van valakinek tippe, hogy párom teloja miért csinálja azt, hogy asztalon van, és egyszer csak felvillan, majd elalszik a kijelzö?
-
ebegab92
senior tag
No,ötleteket várok.Ma újraraktam a telót LQE+CoCore 6.0+root,de ugyanúgy b.szaxik
Csatlakoztatom az USB-kábelt,és csak tölteni kezdi,restart után ugyanúgy semmi,csak ha törlöm a Dalvik Cache-t,akkor tudom újra használni.Okozhatja ezt valamilyen telefonon lévő szoftver?Ez kezd most már nagyon idegesítő lenni
-
flash-
veterán
Nem fogadott hivások,üzenetek,emailek emlékeztető jelzésének beálltására a Missed Call Reminder-t használom.
Nekem bevált."de komolyan hogy tudod feloldani zsebben?"
én pl úgy hogy zsebrevágom a telefont úgy hogy nem teszem rá a billentyűzárat..
-
zolee65
csendes tag
Factory reset elvégezve hipp hipp hurrá működik a net
-
zolee65
csendes tag
Vodás i9070p verzióra tettem fel a Német Debitel verziót "I9070PXXLPD_I9070PDBTLPD" minden működik a mobilnet kivételével. Wifin megy de hálózatról valamiért nem akar. az okát egyenlőre nem tudom. szükséges volna valamiféle beállitás amiről nem tudok ?
-
Hunt3r22
őstag
Ez a képernyőről felvétel készítés nem igazán megy
Mindig bejön az, hogy mely 6 widgetet használtam utoljára. Mi a trükkje ennek, hogy ne jöjjön be és arról készítsek képet amiről szeretnék?.(Tudom powergomb + középsőgomb)
-
Denox7
csendes tag
a kiesnek a gépen kell lennie frissitéskor?
-
xAcidx
tag
válasz
Tomix24 #19635 üzenetére
A mobilnetet meg lehet osztani, és így router-ként üzemelem a telefon. Azt mondanom se kell, hogy kis hazánkba milliókat kell fizetned, hogy mondjuk egy laptopon normálisan tudj netezni.
Aztán létezik az a verzió amikor a mobilnetet osztod meg a számítógépeddel. Két módszer létezik:
-Kékfog: nyilván csak olyan géppel működik, amibe van
-USB: rádugod a gépre a telefont és bekapcsolod ezt a módot.Ha kábeles neted van és az közvetlen megy a gépedbe, és azt szeretnéd megosztani, akkor azt nem tudom hogyan lehetne kivitelezni. De elvileg ezt is meglehet oldani valahogy.
-
Tomix24
addikt
Sziasztok! lehet valahogy a telefont routernek használni úgy, hogy usb.vel kötöm a nem wifis pc.hez?
-
Roxkex
senior tag
Omega kernelben megy nektek az OTG ? (aki próbálta már az írjon)
-
Csopec2
csendes tag
Hali!
Február közepén vettem a telómat a T-mobile-nál, és azóta is rendesen működik. Nem piszkáltam rajta semmit. Szóval minden gyári rajta. Kb. egy hete csinált olyat a telefonom, hogy nem szólt a hangszórója. Ez először egy hajnali ébresztés során derült ki, amikor csak a rezgésre ébredtem fel. (szerencsére). Headsettel minden hang normálisan lejátszódott. Próbálgattam újraindítani sokszor, úgy is, hogy kivettem az akksit, de semmi változást nem értem el. Aztán napközben visszatért. Pár napra rá, ismételten jelentkezett a hiba, majd egy időre visszatért minden hang, aztán újra elment minden. Headsettel továbbra is van minden hang. Viszont a hangszórót sehogyan sem tudom működésre bírni.
Kérdéseim a következők:
Sok rossz dolgot hallva a T-mobile-os szervízekről, érdemes beadnom szervízbe hozzájuk? (bőven garis még)
Van esetleg valami "trükk", program amivel érdemes próbálkoznom?
Factory reseten gondolkodtam még, de nem akarom nagyon piszkálni. (tudom, hogy ez csak a szoftvereket "nullázza"), viszont elég erős a gyanúm, hogy ez a hangszóró hibája lesz.
Sokszor olvasgatom itt a fórumot, de nem láttam még, hogy valaki panaszkodott volna ilyesmire.
Regisztráltattam megvételkor a telót a Samsungnál is, és a szervízfutár szolgáltatáson is gondolkodok. Azt nem tudom, hogy ebben az esetben ez ingyenes szolgáltatás lenne-e.Előre is köszönöm mindenkinek a segítőkész válaszokat/tanácsokat.
-
Ez az XXLQE rom ilyen jó lett?
mobal,
-
Denox7
csendes tag
Üdv
a gyári t-mobilos verzióra fel lehet
rakni egyből a lengyel romot? -
dobolson
senior tag
válasz
András1980 #19626 üzenetére
Ha jól rémlik, nem működik.
-
András1980
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne a telefonnal kapcsolatban.
Működik ezen a készüléken az MHL? Ki tudom küldeni a képét vhogy a tévékre, és ha igen milyen felbontásban?Köszi a válaszokat.
András -
Xmodule
őstag
Minden nap megnézem kijött-e már a független JB itt svédben. Ma inditom a KIES -t kiirja hogy frissités van letöltöm-e. Megörültem neki nagyon, de nem a telefonhoz volt a JB
-
ebegab92
senior tag
Frissebb ROM-ot tennék fel,ki mit ajánl,melyik verziót,melyik országnak szántat?CoCore 6.0-s kernellel tapasztalatok?
-
Addel
senior tag
válasz
#33253120 #19617 üzenetére
Nálam ugyan ez van, Mikor bringával vagyok, a derekamnál lévő zsebbe szoktam tenni hátra a telefont és többször feloldódott a képernyőzár és elhangolódott pl a rádió menet közben.
A kesztyűs dolgot is megerősítem, cérna kesztyűt használok munkában (vastagabb fajta) és ha elég koszos, nem kell levenni, simán működik vele a kijelző. -
sonye
senior tag
Ez a feloldósdi nagyon fura.
Tok nélkül teszitek zsebre és úgy old fel?
Nekem tokban van és sosem oldott fel.
Vagy netán buherált rom került rá? -
törölt tag
válasz
skifekete #19611 üzenetére
Vékony a ruházat. Ha kijelzővel befele teszem az ingzsebbe (márpedig mindig, minden telefont kijelzővel a testem felé teszek zsebre) akkor ha egy kicsit melegebb a testem a szokásosnál akkor simán előfordul, hogy feloldom a telefont.
Vagy ha koszos a melóskesztyűm akkor nem kell levennem ahhoz hogy a telefont használjam, simán viszi. Ha kimosom akkor egy darabig megint nem tudom vele a telefont piszkálni.
De én is feloldottam már többször a telefont zsebben. Hívtam is vele már tudtomon kívül. -
-
Acef
addikt
válasz
Carline #19602 üzenetére
Köszönöm az infót.
ROM átalakítása (mixelése) során szükségem lenne arra, hogy az előző, odinal felrakott ROM appjait full. törje a flashelt deodexelt ROM és csak a dedexeltben hagyott appok látszódjanak. Ezt a Chucky megtette amikor LQ4/LQB-re flasheltem, viszont az LQE- re flashelt és módosított LQE mimdent meghagy.
Te tudod, hogy hogyan lehet töröltetni? -
berry82
csendes tag
válasz
ntomi0730 #19588 üzenetére
Na, próbáltam a feloldó mintát! Ott már nem lehet lehúzni a status bar-t lezárt képernyőnél!
De ott meg zavaró a segélyhívás funkció alul, az is megnyomódhat véletlenül, kikapcsolni még nem tudtam!
Meg az is zavaró kicsit, ha a zsebembe kioldódik és 5x nem jó feloldási minta van, akkor letilt 30mp-re.
Azért még tesztelem egy kicsit, hátha megszokom... -
zolee65
csendes tag
9070p vodás telefonomra melyik 4.1.2 ajánlott ?
-
Gabesz87
veterán
A Kies majd magától felajánlja a frissítést amúgy ott a készülékszoftver adatai résznél? Csak mert ha az opciók/fw frissítés és inicializálásra kattintok, azt írja, hogy nem támogatja az inicializálást.
-
Carline
őstag
A deodexelt rom-ban az eredetiben lévő összes alkalmazás integrálásra került. Ha nem teszel rá más romot akkor az jó és tartalmaz mindent.
Akkor lehet eltérés, ha te más rom-ot teszel fel, ami törli a system/app könyvtárat és a sajátját másolja bele.
A /preload/symlink/app mappa a deodexelt változatnál 'linkelve' van a /system/app mappába. Ha ezt a custom rom készítője nem teszi meg a scriptben (vagy nem minden fájlt), akkor az ott lévő programokat nem fogod látni.
Példaképp ami megvan nekem CHUCKYBEAN-Master rom v9 ott az egész /system könyvtárat törli, de a symlinkelést nem végzi el a preloadból. Így az összes preload mappában lévő app, amit az ő custom rom system/app mappája nem tartalmaz az láthatatlan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra topik
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Peugeot, Citroën topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest