Hirdetés
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee65
csendes tag
Vodafonos i9070P telómra a megjelenés napján felraktam a Német Debitel verzióját XXLPD.
A mai napon megpróbáltam a WiFi frissitést és felajánlotta a készülék! Elfogadás után újraindulás majd kb8-10 perc után kész. Most már az XXLPE verzió működik a készüléken miközben semmiféle adat nem veszett el és minden eddigi telepitett alkalmazás hibamentesen működik. A régihez képest ennyi idő alatt nyilván nem lehet észrevenni válltozásokat de érdekelne vajon cocore5.6 vagy cocore6.0 illetve fmod vajon hogyan rakható fel illetve mit tapasztalnék ezen kernel és módosítás végrehajtása után ? (szájbarágósan) :-) -
takric
tag
-
pepe0419
tag
kitettem képernyőre közvetlen tárcsázás parancsikonokat, amiket GB alatt tettem ki működnek, amit a JB frissítés után, azok egy darabig működtek, de ma azt írja: "Ez a tevékenység nem indítható". Mi lehet? Nem volt factory reset, bár pár programot letiltottam.
-
Balduran
tag
Jó lett az Fmod. Köszönet Acef a megosztásért. Gyors, sallang mentes, nem akad (főleg performance beállítás mellett nagyon gyors a tel).
-
takric
tag
Sziasztok!
Nekem a telefonon a gyári, független 2.3.6-os Android rendszer van.
Tudnátok adni egy olyan root fájlt, amivel ezt a verziót is tudom rootolni?Köszi!
-
nesh_019
senior tag
T-s Jelly Beanen hogyan kell beállítani hogy az külső SD kártyára telepítse az alkalmazásokat?
-
baal-amiga
senior tag
Social hub jb-be való behegesztésére van valakinek ötlete? FBSns van, de nem megy, mint gb-en.
-
Polemius
senior tag
válasz
daniele #20667 üzenetére
30mb a T-nél ami 600ft most már (azt hiszem első 2 hónapba csak 90FT a havidíj.
Egyrészt az a csomag megszűnt. Ha lekapcsolod, már nem veheted igénybe.
Másrészt, van 3 másik, 2-2 hónapig akciósan:
100MB / 190Ft
500 MB / 490 Ft
1 GB / 990 FtMindegyiket 2 hónapig használhatod akciós áron, utána 3 hónapig teljes áron. De addig másik csomagot szintén használhatsz akciósan, 2 hónapig.
Ki tudod sakkozni? -
Pendrive esete egyszerű. A váltószám miatt lesz kevesebb (gyártók 1000-rel számolnak 1024 helyett) + a rajta levő fájlrendszer alapból elfoglal pár száz Mb-t. A mobilnál viszont nem ilyen egyszerű. A háttértár lehet, hogy 8 Gb, de azon alapból helyet foglal maga az operációs rendszer az x partícióval ezért látod kevesebbnek. A memória esetében pedig az van, hogy indulás után xy alkalmazás elindul (servicek, broadcastrecieverre feliratkozott alkalmazások stb.) ami akarva akaratlanul fut a megfelelő működés érdekében.
mobal,
-
baal-amiga
senior tag
válasz
alex devil #20631 üzenetére
Nálam 1/2-1 óra plusz kijelzőhasználat (a továbbiakban kj) a szerb+cc6-hoz képest. Tegnap olyan 5 óra volt, edge/wifi használattal, im+ stb.
Hozzáteszem, tb-vel mindig pucolok.Tárcsázóra exdialer, nemrég akcióban 600 Huf körül volt.
-
Kokenyl
csendes tag
(Ha 1.6-os kocsit veszel, miért csak 1590 cm3 -et kapsz???)
Szerintem fogadd el és örülj neki hogy az android jól kezeli a memóriát és bár keveset látsz szabadnak, nem fog elfogyni. Ha elindítasz valamit, csinál neki helyet.Más: Lehet hogy az 1. hsz-be bele kéne írni hogy:
-milyen fóliát, milyen tokot vegyél rá
-miért ilyen kevés a szabad memória amikor semmi sem fut
-miért 620 a 786
-hogy tedd fel KIES-sel a JB-t -
Tyer
őstag
válasz
Piloss #20675 üzenetére
Akkor a 620 miért nem lesz sose 300-nál kevesebb???
Erre tudom a választ, csak kicsit parasztvakitásnak érzem az adatokat!
Mert amikorazt mondják, hogy 8 Gigás a pendrive, és 7,2 használhato fel szabadon, az se jo, deazért elég sok
de androidotnézve ez cirke 1,2 Giga lenne... -
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #20670 üzenetére
Hi!
Ez egy "mixes"nap.Mappában a mix, /talkemailmusic/.
Fmod130510_V7 +Gtalk + Email widgetek, +MusicFx, Music2
Tesztelve, felrakása a szokásos.
Visszajelzést kérek! Rendben működik? Minden ok.? -
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #20670 üzenetére
o.k., holnap nézz bele a mappába!
(a Gtalkos mixbe teszem, azt flasheld, u.a. módon, mint ez első LQE mixet) -
eastsider
nagyúr
válasz
daniele #20667 üzenetére
akkor már inkább 1000-ér a 100mb-s net...
én úgy kijövök a like 300-al, hogy netezek, ami a csövön kifér, böngészés fb, insta, feltöltés is stb... mail, szinkron minden (persze netrádió, meg youtube OFF), hogy még soha nem kaptam figyelmeztetést... semmi háttérkorlátozás, meg opera minizés nincs.. -
daniele
aktív tag
válasz
puskas1993 #20641 üzenetére
Sehogyse tudod, azt se tudom, hogy hogy tudtad GB-n megcsinálni, nekem az eddigi androidos telefonjaim amik voltak (pl.: Galaxy Mini, Galaxy GIO, Galaxy S, OT-995 stb) mind lezabálták a pénzt. Ezeken még GB volt csak, akkor még OT-995-re is, mert nem jött ki rá az ICS. Minden sz**r ki volt kapcsolva, hogy ne menjen netre, vagyis menjen az ingyenes 0.face-re, de csak levette az egyenlegemet. Galaxy S-en még a DroidWall-t is telepítettem, beállítva, hogy csak a böngészőn engedélyezze a netet, ahhoz képest az 1500ft-os egyenlegemből másnap reggelre lett 9ft (1x hívtam belőle kb 2percet és 1 smst küldtem.) Gondolhatod mennyire bosszantott a dolog, hogy mégis, hogy a fenébe vette le a pénzemet DroidWall-on keresztül a rendszer... Én a legkisebb mobilnetet használom 30mb a T-nél ami 600ft most már (azt hiszem első 2 hónapba csak 90FT a havidíj.) Tudom, hogy nem éri meg, sajnálom is rá a pénzt de hát ez van...
-
Neleta
tag
A recovery-s indítást köszönöm, bár már időközben eléggé testre szabtam a kicsikét - az utóbbi időben elég sokszor sajnos -, úgyhogy egy ideig nem tervezem megint legyalulni, de az infó hasznos volt, valszeg fogom majd használni!
Rég volt nálam úgy a mobil, hogy tudtam, nem lesz megint gyári visszaállítás, mivel folyton szervizbe küldtem,, így február óta végre először érzem azt, hogy az enyém, kiélvezhetem az okostelefon szépségeit, és végre használhatom is.
Amúgy már biztos mindenki tudja, de azért szólok: ha a Samsung honlapján regisztráljátok a telefont, plusz hónap garanciát kaptok.
Ha gond van a készülékkel, akkor használjátok a szerviz futárt, ingyen kijön (ha garis), 1 munkanap, kérhetsz cseretelefont, és másik munkanap kapod vissza elméletileg megjavítva a készüléket.
Ez az elmélet, a gyakorlat nálam úgy volt, h a futárszolgálattal nem egyeztet a Samsung, így amit bejelölsz időpontot, közel sem biztos, hogy be tudják vállalni, általában 2 munkanap késéssel jön a futár, utána már ok. A szerviz pedig... nekem a Samsung 2-szorra javította csak ki a hibát, mikor nagybetűkkel írtam: MIELŐTT RÁÍRJÁK A MUNKALAPRA, HOGY KIJAVÍTVA, ELŐTTE ELLENŐRIZZÉK LE, VALÓBAN MEGTÖRTÉNT-E (az elsőnél nem így történt, pofátlanul visszaküldték, h minden ok lett, és a frissítésen kívül semmit se csináltak.) -
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #20661 üzenetére
Gtalk-os mix már a mappában, akár töltheted is.
Gmail widget benne az Fmod130510_V7-ben, és a GTALK-os ban is!
Nem erre gondoltál? -
oykawa
tag
Megjelent a T-Mobil-os (TMH) i9070p-s firmware, hurrá...
De a T nem is árul árult soha ebből a verzióból!
A Vodafone bezzeg csak ül a babérjain...
-
Acef
addikt
válasz
kutitomi73 #20658 üzenetére
Megoldható, ránézek. Neked is kell a Gtalk?
/éppen mixelgetek/ -
Gabesz87
veterán
620Mb RAM-ból miért használ állandóan nekem közel 500-at, ill felette sokszor? Megnéztem a futó alkalmazásokat, de túl sok minden nem fut szerintem. Facebook, viber vannak amik futnak pluszban az alap dolgokon kívül.
-
Acef
addikt
válasz
eastsider #20629 üzenetére
Hi!
Köszönöm az infót / visszajelzést.eastsider
-Keveredést az inkeffect(tinta-fodrozódás) okozza, még próbálom javítani, viszont valóban nem túl zavaró. Amennyiben majd sikerül, a mappában megtalálod. Frissítés-felrakás, mint először a mixet.Veron
-visszaraktam Neked a G talkot, beleteszem a mappába, u.a. eléred, hamarosan töltheted. Egy dalvik és cache után simán flasheld, teszteltem, ok., mindened megmarad. Wipe fact. nem kell.(u-a. mint először a mixet). Fmod130510_V7TALK néven keresd a mappában!A többiek valsz. nincsenek gépnél, vagy a téglán nem megy a net?
-
Lt.zole
tag
Azt valahol meg tudom nézni, hogy egy adott szolgáltatás ami fut, mit csinál?
Szeretném lefaragni a feleslegeseket, de nem mindben vagyok biztos.Ti miket fagyasztottatok be?
-
redface
tag
Valaki tudna segíteni? A T-s GB-n volt olyan alkalmazás, hogy SOCIAL HUB! A JB-ben nincs! Letőltöttem de nemlehet feltelepíteni! Előre is köszönöm a választ!
-
puskas1993
tag
Hali!
Mivel nem előfizetéses vagyok és net előfizetésem sincs az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám megoldani JB-nél azt, hogy ne szinkronizáljon semmi a háttérben. Pl. ha csak facebookozom/t-nél ez ingyenes/ akkor ne vonjon le állandóan pénzt a számlámról??
Ezt GB alatt meglehetett oldani, de most hogy frissítettem JB-re, még nem jöttem rá hogyan kell.Valaki megtudná nekem mondani, hogyan tudnám ezt megcsinálni?
Előre is köszönöm. -
flash-
veterán
én is így érzem de felesleges is.ami zavar az úgysem lesz javítva..(ez a tárcsázó memórában nem maradási probléma)majd talán a 4.2ben?...
vagy a cm-esek ilyesmi problémákat is meg szoktak oldani?
amúgy a hivatalos CM csapat már elkezdte az advance-re a cm valamelyiket csinálni? -
zoli62
addikt
Azoktól kérdeztém, akik már tesztelték, hogy akkus készenléti időben milyen változást okoz a T-s JB a GB-del szemben?
-
flash-
veterán
én az I9070XXLQ4 megjelenése óta chucky v9 el használom az advance-t azóta teljesen elégedett vagyok.
cocore 5.6 pedig meghozta az áttörést azóta egyáltalán nem akad a telefon,kivéve a tárcsázó inditása(de ugye ezt tudjuk hogy azért van mert nem marad a memórában)úgyhogy én nem hiszem hogy váltani fogok,több hónap után is van ezzel a felállással egy jól belakott gyors rendszerem,azt hiszem boldog ember vagyok -
Veron
addikt
Hi!
Nekem első blikkre tetszik a cucc. Több vajon csúszik, mint a gyári és memóriából egy jó 30 MB-val kevesebbet eszik. Apróság, de tetszik a placcsanós lock screen, egyedül a gTalkot hiányolom belőle. Holo launchert tettem rá, meg CoCore 6.0 van alatta, így szép is, jó is, gyors is.
Köszönjük a munkát!
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
Frissítettem a T-s JB-re odinnal+felraktam a legújabb cocore-t. Van erre értelme felrakni egy régebbi romot? pl galaxperia-t ami elvileg lpz-re épül. Visszalépés lesz, vagy megmaradnak az lqe előnyei? -
alex devil
senior tag
válasz
baal-amiga #20625 üzenetére
Nekem is szerb van + cocore 6 jelenleg.
A szerbhez képest mennyivel jobb a T-Mobile ROM akkuidőben? -
Lacuss20
senior tag
Segítséget kérnék a google play webáruház ikonja eltűnt valahova valahogy
Az alap böngészővel felmegyek a google playre állítólag "hamarosan letöltődik és települ az alkalmazás"
ennek ellenére semmi se történik. Valamint amikor megnyitom a menüt "bal gomb" => market nem tesz semmit eltűnik a gördülő sáv és ennyi. Ugyanezt teszi főmenübe a keresésre bökéskor is ez mi lehet? -
beccyboy
aktív tag
Én teljes mértékben támogatnám a mélyvíz topicot. Nem tartom magamat nagy szakinak, de mondjuk örülnék, ha nem kellene átrágnom magamat 500 miért nincs mobilnetem jb frissítés után típusú hsz-en 4 nap alatt, hogy kihámozzam a lényeget.
Ja amúgy a következő 500 hasonló kérdésre itt van négy válasz, mindenki válogassa ki, hogy mi való neki:
1. Az úgy jó lesz!
2. Az úgy nem lesz jó!
3. Csinálj egy factory resetet!
4. Előbb keress vissza és olvasd el az összefoglalót! -
Lin3Lord
tag
valaki kerte a romok elerhetoseget, kiraktam ide a lengyel es a t-mobilos 4.1.2-t, odint, samsung usb drivereket: [link]
-
Acef
addikt
Egészségedre
-Factory nélkül flashelted? (Elvileg nem kell)
-amennyiben még pörgősebben szereted, fejlesztői beáll-ban nullára az animációkat (három).
-további lehetőség: nova launcher, ez még tovább gyorsítja a használatot, persze megfelelően beállítva.
-Nofrills mehet interactive/sio -val, gyors.Nekem full. szinkronnal, wifi+3G, kb. 4 óra kijelzőt tud.
(Aktív alkalmazásokat ne piszkáld, könnyedén bír mindent, elegendő a saját memo (ram) kezelője.
Hi!
Többiek, akik felraktátok: működik? minden ok.? -
nLali
őstag
Acef-féle LQE mix szerintem ajánlott. Jóféle rom
-
vazzz
őstag
válasz
nelsonmanian #20618 üzenetére
Elkelne egy mélyvíz topic, mint defy-nál is volt, ide meg jöhetnének a jb/samsung/témobil/voda/bármi ócsárolások, memóriaelfogyástól való félelmek, avagy hogyan tiltsuk le az egész androidot (root nélkül), felesleges akkutöltési és lemerítési praktikák, a milyen tokot, milyen fóliát, és ezeket honnan mennyiért és minek, gorilla glass van-e és ha igen, miért nem, ..., stb.
Tacsilaci nincs rá mód, max külső app segítségével, de mielőtt megkérdeznéd hogy melyikkel, fogalmam sincs.
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy ennél a telefonnál nem lehet beállítani azt hogy ha a képernyő le van zárva az idő mellet kiírja az időjárást is?Azt megtaláltam hogy lehet beállítani egy második órát is,meg azt is hogy alkalmazás indítók kinn lehetnek de az időjárást nem találtam!Nekem S3 Minin van ilyen lehetőség!
Előre is köszönöm ha válaszoltok! -
nelsonmanian
senior tag
Komolyan ennyire bonyolult a keresőt használni, esetleg az 1.hsz-t, vagy csak egy két hozzászólást visszaolvasni?
Valóban okosabb lett az okostelefont, mint a gazdája jó sokan bizonyítottátok...
Használhatatlan lett a fórum. -
jani70
aktív tag
T-rom
cocore 6.0
Lightjb v1.2,
kigyomlálva a sok felesleges alk.összesen 97 alkalmazásom maradt a 140 helyett.
Baromi jo aku idö és gyors telo.
Ja a Lightjb v1.2-be,galaxy s4 okoságok,képernyözár-zene lejátszo-weather widget-és más egyéb....
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2244441
Ja és odin-al pakoltam fel nem szarakodtam a kies-el.
15-perc alatt megszögeltem a telefont,és igy most tökéletes. -
vazzz
őstag
válasz
South Velen #20611 üzenetére
Rootolva vagy? Egy kernelcsere megoldaná a problémáidat, megfelelő governor beállítással.
Ha netalán mégsem, akkor egy (vagy több app), illetve user error van a háttérben. És ez biztos. -
válasz
South Velen #20611 üzenetére
akkor pedig valami utólag feltelepített alaklamzás kavarhat be nálad, mert ha valóban pocsék lenne általánosságban, akkor minden telefonon jelentkeznének a hibák!?!?
-
South Velen
addikt
Odint használok, és mindig csinálok FR-t előtte-utána, mentéssel nem foglalkozom, belakom újra a rendszert. Mástól is olvastam ilyet a topikban régebben, de egy idő óta nem követem a topikot. De nem egyedi a hiba, az biztos. Először én is azt hittem, a Youtube app és etc. a hibás, de nem. Sajnos elcseszett a JB. Persze még így is ezt használom inkább, mint az őskövület GB-t.
-
válasz
South Velen #20607 üzenetére
érted úgy, hogy a te telefonodra - vagy az i9070 telefonra - felhúzott minden jb romban? másként nem okés a dolog...
viszont egyikre sem tudom azt mondani, hogy igen, valós és jellemző hibák, elég sokat tesztelem a párom s advance telefonját, mióta felhúztam neki a t-s jb firmware verziót, és nem jelentkeznek ezek a hibák!
odin használatával telepítettem, előtte kapott egy teljes nullázást a t-s firmware, és a jb felhúzása után is, majd bekonfiguráltam neki.
azt még elképzelhetőenk tartom, hogy kies általi frissítéssel, vagy odin által, de nem tiszta alapra felhúzott firmware esetén jelentkeznek akadások és hasonló problémák, de ellenkező esetben más a probléma, vagy egy korábbi mentés visszaállítása, vagy egy - vagy több - utólag felhúzott alkalmazás akaszt be a rendszernek.keke69; nem valószínű! miért és mivel lenne jobb? a t-s is jó, ha nem csak felgányolja az ember!
-
revis
csendes tag
1nap nyuzas utan jobbnak tunik a jb. Viszont nem talalom,hohy hol lehet beallitani a mobilszam kijelzeset. Mar vegigneztem a beallitast. Gb alatt siman megtalaltam.
-
keke69
őstag
válasz
South Velen #20597 üzenetére
Ne szomorkodj a független JB az jó lesz ha egyszer netán kijön!
-
Xmodule
őstag
Ami eddig info volt még a régi svéd 2.3.6 rol azokat is levették az oldalakrol. Szerintem ide nem jön a JB.
-
válasz
szia,
leírnád azokat a problémákat?
-
beccyboy
aktív tag
válasz
Háttemegmitvártál?! A Samsung csinálja a romot, nem a T-mobil! Há mitül lenne eget rengetően sokkal jobb, mind a többi, aminek még a neve is ugyanaz?
vazzz, te meg vegyél egy lottót
ez nagyon üt
-
meke11
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni.
Ha bekapcsolom a NOLED alkalmazást, akkor elkezd beszélni a telefon, mindig megmondja hányadik oldalon vagyok a menüben vagy a főlapon. A kérdésem az, ezt a beszédet hol tudom én kikapcsolni? Nagyon idegesítő!A rendszer SGSA JB 4.1.2 TMH + Root + CC6.
előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest