Hirdetés
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpeti3
tag
válasz
Szellem. #25581 üzenetére
Ezt en nem igy latom. Amennyiben europai a telo, es a szamlan fel van tuntetve az imei, akkor beviheti ugyan ugy a samsung szervizbe gariztatni, annyi, hogy ezt "csak" 1 evig teheti. Viszont 80ezerrel olcsobbak az ilyen telefonok a gsm boltbol, mint a 2 ev garisak a samsungtol. Nekem, es sokaknak nem er az a +1 ev gari 80ezer forintot.
En pont akkor ereznem, hogy at vagyok verve, ha a plusz 1 evert 80ezerrel tobbet fizettem volna
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Szellem. #23921 üzenetére
itt az az alapvetö baj hogy, ha pl játszol felmelegszik, kimész vele a hidegbe az üveg reped, megfeszül a teló az üveg reped, ha szarul van össze rakva a teló és feszülés van benne akkor is reped, de mivel ezt se te se a szerviz nem tudja bebizonyítani, hogy mitől lett ezért nem vállalják be, persze tudják h létezik ilyen de nem...
más lenne a léányzó fekvése ha minden 10. telo ezt csinálná mint a note 7 nél, akkor rá lehet fogni és nem is kötözködnek -
ForRedGlory
félisten
válasz
Az en esetem egy ismert tomeges hiba volt, csak azert csereltek a kijelzot.
Az kicsit mas, mint egy egyedi elrepedt kijelzo.
Amugy mindenki azt csinal, amit akar, en csak leirtam a tapasztalataimat ezzel kapcsolatban. Oda megy mindenki, ahova akar.
Amugy nem forgatnam mi a belet senkinek, ha berepedne a kijelzom, mert 100%-ra senki nem mondhatja azt, hogy nem user error. Barmitol berepedhet, roszzul rakta zsebre, megfeszult, stb. Almaban racsap a kisasztalra, lekoccoja az ora fem szija,.
-
RaveForce
veterán
válasz
+1! Mivel tisztelem FRG-t ezert nem is akartam belemenni. De en nem beszelnem le a kollégát attol hogy kialljon az igazaert. Viszont tapasztalatbol, Magyarisztanban csak akkor er el valamit ha kemenyen az asztalra b@sz es nem hagyja magat lepoccinteni... szomoru de ez van.
-
-
w333
félisten
válasz
Szellem. #20451 üzenetére
Mihez képest ... mert az elmúlt időszakban nálam nagyon sok telefon megfordult és biztos vagyok benne hogy az S7E -nek a legerősebb az összes közöl a 4G térerő, más telefonjaimnál mind 100db. felett voltak ezért váltottam is 3G -re, S7E -nél pedig 90db és 50asu szóval sőt inkább erősnek mondanám !
De majd később összehasonlítom párom telefonjával S4 LTE-A ... de biztos vagyok benne hogy annál gyengusabb lesz a térerő !
-
gerner1
nagyúr
válasz
Szellem. #20446 üzenetére
Igen. Gyenge vételi viszonyoknál erőlködik a készülék, és ezzel a normálhoz képest jobban cuppantja az akku -t. Pl, itt nálunk a lakásban 2 -es térerő van, és egy éjjel itt 6-8% -ot merül . Anyósoméknál full térerő van, és ott (a telón minden ugyan az a beállítás) 2% -ot merül.
-
entoni1989
tag
válasz
Szellem. #17539 üzenetére
Szia. Én is Bluethoot füles vásárlása előtt állok, én a Samsung Gear Iconx-el szemezgettem, ott 2 dolog ami bosszant egy kicsit, elsőként az ára, másrészt az akkuidő, de viselésre viszont nagyon jó lehet, szinte észrevehetetlen és ennél nincs az a lehetőség, hogy ha kicsit megmozdul a kábel kifordul a gumiharang a fülből és már is igazgatni kell. Viszont azt szeretném megkérdezni, hogy level U Pronál ez a hatás mennyire van meg, mennyire viselhető kényelmesen, mennyire tűnik fel, hogy viseli az ember, szóval mennyire van természetes hatása és hogy milyen stabilan áll meg a fülben és az mennyire ellenáll a mozgásoknak? Köszönöm!
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
Szellem. #17349 üzenetére
Köszönöm az infót!
Időközben ahogy nézem lehet ez nem is teljesen a téma hibája. Ez basszus valami fw update-el jött baromság lesz. Az eredeti témában sincs már meg ez az információs sor, a hívás elején egy 2 másodpercre felugró ablakban jeleni meg csak, ha épp várakozol a másik félnél.
Ha viszont így van, akkor lehet nem tudják megoldani...
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
Szellem. #17205 üzenetére
Akik a Light Energy témát haszálják nem hiányzik nekik egy pár információ???
Most vettem észre, hogy a hívásindítási képernyőn eddig a tárcsázott szám/név alatt ott volt a kis információ például arról, ha valakinél csörög de hívásvárakoztatásban van, azaz valaki mással is beszél, hogy "hívásvárakoztatás". De ebben a témában nekem nem jelenik ez meg...
-
laci0530
senior tag
válasz
Szellem. #12869 üzenetére
Amikor részben javítatlanul visszaszállította a futár, tiszta ragasztófoltos volt a hátlapja, nem vettem át, további javításra visszaküldtem. Tegnap egyeztettem a Samsunggal, hogy a munkalap szerint már karcos is a telefon, így panaszt is tettem, kivizsgálják az ügyet. Addig a telefon ott marad. Ilyen minőségű munka mellett mondjuk kíváncsi lennék (bár igazából már nem, gányolt telefont nem akarok visszakapni), hogy az IP 68 védettséggel mi a helyzet. Majd az elbíráláskor kiderül, náluk van a telefon továbbra is.
Ez a kép van most fenn róla a szerviz honlapján. A szkennerük állítólag karcos, tehát nem teljesen irányadó, de amikor nem vettem át, akkor is tiszta ujjlenyomat, ragasztómaradvány és dzsuva volt.
-
Galahed
senior tag
válasz
Szellem. #12355 üzenetére
Rég jártam itt , látom még mindig aktuális:
Nálunk a családban előfordul ez a hiba (hibák) más telefonnál is. (4G-n) (vidék, viszonylag gyenge a 4G , 3G nincs is, csak 2G) szóval nem rossz tesztkörnyezet, de térerő mindig van, valamilyen szintü. Ha kizárom a 4G-t akkor a telefonok hibátlanul működnek.
Konkrétan:
Sony Z3:
időnként nem lehet hivást inditani, sms nem megy ki. (még nem fordult elő, hogy ne tudtak volna felhivni, de ez egy ritkán használt telefon...)Blackberry Passport Silver :
időnként nem lehet hivást inditani, sms nem megy ki, néha egy kupacban érkeznek sms-ek, és néha nem lehet hívni, valamint Blackberry szolgáltatás néha leesik róla (eltűnik a szeder jel)S7 edge:
időnként nem lehet hivást inditani, sms nem megy ki, időnként nem tudnak hivni.Én pl ezért szajkózom, hogy nem biztos, hogy telefon hiba.... sőt...
-
leslien
nagyúr
válasz
Szellem. #12382 üzenetére
csak úgy tiszta falból ezt tedd már fel... nézzük neked h néz ki egy nap..
-
törölt tag
válasz
Na ezt a más problémámat csinálja: 3db Note4, 4db Alpha, 3db s6, 1db s6e, s7, s7e. Ez csak az utóbbi 1 évben. Köztük néhany telefon most is szolgál a cégben, de, hogy miért nem a Samsungot szidom az azért van mert a kollégám HTC10-e ami mellesleg merül mint a balta szintén csinálja ill az egyszem szifonos kollégám szintén belefutott már a dologba. Egyébként van itt más hálózati anomália is de ezt emlitettem, mivel engem leginkább ez zavar(talán ezért gondolod, hogy nálam más a hiba). Mondanám, hogy szar az egész mobilhálózat úgy ahogy van, nem ért fel a modern , nálunk jobb hálózatokra tervezett technikákhoz de nem panaszkodom mert járok olyan helyeken, más országokban ahol még ilyen sincs.
Én részemről szarok bele, szeretem a telefonom, együtt tudok ezzel a "hibával" élni.
-
600700
senior tag
válasz
Es most erre mit irjak? Erdekes. De ettol hidd el nem tudod 100% bebizonyitani hogy ez a Samsung hibaja lenne. El fognak hajtani a fenebe. Mégha az o hibajuk lenne se lenni eselyed egy ekkora ceg ellen foleg ugy hogy siman lehet halozati hiba is..szoval en nem ertelek. Add el a telefonod es csokolom. Amugy nekem is az adott idei csucsok csinaltak foleg HTC 10 de 6S is es ez is. Nalam kulfoldon jott elo. Ahol elek ott nem es pl mostanaban semmi gondom nincs meg kulfoldon sem.
Amugy szerinted mennyire lesz donto a samsungnal hogy spawn21 nel nem fordult elo... semennyire. -
600700
senior tag
válasz
Szellem. #12353 üzenetére
Szerintem azert tudunk olvasni. Szerintem mindenki elott vilagos mi a te gondod. Ettol fuggetlenul lehet nalad is halozati gond is. Szerintem ez nem fog egyertelmuen kiderulni. Nem fogja magara vallalni senki . Mar azert sem mert ha a samsung vallalna akkor ki cserelhetne az osszes s7 est, ha a szolgaltato akkor meg gondolom egy kis torony tuningra lenne szukseg. Nalam pl Svajcban volt vegyesen nem elerheto ill hivasinditasi gond is.Akkor engem is hatvanyozottam ver a szerencse :-)
-
600700
senior tag
válasz
Szellem. #12312 üzenetére
Értem , es meg is ertelek.Az en maganvelemenyem az , hogy szerintem ez olyan keszulek es halozati hiba egyuttesen. A halozatok nem stabilak es a telefonol egyre kenyesebbek es igenyelnek ezt .Szerintem e miatt igazabol nem lesz meg a hibas es egy ping pong jatekka alakul ez a dolog. De kivanom szerezd vissza a penzt es talalj egy olyan telt ami kevesbe erzekeny erre.
-
600700
senior tag
válasz
Szellem. #12201 üzenetére
Szerintem , halozati hiba , kicsit utana nezve a neten is talalsz valaszokat--> lte neltwork failure stb cimszavakra gyartotol , modelltol fuggetlenul egy rakas talalat van. Nekem van egy boltom nemetben sokat vagyok ott es pl O2 halot hasznalva jott elo s7 , 6s , htc 10 en szinte egyszerre. Beszeltem egy o2 technikussal es igen mondta ez halo hiba europaszerte csak nem igazan szeretik beismerni. " lefedettsegi lyukak , fekete foltok vannak ahol sajna hajlamosak " beragadni a telefonok es nem valtanak foleg lte nel. Nincs igazan megoldas ra. Max at kell dobni 3g /2g autora ennyit tudott mondani. Amugy jah eleg s uck a szitu de most ez van sajna.
-
törölt tag
válasz
Szellem. #12183 üzenetére
Sajnos nem, mert nincs ügy. A második készüléket nyúzom ami ebből a szempontból ua mint az első.
A szolgáltató vállalja de nem nagyon tud mit tenni. Pár ember miatt nem éri meg a beruházás inkabb házi jelerősitőt adnának. A múlt héten bejártam Debrecen-Nyiregyháza-Miskolc Bermuda hszöget, arrafelé nem jött elő a dolog. -
Silenzio
addikt
válasz
Szellem. #11066 üzenetére
Meg itt van még ez is. Sehol Európában nem volt Gear VR.
S7 Edge üzemidőre:
Ezelőtt LG G4-em volt, és megtanultam, hogy trükközzek az üzemidővel. Akinek nincs rá szüksége, kapcsolja ki az Android system backupot és a helyelőzményeket. Reggel az első két órában intenzíven pötyögtetem a telefönt, általában 85%-ig merül le. 50-60 perc kijelzőidővel. Ebből 30-40 perc chatelés Messengerrel. Ilyenkor 16-17 órára kalkulálja az üzemidőmet.
Tegnap reggel az első 2 órában 93%-ig merült 49 perc kijelzőidővel. Szóval van értelme. Egész nap nyomkodtam, végül 2 óra 20 perc kijelzőidővel lett este 7-re 58%. Pazar!
Nekem a Gear VR se nagyon meríti. 15%-ot merült 40-50 perc alatt.
-
Risard
aktív tag
válasz
Szellem. #11028 üzenetére
Nekem anno note 4 el volt ilyen sőt nexus 6 al is telenoros vagyok s általában épületen belül kaptam üzeneteket hogy nem fogadott hívásom volt ! Eleinte 1-2 szer reklamáltam telenornál pontos cím megad hol tapasztaltam mondták fejlesztenek előfordulhat sajnos ilyen de legyek türelemmel! Note 4 en volt olyan hogy 12 óra alatt 37% volt a lefedettségi időm! De ez is megjavult tehát a telenor dolgozik az ügyön!
-
válasz
Szellem. #11045 üzenetére
Igen, nagyon kamunak tűnik
. Mindenesetre a hamisítványkiszúráshoz sztem a doboz is ad támpontot - ha esetleg bepaliznák az aidát.
Még egy jelölt: van egy extra "lyuk", az már csak a ráadás, h nagyon furák az ikonok...
Más: "The Galaxy S7 and S7 Edge are outselling the iPhone 6s and 6s Plus in the U.S."
#11048: ja, csak egy árus oldalon láttam, tőlem sokszáz km-re van, 100%, hogy nem megyek megnézni
.
-
-
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Szellem. #11013 üzenetére
Nemrég én is megkérdeztem a T-Mobilban hogy mi ez a hálózati probléma, mert nálam is volt ilyen, de a srác mosolyogva mondta rezzenéstelen arccal, hogy nem érti a problémám, mert a T-mobil hálózata működik. Evvel az a probléma, mint látjuk, hogy ezek szerint mégsem az igazi, mert többeknél, többféle telefonnal volt ilyen gond. Az meg a másik, hogy a T-mobil nem fog sem neked, sem nekem, és másnak sem olyat mondani vagy leírni, ami jogilag támadható, tehát hogy szar a hálózatuk. A szerződésben azt vállalják, hogy a szolgáltatás zavartalanul müködik. De ha Te ezt írásban kapod, és egy mondjuk egy létfontosságú hívást vártál, ami emiatt nem érkezett meg, akkor már mész is a bíróságra és bepereled a T-mobilt. Vagy enyhébb esetben pedig: "Ja, kérem, ha szar a hálózat, már itt sem vagyok, átmentem a Vodafone-hoz, vagy a Telenorhoz, ha nem írok ne válaszoljanak. Nem kell nekem az idegeskedés a szar hálózat miatt, hogy nem tudnak elérni." Szóval nem fogják neked megmondani, ha a hiba az ő készülékükben van. Inkább ráfogják a telefonra.
Egy mentő ötletem azért van, azt kellene kipróbálnod még, hogy néhány topiktárssal, akinek ilyen telója van, összejönnél és elvinnéd őket arra a helyre ahol nálad nem jó a teló. Akkor talán kiderülne, hogy hol van a kutya elesve. -
mycso
veterán
válasz
Szellem. #11013 üzenetére
Hasonló jelenség nálam is volt annó s4 és note4-nél is. A szolgáltató (telekom) mosta kezeit, illetve a note4 fórumon is furcsán néztek rám, mert senki nem találkozott ilyen hibával.
Mint utólag kiderült, akkoriban hálózatot fejlesztettek, valószínüleg e miatt csinálta (csak a melóhelyem és környékén jelentkezett a hiba).
Aztán kb. 3-4 hónapja minden jó. Az s7e kb. egy hónapja van meg, ezzel még nem volt ilyen hibám.Tehát amit leírtál, az én tapasztalataim alapján hálózati probléma lesz.
-
törölt tag
válasz
Szellem. #11009 üzenetére
Köszönöm az elismerést, de vitáról szó sincs.. Csináld aztán meglátod. Kíváncsi vagyok, neked mit mind a Samsung. Magam részéről közel viltan ahhoz, hogy megváljak a márkától de aztán maradtam. Ezeket a koreai "szarokat
" már ismerem, nem okoznak meglepetést . Jelenleg már 2db van ebből a szériából
-
törölt tag
válasz
Szellem. #11007 üzenetére
Mégegyszer leirom neked, hogy az s7 amivel eddig sz*ptam több másikkal együtt, teljesen meggyógyult a Telenor simtől. Még az akkumulátor üzemideje is jobb lett de ezt csak gondolom mert már nem én használom.
Ha gondolod beküldöm az s7-et (jelenleg nincs kulcsszerepe) ezzel a hibával énis csak, hogy megnyugodj. Használok egy s7edge-t ami szintén zenész.
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ha visszaküldi a Samsung a telefonodat azzal, hogy nincs semmi baja. Kinek hiszel utána. Samsung vagy a szolgáltató. Lassan 25 mill s7 van a piacon, gondolod, hogy nem jutna a hír a Samsung vizfejhez?
Szerintem a hardver hiba kizárva max szoftveres vagy hálózati hiba lehet,amit egyik se fog vállalni
-
törölt tag
válasz
Szellem. #11005 üzenetére
A Te szolgáltatód lehet, hogy nem őszinte. Az enyém sem volt első második stb körben.
Más. Jön a következő kör amikor a Samsung is visszaküldi a készüléket frissítve, de a hiba továbbra is meglesz. Na akkor fogsz ott tartani ahol én és sokan mások.
A szolgáltató nem fog miattad fejleszteni és a Samsung sem fogja cserélni a készüléket.
Egyszer csak a hiba magától elillan, úgy, hogy fogalmad nem lesz mitől. Ez történt akkor is amikor az s6-ot vettük. Vagy rom, vagy szolgáltató, nem tudjuk de valami megoldotta. Most ismétlődik az egész cirkusz.
Az én hibám meg a tied csak szerinted nem ua, nekem sem csak egy helyen fordult elő de mivel itt könnyebb volt lokalizálni a hibát ezt a panaszt erőltettem. Annyi a különbség, hogy én rövidre zártam a Vodafonenal.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Szellem. #10880 üzenetére
Nem telefon függő. Akkor játssza el, amikor hívás miatt 4g-ről átáll. Sony z3 compact és m4 aqua is ezt teszi. Sőt... A cégnél már senki telefonja sem lóg 4g-n. (Szigetszentmiklós, Érd, xxii, xi ker.)
Egyébkét mire nem elég a 3g? Telefonon töltesz le (mobilnettel)?
Szerk.:
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy aki hőbörög, az miben szenved kárt a 4g kikapcsolásával. -
Joe.36
addikt
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Szellem. #10598 üzenetére
Szia!
Írtam is a Samsungnak, nagyon várom a válaszukat.
(#10609) Sh4rKy: Kösz az "építő" jellegű kritikát. Felhívnám szíves figyelmed, ha a gyártó elismeri, hogy a saját tokja karcolja a kijelzőt, az nem user error. A telefont az ember a zsebében hordja tokkal együtt. Képtelenség a zsebet tökéletesen portalanítani, így bármilyen surlódó mozgás közben por kerülhet be, ami szétbarmolja a kijelzőt. Örülök, hogy te olyan zseni vagy, hogy takarítod a kijelződet és nem karcos. (Megjegyzem, én is takarítom folyamatosan, de a por eellen nem nagyon lehet védekezni...)
-
-
Galahed
senior tag
válasz
Szellem. #10402 üzenetére
"Azt javasolta a műszakis kolléga, aki korrekt cellainformációkat is mondott, hogy cseréltessem díjmentesen ki a nano simet a telefonban. Ezt holnap megoldom, de jelen esetben biztos, hogy nem oldja meg a problémát."
Reméljük megoldja. Nálam a Blackberry passportnál játszotta ugyanezt a hibát, kicseréltettem nano SIM-re. (Az ügyfélszolgálat tanácsára)
A hiba nem múlt el, cserébe a kapott NANO SIM ami mobiltárca képes, dinamikus, NFC-s volt, a Passportot jobban szivta mint az elődje, 20%-al többet fogyasztott a telefon. Nagyon sok időt vett igénybe mig sikerült "hagyományos" SIM-et találnom bele.
Na a hiba a Passportnál utána arra finomodott, hogy eldobálta a 4G-t (LTE-t) meg a szederjelet, de a "nem tudnak hivni - - én nem tudok hívni probléma" nem jött elő...Az ügyfélszolgálat nem ért hozzá, nincs tudomása a jelenségről. Hála a Blackberry közösségnek a kitartó nyomozásért a szolgáltató elismerte, (nem hivatalosan persze) hogy bizony a 4G hanghívás fejlesztése folyamatban van és bizonyos területeken fellépnek ilyen problémák. (gondolom sohasem fogják elismerni nyilvánosan, hogy vacak a hálózat)
Szóval majd ird meg mire jutottál a SIM cserével. Reméljük változtat valamit a dolgokon. (elképzelhető, hogy igen)
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Szellem. #10384 üzenetére
Esetleg azt megpróbálhatnád, hogy bemész a szolgáltatódhoz, elmondod, hogy itt laksz, Budapesten belül jó a telefon, de Bp.-n kívül nem. Mondják meg, mi az oka, és legyenek kedvesek csinálni valamit. Tesóm azt is el tudta intézni a Telekommal, hogy Balatongyörökön felszereljenek nekik a házra egy plusz antennát, vagy routert, vagy mit, amitől jobb lesz a 4G vétel, tudtak volna rendesen internetezni. Meg is csinálták volna, most az más kérdés, hogy az apósa lefújta, mert "Nem lehet megfúrni a tetőt..." Így nem lett plusz routerük. Mindegy. Szóval ilyet is el tudsz érni, próbáld meg szerintem.
-
Galahed
senior tag
válasz
Szellem. #10384 üzenetére
"Ha beakad a hálózat, az szoftveres probléma is, hiszen észlelnie kéne, hogy valami nem stimmel és hálózatot kéne ugrani. Persze, lehet én gondolom rosszul, de ezt tartom logikusnak!"
jól gondolod, szoftveres probléma (persze itt bejön a hardver is , jelen esetben az S7 lapkakészlete és az azt meghajtó FW stb), de ez csak az egyik oldal, a hivás felépülésének jelentős hányada a hálózat (torony, toronykiszolgáló, szerver, alközpont stb) dolga nem csak a telefoné. Na ezért nyilatkozta a szolgáltató, hogy dolgoznak az ügyön...
-
Galahed
senior tag
válasz
Szellem. #10374 üzenetére
Most őszintén: Annyit netezel, hogy észrevehető a 4G és a 3Gközötti sebességkülönbség a telefonon? Mert a hanghívás még nem a 4G -n megy. Persze engem is bosszant, hogy ha már van, akkor miért ne ...
Ráadásul ahol éppen vagyok, ott nincs 3G...(Pápa mellett) itt 4G van, meg 2G
Ez a hiba nem minden telefon tipust érint, én tapasztalatból még egyről tudok, az a Blackberry bizonyos tipusai.
(gondolom lapkakészlet, FW stb, sok minden lehet...) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest