Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
spawn21 #32510 üzenetére
A telót sajnos az előző gazdája halálra ítélte..
és úgy döntöttem hogy kap tőlem még egy esélyt.Így aztán gyakorlatilag öszeraktam magamnak egy új S7 edge-t szinte apró kis darabokból.
Szóval ha valami elromlik benne az nekem ezek után már nem igazán okoz gondot..tehát ha úgy vesszük akkor elvileg a számomra ez a készülék örök garis...Jelentem am jelenleg is minden tökéletesen működik.Én megmaradtam a Marsmanónál.A nyugágy még nincs kiforrva és nem is tetszik.
A bolti garanciát meg amúgy sem nézem semmibe...
Nincs mit szépíteni!Nincs évente felesleges 2-300 ezer forintom telefonra.,de igy megoldottam a kérdést kicsit másképpen....de a végerdemény ugyan az . -
Lavidaloka
aktív tag
válasz
spawn21 #32499 üzenetére
Hát nem tudom...ez ebay-es cucc.Szerintem jobban tapad mint a sima gyári hátlap.Mondjuk ahhoz képest ahogy kinézett ez a teló(eleve fehér volt.repedtt kijelzővel aminek az legalsó kb 4mm-es része mindig zöldet világított,repedtt hátlappal,kamerlencse üveg betörve,hátsó kamera foltosat nyomott a szilánkoktól...jah meg ráadásképp..még le is volt tíltva...stb...nah szóval most már egész szép lett szerintem.
Igy nézett ki... -
600700
senior tag
válasz
spawn21 #12764 üzenetére
Neked mindegy szerintem ugysem ertened...de egyebkent a Spigen foliaraol koztudott , hogy hianyzik rola egy " karcallo reteg es ezert nagyon hamar megserul es a felhasznaloi elmeny romlik. Persze lehet gyakran cserelgetni csak ha mar fizetsz erte akkor valamit kapjunk is mar csereben, ha ugyanezt a kinaiak 400 ft ert eleg jol meg tudjak oldani karcalloan.
-
600700
senior tag
válasz
spawn21 #12207 üzenetére
Netet olvasva azert nem csak ennel a tipusnal jon elo.
En mint irtam sajat hasznalatban samsung htc apple tipusnal talalkoztam ezzel.Azert nem hinnem hogy 3 kulonbozo hibas keszuleket vettem
Bosszanto persze , remelem megoldodik egyszer. De azert azt tulzasnak tartom , hogy S7 hibanak titulaljuk, ha 10 perc bongeszessel tucatszam mas gyarto mas modelljeinel is elofordul felhasznaloi velemenyeket olvasva.Oldodjon meg ez lenne a lenyeg. -
válasz
spawn21 #12192 üzenetére
Azt mire írtad, hogy sajnos igen? Ezt bocs, de nem értem.
Pont ezt magyarázom, hogy nálam egy telefon sem csinálta ezt a hibát, pedig 4 éve ugyan ott lakok, ugyan ott dolgozom, ugyan arra járok. Az S7 Edge meg csinálja. Ezt nekem senki se tudja megmagyarázni, hogy ez szolgáltatói hiba. Lehet valakinél igen, ahol rossz a lefedettség, de azt elérni sem lehet és kap hívásértesítőt. Nálam csak a kimenő hívás nem megy, de el lehet érni telefonon és sms-t is kapok. Nem ugyan arról a hibáról beszélek, mint mondjuk mások.
De, mindegy. Aki akar nyugodjon bele abba, hogy ez szolgáltató hiba és dobja át 3G-re.
-
RaveForce
veterán
válasz
spawn21 #12192 üzenetére
Tippre a jelenseg bizonyos LTE-modem & szolgaltato & halozat kulonos egyuttallasa okozhatja, ez magyarazat lehet arra hogy miert csak keves embernel jelentkezik, kulonbozo markaju telefonolnak, de naluk visszateroen, bar ha tenyleg vegeznek a halozati fejlesztesekkel akkor talan ez vegleg eltunik
-
-
válasz
spawn21 #6497 üzenetére
Bocs, lehet, h félreérthető voltam, a 8-9 óra SOT-ot csak az itt olvasottak alapján írtam.
Nekem sima S7-esem van két napja, de ez lemeríthetetlennek tűnik eddig.
-a Tietek nyilván még ettől is jobb. Előtte az S6-al általában összejött a 6 óra SOT két nap alatt, ezzel szerintem 8-9 óra lesz, vagy 6-7 óra három nap alatt. Jelenleg így állok másfél nap után, de még csak egyszer töltöttem fullra amióta megvan. 90% wifi, automata fényerő kb 30%-on (ez kb ugyanaz mint S6-on az 50%), kb 3 óra hanghívás, böngésző, Spotify, YT... Ja! Frissítve nem volt még a teló, az első vodás ROM van rajta, ha jól sejtem. Nekem egyébként régen a FB húzta nagyon az akkumat, de az törölve lett.
Most a Spotify a legnagyobb fogyasztó általában a kijelző és a hanghívás után.
-
lalika740
aktív tag
válasz
spawn21 #6465 üzenetére
Megértem ha ilyenekt csinál de nemtudom nekem egyik telefonom.se csinalt ilyenekt .Most se 1 db van mind gyári rommal és nem is nagyon szoktam piszkálni semmit.De azt is megértem akinek nem felel meg igy de minden uj alkalmazással vagy amit feltelepitünk növeljük a meghibásodási esélyt.
-
-
D4ni
őstag
válasz
spawn21 #2100 üzenetére
Nálam is valahogy így volt, nem tudtam az üzletben hagyni. Bár a vásárlás előtt pont hoztak nekem az üzletbe 2 kiállítási darabot, sikerült úgy lefagyasztanom először a sima S7-et majd utána való nap másik kolléga az edge-t hogy hosszú gomb nyomása sem indította újra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Nintendo Switch 2
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Honda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest