Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente07
tag
Sziasztok
Én is felrektam a telenoros frissítést. De nekem eddig semmi gáz nincs. Minden működik, ahogy kell...
-
Levente07
tag
válasz
h_benjamin #36270 üzenetére
Én is próbáltam. Teljesen jó
-
Levente07
tag
Sajna nincs másik 2A-es töltőm
-
Levente07
tag
Sziasztok
Gyári töltővel ha gyorstöltést kikapcsolva töltitek a telót, mennyi idő alatt tölt fel? Mert nekem iszonyat lassú. Hajnal 1 óra óta megy a töltés és 4%-ról 97-ig jutott... Most 7 óra van
-
Levente07
tag
válasz
Yogibear974 #35835 üzenetére
Semmi baja...
-
Levente07
tag
Sziasztok!
Csak érdekesség képpen:
Megjelent a kijelzőmön jobb oldalon az előlapi kamerával egy vonalban egy függőleges lila csík, ezért szervízbe kellett küldeni a telefont. A Samu prémium garit használva, a futár jött, elvitte, majd 3!! nap múlva hozta is a készüléket.
A szervízlap szerint kicserélték a kijelzőt, keretet, akksit, usb-t, hangszórókat, touch padot... így valójában egy ránézésre vadonat új telefont kaptam vissza.
Csak azért írtam le, mert nagyon elégedett vagyok a szervízzel.
A másik örömöm, hogy mire visszakaptam, megjött telenorra is a 7.0, fel is ajánlotta a frissítést. Eddig is ezt a rendszert használtam csak végre minden "mókolás" nélkül van a telón -
Levente07
tag
Sziasztok
Szóval az a helyzet, hogy ha megnyomom a telót az első kamera körül akkor látszik egy lila csík jobb oldalon függőlegesen... de nem marad ott... ez így is garis dolog?
-
Levente07
tag
Sziasztok
Lett egy függőleges csík a telóm kijelzőjén ami lila kb.
Remélem ez garis javítás mert én nem csináltam semmit... a prémium garancia él még a samsungnál? -
Levente07
tag
Ha vkit érdekel esetleg, ez a csodálatos telenor is adott ki frissítést... 2016.12.30-i... augusztusi volt az utolsó
-
Levente07
tag
válasz
Leslie1966 #22652 üzenetére
Nekem sikerült. Igen visszarakta pan csc-re nekem is. Köszi a leírást
-
Levente07
tag
válasz
Leslie1966 #22642 üzenetére
Köszi próbálom is.
-
Levente07
tag
válasz
Leslie1966 #22633 üzenetére
Szia
Ezt le tudnád írni nekem bővebben? Mert így nem tudom megcsinálni. Köszönöm
-
Levente07
tag
válasz
vadászcsiga #22118 üzenetére
Sajnos nekem sem... de köszi azért
-
Levente07
tag
Sziasztok
Telenoros a telefonom, felraktam a 7 beta romot, majd visszaraktam a magyar telenorost. De most a Samsung cloud nem akar szinkronizálni és merül is a telefon mint a kő. Ez mitől lehet? Mit kéne tennem?
Ahogy olvasgatom a fórumot lehet a cloud hiba nem ehhez köthető...
-
Levente07
tag
Sziasztok!
A legújabb 6-os androidhoz tudna valaki linkelni egy helyet, ahonnan gyorsan jön? Kipróbáltam a hetet, de visszamennék, amíg kijön a végleges.
Egy xeh lenne az igazi.
Köszönöm előre is...
-
Levente07
tag
Sziasztok!
Már régebben vettem a telefont és eddig semmi gondom nem is volt. De egy ideje a fb messenger görcsöl össze-vissza. Nektek is? Ezzel mit tudok tenni? Valamelyik frissítés szar?
-
Levente07
tag
Sajnálom a Note7-est, de így maradunk az android tetején egyelőre
-
Levente07
tag
Az én szokásaim mellett is megvan 5-6 óra sot, és ez min 2 nap de van hogy 3 nap alatt... nekem tökéletes.
-
Levente07
tag
válasz
vadászcsiga #14899 üzenetére
Persze, mert attól hogy nem írogatok be még olvasom mindig a fórumot... és ez ami itt volt mostanság...
De már helyre is állt.
-
Levente07
tag
Rég óta olvasom a topic-ot, nem nagyon szoktam viszont beírni... de már én is kezdek kifeszülni! Régen jó és hasznos volt olvasgatni az adott telefonom topic-ját, de most csak az osztás megy mindenhol.
Ettől függetlenül az s7edge jó, én szeretem. Viszont szerintem hanyagolni fogom ezt a fórum olvasgatást, mert csak szétb@sz az ideg...
-
Levente07
tag
Sziasztok
Az lenne a problémám, hogy próbáltam a mysamsung oldalon regisztrálni a telefont. Azt írta sikeres, de nem jogosulok extra garanciára. Telenoros az s7 edge. Ettől függetlenül él a második év gari?
-
Levente07
tag
Nekem
APF2
APF1
APEQDe ez telenoros
-
Levente07
tag
válasz
vadászcsiga #11632 üzenetére
De melyik az új rom?
-
Levente07
tag
Nem tudom próbáltátok-e, de a mindig aktív kijelző kikapcsolásával azért sokkal megnövelhető a készenléti üzemidő. Így 50 óra készenléti idő alatt 6 óra SOT jött össze, ami már nagyon komoly szerintem... jó kis telefon ez!!!
-
Levente07
tag
Sziasztok
Nekem az a fura, hogy ha sok a kijelző időm, akkor semmi panaszom mert tényleg nem fogyaszt sokat ez az amoled panel... de ha alig használom, akkor készenléti állapotban nagyon merül, legalább is a g4 után. Kijelző időben meg a duplája majdnem.
Nem értem miért van mert a rendszert ugyanúgy állítottam be. -
Levente07
tag
válasz
YetiSensei #10228 üzenetére
Köszi
-
Levente07
tag
Sziasztok
Én is vettem egy s7edge-t és olvasom már napok óta a fórumot. Viszont úgy néz ki a telefon sokat eszik készenléti állapotban. KB két nap alatt 5óra sot az jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest