Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
600700 #12311 üzenetére
Egyenlőre több mint 2 hete nem ìrtak választ.Vagy cseréljék ki a készüléket vagy vissza a pénz.Egyébként fura,hogy nem minden készüléken jön elő a probléma.Függetlenül a szolgáltatótól és a helytől.Ez biztos készülék gond.Már az esetemben és azokban az esetekben ahol pontosan ugyan ez a jelenség.
Beszéltem a fogyasztóvédelemmel is és az eddigi dokumentumok alapján sima ügy.Vagy kézségesek lesznek és segítenek vagy jön a rosszabb verzió.Az igazamért megharcolok. De a tévedésem is elismerem.Egyébként én nem haragszom a Samsungra, nem utáltam meg vagy pártoltam el a készüléktől és a márkától. Ami bosszant az az, ahogy most kezelik ezt az ügyet! Most nem írom le a részleteket, mert fáradt vagyok hozzá.
Ha valami rossz, vagy nem úgy működik, vagy hibás egy alkatrész az sem baj, ha elismerik és megoldják az ember problémáját. Elég sok Samsung cuccom van beregisztrálva a mysamsungon, így nem venném és nem veszem jó néven, ha addig vagyok fasza, amíg kicsengetem a dohányt a cuccaikért!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch SE 2nd Gen. 44mm Midnight Aluminium Cellular, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Garanciális
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest