Hirdetés
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
majestic
őstag
Segítséget kérnék.
Egy hosszabb üzenetet próbáltam elküldeni SMS-ben de a telcsi MMS-ben próbálta elküldeni... Vodás vagyok és RED-es, így az MMS és az SMS is korlátlan. A beállításokban benne van az MMS konfigurációja, bár a voda internet mellett van a bejelőlés és nem is lehet azt az MMS-re állítani.
1. Az üzenetet a telcsi MMS-ben próbálta elküldeni (nem volt benne kép, semmi multimédia csak szöveg, de hosszú) nem ment el, miért? Ha korábban rövid szöveget küldtem el, akkor elment hiba nélkül...
2. Egyáltalán miért MMS-esben akarja elküldeni? -
-
a8l
aktív tag
válasz
MartOOn #4394 üzenetére
Remélem jön vmi javítás addig nem sokat használom a kamerát annyira zavaró hogy minden ennyire görbe.
Pedig ezt leszámítva nagyon jó kis kamera, végre elég csak egy kép, és az is éles lesz elsőre.
Néztem a g4-et MM-ben és nekem nem tűnt jobbnak. Mintha hullámos lenne a képe ami arra utal hogy ha volt ilyen torzítása akkor azt sw javították.Nekem 9 nap volt, ide kerülőúton jön, vagy a vámon ennyit pihen mire továbbengedik.
Melyik a legolcsóbb wireless töltő ami tudja a gyorstöltést is?
Ebay-ost vettem 1700ft volt kb 1A-val tud tölteni 3-3,5óra alatt tölti fel 10%-ról az akksit fullra.
Jó lenne még egy ami tud gyorstölteni is 9V-on.Autóba való vezeték nélküli töltőpad létezik olyan ami mágneses, és nem kell bepattintani hanem csak odaszívja a telefont?
-
a8l
aktív tag
válasz
MartOOn #4313 üzenetére
Nekem sincs hézag de kipróbáltam egy vékony lappal és be tudom tolni egy kicsit a szélén, szerintem ez normális, bejjebb van ragasztva.
Engem is ugyanúgy zavarnak a képeken ezek a deformítások és mindenhol jelen van. Hihetetlen hogy a nagy többségnek ez így teljesen jó és még örülnek is neki. Pedig szerintem lehetne rajta sw javítani(a sanpchat és hasonlók is eltorzítják a képet) csak ba..ogatni kéne a samsungot. -
HorviGabi
aktív tag
Nekem is megjött ma a teló, még nem üzemeltem be, tudom azt valahogy tiltani hogy ne telepítse azt a 70 valahány megás frissítést amitöl rosszabb lett az akku idö? Bár gondolom ha nem adok meg neki wifi hálózatot meg nem teszek bele sim-et és előtte kikapcsolom a frissítéseket akkor nem is fogja telepíteni.
-
leslien
nagyúr
-
mrThomi
addikt
nektek mennyit bir az akksi ?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
leslien #4381 üzenetére
Én is imádom. Ma megjött hozzá végre a szilikon hátlap is. Stabilabb fogása nem lett mert ugyanúgy csúszik de legalább toligászhatom asztalon is, a szélek miatt viszont jobb. Amíg nem találok hozzá valami jobbat, védi.
Kamerát külön szeretem. Nagyon sok fényt enged be még szürkületkor is, közeli targyaknál sem torzít ahogy az előző G2-m, és automata módban is tökéletesen használható. Az utóbbi két hétben lottem vagy 500 képet.
-
mrThomi
addikt
de hat allitgattam a dolgokat. nagyon szinkronizalta a szarjait aztan csinaltam egy gyari visszaallitast mert veletlenül ramentem hogy az elözö telorol mentse at a dolgolat.
-
mrThomi
addikt
sziasztok. na vegül beinvesztaltam egy ilyen telora fekete lett meg a kicsike. bekapcsolas utan rögtön frissitette a szoftvert miutan kicsit felmelegedett a hatlapja. de utanna 10 mp mulva ki is hült. kerdesem h ez normalis ? elsö bekapcsolas utan 60%on volt az akksi es 2 ora elteltevel 35 re zuhant, ez igy oke az elsö nagyobb feltöltese elött ?
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Valaki vett rá tokot itthon eredetit? Ha igen, milyen használni vele?
-
spanglee001
addikt
az automatikus arcjavítás eltüntethető? hiába ki van kapcsolva, amint arcot érzékel már buzerálja is összefelé
-
leslien
nagyúr
válasz
vadászcsiga #4364 üzenetére
most akkor csak az elülsőre értendő?
-
MartOOn
addikt
válasz
vadászcsiga #4364 üzenetére
Legjobb társaság... Ritkán hisztizik.
-
csabicska
senior tag
válasz
expendables #4348 üzenetére
Engedély
Nincs szükség engedélyre
Nincs engedélyÍgy van sorban.
Mindkettő.
A zárolt képernyőről legalább már eltűnt.
Felülről nem tudom miért nem tudom. -
szf
csendes tag
Sziasztok,
más fórumokon is találkoztam ezzel a problémával - sajnos a saját telefonomon is, gmail szinkronizáció és értesítés konkrétan nem működik.
fiókoknál azt írja ki 1 perce frissített, belépek a fiókomba és manuálisan kell frissítsem, értesítést pedig nem kapok. Ami nagyon frusztráló, hogy sehol sem találom hol állíthatnám be, hogy 1,15,30 v 60 percenként szinkronizáljon.
Gmail alkalmazást használom nem a samsung emailt,valakinek ismerős a probléma?
S7 -
gyga
senior tag
ideiglenesen vetten egy oldalranyíló flipes egyszerű tokot. Az lenne a kérdés, hogy hogyan tudom fogadni a bejövő hívásokat úgy hogy ne kelljen kinyitni a tokot? Tehát pl: a bekapcs gombra?
-
gyurma888
aktív tag
Sziasztok!
Spigen üveget próbált már valaki rendelni? Oldalukon azt írják, hogy "Ships on 4/4". Mától szállítanak elvileg? -
MartOOn
addikt
Minden kamera ilyen. Ha Üzbegisztánbol hozattad akkor is es ha a hivatalos Samsung üzletből vetted Máriapócson akkor is. A juzerek kozt van kulonbseg. Valakit idegesit es egybol latja mi a hiba a kepen, valaki csak azért mert beszéltünk róla. Lehet eszre vette volna fel ev mulva de az is lehet h soha. Es van olyan is aki még mindig nem látja különböző okokból...
leginkabb a juzer szemében keresendő ez az ok...
jah es van olyan aki latja de nem érdekli mert idezem " hö há' én nem szoktam csempét fotózni" na ők a leghangosabbak...
-
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
expendables #4236 üzenetére
Akkor ez már a második ilyen méretű frissítés?
Nekem a jelenlegim kernele március 14-i...
-
wiERHcSc
tag
Sziasztok,
Ha már letöltötte a teló a frissítést, de nem szeretném felrakni, hogyan tudom eltűntetni az értesítést? Köszi előre is! -
simii
tag
válasz
vadászcsiga #4336 üzenetére
Köszi mindenkinek a visszajelzést..
Azoknál is torz a kamera, akik nem magyar garival vették hanem valami külföldről behozottat valamilyen mobilos boltból?
Sajnos teljesen tönkrement a G3-mam és ma kéne vennem egy új telt.
Nem tudok dönteni az S7E és S6 edge+ között.
-
simii
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik az S7E, elgondolkodtam rajta, de azon is, hogy ennyi "hibát" jeleztek felé..
A kérdésem:
Az S6 Edge+ vagy azt az S7E a jobb tel? (leszámítva a vízállóságot, bővíthetőséget, akku kapacitás)Vagy az S6 Edge+ is ilyen hibáktól szenved? (torz kamera, por a kijelző alatt, újraindulások)
-
Jano_023
őstag
Köszi a tippet megnézem. Ezt lehet valahol úgy állítani? Amúgy biztos hogy más oka is van. Mert mikor a fiókoknál nyomok egy manuálisan frissítést a névjegyzéket és a naptárat nem tudja frissíteni. Hibát ír és hogy később próbáljam meg.
Jimanszky: ez wifin vagy 3g is volt benne?
-
-
Jano_023
őstag
Találtam valami érdekes dolgot.
Írtam, hogy néha a Gmail és a Facebook nem frissít csak ha manuálisan frissítem. Továbbá a naptárat és a névjegyet nem volt hajlandó lefrissíteni.
Na tegnap újra raktam a telót és azt hittem megoldódott, de nem.
Viszont az a furcsa dolog állt elő, hogy ha az energia takarékos mód be van kapcsolva akkor probléma van a szinkronizálással, azonban ha leveszem és normál módban van akkor minden rendben. Ilyet fedezett fel valaki ? -
laci0530
senior tag
Nekem is ilyen, felül és a két hosszanti oldalán simán befér egy A4-es lap egy kis türelemmel.
#4286 limpi922: ne is nyomkodd, mert egyszer elkapja a fonalat és olyan marad, kattog majd enyhe nyomásra is.
#4309 a8l: igen, nem is szeretném, hogy szétszedjék, ehhez szerintem olyan finom odafigyelés kell, ami nem biztos, hogy százból száz esetben megvan a szerelőnél. Utána tuti máshol nyekeregne, belemenne a por és lehet, hogy a vízállóság is csorbát szenvedne.
Pár hónap múlva, ha esetleg lesz beégés (bár a közel két éves Note 3-nál nekem nincs), akkor már az akksi sem lesz ennyire friss benne, orvosoltatom a hibákat. Hátha reszelnek a kameramodulon is addig valamennyit.
-
xabolcsy
aktív tag
válasz
front3r #4319 üzenetére
Épp ebbe a pillanatba volt a 3madik újraidulásom, 4napos teló. Lépked össze vissza, érintő 0 pont.
Össze szerelés 0 pont.
Kamera, mikrofon, szerinted.
Kamera ennek meg se közeliti a g4-et.
Bele kell nagyitani és vége. És vágni is kell képeket, akkor már elbukik. Nekem csalódás ez a teló.
260e nem ezt várom. És felvehetnének egy meóst -
WinstonWolf
senior tag
Szia!
Most néztem meg, az enyémnek nem fér be semmi sehova. Igaz még csak pár napos, UPC-től vettem, függetlenül. Lehet idővel a hőterhelés miatt nekem is elválik... De remélem nem. Belátni meg semennyire sem lehet.
Szerintem vidd vissza...
Amúgy ez már tényleg gáz. Sejtettem én, hogy jobban járok ha várok fél évet, mire megveszem az edgem, de egyre inkább fosok nálam mi jön majd még elő...
-
leslien
nagyúr
-
MartOOn
addikt
Update: Nekem is befer a papirlap a telo tetejen es aljan a kozepe felé húzva megszorul. Majdnem bele is szakitottam, qrva boldog lettem volna. Raadasul jo 2mm melyen be is megy a papír sarka...
viszont vízálló mert már teszteltem. Szoval az ott lehet kell a hotagulas miatt pl majd teszteld le nyáron.
-
MartOOn
addikt
Azert a híd vonalát javaslom megtekinteni, nem csempe es nem vonalas füzet... Hanem a való élet...
Pilok: kicsit sem. Nekem ott semmi hézag sincs. Irany vissza...
-
csabicska
senior tag
válasz
expendables #4305 üzenetére
Köszönöm.
Ezt próbáltam,sajnos nem segít.
Ez van. -
a8l
aktív tag
válasz
laci0530 #4281 üzenetére
Emiatt nem fogják cserélni, szerintem mindnél ilyen, a kamera bal alsó sarkánál van a csavar és annak a helye kicsit nagyobbra van kihagyva van ott egy kis mélyedés, amig nem írtad addig én sem vettem észre, normál esetben nem nyomkodod ott sosem a hátlapot. Engem jobban zavar a kamera torzítása, meg az hogy a legtöbb samu teló ami újabb szintén torz és semmit nem csináltak vele, de ez viszi a pálmát.
Pedig egy sw korrekcióval jobb lehetne a kép és akkor mindenki boldog. Elég sok telefont megnéztem az MM-ben, a G4 -nél mintha lenne korrigálva, mert kicsit hullámos a kép ezen a területen, de nem nagy mértékben.
Ha garizatatod emiatt a huppogás miatt akkor csak max leveszik a hátlapot és betesznek arra a terültere valami kis gumidarabot vagy hasonlót hogy ne lehessen lenyomni. Engem is zavar hogy ferde a hangszórórács, de ezért nem szedetem szét, majd úgyis be fog égni a kijelző és akkor cserélik a kijelzővel együtt, addig meg jó így. -
xabolcsy
aktív tag
Nekem is ez van
-
expendables
aktív tag
válasz
csabicska #4295 üzenetére
Beállítások- alkalmazások- alkalmazás kezelő- jobb oldalt felül egyebek- rendszeralkalmazások megjelenítése- itt megkeresed ezt: szoftverfrissítés. Ráböksz,majd látod,hogy az értesítések engedélyezve vannak. Arra is ráböksz és elhúzod a csúszkát balra amelyik kék.(előugró ablakos megjelenítés).
-
csutizs
tag
De nálad is csíkos? Fehér színnél ha nagyon akarom látni sötétben, kis fényerőnél is látszik valamint magasabb fényerőnél a sötét tónusú színeknél is.
A te s7 edgeden is csikos? Mert régebbi amoledjeimen is láttam hasonlót, de ez komolyabbnak tűnik. Ha ilyen másnál is, akkor nem vinném vissza, de sokan írják, hogy náluk tök homogén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- eladó CES újdonság - egészségügyi okosóra Rollme Hero M5 Ultra
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest